Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi akşamlarkaptanım menülerimi ihmal ettim özür dilerim daha dikkatli olacağım
eşim 4 gündür aramıyordu telaşlanmıştım meğer askeriyedeki telefon bozukmuş
arayınca içime ferahlık geldi
Belki de kaptanım
Belki ondan olabilir cnmmm ben kahvaltıdan ve akşam yemeğinden önce 1 er kase yiyordum![]()
Merim gözün aydın canım. Telaşlanmaz mı insan, neyse ki görüşmüşsün rahatlamışsınherkese iyi akşamlarkaptanım menülerimi ihmal ettim özür dilerim daha dikkatli olacağım
eşim 4 gündür aramıyordu telaşlanmıştım meğer askeriyedeki telefon bozukmuş
arayınca içime ferahlık geldi
Belki de kaptanımgünde birer çay kaşığı zencefil,zerdeçal,tarçın yeter diye düşündüm, herşeyin fazlası zarar bence..
bakalım bakalım
bend e1 er çay kaşığı yaptım 1 tatlı kaşığı çok ağır gelmişti neyse dur bakalım yarın belli olur
bakalım bakalımaslında biraz hayalkırıklığına da uğramadım değil kaptanım laf aramızda.. Yani karatay diyetinden.. Ne biliyim ben önceden 3 öğün yiyordum arada kaçamak oluyordu ama her hafta en az 500 gr gidiyordu.. Karatayda çoğunlukla 2 öğün yiyorum leptin çalıştırıyorum dikkat ediyorum sporu bırakmadım ama 3 hafta boyunca 100 er gram gitti..
dişimi sıkıp denemeye devam edicem sizlerde işe yaradığına göre muhakkak sonuç alırım diye umuyorum ama biraz moralim de bozuldu..
![]()
İnşallah kaptanım aslında hiç yoktan iyidir tabii bir de artı çıksaydım bu kadar dikkat edip o zaman napardım bilmiyorum
Bilmezmiyim tatlım ben de gr gr vererek ulaştım ama hiçbir zaman geri almadım biraz daha sabret bitanem
İnşallah kaptanım aslında hiç yoktan iyidir tabii bir de artı çıksaydım bu kadar dikkat edip o zaman napardım bilmiyorumsık dişini gamze..
![]()
aaaa hakıkatteenn kaptanım dogru valla
Ben geldimmm sporumda tamam ohhh misssnurum şu alttaki imza ieltini değiştirsen 8 li rakamlara yapsan artık kuzumm
![]()
ateşmiiiiYok kaptanım olmadı, zencefil yüzünden soruyorsun galiba sıcak basmasını? Ben zencefili bir ara tazesinin suyunu sıkıp içiyordum, o zaman nasıl ateş basıyordu ama yoğurt karışımında ateş basması falan olmadı..![]()
hahaha evet şekerim ateş basıyorduateşmiiii![]()
hb.... bayılanımmmHoşgeldin bayıltanımmmaa gamzem de değiştirmiş nikini kral cahrlesı ne yapıciksinnn damat duymasın cnmm
![]()
Yok kaptanım bu kral öyle kral değil king charles bir köpek cinsi çook tatlıHoşgeldin bayıltanımmmaa gamzem de değiştirmiş nikini kral cahrlesı ne yapıciksinnn damat duymasın cnmm
![]()
işte bir king charlesın olsa bu durumlar yasanmazdıhahaha evet şekerim ateş basıyordu![]()