Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Buarada az önce regl oldum bende kaydirigubbakcemile3 kürtajdan sonra ilk adetim 38 gün sonra oldum içim rahatladı ohhh be.. Kızlar daha önce kürtaj yaşayanlar varsa adetim siyah gibi geliyo sizindemi öyle olmuştu?

hb ösgemmm

hb yeni arkadasımmmm

aebenım saol aradıgın için he yıkadım arkadasıma kaçtım :)))

hoşgeldin kütokaydirigubbakcemile5nerelerdesin kız?

nurhayatcım aramıza hoşgeldin yeniden:lepi:

hb canım hepinizi çok ösledim eve gidince tamirat yaptırıp aranıza ve diyete dönecem şiştim ben ya yazık oldu ama yinede tepkiler olumlu bayaalkisalkisalkisdelikafadulden

Buarada az önce regl oldum bende kaydirigubbakcemile3 kürtajdan sonra ilk adetim 38 gün sonra oldum içim rahatladı ohhh be.. Kızlar daha önce kürtaj yaşayanlar varsa adetim siyah gibi geliyo sizindemi öyle olmuştu?
KORKMA NURHAYAT İÇİN TEMİZLENİYOR ......

NAZLIM listeyi göneriyormusun göndereyimmi . çıkıcam ben arkadaşa hediye alcam yarın gidiyorda.senağlama

canım ben yaşadım normal ilk 2 gün benim öyle geldi hatta ilk kürtajda 10 gün adet olmuştum ben yaw sinir olmuştum vallla senin ilk kürtaj mı bu ??

hb canım hepinizi çok ösledim eve gidince tamirat yaptırıp aranıza ve diyete dönecem şiştim ben ya yazık oldu ama yinede tepkiler olumlu bayaalkisalkisalkisdelikafadulden

ooo ama 75 den yine 79 a mı çıktın kütom yaaa üzüldüm :(

kızlar ben kaçım arkadasımla hasret gidirim size doyum olmaz eve gidince görüşürük artık byby kendinise iyi bakın byby

aeben, asi_bulut+, else+, mmmf27+, nazli_gulec+, NURHAYATK+, ozgekrd+, yumukum+

OH OH HADİ FISTIKLARIM BU HAFTA HERKES BİRBİRİNE ÖDÜL CEZA NE VARSA UYGULASIN . HAFTA SONUDA ABARMAYIN ...

MAYTABIM NAZLIMA OZAMAN SEN EŞLEŞ BEN HEMŞONLA KALAYIM .....
tamam canım nasıl istersen nazlı beni ben nazlıyımı kontrol edcez
selam kızlar nasılsınızzzzz
hoşgeldin tatlım hoşşşgeldiinnn kocişini bulduın bizi unutma looo
Canımcım çok çok pardon yaaa..Herkezi gezdim sen arada kaçmışsın.Şimdi vereyim dedim biraz istirahat edin diyo ama söz senin hedayeni de yarın vericem Şeniz affedildimmi?
ŞenizŞenizŞeniz

asiciğim ben ilk kullandığımda soğan suyunu baktım içtikçe adet olmuyom bıraktım 3-5 gün gecikmişti bırakınca oldum ama ne olmak
bu ayda adet haftama girince bıraktım gününde oldum canım
bana sormamışın ama cevaplim dedim:))

canım ben regl döneminden önce başladım başladıktan 4-5 gün sonra oldum ama çok uzun sürdü normalde bu kür 15 günlük ben olur olmaz bıraktım yaklaşık 1.5 ay regl oldum bence devam et çünkü regl dönemi ne kadar gecikirse bizim için okadar kötü ki kilo alma nedenlerinin içinde buda var canım..

anlmadım ben şimdi CADIARZU
benim normalde düzenli sayılır. en fazla 1-2 gün geçer zamanı
soğanı bırakıp lahanaya mı devam etsem acaba.
en iyisi ben bu gün bırakayım. ilginç hiç ağrım yok yaww :uhm: en iyisi akşama bir civanperçemi içeyim ben. o sökürüyor

tamam canım nasıl istersen nazlı beni ben nazlıyımı kontrol edcez

hoşgeldin tatlım hoşşşgeldiinnn kocişini bulduın bizi unutma looo

ŞenizŞenizŞeniz

maytapçığım sen monti yapıyosun bende yapıcam eğer sanada uyarsa bana çkoçluk edermisin .

kütom hoşgeldin Şeniz güle güle senağlama laelaelaelaelae

bana kim talip bakalım koçluk konusunda özgem sen düşünür müsün beni bakemm :1hug:

nazlım bişi sormuştum gözünden kaçtı galiba . canım listeyi gönderiyormusun . benim çıkmamlazım .

Back
X