Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım ben bizim için demiyorum seni düşünmüştüm ....... sen işine bak oyalanma hadi delikafadulden eger sende yapamayacaksan 1 gün önceden bildir ben sizin listeyide yaparım canım ya ....Şenizbak 5. takında yapacak kimse yok bana emenet yapıyorum o sorundagil bak işin oldugu halda sen zorda kalmışın . ben ondan üzüldüm ..:1hug:

tmmm cnm
kaçtıım bn ozmn
allah razı olsuun
şans dile bana
bugünlük böle olsuun
bidahada olmaz zaten
öğlen bi fırsat bulursam grmeye çalışırım ama söz veremiyoruum tabii

cnm bnm
yardımcıma bu hafta öğretcektiim
memlekete gtti
haftasonu ama öğreteceem
eğer illaki bnm kontrol etmm gerekse
öğlen net cafeen felan olmazsda kardeşimn iş yerinden gireyiim

azra sılacığım işin olduğu zaman bize bildir bende yardım ederim canım.

asüüü canım kaç kilosun zaten battı balık yan gider dede bu hafta hepsi toptan halllolsun .....

asüüü canım kaç kilosun zaten battı balık yan gider dede bu hafta hepsi toptan halllolsun .....

evet kızlar yaa izin alıcanıza gerçek kilonuzu yazın bihafta - verirsiniz ama sonraki hafta +ya döner o böle kiloya ulaşcam diye haftalarca izinli olmaya değermi izin aldıkça motivasyonda düşer hem
ah ben kaptanken yapıcaktınız kiiii pehh:roflol:

evet kızlar yaa izin alıcanıza gerçek kilonuzu yazın bihafta - verirsiniz ama sonraki hafta +ya döner o böle kiloya ulaşcam diye haftalarca izinli olmaya değermi izin aldıkça motivasyonda düşer hem
ah ben kaptanken yapıcaktınız kiiii pehh:roflol:
:roflol::roflol::roflol:Yaaaa beni öpünde tepenize koyun ... hay allah .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aebenim çok kötü yaaa
ben bile şaşırıyorum ne oldu bana diye. inan hiç abartmıyorum yerken. hatta dikkat ediyorum. vermesem anlayacağım da almak ne oluyor anlamıyorum. bakalım regl de olmazsam :emir_bebek: 1 hafta 10 gün önceden karnım ağrımaya başlardı. bu sefer o da yok. umarım soğan suyundandır :Saruboceq:
akşam çok geç yattım. 00:30 gibi sabah 06:40 da kalktım. az uyuyunca kilo zaten fazla çıkar biliyorum. bir de kabızlık vardı kaç gündür. umarım ondandır. sabah pijamalarımla tartıldım 58,8 :delphin:
düz 58,5 yazalım garanti olsun. pijamaları çıkartmadım bunu görünce çok sinirlerim bozuldu senağlama

tamma asüm senide yazıyoruz 58.5 ..a.s nazlım ekle

he bu hafta sonunculugu garantiledik .. haftaya kilo vermeyen takıma ugramasın ha ..:roflol::roflol::oklava:..

6.takım 105. etap sonuçları

asibulut ( 57.5 / 58,5 / -1,0 / -1,74 % )
dora ( 63,5 / 63,0 / 0,5 / 0,79 % )
aeben ( 66,4 / 66,2 / 0,2 / 0,30 % )
kütahya ( 78.0 / 79,0 / -1,0 / -1,28 % )
cceylin ( 60.5 / 60,5 / 0,00 / 0,00 % )
referans ( 75,4 / 75,4 / 0,00 0,00 % )
nazlıgüleç ( 58,4 / 59,8 / - 1,4 / -2,40 )
mmmf27 ( 63,4 / 63,1 / 0,3 / 0,47 % )
yumukum ( 77,0 / 77,0 / 0,00 / 0,00 )
ozgekrd ( 72,6 / 72,6 / 0,00 / 0,00 % )
nurhayatk ( 84 / 83,0 / 1,0 / 1,19 % ) yeni üye

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 756,7 / 758,1 / -1,4 / -0,19 % )

tamma asüm senide yazıyoruz 58.5 ..a.s nazlım ekle

he bu hafta sonunculugu garantiledik .. haftaya kilo vermeyen takıma ugramasın ha ..:roflol::roflol::oklava:..

canım benim anlayışınız için teşekkür ederim.

korkuyla bekliyorum bakalım beni ne zaman şutlayacaksınız delikafadulden

kızlar ne dicem ben dün akşam rüyamda hamile kadın gördüm kocişin kuzeninin eşi hamileymiş acil doğuma gidiyorlar bu ayın başında gerçekten doğum yaptı hamile kadın görmek ne demek bilen varmı ben perşembeyi cumaya bağlayan gece gördüğüm rüyalara çok önem veririm de o yüzden :utangaç:

canım benim anlayışınız için teşekkür ederim.

