Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

elif sen nelae yapıyorsun bak kalabalıkta gözünden kaçtı sanma . kilomu aldın len ...kaydirigubbakcemile

sabah kilo aldım oklavaları bekliyorum dedim ya :utangac:
anam kaynanama gitmeye 1 ay kaldı ben daha kilo veremedim
gittim kendime elbiseler, etekler,ayakkabılar aldım cici cici görsün kaynanam diye ama
hamile sancaklar beni elbiseyle görünce
göbek saldım yaa :mymeka:

tamam canım ikimizde de kitap var takıldığımız yerde de birbirimize sorarız iyi olur sende bana yap ama temamı:1hug:

tamam maytapçığım bende sana koçluk yapıcam ikimiz denetleriz birbirimizi.

ben bu saate kadar yediklerimi yazayım ozaman

2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 adet salatalık
yarım domates
k.k. kadar beyaz peynir.

ara

3 adet kuru kayısı

öğlen

1 tabak kuru fasülye
1 su bardağı yoğurt
salata ( domates , salatalık, biber , maydonoz vardı içinde )

anlmadım ben şimdi CADIARZU
benim normalde düzenli sayılır. en fazla 1-2 gün geçer zamanı
soğanı bırakıp lahanaya mı devam etsem acaba.
en iyisi ben bu gün bırakayım. ilginç hiç ağrım yok yaww :uhm: en iyisi akşama bir civanperçemi içeyim ben. o sökürüyor

canım senin düzensizlik yoksa soğan suyunu başka bir amaçlamı içtin?benim içme sebebim ben 1.5-2 ayda bir adet görüyordum sonra bi yerde polikistik over diye i rahatsızlık okudum belirtiler bendekilerle aynıydı soğan suyu öneriliyordu sanırım kilo alma nedenlerimden biride oydu soğan suyundan sonra 3 aydır düzenli adet görüyorum bu ay biraz gecikti okadar senin bununla ilgili bi sorunun yoksa madem başka birşey dene,ama soğan suyu sadece düzensizliğe fayda sağlamıyor vücudu temizliyor faydasını görürsün canım.

oooooooooooooooo ösge hanım herkese var bize yer yok demi takımda ii öle olsun...

bu arada ösge hariç herkese slm mck...

asibulut / özgekrd
dora / aeben
aeben / dora
kütahya
cceylin
referans
nazlıgüleç / mmmf27
mmmf27 / nazlı güleç
yumukum
ozgekrd / asi bulut
nurhayatk

evet kızlar herkes seçsin koçunu

tamam maytapçığım bende sana koçluk yapıcam ikimiz denetleriz birbirimizi.

ben bu saate kadar yediklerimi yazayım ozaman

2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 adet salatalık
yarım domates
k.k. kadar beyaz peynir.

ara

3 adet kuru kayısı

öğlen

1 tabak kuru fasülye
1 su bardağı yoğurt
salata ( domates , salatalık, biber , maydonoz vardı içinde )

süpersin :hooray:
bende yazayım o zaman hiçbişey bugün biraz moralsizim de hala bişiler yiicem diye bekliyorum şu veledi uyutsaydım

kızlar hepinize rep verdim ve elimden geldiğince de veriyorum ama bu takımdan aeben dışında bana kimse rep vermiyor bunu da belirteyim bu nedenle bu son repim olacak bi daha yokkk:D
sabah beri dolandım dolandım verdim canım repini güle güle kullan . üzerinde paralansınnn:roflol:
şimdi kızlar herkes sabitmi kalacak ama kilo almış olacak hım bence böyle olmaz ya verirken yazıpta alınca ıh .... siz bilirsiniz ama bence dogru degil ..
haklısın canım. diğer takımlara haksızlık olmasınŞeniz

evet önemli bir konu daha . sizler takımda degilmisiniz bişi sordum tek nazlıdan cevap geldi . iki kelimeyi yazamıyormusunuz kızlar . evet veya hayır . takıma karşı hiçmi sorumlulugunuz yok . yeni arkadaş alınacak listeye yazalımmı diye soruyorum . 2 kelimeyi çok görüyorsunuz .
kızınca gestapo oluyoruz . haksızmıyım .
nurhayatı aramızda görmekten kıvanç duyarızz:lepi:

nazlı bedişi 79 olarak ekle canım . selamı var hepinize.kaynanasındaymış .
aleyküm selam. çok yazık nereye şişiyor bu kızzzkötükedihüso

aeben, asi_bulut+, else+, mmmf27+, nazli_gulec+, NURHAYATK+, ozgekrd+, yumukum+

OH OH HADİ FISTIKLARIM BU HAFTA HERKES BİRBİRİNE ÖDÜL CEZA NE VARSA UYGULASIN . HAFTA SONUDA ABARMAYIN ...

MAYTABIM NAZLIMA OZAMAN SEN EŞLEŞ BEN HEMŞONLA KALAYIM .....
Şeniz:lepi::1hug:

KORKMA NURHAYAT İÇİN TEMİZLENİYOR ......

NAZLIM listeyi göneriyormusun göndereyimmi . çıkıcam ben arkadaşa hediye alcam yarın gidiyorda.senağlama
Sağol canım içim rahatladı valla :1hug:

canım ben yaşadım normal ilk 2 gün benim öyle geldi hatta ilk kürtajda 10 gün adet olmuştum ben yaw sinir olmuştum vallla senin ilk kürtaj mı bu ??[/COLOR][/B]

Evet ilk kürtaj özgecim..ara ara kanamalarım oldu durdu ama bu adet sanırım çünkü kürtajın üzerinden 38 gün geçti.Kürtajdan 2 hafta sonrada adet gibi 1 haftalık kanamam olmuştu o yüzden biraz kafam karıştı da :uhm:

Ben kaÇtım .......

Güle güle aebencim.. :a015:

Olurya birgün gelirya
Olurya kader bu ya
Olurya benden başkasını gözün görmez olurya..

Güzel şarkı..
Laylalaylaylay laylalaylaylaaa.... gamyoncuiremsu

kızlar ya benim koçum kimm bilmiyomm
ne yedim bugün yazayım

sabah kepek ekmek bir tane domates

nescafe

cornflakes
bol su

Back
X