Merhaba eylülüm, yok kaptanım çok merhametli sıkmadı topuklarımıza ama ben kendi topuklarıma sıkmayı düşünmedim değil haniSelam kızlar masallahimiz varmış bu hafta kaptan sıkmadımi topuklarahaftaya Maldivler yolculuğu olmasın aman dikkat bende 400 gr almışim mezuniyetinden beri inşallah son olacak seviyorum hepinizi
aynen sindim ben 7. takımdı galiba ibretle baktım yuzdeleri çok iyi maşallahay kizlar takimlar arasinda tek ekside olan biziz yaa
vallahi gülaya ragmen iyi gidiyorsun. hadi işallah zayıfladığını ince hatun olduğunuda görecez. sadece sabah menun eksik olmuş bence akşama kadar nasıl tuttu seni aç kalma dikkat etSlm kizlarrrrr☺☺☺
tabletim kendiliginden calisti bende pek mutlu oldum tabi
ayyuzlum dunku menumu yazdigin icin sagol bitanem opuldun
bugunku menumu yaziyorum
sabah peynir zeytin bol yesillik ve tabiki 4 bardak cayyyyy
oglen bir bardak adacayi
aksam bir tabak yesil mercimek yemegi uc kasik koz patlican buarada beste yedim yemegimi
3 ltre su ictim yatana kadar icerim yine spor malesef yapamadim cooook evisim vardi anca onlari bitirdim kaptanimin affina siginiyorum
ben maldiv biletimi marta erteledim ondan önce gitmeye niyetim yok gülüSelam kızlar masallahimiz varmış bu hafta kaptan sıkmadımi topuklarahaftaya Maldivler yolculuğu olmasın aman dikkat bende 400 gr almışim mezuniyetinden beri inşallah son olacak seviyorum hepinizi
nur cum dün aklımdaydı soramadım. sanırım sabah mesajında yuruyuse çıktım henuz tartılmadım demiştin dikkatimi çekmişti. eğer doğru hatırlıyorsam tartılmadan önce yuruyus yapmıştın bu konuda nacizane bir bildiğim var söleyim hemen, sabah kalkınca spor yaparda tartılırsan yaklaşık 1kg artı çıkarsın ki senin kilonda fazla bence dünki artının sebebinin büyüğü hatalı zamanda tartılmandı. kaptanım arada hatırlatıyor bende hatırlatayım dedim. tartılma: sabah aç karna mumkunse su içmeden 20-30dk bekleyip ince kıyafetle yapılmalı. spordan sonra tartılmak vücüt ağırlığını artı yonde etkilermiş. bilgin olsun tatlımSabah
Yarımpaket bıskıvı dok ldunuz demı bende sok oldum hatta mıdemde ama malum ofıste yılsonu kapanıslarından kafamızı kaldıramadık
Aksam
Dana kavurma
Salgam
Borulce salata
Sabah bırbucuk saat yuruyus aksam yarım saat leslıe
Ay kızlar şimdi farkettim makres tüm menülerini yazmamıştı ben niye ona ok lemişim gerci o işyerinde kk ya girebiliyo sanırım Özür hepinizden işi elime yüzüme bulaştırdımEki Görüntüle 1360165
Haftalık Menü Paylaşım Tablosu cok tuhaf farkındayım ama nedense kaptanın yaptığı gibi yapamadım
menun başarılı sindim bol eksi getirsin ama spor göremedimselam 6. takimin fistiklari bgunku menum neslime ithafen..
kahvalti ;
1 yumurtali omlet
peynir
fistik
1 portakal
sut icmedim oeynir yedim diye umarim dogur bi Mantik yurutmusumdur
aksam:
1 Tabak 2 servis kasigi yani sebzeli mantarli bulgur pilavi
1 bucuk bardak ayran
bol salata
vallahi bencede ağlanacak durumda tüm takımlar şok oldumsweet sonuclari gordunmu bacimmmmmm
mendil yetmez carsafi topla gel aglayacammmmmmm
ilahi sindim şaşkınlık sepici bişi galiba nesli den mi bulaştı nedirAy kızlar şimdi farkettim makres tüm menülerini yazmamıştı ben niye ona ok lemişim gerci o işyerinde kk ya girebiliyo sanırım Özür hepinizden işi elime yüzüme bulaştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?