heyyyyyy nerde bu %70lik çikolata alooooooo
maytapcığım bende senin o çorbandan bu sene çok yapar oldum.
hatta şu an düdüklüde kaynıyor bilemcokacimcoook
ylnız ben bir bardakta pirinç ilave ediyorum. senin monti amca izinvermiyor sanırsam pirince:1closedeyes:
komşumdan geldim.
o dediğm şeyden çok az yedim. tadı fena değildi aslında.:jeyyar:
şimdide birazdan 1 kepçe çorba 2 kaşık fırında tavuk sote yiyeceğim yanında salata ayran eşliğindecokacimcoook
bitterlre baktım en yüksek kakao oranı magnum bitterde var oda %60bitterde bitterde .........kaydirigubbakcemile3ve 2. kademede degilmiydi kıs o ..
ceylinim kuzum sormuşun ne yapam diye güzelim . ben sandınki istemiyorsun ..... canım ayda bir yapılıyor .linkini okuyun bidenem
ayrıca tekrar açıklama yapmak için temmuzu bekliycez her ay açıklama yapmıycaz yani .. bide şimdi eklenmesseniz . bidaha eklenmek de yok analizlere ....
püskütüm yaptıklarının okunmadıgı ve cevap verilmedigi için haklı olarak kızıyor ...karar sizin canım
bitterlre baktım en yüksek kakao oranı magnum bitterde var oda %60
bende 2. kademede yiicem zaten araştırıyom şimdiden ee napalım umut fakirin ekmeğiymiş:roflol:
bitterlre baktım en yüksek kakao oranı magnum bitterde var oda %60
bende 2. kademede yiicem zaten araştırıyom şimdiden ee napalım umut fakirin ekmeğiymiş:roflol:
al 2. mezun daha ..... senağlamasenağlamasenağlama ben tekne kazıntısı kaldım takımın başına bela .....senağlamasenağlamasenağlamakaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kurtlar vadisine bakayım kimse yok ...
nazlım paylaşım alanına yazmışın güzelim takımca istiyoruz diye . ama asimve ceylinin burdalardı dün ve bügün bu konuda istek belirmediler . analiz istediklerinide duymadım canım ...bedişide aradim açmadı .... o gelince hallerdedik ama sanki asi ve ceylin analiz istemiyorlar gibi geldi bana .. yanlışım varsa düzeltsinler .fıstıklar .. ..
bitterde bitterde .........kaydirigubbakcemile3ve 2. kademede degilmiydi kıs o ..
ceylinim kuzum sormuşun ne yapam diye güzelim . ben sandınki istemiyorsun ..... canım ayda bir yapılıyor .linkini okuyun bidenem
ayrıca tekrar açıklama yapmak için temmuzu bekliycez her ay açıklama yapmıycaz yani .. bide şimdi eklenmesseniz . bidaha eklenmek de yok analizlere ....
püskütüm yaptıklarının okunmadıgı ve cevap verilmedigi için haklı olarak kızıyor ...karar sizin canım
:lepi:Şeniz:1hug:a.s.bravo doram :hooray:
sabah 05:30 da yürüyüş ha helal olsun valla delikafadulden
sen yakında mezun olursun hakkatten
bir bravo da köfte dururken lapa yiyen arkadaşımıza gelsin :teytey:
bravo doram :hooray:
sabah 05:30 da yürüyüş ha helal olsun valla delikafadulden
sen yakında mezun olursun hakkatten
bir bravo da köfte dururken lapa yiyen arkadaşımıza gelsin :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?