Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar, önce geçmiş yaptım, dünkü menümü de yazayım
kalkınca 2 bardak su+1 günkurusu
sabah
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
marul maydanoz

Öğle
1 kepçe çorba
4 köfte
salata

Ara
1 susamsız simit
2 ceviz

Akşam
2 kepçe çorba
ıspanak
yoğurt
1 parça %80 bitter çikolata

Su 3 litre 2 bardak yeşil çay, her gün bolca siyah çay içiyorum onu yazmıyorum (en az 10 bardak)
Spor jilian level 1 ( ilk kez denedim biraz yordu ama zevkli, devam etmeye çalışacağım)

Bugün kimse yok sanırım, 4 gün tatil pazartesiye kadar bende yokum, sabah tartıldım 63,0 olmuşum . Yılbaşı hedefim bir kilo fazla, ama ben bu kadarını da beklemiyordum. Bundan sonrası önemli 16 şubata kadr 3 kiloyu da verirsem bu iş biter Allahın izniyle. 10,5 ayda 30 kilo vermiş oldum. Hayal gibi yaa, Darısı başınıza kızlar.

Sindicim bugünkü menümü de yazayım ki pazartesiye unuturum sonra.

Kalkınca 2 bardak su+1 günkurusu
Sabah
kahvatıyı yine yetiştiremedim bugün, iki dilim tam buğday ekmeğine labne sürüp yedim

Ara hesapta yoktu ama arkadaşın doğum günüydü minik bir dilim yaşpasta yedim

Öğle
kuru fasulye, yoğurt

Ara daha yemedim ama yanımda 2 ceviz, 2 günkurusu ve bir bardak süt var

Akşam
yemeğim hazır daha kaçamağım olmaz bugün
1 kase çorba
zeytinyağlı pırasa
yoğurt

Su yine 3 litre olur
spor da misafirim gelmezse yine jilian level 1 yaparım sanırım.

Bugunku menum efenim

sabah iki haslanmis yumurta peynir zeytin cayyyyyyyyyy
oglen bir bardak ayran bir tabak bulgur pilavi
ara bir sade kahve belki bi tanede cikolata yemis olabilirim ama bitter walla
aksam bir tabak yesil fasulye bollll suuuu

su bugun 3 litreyi buldum spor sadece 60 squat yaptim

kaptancim opuldunuzz

Bulutum evet cayi cok severim ayyuzlum sayesinde sekersiz icmeyede alistim
daha dogrusu cay kahve meyvesuyu su ay bana sivi olsunda ne olursa olsun corbayi bile bazen kupayla iciyom

son olarak cay love youuu

Slm kızlar
Bugünkü menum
Sbh yeşillikli Omlet Havuç 4 ceviz
Aksam et kavurma salata yogurt
Spor yapmadım öğlene kadar hastanede kontrole gitmiştim sonrada kardeşime gittim
2 Türk kahvesi 2 maden suyu 3 bitki cayı
Herkese sağlıklı huzurlu yıllar

Tünaydınlar herkese,

Bugünden itibaren kaldığım yerden devam edebilirim diye sabaha bilinçli bir şişko olarak başladım. İsveç diyetimin birinci gününe geri döndüm.
Sabah/ öğlen; 2 yumurta, 1 biber yedim.
Akşama et /salata var.

Şimdi bir demlik de sinameke kaynattım, içip içip iç temizliği sağlamak istiyorum. Gerçi regl olayı da var balon gibi şiştim yarına kesin korkunç bir kiloyla çıkacağım karşınıza ama umut şişkonun ekmeği işte

Hepimize yeni yılın yeni gününde çok keyifli ve sağlıklı bir gün diliyorum.

