- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Eveeet çok mutlu oluyorum orada şemsiye bile aldım ahahaha promosyon varmış![]()
Benim de acil şemsiye almam lazım. evde bir şemsiyem var plaj şemsiyesi maşallah.

İyi hatırlattım Gamzem, bugün çıkınca alayım bir tane.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveeet çok mutlu oluyorum orada şemsiye bile aldım ahahaha promosyon varmış![]()
topuklarına mı sıkarrrranami karistirma :)
Onu meşhur edemem babam topuklarima sikar![]()
Benim de acil şemsiye almam lazım. evde bir şemsiyem var plaj şemsiyesi maşallah.Aç onu yağmurda, altına 20 kişi girsin. Benden iri, totomdan geniş öyle düşün. Bir de katlanmıyor da av tüfeği gibi 2 metre. İster adam döv, ister asansörün düğmesine 20 metreden onla dokun öyle korkunç bir şey. Geçen iş görüşmesine giderken dedim bunla gideceğime ıslak kedi yavrusu gibi giderim daha iyi
Takimcak ikigun detoks yapsak ne güzelolur dimi.ayy yarinda cuma yumurta dayandi folluk ariyoz:)buda annemin lafi hep dedemden ornek vermiyim![]()
Başkan 2 sorum var belki üç belki daha çok neyse ızdırap büyümeden sorayım
Ben 19 kasımda gelmişim buraya 77.800 ile. Şimdi bölme çarpma hesabını normal mi yapacağım yoksa gün sayısı acuk fazla olduğundan başka işlem mi olacak? ya da iki gün sonra 77 kiloya indim, hesabımı tam haftalık olsun diye 77den mi yapayım?
Mesaj saymalarda mesela alıntılanan ama bir mesajda yazılan şeyler tek mi, yoksa alıntı başına mı sayılıyor ? Bir de hani bir koca mesaj yazıp altına bir başka kişi için @ bilmemne deyip ona da mesaj yazıyoruz ya o iki mesaj sayılır mı mesela?
Dünkü sorumun cevabını unuttum, tekrar başını ağrıtacağım. Burada verilen haftalık hedeflere ulaşamazsak bir yaptırım var mı?
Babam böyle pasta yapmayı nerden biliyor bir de ?
Teşekkürler.
Senin rahmetli deden benim rahmetli babaannem derken şimdi annen de meşhur olacak kuzu![]()
ahahhaa hemşona dün bir surat yaptım bir çemkirdim ki sorma![]()
napayım regl öncesiymiş meğer bana da yazık
![]()
Teneffüs arasında yeşil çayımı yudumlarken muhabbetinizi okumak çok zevkli
35 msj olsun diye edebiyata bağladım olayı![]()
ARKADASLAR SIZE NACIZANE BIR SIIR PAYLASMAK ISTEDIM
SESSİZ GEMİ
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.
Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.
Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez k...Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.
Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.
Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.
Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden.
Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
Ohahahaohaha gunaydın kaptan bayram sabahı gıbı herkescıkler toplasmıs
hah bende ne eksik dedim yeşilçayımı demleyim dur
Neslim neredeyse cümlelerini kelime kelime yazacaksın fazla mesaj olsun diye ahahaha![]()
aaaa watsonsamı gıttınnnn oyy![]()
Kaptanım benden sana ve tğm sevenlere gelsin canım....
Uzaktan seviyorum seni
Kokunu alamadan
Boynuna sarılamadan
Yüzüne dokunamadan
Sadece seviyorum
Cemal süreya
oyy cemal sureyya oyyyyyKaptanım benden sana ve tğm sevenlere gelsin canım....
Uzaktan seviyorum seni
Kokunu alamadan
Boynuna sarılamadan
Yüzüne dokunamadan
Sadece seviyorum
Cemal süreya
cok guzel oldu valla gozerım kavurma aradı... ben artık meshurum oralarda yakında dıstırıbıtorluk verırler bana
sen artık mezun olacaksın kuzum hedefine ne kaldı ki ne detoksu
Çarşamba geldiğin için yüzden ikiye bölünecek canımcım perşembe gelseydin bölünmeyecekti
çoklu alıntı yapanların farkı elbette oluyor kuzum yaptırım olmaz olur mu elbette varhedefini en az tutturan cuma listesini hazırlıyor paylaşıyor kardeş takımların listesini kontrole diyor
evet sen de haklısın kuzumhemşom kedi gibi olmuştur kesin
heh şöyle neden bizden uzak duruyorsun kuzummakşama kadara tamamlarsın bence
Yahya Kemal
Güzel olmadımı kraliçemmm
Kahvemi içtim oh keyfim yerine geldi neslim
uyanıktır benim neslim
Senin mekanlar nurummm
Tşkler barbimmmmm![]()
Benim de acil şemsiye almam lazım. evde bir şemsiyem var plaj şemsiyesi maşallah.Aç onu yağmurda, altına 20 kişi girsin. Benden iri, totomdan geniş öyle düşün. Bir de katlanmıyor da av tüfeği gibi 2 metre. İster adam döv, ister asansörün düğmesine 20 metreden onla dokun öyle korkunç bir şey. Geçen iş görüşmesine giderken dedim bunla gideceğime ıslak kedi yavrusu gibi giderim daha iyi
Oldu olacak kaynanaya atsam onu da meleğe mi çevirecek ?
hayatın sırrı, ölümsüzlüğün tüm gizemi karbonattaymış ya![]()
Tüm takim siir yazcak kaptan yetiş mesaj hsklariniz tamam sari kart yok de![]()
Öyle olsa kaynanami aksamdan karbonata bastirirdim ama ise yaramaz![]()
![]()
cok guzel oldu valla gozerım kavurma aradı... ben artık meshurum oralarda yakında dıstırıbıtorluk verırler bana
Ayy Yoruldum tempodan az is yapayim sonra neslim pis saniyo beni bilmiyoki bana gün 6.30da basliyo![]()
35 mesaj bu gece 12de mi kapanıyor?
Ayy Yoruldum tempodan az is yapayim sonra neslim pis saniyo beni bilmiyoki bana gün 6.30da basliyo![]()
sweet gunmu duzenledin bacim.siir oturusumu yapiyon bensiz
Yaa özlemişim topiğin bu halini bide laptop çalışaydı
Yaaa niye gülümsemelerim başa geliyo sona gelmiyo