Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

GÜnaydın kızlar ya mÜsade edersenız ben yarıŞmadan ayrılmak ıstıyorum . Benım ıÇımdekı canavar harekete geÇtı yıne ve kılomu sÖylemeye hatta yazmaya bıle utanıyorum. Ve ben ne edeceĞım bır tÜrlÜ bılemıyorum.

kızlar benim kilo tambir oynak dansöze döndü ha ....
2 gündür 66 idim bu sabah 66 5. kafayı yiycem ya . geri ienecek biliyorum ama cumayamı garezi var ya bu baskülün . ama bende orta yolu buldum .....hehe .

aeben . 66.4 / 66.2 ./ 0.2./0.30%

noluyo nan hepinize . şimdi bir güzel kızılcık sopası alıcam hepinize be benim canım yokmu aylardır didin ayni yarda ama vaz geçiyomuyum hayırrrr... oooooooo

aaa bırakın şu umutsuzlugu ya . isteyince geyet güzel kilo veriyosunuz . yeterki isteyin ... öf öf

evet arkadaşlar yaa ayrılmayın lütfen izinklide yazılmayın kilo fazla gelince izinli yazılmak olurmu gerçeklerle nasıl yüzleşilecek o zaman
bakın bana geçen hafta verdiğim kilonun 1.5 kilo fazlasıyla başladım haftaya izinli sayınbeni deseydim olurdu ama azimle indim gene 300 gr da vermişim üstelik
yaz geliyo hadi hanımlar yaaaaa
63.4/63.1/0.3/%0.47
benim sonucum bu

:roflol:Tekne kazıntısı sen mezun olsanda nereye gidecenki :dilcikar: sende bizim gibi burdan kopamayanlardansın Şeniz
kaydirigubbakcemile3Şenizmehalim meajını aldım güzelim 5. takım sen gelene kadar bana emenet...
vadiyemi bajkcan aşkımemnu dururkene hemide:1shok:
of aman ekşın daha güzel ya .. ben öyle entirikaları sevmiyorum o onu aldatmış bu şunu yok .. benim tarzım degil ... şöyle içinde gizem çözüm hareket çözecegim ip ucu olmadıktan sonra ..mesela bulutun ölmeyipde polatın as takımından olacagını şimdiden söyleyeyim size.....delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
tamam aebenim okudum o halde ben de analiz istiyorum karar verdim yarın izinli yazın beni takıma negatif etkim olmasın. yine arar ara girip yazıcam 10 gün kadar izin istiyorum.
tamam fıstıgım sorun çözülmüş ....Şeniz
yok olsun okdar birden sıkıp diyet yapmanı önermiyorum zaten nurhayat o hatayı biz yaptık zamanında . siz yapmayın bari ..
metoyum kıymetini bil hemşon bak isteyince verebiliyorsun ...:içelim:
aslında analiz isteyecek yüzüm yok
kilo aldın sen ne analizi derse bana ne olacak
ama eğer bir daha yapmayacaksa olsun varsın :1closedeyes:
yine irezil olam senağlama
kaydirigubbakcemile3 kıs ben takımımın cadılarını bilmiyomuyum ... temmuzde açıklama yapacaksın asümmmmmŞeniz
kızlar hepinize rep verdim ve elimden geldiğince de veriyorum ama bu takımdan aeben dışında bana kimse rep vermiyor bunu da belirteyim bu nedenle bu son repim olacak bi daha yokkk
bu konuda sapına kadar katılıyorum bizim takımın cadıları rep özürlü rep alabilmek için fatu gibi dk 10 kere istiyeceksin ...naniknanik:dilcikar:

günaydın kızlar rüyamda kendimi şişmanlıktan her yerim yamru yumru olmuş gördüm :1shok:
vermiş olduğum kiloları da geri almışım aferin bana :mymeka: :mymeka: :mymeka:

6. TAKIM 105 ETAP.SONUÇLARI ..

asibulut ( 57.5 / )
dora ( 63,5 / )
aeben ( 66.4 / 66.2 ./ 0.2./0.30% )
kütahya ( 78.0 / )
cceylin ( 60.5 / )
referans ( 75,4 / )
nazlıgüleç ( 58,4 / )
mmmf27 ( 63,4 / )
yumukum ( 77,0 / )
ozgekrd ( 72,6 / )
Nurhayatk (84.0( yeni üye ...

