Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkese iyi akşamlar :KK54: kaptanım menülerimi ihmal ettim özür dilerim daha dikkatli olacağım :KK51: eşim 4 gündür aramıyordu telaşlanmıştım meğer askeriyedeki telefon bozukmuş :KK68: arayınca içime ferahlık geldi

Hoşgeldin Merimmm :KK15: iyi akşamlar cnmm artık bugün de uğramasaydın isyan bayrağını açacaktım:KK31: hadi gözün aydın cnm askerde olunca kimbilir neler geldi aklına:KK19:

herkese iyi akşamlar :KK54: kaptanım menülerimi ihmal ettim özür dilerim daha dikkatli olacağım :KK51: eşim 4 gündür aramıyordu telaşlanmıştım meğer askeriyedeki telefon bozukmuş :KK68: arayınca içime ferahlık geldi
Merim gözün aydın canım. Telaşlanmaz mı insan, neyse ki görüşmüşsün rahatlamışsın :KK15:

bend e1 er çay kaşığı yaptım 1 tatlı kaşığı çok ağır gelmişti neyse dur bakalım yarın belli olur
bakalım bakalım :KK17:aslında biraz hayalkırıklığına da uğramadım değil kaptanım laf aramızda.. Yani karatay diyetinden.. Ne biliyim ben önceden 3 öğün yiyordum arada kaçamak oluyordu ama her hafta en az 500 gr gidiyordu.. Karatayda çoğunlukla 2 öğün yiyorum leptin çalıştırıyorum dikkat ediyorum sporu bırakmadım ama 3 hafta boyunca 100 er gram gitti.. :KK51:dişimi sıkıp denemeye devam edicem sizlerde işe yaradığına göre muhakkak sonuç alırım diye umuyorum ama biraz moralim de bozuldu.. :KK43:

bakalım bakalım :KK17:aslında biraz hayalkırıklığına da uğramadım değil kaptanım laf aramızda.. Yani karatay diyetinden.. Ne biliyim ben önceden 3 öğün yiyordum arada kaçamak oluyordu ama her hafta en az 500 gr gidiyordu.. Karatayda çoğunlukla 2 öğün yiyorum leptin çalıştırıyorum dikkat ediyorum sporu bırakmadım ama 3 hafta boyunca 100 er gram gitti.. :KK51:dişimi sıkıp denemeye devam edicem sizlerde işe yaradığına göre muhakkak sonuç alırım diye umuyorum ama biraz moralim de bozuldu.. :KK43:

Bilmezmiyim tatlım ben de gr gr vererek ulaştım ama hiçbir zaman geri almadım biraz daha sabret bitanem

** 6.Takım 386. ETAP ***

35nur35(98,9/ / /%)
eylul sıla(62,6/ /0.5 /% )
gamze12345(79,8/ / /% )
makres76(66/ / /% )
merinetya(75,5 / / /%)
neslihank4( 77,5/ / /% )
senasevval(51.3/ / /% )
sindi564( 81,8/ / /%)

6.Takım Ortalaması:%

** 6.Takım 386. ETAP ***

Ahbirkingcharlesimolsa(79,8/ / /% )gamze12345 üye ismini değiştirdi
BayilanBayilana(98,9/ / /%)35nur35 üye ismini değiştirdi
eylul sıla(62,6/ /0.5 /% )
makres76(66/ / /% )
merinetya(75,5 / / /%)
neslihank4( 77,5/ / /% )
senasevval(51.3/ / /% )
sindi564( 81,8/ / /%)

6.Takım Ortalaması:%

Hoşgeldin bayıltanımmm:KK60: aa gamzem de değiştirmiş nikini kral cahrlesı ne yapıciksinnn damat duymasın cnmm:KK22:
Yok kaptanım bu kral öyle kral değil king charles bir köpek cinsi çook tatlı :KK68:

Eklentiler

• Cavalier-king-charles-spaniels.webp
    Cavalier-king-charles-spaniels.webp
    127,8 KB · Görüntüleme: 50
Back
X