Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

heyyyyyy nerde bu %70lik çikolata alooooooo

bitterde bitterde .........kaydirigubbakcemile3ve 2. kademede degilmiydi kıs o ..

ceylinim kuzum sormuşun ne yapam diye güzelim . ben sandınki istemiyorsun ..... canım ayda bir yapılıyor .linkini okuyun bidenem
ayrıca tekrar açıklama yapmak için temmuzu bekliycez her ay açıklama yapmıycaz yani .. bide şimdi eklenmesseniz . bidaha eklenmek de yok analizlere ....

püskütüm yaptıklarının okunmadıgı ve cevap verilmedigi için haklı olarak kızıyor ...karar sizin canım

Son düzenleme:

alkisalkisalkishemşom yakında mezun olup bizi bırakacaksın gibi geliyor bana ....senağlamasenağlamasenağlama:jeyyar:

bitterlre baktım en yüksek kakao oranı magnum bitterde var oda %60
bende 2. kademede yiicem zaten araştırıyom şimdiden ee napalım umut fakirin ekmeğiymiş:roflol:

bende 2. kademede yiicem zaten araştırıyom şimdiden ee napalım umut fakirin ekmeğiymiş:roflol:

al 2. mezun daha ..... senağlamasenağlamasenağlama ben tekne kazıntısı kaldım takımın başına bela .....senağlamasenağlamasenağlamakaydirigubbakcemile3

60 .70 arasında fazla bir fark yokki zaten maytap bitterin degeri kaç . b en monti kitabını bulamıyorum :1ninca:nereye kaldırdıysam .

al 2. mezun daha ..... senağlamasenağlamasenağlama ben tekne kazıntısı kaldım takımın başına bela .....senağlamasenağlamasenağlamakaydirigubbakcemile3

:roflol:Tekne kazıntısı sen mezun olsanda nereye gidecenki :dilcikar: sende bizim gibi burdan kopamayanlardansın Şeniz

tamam aebenim okudum o halde ben de analiz istiyorum karar verdim yarın izinli yazın beni takıma negatif etkim olmasın. yine arar ara girip yazıcam 10 gün kadar izin istiyorum.

Kızlar bugünkü menümü yazayım
saat 11 de kahvaltı
aç karnına sirkeli su
2 zeytin,1 dilim kepek ekmeği,kk peynir,domates,az kaşar,şekersiz çay
ara sunta bisküvi,neskafe

öğlen yani saat 17:30
kepek ekmeğinin arasına ocakta yağsız közler gibi sucuk pişirerek koydum ve yedim kaydirigubbakcemile3

akşam yani 20:30
1 tabak taze fasulye,az yoğurt,az salata ekmeksiz

ara 1 türk kahvesi, 1 adet coco star, limonlu soda
Biliyorum coco star olmamalıydı ama çukulata krizim tuttu :1closedeyes:

günaydın kızlar.
sabah yürüyüşümü yaptım.
gelince sirkemi içtim.
kahvaltımı yaptım.
ama önce tartıldım ve 500 gr vermişim.delikafadulden
bunada şükür diyorumkaydirigubbakcemile2

kahvaltımda
1 dilim ekmek 3 zeytin
söğüşşş:jeyyar:
ve veeee 1 kaşıkta irmikli peynir helvası yedimmm
şekeri azdı ama yağ oranını vallahada billahada sölememmmmm:1ninca:
şimdi yatacaktım ama caydım gidip şu helvayı eritecemkaydirigubbakcemile2
keşke yemeseydimde uykuma yatsaydım mirmirmirmirama o an boğazım durmadı işte gıcık gırtlak ne olacakk-tatlicadiarzu-

aslında analiz isteyecek yüzüm yok
kilo aldın sen ne analizi derse bana ne olacak
ama eğer bir daha yapmayacaksa olsun varsın :1closedeyes:
yine irezil olam senağlama

bravo doram :hooray:
sabah 05:30 da yürüyüş ha helal olsun valla delikafadulden
sen yakında mezun olursun hakkatten

bir bravo da köfte dururken lapa yiyen arkadaşımıza gelsin :teytey:

kızlar
benim kilom bir acayip oldu. giysilerin daralmamasına rağmen kilom attı. reglimi de bekliyorum ama hiç bir belirti de vermiyor. ondan mıdır bilmiyorum
ben de bir kaç hafta izinli olmak istiyorum. aynı kilo da görüneyim. son çare olarak başka şeyler düşünürüz artık

bravo doram :hooray:
sabah 05:30 da yürüyüş ha helal olsun valla delikafadulden
sen yakında mezun olursun hakkatten

bir bravo da köfte dururken lapa yiyen arkadaşımıza gelsin :teytey:

asiciğim zaten püsküüt bütün takımların analizlerini tekrar yapmaya karar vermiş. yavrum seni aynı kilodamı yazacağız.:1hug:

kızlar hepinize rep verdim ve elimden geldiğince de veriyorum ama bu takımdan aeben dışında bana kimse rep vermiyor bunu da belirteyim bu nedenle bu son repim olacak bi daha yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…