- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
nazlım çıkan sonuç dogru canım .0.09% ama yuvarlama gerekmiyormu .0.1% olarak . :sm_confused:listen tamam canım sorun yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazlım çıkan sonuç dogru canım .0.09% ama yuvarlama gerekmiyormu .0.1% olarak . :sm_confused:listen tamam canım sorun yok.
bencede ya . kızlar önemli bir işiniz olmadıgı müddetce şu 1.2. haftalık izinleri kaldırıyorum ne o ya ne yapalım aldıysanız aldını verirken iyide alırken kötümü .
dedigim dibi izin mizin yok sarılın diyetlerinize ..... haftayada ne kilo aldıysanızda verdiysenizde listeye yazılacak ona göre ... aa kendimize gelelim bu hafta fazla geldiysek haftayada ineriz . :sm_confused:
sadece 3. rakam içinmi yuvarlama yapılıyo ya ben bu yuvarlama işine akıl erdiremedim bi türlü ya .. sizin dediginiz olsun fıstıklar ..fisfisfisaebenciğm -0,0947... çıkıyor sıfırdan sonra 3. rakam 5 ve üzeri olunca yuvarlama yapmıyormuydk.
listen tamam canım sorun yok.
ya kaçar gram aldınız kızlar NAzlıcım Özgecim merak ettim şimdi ???????
sadece 3. rakam içinmi yuvarlama yapılıyo ya ben bu yuvarlama işine akıl erdiremedim bi türlü ya .. sizin dediginiz olsun fıstıklar ..fisfisfis
nazlı bedişi 79 olarak ekle canım . selamı var hepinize.kaynanasındaymış .
ah azracım bunu daha öncede konuştuk tek sana bırakma bu işleri . en azından yardımcın yapsın vede diger kızlarada ögrek . hadi sen giremesen ne olcak ..:1no2:tmm cnm a.s.
çook teşekkürler
bu arada bn saat 11 gibi çıkcaam
bizim takıma kontrol olayını napcaksnz
bzm kızlar anlaamaz
ah azracım bunu daha öncede konuştuk tek sana bırakma bu işleri . en azından yardımcın yapsın vede diger kızlarada ögrek . hadi sen giremesen ne olcak ..:1no2:
neyse siz daha iyi sini bilirsiniz ...a.s.
gülün gülün .kaydirigubbakcemile3 ya bu takım hepimizin degilmi ...kararlar alınırken niye kimseden ses çıkmıyor ..:))) Ay gülmekten öldürdün beni Abben :) Ben Nurhayat arkadaşımızın katılını bilemiyorum çok bulunamadım ama girsin tabiki bizede motivasyon olur taze kannn
canım ben bizim için demiyorum seni düşünmüştüm ....... sen işine bak oyalanma hadi delikafadulden eger sende yapamayacaksan 1 gün önceden bildir ben sizin listeyide yaparım canım ya ....Şenizbak 5. takında yapacak kimse yok bana emenet yapıyorum o sorundagil bak işin oldugu halda sen zorda kalmışın . ben ondan üzüldüm ..:1hug:cnm bnm
yardımcıma bu hafta öğretcektiim
memlekete gtti
haftasonu ama öğreteceem
eğer illaki bnm kontrol etmm gerekse
öğlen net cafeen felan olmazsda kardeşimn iş yerinden gireyiim
Ben 83 kiloyum nazkıcıııımmm...