Mutlu yıllar canımTünaydınlar herkese,
Bugünden itibaren kaldığım yerden devam edebilirim diye sabaha bilinçli bir şişko olarak başladım. İsveç diyetimin birinci gününe geri döndüm.
Sabah/ öğlen; 2 yumurta, 1 biber yedim.
Akşama et /salata var.
Şimdi bir demlik de sinameke kaynattım, içip içip iç temizliği sağlamak istiyorum. Gerçi regl olayı da var balon gibi şiştim yarına kesin korkunç bir kiloyla çıkacağım karşınıza ama umut şişkonun ekmeği işte
Hepimize yeni yılın yeni gününde çok keyifli ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Canım harikasın maşallahBugün kimse yok sanırım, 4 gün tatil pazartesiye kadar bende yokum, sabah tartıldım 63,0 olmuşum. Yılbaşı hedefim bir kilo fazla, ama ben bu kadarını da beklemiyordum. Bundan sonrası önemli 16 şubata kadr 3 kiloyu da verirsem bu iş biter Allahın izniyle. 10,5 ayda 30 kilo vermiş oldum. Hayal gibi yaa, Darısı başınıza kızlar.
Sindicim bugünkü menümü de yazayım ki pazartesiye unuturum sonra.
Kalkınca 2 bardak su+1 günkurusu
Sabah
kahvatıyı yine yetiştiremedim bugün, iki dilim tam buğday ekmeğine labne sürüp yedim
Ara hesapta yoktu ama arkadaşın doğum günüydü minik bir dilim yaşpasta yedim
Öğle
kuru fasulye, yoğurt
Ara daha yemedim ama yanımda 2 ceviz, 2 günkurusu ve bir bardak süt var
Akşam
yemeğim hazır daha kaçamağım olmaz bugün
1 kase çorba
zeytinyağlı pırasa
yoğurt
Su yine 3 litre olur
spor da misafirim gelmezse yine jilian level 1 yaparım sanırım.
Sağolasın kardeş takım başkanım. Bir tatlı kaşığı koyup üstüne 1 litre su koyuyorum, gidip gelip içiyorum. Maksat pozitif düşünüp, beyni kandırma yoksa dün löp löp yedim, 2 bardak çayla mı gidecek onlar, peeh bir umut işteMutlu yıllar canım
Görünce dayanamadım sinemaki okadar içmek zararlı olmasın bağısaklardaki yararlı mikroorganizmalarıda götürdüğünü duymuştum bi araştır istersen fazla içme
Ben de dünkü menümü yazayım,
Sabah 2 dilim çavdar ekmeğine peynirli domatesli tost yağsız, şekersiz çay
Akşam 2 yk makarna salatası, 3 yk patates salatası, 5 zeytinyağlı yaprak sarma, 4 çiğköfte
Gece 12de de bir kadeh roze şarap
Menümde bir pizza ve sucuk olacaktı ama neyse ki arkadaşları pizza söylemekten ve sucuk kızartmaktan vazgeçirebildimyoksa menüm çok daha kabarık olacaktı
Bu sabahki menüm de sucuklu yumurtalı güzell bir kk kahvaltısı (eşim dün gece sucuk yaptırmadım diye çok surat yaptı bu sabah gönlünü aldım)ve şekersiz çay
O nasıl yeni yıl menüsü öyle yaLeydi dedik yer içer, coşar dedik peeeh
Ay ben o kadar yedim ki.. Yazmaya utandım.
Öff yarın bir ben dobiş çıkacağım
Hem totosu büyük, hem kilo almış diyeceksiniz, arkamdan taş atacaksınız
Bugünkü doğum günüsü menüm
Sabah yazdıydım galiba kk kahvaltısı
Akşam 3 dilim pizza hiç de öyle ince dilim falan değil üstelik baya da nefis kenarlı
Bir dilim doğum günü pastası
Daha doymazsan beni ye dediğinizi duyar gibiyim
Yarın artılar kervanında yerimi ayırttım böylece, yanında bana da yer ayır winstonım leydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?