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 756,7 / )

kızlar nurhayat hakkındaki yorumunuzu bildirin lütfen takıma girmesi hakkında ...bence okey ama sizlerin düşüncesi önemli

bide tabi kilosunu alalım bakalım .

Son düzenleme:
aebenim sende mi vadi hastasısın

enfes bir dizi saçma sapan konusu yok en azından ben dün bazı yerleri kaçırdım arkadaşa gittik o yüzden biraz sonra izleyeceğim internetten

6. TAKIM 105 ETAP.SONUÇLARI ..

asibulut ( 57.5 / )
dora ( 63,5 / )
aeben ( 66,4 / )
kütahya ( 78.0 / )
cceylin ( 60.5 / )
referans ( 75,4 / )
nazlıgüleç ( 58,4 / )
mmmf27 ( 63,4 / 63.1/ 0.3 /%0.47)
yumukum ( 77,0 / )
ozgekrd ( 72,6 / )
Nurhayatk (84.0( yeni üye ...

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 756,7 / )

günaydın bayanlar
hayırlı cumalar hepinize
nasılsınz
abencim canım arada olur şişme biliyosun
bu uzun bir maratonnnn

enfes bir dizi saçma sapan konusu yok en azından ben dün bazı yerleri kaçırdım arkadaşa gittik o yüzden biraz sonra izleyeceğim internetten

eşimim ve benim oturup baktıgımız 2. diziden biri canım biri yaprak dökümü biri vadi . o son 5 sn ne bakmadım .....delikafaduldenkaydirigubbakcemile3bulutun ölmeyecegini biliyordum .. artık hepsini tahmim eder oldum bak gör bulut polatın yakın markaj adamı olacak çünkü kise kalmadı yanında yeni birinide senaryoya sokamazlar . hehe .kaydirigubbakcemile3 ay kızlar kızacak şimdi bana . ben susutum .laelaelaelaelae

günaydın bayanlar
hayırlı cumalar hepinize
nasılsınz
abencim canım arada olur şişme biliyosun
bu uzun bir maratonnnn
:roflol::roflol: evet gülüm ne inmaez şişim var 6. aydır ..senağlamasenağlamakaydirigubbakcemile3

tebrikler sen inmişin geri yiyipte tatlıları şişme ha ..kaydirigubbakcemileŞeniz

lapa güzeli baskül ne dedi de hadi ..:jeyyar:

kimseden oklavalar gelmedi
bak sen takımdan çıktın alırsın işte böyle diyen yok mu yaavv kaydirigubbakcemile3

kimseden oklavalar gelmedi
bak sen takımdan çıktın alırsın işte böyle diyen yok mu yaavv kaydirigubbakcemile3

ilahi elif biz takımdayızda ne halt işliyoruz ...laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

6.takım 105. etap sonuçları

asibulut ( 57.5 / 57,5 / 0,00 / 0,00 % )
dora ( 63,5 / 63,0 / 0,5 / 0,79 % )
aeben ( 66,4 / 66,2 / 0,2 / 0,30 % )
kütahya ( 78.0 /
cceylin ( 60.5 / 60,5 / 0,00 / 0,00 % )
referans ( 75,4 / 75,4 / 0,00 0,00 % )
nazlıgüleç ( 58,4 / 59,8 / - 1,4 / -2,40 )
mmmf27 ( 63,4 / 63,1 / 0,3 / 0,47 % )
yumukum ( 77,0
ozgekrd ( 72,6
nurhayatk ( 84
yeni üye

6. TAKIM TOPLAM KıLO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…