Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gözün aydın canım

senin beslenmen daha kötü olmuş kanımca. metabolizman yerlerde kaydirigubbakcemile

canım sen diyet yaptığına emin misin Çok üzgünüm çoook :mymeka: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:nurhayatttttt ben diyet yapmazken bile yemedim senin saydıklaırını dermişimmmm:roflol:
şimdi diyecen siz benim koçummusunuz size ne oluyor diye:oklava:
ama dostta acı söylermiş:mymeka:

günaydın kızlar nasılsınız nurhayatcım benden çok eleştiri almışsın canım bugünden itibaren yediklerimize dikkat ediyoruz ben bugün koca bir tabak nesfitle başladım güne yağsız sütle birlikte tüm gün yediklerimi akşam detaylı bi şekilde yazarım.

maytapcım yorumların için teşekkür cnm a.s.boyum 1.67..

6b1mv02.gif

Ben bugÜnden ıtıbaren motıvasyon olmuŞ bır Şekılde montı amcaya baŞladım . ÖĞlen yemek ıÇın kendıme yeŞıl mercımek yemeĞı yaptım yanına salatada yapıcam ve yoĞurt yıyeceĞım tabıkı.

günaydın 6. takım nasılsınız??

nurhayatın üzerine ne kadar çok gitmişsiniz ilk haftadan :delphin:
gerçi o beni de geçmiş zararlı yiyecekler konusunda da kaydirigubbakcemile3

yumukum inşallah bir ömür boyu mutluluklar dilerim

nazlıcım açlıktan ölmedin di mi??

ya ben kütoyu çok özledim. pc ne zaman tamir olacak acaba .burtan teknik testek gönderelim.

teşekkür ederim cnm.evet katılıyorum sana koçumun üstüne gelmeyin bu kadar en azından dürüstçe ne yediğini yazmış bak ben hafta sonu ne yediğimi yada yediklerimi:1shok:yazıyormuyumkaydirigubbakcemile3

yok elifçiğim yıkılmadım ayaktayım. ne yapayım ama hiç yemek yiyecek halim yoktu. bu pazar beni istemeye gelicekler çok heyecanlıyım.:1hug:

teşekkür ederim cnm.evet katılıyorum sana koçumun üstüne gelmeyin bu kadar en azından dürüstçe ne yediğini yazmış bak ben hafta sonu ne yediğimi yada yediklerimi:1shok:yazıyormuyumkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:
ben daha suçluyum sesimi çıkartamıyorum diyosun yani :roflol:

asiciğimde yediklerini yazmadan kaçtı. açık büfe kahvaltılar yapılmış. kimbilir neler yenmiş.

Back
X