Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım bakalıııımmmbakalım bu hafta nasıl olucekk
ahahahaha koy yavrum koy can ımKız nesli nur niye artılarınızı 15 15 yaptınız benimki az görünmüş bana ne ben de 30 tane artı koyarım o zaman![]()
**6.Takım 389. ETAP Mesaj Sayıları ***
A1S2L3I4 ---------->
Ahbirkingcharlesimolsa ----------> 35++++++++++++++++++++++++++++
BayilanBayilana ---------->35++++++++
bulutummm30 ----------->
eylul sıla ------------->
makres76 --------------->
merinetya----------->
rengarenknesli --------->35++++++++++++
senasevval --------->
sindi564 ------------> 35+++++++++++
winstonlight ------->
yenibirben ---------->
oyyy bencede gelsın valla baydı bu 9 lu rakamlarAy okudum konumu canım cok haklısın yaa allah yardımcın olsun çok zor şeyler yaşamışsın ama albümün görünmüyo resimler açılmıyor
Yok ben o ara hep jilet kullanıyodum o yüzden en son canıma tak etti bebiş doğduğundan beri jilete talimdim
Kaptancım Buharlı dediğin şey ne Merak ettim de
valla bende merak ediyorum nasıl olurdu hep beraber kozmetikçide :)
Evet olabilir ben Nette ki foto dan bunu cok begemmiştim şimdi dudağında görünce kesin alırım cok hoş duruyo :)
Sarı kart korkusu diyelim canım :) ama özlemişim topiğin bu halini sen nasılsın iyi misin
Bence gayet iyi tutmuşsun kendini canım
Ol ol ol bence de artık gelsin 8 li rakamlar :)
Bende olur muyum acep gerçi allah için bu hafta cok iyi beslendiğimi düşünüyorum ama bakalım allah kerim
Hay Allah razı olsun sayende kim online kim offline öğreniyoruz :)
Ay bende bunu yapamıyorum yaaa şınav öğrenmek istiyorum
Belki bugun bebiş seni fazla uğraştığı yoruldub kendine zaman ayıramıyorsun canım o nedenle dir
Gelsinnn gelsinnnn ben de 7lerin başına gideyim artık bıktım sonunda takılmaktanoyyy bencede gelsın valla baydı bu 9 lu rakamlar![]()
gıt cnm valla nedır bu ya canıma doyurdu bu rakamlarGelsinnn gelsinnnn ben de 7lerin başına gideyim artık bıktım sonunda takılmaktan![]()
O Kabin içindeki aynalarda kendimi berbat görüp kapıda bekleyen kocama çıkamadıgım anlar geldi aklıma..uzak değil en son gecen cuma,nasıl ağlamıştım kızlar teselli etmişti....ne kadar kötü bi durum üzerine bişi almak zorunda olup 50 tane şey deneyip bi tane bile alamamak,her defasında göz yaşarmasıyla çıkıp gözümü kaçırmak kocamdan....bak sen bendende şanslısın cnm iki pantolon bir üst almısın,Sıkma canını desemde boş tecrübeyle sabit:) ama pes etmek yok beni kamçıladı sendede bu iyice Hırs olsun gecmıste yaptığına göre elbet yine yaparsın,hafta sonu al eşini yanına rahat rahat bak gez içine sineni alırsın,almak isteyipte alamadıklarınıda kilo verdikçe alırsın cnm benim mesela ben artık siyah mavi kot giymek istemiyorum renkli dar paça giyip ortalıkta fink atmak istiyorum :)( nasıl içimde kaldıysa)
Kız depresiflik sana yakışmıyor bee bana yakışıyor amma sulugözüm yine dökülüyor
Ne zor seymiş meğer....ama birbirimize destekle azmimizle inş üstesinden gelecez cnm benim
İyi geceler kızlar,
Sayenizde ilk kez şişman olduğumun farkına aniden varıp bu dramı sizlerin çabasıyla atlattım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Vücudum sanırım eski düzenini toplamaya çalışıyor, regl zamanı falan da yaklaştıysa birden elim ayağım titredi. Neyse geçti gitti çok şükür.
Zayıflama grubuna katılmak istediğimde bu sefer yani ikinci kez, tek dileğim inşallah çok sohbetli, çok aktif bir grup olmasıydı. Çünkü her grubun her üyesi mutlaka ki çok kıymetli ve özeldir ama hani bazı gruplarda vardır ya gelir ne yemiş içmiş yazar gider, sonra cuma da kilosunu yazar gene gider. Yahu elektriğine, internetine, gözüne yazık. Al bir not defteri her gün yatmadan ona yaz, kilonu da bir çizelge yap ona yaz. Beni motive etmiyorsun, menülerimi yorumlamıyorsun, arkadaşlık kurup buradaki paylaşımlara katılmıyorsun. Varsa yoksa kendi yediği bir de cuma kilosu. Hep bundan korkuyordum, Allaha çok şükür üyeleri çok sıcak, çok içten, çok komik, çok yardımsever ve 7/24 aktif bir grup buldum ki anlatsalar yok artık derdim. Beni aranıza "deli bu yahu" demeden aldığınız için, hiç kendimi yeni ve yalnız hissettirmediğiniz için, her lafa beni de soktuğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim.
