her aymı olacak her haftamı olacak bu analiz işi kızlar
eğer her haftaysa yok kalsın yeterince utanaraktan yazdım zaten
Yok her aysa kabülüm zaten o ay sonuna kadar ben tastiknamemi alırım:saruboceq:
GÜnaydın aebencİĞİm . Evet kızlar analİzİnİn yapılmasını İsteyenler bugÜn saat 17:00 a kadar haber versİnler lÜtfen
nazlıcım bende istesem nasıl olur? Daha yeniyim ama bu analiz eskiye dönükmü yoksa bundan sonraki bildirimlere göremi yapılacak anlamadım? Ondanda pek sesimi çıkarmadım..ama geçmişte verilen kiloların analizi yapılacak dimi? Ozaman ben isteyemem :)
hatunlar yaa
bulgur yazmıyo haliyle kitapta yeniyomu yenmiyomu ben kararsız kaldım
bide ben tam pirinç tam makarna diye bişey bulamadım marketlerde soruncada uzaylımuamelesi gördük kocişle:)))))
bide en gıcığıma giden şey %70 kakaolu çikolata diye bişey yok sanırım onun için yememize izin vermiş
eti ülker ece ne bulduysam baktım kimi %52 kimi %56 yok 70i aeben gelsinde anlatsın şunu bea o bayadır uzman bu işte
kepeklimakarna tammı oluyo yani aldım bi tane kepekli spagetti ama
her ay yapılacak doracığım. Tamam refim senide yazdım.
nazlım paylaşım alanına yazmışın güzelim takımca istiyoruz diye . ama asimve ceylinin burdalardı dün ve bügün bu konuda istek belirmediler . analiz istediklerinide duymadım canım ...bedişide aradim açmadı .... o gelince hallerdedik ama sanki asi ve ceylin analiz istemiyorlar gibi geldi bana .. yanlışım varsa düzeltsinler .fıstıklar .. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?