amway.. cogu zamanda evde kendım yapıyorum temızlıyıcerımı .. zehırsız evde bırsuru tarıf var hatta amwaylerdende bıtmek uzere artık kendım yapıcam bulasık makınesınde falan lımon tuzu kullanıyorumway kafadarıma bak sen peki ne kullanıyorsun marka olarak
ayy neslım sorma ben deterjan kokularını cok severım bu arada organık deterjan kullanıyorum.. gecen bır koklayıp dedım aman yarabbım mahvettı benı gozlerım sulandı bogazım genzım yandı
switim hammadede alınacak bulunmayacak bişi değilki gülüm. izmirde organik ekolojik ürün satan mağazalardan çamaşır sodası ve arapsabunu ( yanlız yanmış yağlardan üretilen market arapsabunu değil) alacaksın istersen boraks ta alacaksın
bu üçü birde naranciye yağlarından birisi yada çay ağacı yağı alacaksın tarif vermiştim oranları doğrultusunda karıştıracaksın çok basit. yine istersen tarif veririm. izmirde bulamazsan www.sadepazar.com dan güvenle alabilirsin sizpariş 3 güne geliyor ben buradan temin ediyorum
al kullan bidaha kullanamazsın suni kokulu hiçbişiye yanaşamazsın.kapıcı merdivenleri siliyorda ben kapıya kendimi dar atıyorum boğuluyorum o sözde yüzey temizleyicilerin kokusundan
amway.. cogu zamanda evde kendım yapıyorum temızlıyıcerımı .. zehırsız evde bırsuru tarıf var hatta amwaylerdende bıtmek uzere artık kendım yapıcam bulasık makınesınde falan lımon tuzu kullanıyorum
tavsıye ederım kaptan yaptıgım temızlık bıle bellı oluyor esansıyel yaglardanda katıyorum mıs mısssss
bılaşık makinesine solar organik,klar organik, fros organik yada saraçoğlu organik deterjan alıyorum ben.koku içinde limon kabuğunu yıllardır sıkar makine kaşık bölümüne koyarım açınca mis gibi limon kokar. sirke,esenasiyel yağlardan biri ve limon suyu ilede boş çalıştırıp arada makineyi temizlerim ışıl ışıl olur
sorma nurum bend ekokularına bayılırım özellikle yumuşatıcılara
ilk dışarı çıkışımda alacağım neslimmm bukadar fark oluyorsaevde portakal yağım var zaten diğerlerini alırım cnmm
allah allahhhbiz iyice alışmışız etkilenmiyoruz sanırım
bulaşık makinesinde sirke kulanıyorum ama deterjandan vazgeçmemiz lazım
tamam kuzum organik yapacağım inş
az yağlı bılaşıkta bende limon tuzu koyarım sadece ama diğer türlü organik deterjan atarım biraz.amway.. cogu zamanda evde kendım yapıyorum temızlıyıcerımı .. zehırsız evde bırsuru tarıf var hatta amwaylerdende bıtmek uzere artık kendım yapıcam bulasık makınesınde falan lımon tuzu kullanıyorum
bılaşık makinesine solar organik,klar organik, fros organik yada saraçoğlu organik deterjan alıyorum ben.koku içinde limon kabuğunu yıllardır sıkar makine kaşık bölümüne koyarım açınca mis gibi limon kokar. sirke,esenasiyel yağlardan biri ve limon suyu ilede boş çalıştırıp arada makineyi temizlerim ışıl ışıl olur
az yağlı bılaşıkta bende limon tuzu koyarım sadece ama diğer türlü organik deterjan atarım biraz.