Yarın kilom gene artmış çıkar da siz de beni gruptan atarsınız diye bu duygusal konuşmayı yaptıktan sonra... şaka şaka valla ben sizi çok sevdim. Öyle paylaşayım dedim.
Yarın inşallah çok mutlu, huzurlu, güzel bir gün geçiririz hepimiz.
İyi geceler, şimdiden sabah okuyacaklara gü-nay-dınnnlar olsun, işleri güçleri rast gitsin inşallah.
Günaydın bitanemmGunaydin kizlar kimseciklet yok ilk bildirim benden olsun
günaydın bende free takım için berbat bir bildirim yapayım. buraya geldiğimdeki kilomu unuttum
Ayyuzlum0211/93.5/79/73.3/+0.3/-0.38
sweet böylemiydi kızsweet ben kaç ay önce firarettiydim burdan. cezam kaç ay kaldı kız
Gü-nay-dın-laaaaar
Allahını seven üzerime az matematik atsın
Benim zamanımda bunları hep başkan yapardıİlk kez ben hesapladım, bir kontrol ederseniz çok sevinirim.
İlk kilo 77.8
Şimdi 76.8
Fark 1 kilo*100=100
100/77.8=1.285 yuvarladım %1.29
Geleli bir haftayı geçti diye 2ye böldüm
%1.29 /2= %0.64
Bu şekilde listeye atıyorum kendimi sorun inşallah doğrudur.
Öptüm hepinizi.
Bel agrilarim şiddetlendi diye spora ar verdim 300 grda olsa gitti çok şükür.sporu çok yapinca güzel kilo veriyorum olsun bunadasukurr
dün eşime yolda gelirken bak bundan sonra ağzıma karbonhidrat girmeyecek istesemde engelle beni dedim. iyide sende lahanaya sardın artık proteinde yapmıyon demezmi. ulen o bir haftalık bişeydi bıraktım artık dedim. haaa tamam o zaman bundan sonra bende ağzıma karbonhidrat sürmüyom dedi. resmen benimle yarışıyo ya. bu gidişle ben hedefime varmadan o fit bir koca olacak üstüne bir de saç ektirir sonra benide boşar ohhhh sefası olsun
benle kilo alıyo benle veriyo ya
aaaa menülerimi yazacaktım unuttum
önceki günkü menüm
sabah: 10 kadar zeytin, yarım yumurta, az tereyağ, bir çatal peynir(dila sayesinde yiyemedim)
akşam: adana, salata, turşu
dünkü menüm
sabah: 1 açma
öğleden sonra: 2 lahmacun, yarım bardak ayran, salata
alşam: 1 kaşık yoğurt
spor yok malesef. squat başladım sözde yeniden başlayacam ama söz.
bu hafta sınav var. şimdi pc yada tel başında değilde kitap başında olmam lazınm aslında![]()
günaydın kızlar
sabahki can sıkıcı olayı anlatayım meraklandınız
öykünün ing. öğretmeniyle arasında bi olay geçmiş o günden beri öğretmen tavır alıyomuş banada yeni söledi sıpa. sene başından beri yer yer tüm öğretmenleri görüp tanışsamda ing.öğretmeni başka okuldan sadece per. cuma geldiği için bi karşılaşıp tanışamamıştık. artık farz oldu dedim sabah bekledim gelince hemen yanına gittim ben öykünün annesi der demez hahahhh bende sizi bekledim neden bunca zaman gelmediniz dedi bende sürekli geldim sizin saatlerinize uymadı tanışamadık dedim.neyse dedim öykü ağladı böle böle dedi siz ne diyorsunuz bu duruma. dedi öykü dikkati dağınık derse adapte olmayan bir çocuk oysa ilk izlenimimde düzenli bakımlı ilgili bir çocuk olduğunu farkedip sevinmiştim ama derste sürekli konuşması dinlememesi beni çok üzüyor sorun tamamen benim ondan beklentimi karşılamaması oysa biliyorum ki diğer öğretmenlerlede paylaştım başarılı bi çocuk bu yüzden tavır aldım kendini düzeltsin diye dedi uzun uzun anlattı. ben başladım ağlamaya öğr.üzüldü tabi lütfen üzülmeyin ben üzülün diye sölemedim öyküye çeki düzen verelim dedi. ilkez bu kadar fena şeyler duymak üzdü beni. dedim ondan ağlamıyorum çalışıyorum çocuklarlada fazla ilgilenemiyorum öykünün dersleri nedir haberim yok zamanım yok kendime kızdım ona uzuldüm dedim sorun bizden kaynaklı ama ben kızımla konuşucam eminim siz bundan sonra farkı göreceksiniz dedim. zaten şüphem yok dedi biraz konuşmak lazım onuda siz yapmalısınız dedi anlaştık ayrıldık. ofise gelene kadar ağladım şimdi daha iyiyim. öğle arasında öyküyü yemeğe çıkarıp iki nutuk atmalıyım karar verdim. evde olmaz çünki. durum bu işte
anam çok yazmışım
hah bu arada dün eskrim hocası ali ile arkadaşı osmanı bıraktı öyküye taktı kafayı ille gesin dedi bi allahın emrini koymadığı kaldı bilemedi çocuk zaten çok yoğun satranç kulubunde, yüzme kulubunde bide keman dersi alıyo zamanı yok dedim ama kız da istiyo napsam bilemedim
Sıfırcı hocalar gibiyim yagram oynamamışım yine