Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.Takım 394. ETAP ***

A1S2L3I4 (88,8 /88,8 /0 /%0 ) Kilosu sabit
Ahbirkingcharlesimolsa (77,4/79 /-1,6 /%-2,07 )
BayilanBayilana (92,6/ 93/-0.4 /%-0,4)
bulutummm30(80,7/82 /-1,3 /%-1,61 )
makres76 (63,3/ / /% )
merinetya(73,5 / / /% ) 1,kez bildirimde bulunmadı -izinli
rengarenknesli (77,4 /76,7 /0,7 /%0,90 )
senasevval (49,7/ / /% )Kilosu sabit
sindi564 (78.7/ / /% )
winstonlight(73,9 / 75.2 /1.3 /% -1.76 )
yenibirben( / /% )izinli
6.Takım Ortalaması:%

ofise uğradım ekledim kızlar kilomu. zaten çarşamba tartılmıştım regl olacağım için sabah reglmde geldi zaten hiç tartılmadım çarşamba günkü kilom yani yılbaşında aşırı kaçamağım olmadı, dünde biraz kendimi kaybettim sabah ve akşam 1 ekmeğe yakın yedim, bu gün toparladım ama yemekle biyere varamam sorunlarıda çözemem, üstüne bide insülin ataklarım eklenmesin. maldive gidesim var ama incecik bi hatun olarak kilo alarak değil.
yılbaşı takıma yaramadı anlaşılan haftaya toparlarız takımca allah sağlık versin heleki ruh sağlığı versin gerisi kolay

dun bıraz kendımı kaybettım 1 ekmek mı yedın

***6.Takım 394. ETAP ***

A1S2L3I4 (88,8 /88,8 /0 /%0 ) Kilosu sabit
Ahbirkingcharlesimolsa (77,4/79 /-1,6 /%-2,07 )
BayilanBayilana (92,6/ 93/-0.4 /%-0,4)
bulutummm30(80,7/82 /-1,3 /%-1,61 )
makres76 (63,3/ / /% )
rengarenknesli (77,4 /76,7 / 0,7/% 0,90)
senasevval (49,7/ / /% )Kilosu sabit
sindi564 (78.7/ 78.9/ -0,2/%-0,26 )
winstonlight(73,9 / 75.2 /1.3 /% -1.76 )
yenibirben( / /% )izinli
6.Takım Ortalaması:%

Kız neslim bende ekledim ya seni

Selam kızlar bu hafta takımın yüz akı neslim oldu tebrik ederim benle rekabetide kazanmış oldun mu ona şüphem var cünkü bugunkü kilon lazım bana hahahaha:)
bugun tartılmadım kuzum sabah reglle uyandım dün kaç kilometre yurudum saymadım sabah bi çıktım 2 saat nazo ile sinemadaydık onun haricinde 5-6 saat yurudum oturdum yurudum oturdum akşamda çok geç yattım. yemek yapmaya bile dermanım yoktu evdeki hazırı çocuklara yedirdim kendimde oturup ekmek zeytin bişiler yedim ne yedim hatırlamıyorum dün. tek hatırladığım yanlış olduğu için sabah yarım öğlende yarım ekmek yediğim. onca yurudum ne kadar yurudum nerelere gittim nerde oturdum oda kayıp tabi. öğlen bi çıktım akşam girdim eve. çocuklar da evdeydi eşimle kaygısızca dolaştım.
sen bugunki kiloyu istersen yazamam da beni kaybetmiş sayabilirsin tartılmadım sonuçta

hayir bi kac gune bende regl olcam o nedenle gel bu hafta kapisalim da diyemiyorum haha onemli degil zaten kimin kazandigi iyi ollalim, mutlu olalim, saglikli bide zayif olalim yeter cok sey istemiyorum birazda bizi gecindirecek Kadar paramiz olsun ohh miss

Slm fıstıklarımmm misafir trafiğimin yoğunluğundna dolayı gelemedim hayırlı kandiller hepimzie kandilimiz mübarek olsun .Yeni yılınızı da gecikmiş de ols akutlarım hepimiz için sağlık mutluluk dolu fit bir yıl olur inşallah.

Bu hafta hemen hemen tüm takımın regl olması ve yılbaşı yaktı bizi anlaşılan sağlık olsun meleklerimm bunu bekliyorduk zaten. Haftaya inşallah

Gamzem doğum günü kutlu olsun kuzum sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllar dilerim senin bahanen çok hem yılbaşı hem doğum günü değil mi

Makresim sınav ne kadar geç olursa o kadar çok çalışma şansın var kuzum başarılar bitanem bu yıl snein yılın olsun hem şef olursun hem mezun süper olmaz mı

Ponçiğim estagfurullah affedilecek birşey yok kuzum haftaya nasılsa ilk 3e girip sildireceksiniz Yoksa tüm takım maldivlerde buluşacaksınız

Neslim çarşamba tartılman dolayısı ile sanırım kardasın kuzum bugün tartılmış olsaydın dşünemiyorum

Alıntı yaptım tek tek ama hepsi gitti yine

hayir anlamadigim neden kizlarin ticker yani Kilo cizelgelerinin adresi isimlerinin altinda var bi benim ki yok anlayamiyorum

böyle giderse 2015 de kağoşmayla gececek mezuniyet hayal olacak vallahi

p.tesi kontrol edicem kaptan artıdamıyım bi bakıcam ama dün harici falsom yok zaten fazlacada yurudum deşarj olmak için sağlık olsun

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için kaptancığım

carsamba menum..
Sabah:
sucuklu yumurtali kk kahvaltisi

ogle bi kahve

aksam:
dolma 4-5 tane
3 kasik kuru fasulye
Tiramisu
cay
turk kahvesi

persembe:

kahvalti ne siz sorun ne ben soylim..
hamur isi diyeyim isvicrenin hamur isi
zeytin peynir

aksam:
kahvaltilik yaptik
kahve

11 bin 799 adim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…