ben saadet zinciri firmalardan çok hoşlanmam güvenmem nurum. ayrıca amveyin ekolojik deterjanlarında kimyasal sıfır değil ben okudumdu içeriğini. hele diş macununda florür varki insanı yavaş yavaş öldüren florür asla kullanamam. ben köpürmeyen bitkisel diş macunu tercih ediyorum onuda yine alışveriş yaptığım bazı sitelerden tamin ediyorum
***4.TAKIM 386. ETAP***
uzmanvet ( /63.6/63.2 /0.4 /% 0.63)
selinmehmethamza( / 84.1/ 83.5/0.6 /% 0.71)tartı değişikliği 2.5 kg eklendi
gogo2405 (/68.7/ 68.0/ 0.7/% 1.02)
oluroylebazen ( /76.5/75.5 /1 /%1.31)
BegumD (/84.0/83.5 /0.5 /%0.60 )
seyfo (/ 92.8/ / /% ) kendi isteğiyle ayrıldı
masumcuk (80.5/80.3 /0.2 /%0.25 )
Beril77 (/75.5/74.4 /1.1 /%1.46 )
TAKIM ORTALAMASI %0.74
listemiz dogrumu sekerler
işte bende yavas yavas yok edıyorum arapsabunu herseye yetıyo kuzum..az yağlı bılaşıkta bende limon tuzu koyarım sadece ama diğer türlü organik deterjan atarım biraz.
ben saadet zinciri firmalardan çok hoşlanmam güvenmem nurum. ayrıca amveyin ekolojik deterjanlarında kimyasal sıfır değil ben okudumdu içeriğini. hele diş macununda florür varki insanı yavaş yavaş öldüren florür asla kullanamam. ben köpürmeyen bitkisel diş macunu tercih ediyorum onuda yine alışveriş yaptığım bazı sitelerden tamin ediyorum
yap kaptanım ınan fark cok kullanırken ınsan anlamıyoda ama kullandıgında farkı goruceksın gecıs donemı sıkıntılı olabılır alısman ıcın ama olsun
sorma nurum bend ekokularına bayılırım özellikle yumuşatıcılara
ilk dışarı çıkışımda alacağım neslimmm bukadar fark oluyorsaevde portakal yağım var zaten diğerlerini alırım cnmm
allah allahhhbiz iyice alışmışız etkilenmiyoruz sanırım
bulaşık makinesinde sirke kulanıyorum ama deterjandan vazgeçmemiz lazım
tamam kuzum organik yapacağım inş
tebrikler cnm erken yaşta keşfetmen harika.çok sağlıklı bebekler dünyaya getireceksin sen hasta olmayacaklar hiç göreceksinişte bende yavas yavas yok edıyorum arapsabunu herseye yetıyo kuzum..
geçiş döneminde çamaşırlar biraz sorunlu oluyor. ama onlarda alışıyor yeni durumayap kaptanım ınan fark cok kullanırken ınsan anlamıyoda ama kullandıgında farkı goruceksın gecıs donemı sıkıntılı olabılır alısman ıcın ama olsun
kılo yuzdemıze ıkılı rakam mı yazıyoduk ya benım 0,81 cıktı ben 0.8 yazdım ama6.Takım 386. ETAP *** [/COLOR]
Ahbirkingcharlesimolsa(79,8/79,4 /0,4 /%0,5 )gamze12345 üye ismini değiştirdi
BayilanBayilana(98,9/ 98/ 0,8/%0,8)35nur35 üye ismini değiştirdi
eylul sıla(62,6/ 62.1/0.5 /% 79)
makres76(66/65,5 /0,5 /% 0,77)
merinetya(75,5 /75,0 / 0,5/%0,66)
neslihank4( 77,5/77,1 /0,4 /%0,52 )
senasevval(51.3/51,3 / /% ) kilosu sabit
sindi564( 81,8/ / /%)
6.Takım Ortalaması:%[/B][/I]
örneklerdeki gibi ikili rakam cnmkılo yuzdemıze ıkılı rakam mı yazıyoduk ya benım 0,81 cıktı ben 0.8 yazdım ama
saol sekerım ıns... evet beyazlarım mor gıbı olmustu sırkeyle arındırdım alıstılartebrikler cnm erken yaşta keşfetmen harika.çok sağlıklı bebekler dünyaya getireceksin sen hasta olmayacaklar hiç göreceksin
geçiş döneminde çamaşırlar biraz sorunlu oluyor. ama onlarda alışıyor yeni duruma
heee tmmörneklerdeki gibi ikili rakam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?