Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

** 6.Takım 386. ETAP *** [/COLOR]
Ahbirkingcharlesimolsa(79,8/79,4 /0,4 /%0,5 )gamze12345 üye ismini değiştirdi
BayilanBayilana(98,9/ / /%)35nur35 üye ismini değiştirdi
eylul sıla(62,6/ 62.1/0.5 /% 79)
makres76(66/ / /% )
merinetya(75,5 / / /%)
neslihank4( 77,5/ / /% )
senasevval(51.3/ / /% )
sindi564( 81,8/ / /%)

6.Takım Ortalaması:%[/B][/I]

** 6.Takım 386. ETAP *** [/COLOR]
BayilanBayilana(98,9/ 98/ 0,8/%0,8)35nur35 üye ismini değiştirdi
makres76(66/ / /% )
merinetya(75,5 / / /%)
neslihank4( 77,5/ / /% )
senasevval(51.3/ / /% )
sindi564( 81,8/ / /%)

MESAJ SAYIM 138

6.Takım 386. ETAP *** [/COLOR]
BayilanBayilana(98,9/ 98/ 0,8/%0,8)35nur35 üye ismini değiştirdi
makres76(66/ / /% )
merinetya(75,5 / / /%)
neslihank4( 77,5/77,1 /0,4 /%0,52 )
senasevval(51.3/ / /% )
sindi564( 81,8/ / /%)

of kızlar artılarım yuzunden şimdilik hala 77lerde sürünüyorum. bu gün bi görevim vardı hemen bildirim yapılsada bende görevimi işim yokken yapıversem :)

Günaydın meleklermmm

Kaptanim tarif cay kasigi ölçüsüyle zaten günde iki kere çok geldi demek sana

haklısın gülüm sanırım iki kez çok geldi bana

Menüm
Sabah 1 yumurta zeytin peynir 1 dilimekmek roka turp
Öğlen kefir mandalina
Aksam mercimek köftesi ayran
2bardak Yeşilçay 1bardak biberiye
16 dk karin videosu tiffany 100 mekik

harika bir menü cnm bu ara bende de kahvaltıda havuç hastalığı başladı

afiyetolsun neslimmm öğlen biraz fazla olmamışmı greyfurt ve yoğurt yeterliydi sanki kuzum

takviyelerini ihmal etme cnmmm zamanı geldiğinde hemen yaptır kız evladı gibisi yok ellerine sağlık bitanemm aşureye dayandığın için de

Günaydın kızlaaar

Günaydın nurummmmm

Sahi eylülcüm senin neden 0.5 yazıyor kaptandan bir mesaj mı acaba

Abdala malum olur dermişim.Tbrkler kuzummm direnç kırılıyor sanırım

İlahi bir durum galiba:)tesadüf 500gr verdim:)

tbrkler cnmmm istikrarlı bir şekilde vermeye devam etmen harika inanmıyorum 500 gr daha verdinmi mezun olabileceksin istersenn

Kaplumbağa misali gram gram gidiyommm obada şükürgerci

gitsin de yeterki gitsin glüm

günaydın kızlar
dün annemde kaldım akşam ev işi sabah camları sildim bu gün perdesi takılacak. canım çıktı yoruldum. akşamda uyuyamadım annem sağolsun perdelere ve koltuk kılıflarına benim hazırladığım ekolojik deterjan yerine marketten aldığı kimyasal deterjanı kullanmış.neymiş temiz olsunlarmış. anam o ne kokuydu alışık olmayınca kokudan uyuyamadım birkez daha anladımki o deterjanlar bizi yavaş yavaş zehirliyor.annemde kokudan rahatsız olmuş kızarım diye seslenmemiş sabah uyuyamadım diyince söyleyiverdi iyi şimdi anladınmı anne dedim o deterjanı lütfen kullanma dedim yok daha ellemem dedi.

Neslim deme bu kadar fark ediyor demek bir an önce alayım hammaddeyi

ayy neslım sorma ben deterjan kokularını cok severım bu arada organık deterjan kullanıyorum.. gecen bır koklayıp dedım aman yarabbım mahvettı benı gozlerım sulandı bogazım genzım yandı

ayy neslım sorma ben deterjan kokularını cok severım bu arada organık deterjan kullanıyorum.. gecen bır koklayıp dedım aman yarabbım mahvettı benı gozlerım sulandı bogazım genzım yandı
insan kullanmayınca farkı görüyor tatlım. organik deterjan kullanmana sevindim. bende bazan urunum bitiyor sıkışınca migrostan fros marka alıyorum kokusuz oda makbul

insan kullanmayınca farkı görüyor tatlım. organik deterjan kullanmana sevindim. bende bazan urunum bitiyor sıkışınca migrostan fros marka alıyorum kokusuz oda makbul
aaa aklımda bulunsun genellıkle stokluyorum.. ben herseyımı organık kullanıyorum afedersın wc temızlıyıcımı bıle...

Neslim deme bu kadar fark ediyor demek bir an önce alayım hammaddeyi
switim hammadede alınacak bulunmayacak bişi değilki gülüm. izmirde organik ekolojik ürün satan mağazalardan çamaşır sodası ve arapsabunu ( yanlız yanmış yağlardan üretilen market arapsabunu değil) alacaksın istersen boraks ta alacaksın
bu üçü birde naranciye yağlarından birisi yada çay ağacı yağı alacaksın tarif vermiştim oranları doğrultusunda karıştıracaksın çok basit. yine istersen tarif veririm. izmirde bulamazsan www.sadepazar.com dan güvenle alabilirsin sizpariş 3 güne geliyor ben buradan temin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…