[ı]kızlar sen kendine bak demeyin ama hafta sonu tam bir faciaydı kaydirigubbakcemile
açık büfe kahvaltıya gittik[/ı]
günaydın asiciğim neler yedin bakalım açık büfe kahvaltıda .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]kızlar sen kendine bak demeyin ama hafta sonu tam bir faciaydı kaydirigubbakcemile
açık büfe kahvaltıya gittik[/ı]
gözün aydın canım
senin beslenmen daha kötü olmuş kanımca. metabolizman yerlerde kaydirigubbakcemile
canım sen diyet yaptığına emin misin Çok üzgünüm çoook :mymeka: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
kızlar sen kendine bak demeyin ama hafta sonu tam bir faciaydı kaydirigubbakcemile
açık büfe kahvaltıya gittik![]()
kahvaltım
menemen
çay
peynir
yeşil zeytin
aeben+, else+, mmmf27, nazli_gulec+, ozgekrd+
hepinize günaydınnnna.s.
günaydın 6. takım nasılsınız??
nurhayatın üzerine ne kadar çok gitmişsiniz ilk haftadan
gerçi o beni de geçmiş zararlı yiyecekler konusunda da kaydirigubbakcemile3
yumukum inşallah bir ömür boyu mutluluklar dilerim
nazlıcım açlıktan ölmedin di mi??
günaydın 6. takım nasılsınız??
nurhayatın üzerine ne kadar çok gitmişsiniz ilk haftadan
gerçi o beni de geçmiş zararlı yiyecekler konusunda da kaydirigubbakcemile3
yumukum inşallah bir ömür boyu mutluluklar dilerim
nazlıcım açlıktan ölmedin di mi??
teşekkür ederim cnm.evet katılıyorum sana koçumun üstüne gelmeyin bu kadar en azından dürüstçe ne yediğini yazmış bak ben hafta sonu ne yediğimi yada yediklerimi:1shok:yazıyormuyumkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim cnm.evet katılıyorum sana koçumun üstüne gelmeyin bu kadar en azından dürüstçe ne yediğini yazmış bak ben hafta sonu ne yediğimi yada yediklerimi:1shok:yazıyormuyumkaydirigubbakcemile3
yok elifçiğim yıkılmadım ayaktayım. ne yapayım ama hiç yemek yiyecek halim yoktu. bu pazar beni istemeye gelicekler çok heyecanlıyım.:1hug: