Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sweetdimple Sweetdimple başkanım, tabloya beni eklediğin için teşekkür ederim ama bir maruzatım var.
Smileyler öylesine mi, anlamlı mı?

Bende mesela delü delü kendini alkışlayan bir ikon var, ayyüzlümde spor yapan, fit kalan, mutlu, huzurlu, hayattan zevk alan bir ikon var. Eylül arkadaşta birbirine sarılmış dost canlısı, sevecen, hayata güzel bakan kankalar gibisnden bir ikon varken bende gene deli deli alkışlayan ikon var :KK53:

(Deneme süresi bitmeden deneme üyeliğinden atılacak Winston, cami duvarına doğru çemkirdi :KK53: )

Sweetdimple Sweetdimple başkanım, tabloya beni eklediğin için teşekkür ederim ama bir maruzatım var.

Bende mesela delü delü kendini alkışlayan bir ikon var, ayyüzlümde spor yapan, fit kalan, mutlu, huzurlu, hayattan zevk alan bir ikon var. Eylül arkadaşta birbirine sarılmış dost canlısı, sevecen, hayata güzel bakan kankalar gibisnden bir ikon varken bende gene deli deli alkışlayan ikon var :KK53:

(Deneme süresi bitmeden deneme üyeliğinden atılacak Winston, cami duvarına doğru çemkirdi :KK53: )
:KK52::KK52::KK52::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben basaracagina inâniyorum bulut sende sasiracaksin

sorma leptin kacti agactan muz yeme hevesine olsun degerdiii

ah neslim ahhh illa bi yerde karşına çıkıyor cıslar

Sbh tartı bana ben ona cok bakıştık tartılmamak için kendimi zor tuttum walla veremediysem moralım bozulup bugünüde mahvetmeyim diye :) çok heyecanlıyım

sadece cumadan cumaya tartılıyoruz kuzum yoksa motivasyonun düşer:KK19: hele bir listeye gir o zaman heyecanın katlanacak:D

Olur canım yavaş yavaş azalt bir bakmışsın ekmek yok :anneadayı::anneadayı:

Ben kaptanımın yönlendirmesi sayesinde Karatay uyguluyorum canım. Meyvenin yanında süt, yoğurt yemek gerektiğini de ondan öğrenmiştim ah benim canım kaptanım olmasa halimiz ne olurdu :KK74:

oyyyy canımsınızz :KK60:

Kaptanimiz bitane :KK66:

:KK60::KK60:
Evet malesef artık görünmüyor pro üye olmadığımız yüzümüze yüzümüze vuruluyor resmen :KK12:

evet büyük haksızlıkkk bitanemmmEn Büyük KK

Sen Nesli herhalde?
Ya kızlar Çoklu Alıntı yapıyorum ama tek konuya ayrı cvp yazamıyorum çatlıcam :)

zamanla alışırsın fatmacımm alıntı yapmasanda olur kuzum yeter ki aramıza katıl:KK19:

Grubun para babaları Nur ile Banu he mi, onu da not edeyim kenara köşeye :KK53:

yok kuzum nirdeeee :KK51::KK51::KK51: simine bayıldımmm gizemli bayan:KK37:

memnun oldum adim neslihan kisaca nesli

alisir ogrenirsin zamanla
Sweetdimple Sweetdimple sana karatay hakkinda link vermediyse verir bakarsin ama kitaplarin 1. Sini almalisin kesin

vereyim tatlım hemen

http://woto.com/oneriler

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

http://woto.com/karatay-menusu

http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri

buyur fatmacımmm:KK36:

simgelere fazla takılma bitanemm :KK49: spor yapamayan mesela :nazar::KK9: sporda menüde süper
:KK72::KK33: ufak bir kaçamak var ama görmedim vs gibi :KK72::KK4: bu da genelde neslime özel

estagfurullah

***6.Takım 388. ETAP ***

A1S2L3I4 (93 / / /% )Yeni üye katılım tarihi 09.11.2014 Hedef Kilo 65 Yüzdesi ikiye bölündü
Ahbirkingcharlesimolsa (78,6/ / /% )
BayilanBayilana (95,9/ / /% )
eylul sıla (61,8/ / /% )
makres76 (65,5/ / /% )
rengarenknesli ( 76,5/ / /% )
senasevval (50,8/ / /% )
sindi564 ( 81,5 / / /% )

6.Takım Ortalaması: %

simgelere fazla takılma bitanemm :KK49: spor yapamayan mesela :nazar::KK9: sporda menüde süper
:KK72::KK33: ufak bir kaçamak var ama görmedim vs gibi :KK72::KK4: bu da genelde neslime özel

estagfurullah
Tamam anlaştık :cool:
İlerde ben de listelere giren, disiplinli, kalıcı bir üye olursam ben de Nesli gibi özel smiley isterim , benimki şu deli deli bakan olsun aynı ben çünkü, ahanda bu; :KK45::KK45::KK45:
Arz ederim.

Tamam anlaştık :cool:
İlerde ben de listelere giren, disiplinli, kalıcı bir üye olursam ben de Nesli gibi özel smiley isterim , benimki şu deli deli bakan olsun aynı ben çünkü, ahanda bu; :KK45::KK45::KK45:
Arz ederim.

Nesli ve Gamze, kilolarımız neredeyse aynı sizinle kapışabiliriz.
Nesli'nin başkandan özel ikonu varmış diye zaten hasetlendim, ben Nesli ile gizli gizli kapışıp, onu geçmeye çalışacağım, hı hı evet yapacağım bunu.:KK45:

İLahi Gizemim neslim genelde kaçamak yaptığı için ona özel aman sakın özenme ben sana özle smiley hazırlarım:KK60:

Nesli'nin başkandan özel ikonu varmış diye zaten hasetlendim, ben Nesli ile gizli gizli kapışıp, onu geçmeye çalışacağım, hı hı evet yapacağım bunu.:KK45:
Anaaa kaptanla askimizi kiskandin hemiii
calis seninde olsun gizemim nazar etme :KK76::KK76::KK70::KK70:optum seni:KK19::KK19:

E kapisalim haydiii kacti kuzum kilon de hele sindi beni birakti arkada kaldi gulay pes etti gitti sende gel ;) :))))

:KK45:
E kapisalim haydiii kacti kuzum kilon de hele sindi beni birakti arkada kaldi gulay pes etti gitti sende gel :KK66: :))))

Bu sabah tam- anaa çizelgeme yanlış yazmışım neyse yarın düzeltirim-77.0 dım.
Benim lakabım Malkoçoğlu, ben arkada kalmam, atlarım atıma hep dört nala giderim.:KK45:
Haftaya listeye girersem, kapışmayı başlatırız kaptanın gözdesi Nesli hanım :KK53:

Back
X