Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamm kardeş takımm
Nasılsınız
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Eylül süpersin canım valla solladın geçtin beni ben olduğum yerdeyim hatta izinde aldım bile üstüne, ne dersin yetişebilirmiyim sana

Hoşgeldin gülşahım iyiyiz şükür tatlım cuma telaşı

Eylülün maşallahı var hakikaten kuzum sen ilaç kullandığın için yoks asen de eylül le başabaş giderdin

slm kızlar kusura bakmayın zor yetiştim , kızım hastalandı onu dr. götürdüm bademcikleri şişmiş neyseki ilaçlarla atlatıcaz inşalhh, hayırlı cumalar herkese

wuuuu harikasın Aslıcımm geçmiş olsun pprensesimize bitanem hayırlı cumalar cnm

Yüzden yanlış Aslıcım

aceleden yanlış hesaplamışım canım düzelttim, doğru oldu sanırım ilk kilomla işlem yapmışım farkettim
geçmiş olsun pprensesimize bitanem hayırlı cumalar cnm

sağol kaptanım inşalhh geçer, havalar malum öksürük vardı biraz bugün ateşlenince götürdük , çorbasını yedi dinleniyor prenses

Dinlensin bir an önce iyileşsin tatlım çorba iyi gelir

Yok cnm emziremiyorum
Olur walla ama gecen haftaki eşleşme ne oldu ki ben kesin kaybettim 400 gramla Zeyno naptıysa
Valla zeyno kesin geçmiştir canım maşalalh emzirdiği için bende sadece 1 bucuk ay emzirebilmiştim
Hadi gel bu hafta kapışalım bak menü ne ve sporlarına özellikle bakcam beni geçme diye ok canım hadi Bismillah diyelim başlayalım bu haftaya
slm kızlar kusura bakmayın zor yetiştim , kızım hastalandı onu dr. götürdüm bademcikleri şişmiş neyseki ilaçlarla atlatıcaz inşalhh, hayırlı cumalar herkese
Sanada hayırlı cumalar canım cok geçmiş olsun kızına inşallah en yakın zamanda iyileşir

**6.Takım 389. ETAP ***

A1S2L3I4 (91,7 /91,3 /0,4 /0,44%)
Ahbirkingcharlesimolsa (78,5/78,5 /0 /%0 ) kilosu sabit
BayilanBayilana (95,4/94,2 /1,2 /%1,26 )
bulutummm30(82,5/82,1 /0,4 /%0,24 ) Yeni üye katılım tarihi 13.11.2014 Hedef Kilo 65 Yüzdesi ikiye bölündü
eylul sıla (60,9/ 60.6/ 0.3/%0,49 )
makres76 (65/64,7 / 0,3/%0,46 )
merinetya(75 / 74,8/0,2 /%0,09 )386. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi üçe bölündü
rengarenknesli ( 76,4/75,9 /0,5 /%0,65 )
senasevval (50,5/50,5 /0 /%0) kilosu sabit
sindi564 ( 81,2 /80,7 / 0,5/%0,62 )
winstonlight(77,8/76.8 /1,00/%0.64)Yeni üye katılım tarihi 19.11.2014 Hedef Kilo 68 Yüzdesi ikiye bölündü
yenibirben(82,8/79,3/3,5 /%4,23 )

6.Takım Ortalaması: %
0,76

aaa cnm gecmıs olsun havalar bırden sogudu hastalıklara davetıye cıkardı cocuklarda malum narınler kusun kanadından bıle hasta oluyolar

aaa cnm gecmıs olsun havalar bırden sogudu hastalıklara davetıye cıkardı cocuklarda malum narınler kusun kanadından bıle hasta oluyolar
Nurum gel sende katıl benle bulut kapışıyorz 3 kişilik olsun cnm
Bu hafta @Sindi564 ye rezerveyim nurcum
Sende gecen hafta muthıstın korkarım ben...Suna bak gecen hafta zeynoyla eslesmıstım hiç halime bakmadan
Canım @bayılanbayılana katılsın 3 lü kapışma olsun

RengarenkNesli cnm uzulme kıyamam sana ben olur boyle seyler sen son derece ılgılı fedakar bı annesın cnm mutlaka duzelır ınanıyorum

zeyno napmıs oyle ya
zeyno takımı uçurdun kız bu ne harikasın yerleşmden kiloları attın dimek imrendim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…