Mutlu yıllar canım
Görünce dayanamadım sinemaki okadar içmek zararlı olmasın bağısaklardaki yararlı mikroorganizmalarıda götürdüğünü duymuştum bi araştır istersen fazla içme

Canım harikasın maşallah 30 kilo dile kolay ve bir yıldan kısa bir süre içerisinde ne diyim emeklerinin karşılığını almışsın canım inşallah kariyerinde de şans yüzüne güler ve şef olarak görürüz seni

Ben de dünkü menümü yazayım,
Sabah 2 dilim çavdar ekmeğine peynirli domatesli tost yağsız, şekersiz çay
Akşam 2 yk makarna salatası, 3 yk patates salatası, 5 zeytinyağlı yaprak sarma, 4 çiğköfte
Gece 12de de bir kadeh roze şarap
Menümde bir pizza ve sucuk olacaktı ama neyse ki arkadaşları pizza söylemekten ve sucuk kızartmaktan vazgeçirebildim yoksa menüm çok daha kabarık olacaktı

Bu sabahki menüm de sucuklu yumurtalı güzell bir kk kahvaltısı (eşim dün gece sucuk yaptırmadım diye çok surat yaptı bu sabah gönlünü aldım) ve şekersiz çay

Mutlu yıllar canım
Görünce dayanamadım sinemaki okadar içmek zararlı olmasın bağısaklardaki yararlı mikroorganizmalarıda götürdüğünü duymuştum bi araştır istersen fazla içme
Sağolasın kardeş takım başkanım. Bir tatlı kaşığı koyup üstüne 1 litre su koyuyorum, gidip gelip içiyorum. Maksat pozitif düşünüp, beyni kandırma yoksa dün löp löp yedim, 2 bardak çayla mı gidecek onlar, peeh bir umut işte

O nasıl yeni yıl menüsü öyle ya Leydi dedik yer içer, coşar dedik peeeh
Ay ben o kadar yedim ki.. Yazmaya utandım.
Öff yarın bir ben dobiş çıkacağım
Hem totosu büyük, hem kilo almış diyeceksiniz, arkamdan taş atacaksınız

Slm kızlar
Sbh 2 yumurta 3 ceviz yeşillik zeytin
Aksam yarım tabak yaprak sarma yogurt salata
Spor reglden dolayı yok
3 bitki cayı 1 maden suyu

şekerim bugün doğum günüm ya bugüne sakladım hemen kızma menüyü şimdi göreceksin yarınki tek dobiş sen olmayacaksın bebeğim korkma sana yoldaş olacağım inşallah kaptanım leydileri maldivlere göndermez

Bugünkü doğum günüsü menüm
Sabah yazdıydım galiba kk kahvaltısı
Akşam 3 dilim pizza hiç de öyle ince dilim falan değil üstelik baya da nefis kenarlı
Bir dilim doğum günü pastası
Daha doymazsan beni ye dediğinizi duyar gibiyim
Yarın artılar kervanında yerimi ayırttım böylece, yanında bana da yer ayır winstonım leydim

Winston bu menüyü de beğenmedi
Sanırım benim yemek yememem de normal değil, yemem de
Ben normalde nerdeyse hiç yemiyorum ve acıkma olayım da olmuyor ama eğer özel bir gün geceyse de benim yemem efsane oluyor.
Ben yılbaşında mesela; et yedim soğan halkası yedim, patates kızartması yedim, paçanga böreği yedim, salamlı milföy yedim, kuruyemiş yedim, katmer tatlısı (dondurma ile) yedim, Amerikan salata yedim, közlü biber yedim, daha vardı yani...Hepsinden bir parça bile olsa yedim yani. Yemek benim lügatımda budur leydim, 3 dilim pizza nedir ya şaka gibi

Sen onu yakarsın yarına, ben kendi halime yanayım

slm kızlar
dünkü menümü yazmıyom çünkü akşaman sonra cozutmanın dibine vurdum. bu günkü menüm de iyi değil ama dünden iyi yinede
sabah: dün içinde herşeyin olduğu bi çorba yapmıştım ondan içtim.
öğlen: neskafe, çorba
akşam: 3 ızgara köfte, salata, yoğurtlu közlenmiş patlıcan
sonrasında az sinirliydim biraz kurabiye ve gofret yemiş olma ihtimalim çok yüksek
bir saat kadar yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…