korkuyla bekliyorum bakalım beni ne zaman şutlayacaksınız delikafadulden
ben ne zaman gidersem bilinki topunuzuda götürecegim ....:roflol::roflol::roflol:Şeniz

ayrıca kıslar . kilo alan biri daha vardi . ceylinim ...:jeyyar::roflol: onuda ekleyip rekor kırmaya ne dersiniz ..:roflol::roflol:senağlamasenağlama

ben ne zaman gidersem bilinki topunuzuda götürecegim ....:roflol::roflol::roflol:Şeniz

ayrıca kıslar . kilo alan biri daha vardi . ceylinim ...:jeyyar::roflol: onuda ekleyip rekor kırmaya ne dersiniz ..:roflol::roflol:senağlamasenağlama

ceylinim 62 kilo olmuştu .delikafadulden

kızlar ne dicem ben dün akşam rüyamda hamile kadın gördüm kocişin kuzeninin eşi hamileymiş acil doğuma gidiyorlar bu ayın başında gerçekten doğum yaptı hamile kadın görmek ne demek bilen varmı ben perşembeyi cumaya bağlayan gece gördüğüm rüyalara çok önem veririm de o yüzden :utangaç:

Kadınlar için kendi veya başkasını hamile görmek günah ve suç işleyeceğine; kızlar için kendi hakkında yapılacak dedikodulara işarettir.
Rüyada hamile bir kimse ile karsilasmak, is yerinizde veya aile içinde sizi bazi süprizlerin bekledigine, kendinizin hamile oldugunu görmek, beklediginiz önemli bir isin hakikat olacagina veya müjdeli bir haber alacaginiza isarettir.CADIARZU

böyle yazıyo canım kızımla ders çalışıyoruz uğrayamıyorum kızlar kusura bakmayın son durum nedir yine sonuncumu olduk-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile

canım hamilelik sıkıntı diye biliyorum. belki de kuzeniniz sıkıntıdadır.
ben hamile olduğumu bilmiyorken (üstüne görme olduğu için geç öğrendim) her gece rüyamda altın görüyordum. sürekli birileri bana altın veriyordu. bakmıştım hamilelik demekmiş. tabii ki kendime konduramıyordum hiç kaydirigubbakcemile3
sonra öğrendim ki hamileyim delikafadulden

fıstıgım hamile görmek dünyaca zenginlige işaret yazıyor tabir kitabında ...

ayrıca kendin hamile görürsen sıkıntıya dogurdugunu görürsen sıkıntıdan kurtulmayaymış . hayır olsun .....:1hug:

Kadınlar için kendi veya başkasını hamile görmek günah ve suç işleyeceğine; kızlar için kendi hakkında yapılacak dedikodulara işarettir.
Rüyada hamile bir kimse ile karsilasmak, is yerinizde veya aile içinde sizi bazi süprizlerin bekledigine, kendinizin hamile oldugunu görmek, beklediginiz önemli bir isin hakikat olacagina veya müjdeli bir haber alacaginiza isarettir.CADIARZU

böyle yazıyo canım kızımla ders çalışıyoruz uğrayamıyorum kızlar kusura bakmayın son durum nedir yine sonuncumu olduk-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile

yumukum kaçmadan sana bir şey sorayım
sen reglini soğan suyuyla düzene soktuğunu yazmıştın ya soğan suyuna devam ederken mi başlıyordu yoksa soğan suyunu bırakınca mı.
ben soğan suyu içiyorum şu an. regl olmam lazım ama belirti yok. sanım olurdu 1 hafta önceden yok bu sefer
ondan olabilir mi soğan suyunu kesmeli miyim

6.takım 105. etap sonuçları

asibulut ( 57.5 / 58,5 / -1,0 / -1,74 % )
dora ( 63,5 / 63,0 / 0,5 / 0,79 % )
aeben ( 66,4 / 66,2 / 0,2 / 0,30 % )
kütahya ( 78.0 / 79,0 / -1,0 / -1,28 % )
cceylin ( 60.5 / 62,0 / -1,5 / -2,48 % )
referans ( 75,4 / 75,4 / 0,00 0,00 % )
nazlıgüleç ( 58,4 / 59,8 / - 1,4 / -2,40 )
mmmf27 ( 63,4 / 63,1 / 0,3 / 0,47 % )
yumukum ( 77,0 / 77,0 / 0,00 / 0,00 )
ozgekrd ( 72,6 / 72,6 / 0,00 / 0,00 % )
nurhayatk ( 84 / 83,0 / 1,0 / 1,19 % ) yeni üye

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 756,7 / 759,6 / -2,9 / -0,38 % )

anam tabir kitapları ne farklıymış ...hehe ......

fıstıgım rahatlıycak onu haber vermiş rüyası .......

Back
X