Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yemicem zaten hala kaşınıyorum yüzüme de vurmuş
aslında üstünden de zaman geçti ama sonradan çıkar dedikleri için ona bağlıyorum
belkide başka bişiye alerjim var bilemedim
bence test yaptırmalısın.çikoya değildir ama dünyada kakaoya çok alerjisi olan insan var. bu tarz alerjileri bilmek iyidir.bide nacizane çeken biri olarak stres altında yenen şeyler de bünyenin hassaslaşmasından dolayı tepki verebiliyor.ne kadar sıkıntıdan uzak durursan o kadar sağlıklı olursun.

Sweetdimple geçmiş olsun ablam
Evet ayda iki kg benim için ideal fazlasi şuan için değil ek gıdada ancak asilirim
Dış kotu yıllardır cekturmedim unutmusum açısını bide ayrıntılı olunca süt veriyor olmasam hemen hiçbirşey o kadar kotu
Efser burdsmi abla diyorum bu Efser nereye kaçmış

himmm anliyoo gibiyim yavastan peki 1 insan sizi bundan kurtarabilirmi?

Ayyy neguzel sevinn iste gurur duy kendinle abla ya. Annem varya ben dogdum dogali annemi titizlik hastasiyla tanidim sanirim bu annemin hobbysi zevk aliyor temizlikten ben kendimi yiyip bitiriyorum anne yeterr gec otur diye. Ya dun gel bi gezmeye ablama gidelim dedik kadin bi giriste eve halbuki ev temiz ama anneminn gozunde tabiki pislik goturuyor eviymis gibi. Ama birtek ablamda degil norvece gider abimin ve gelinin yanina tatil icin sanki biletini orda temizlik yapmak icin almis gibi ya annem gibi kaynanam olsun ben onun ayaklarini operim be daha hic hatirlamam bizim gelin bizim evde temizlik yemek yaptiigini birtek bulasigini gordumannem o derece birakmaz bide kiyamiormus, dedim anne yapma bak o senin gelinin oda sana hizmet edicek birak birkere oda sana hizmet etsin hem seninde hosuna gider insan geliniyle gurur duyar ozaman. Yanlismi biliyorum?.
Annem 47 yasinda dayanmis elliye yaa zate cokta saglamdegil , sonsuz sukerler olsun Allah ima hersey icin ma sha Allah annecigime Bide yani omrunun yarisini bicak altinda gecirdi ve canimmbabamdan sonra bu 3 yil baya yiprandi canim annem askim...
Babam hastaliginda derdi anneme ; temizlik yapicam diye soyle bi karsilikli beraber oturamadik diye.. Ablalarim okadar pisman olursunuzki sonra tamam temizlik yapin ama olayi abartmayin ailenize kocaniza vaktinizide ayirin lutfen..

Bizim turk kadinlar varyaaa ma sha Allah nazar degmesin cogumuz titiziz ama pasaklisida var tabi aboo turkun pasaklisida hic cekilmez hiiii wallahi

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahahahha

Buralardayım fırsat bulup yazamıyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrr

İnşallah hepimiz için bol eksili ve az kalorili bir gün olur

Sabah 6da uyandım ve kızımı okula gönderdikten sonra onun yatağını falan toparladım
Bugün kapıları düzeltmeye gelecekler ya belli olmaz erken gelirlerse dağınıklık olmasın çocuk odasında da olsa dedim ve kaşlarımı düzeltip düzgün giyinip laptop başına geçtim kapı çalarsa panik yapmıyayım diye

Ben kaçıyorum fıstıklar belimi incitim bugün yine15 gün çekerim artıkHaepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

Adaşım canım çok çok geçmiş olsun Umarım bir kaç güne hiç bir şeyin kalmaz
Kendine çok dikkat et canım

Bide bazı yerlerde kılı tüyü daha cok gösterenler var evde cillop gibisin ordan bakınca maşallah tarla yeni Ekin veriyo dik dik gözden kaçmışlar

Ay sorma o konuda eşim tam bir kıl dır
Bazen benim gözümden kaçtımı diye kontrol eder nefret eder cünkü dışarı çıktığımızda öyle bir iki de olsa siyah kılın görünmesinden Ben dizine yatarım oda eskiden Anamın yaptığı gibi varmı yokmu kontrol edip ( yüzümde ) varsa cimbızla alıverir bazen balkona çıkarır çaktırmadan bakar orası daha aydınlık diye

Kaşıma karışmaz ama çenemde bir kaç tane var ( epilasyona gitmiştim öncesi çok daha kötüydüde iğneli epilasyona yemeyince o bir kaç tane kaldı )
Bazen diyorum len şu işi biliyorsun sen Ağdayada beklerim diye

Rabbim Anacığına sağlıklı uzun ömürler versin canım
Valla bende ufakken çok pasaklıydım Anamın şerrinden korkmasak evi maf edecek kıvamdaydık hatta Annem hep derdi valla evlenince sizin evleri .ok götürecek diye
Yeni evliyken tabi çocukta yok diye hiç dağınıklık olmazdı ( insan kendi evi olunca daha bir hevesle yapıyor işlerini yeni evliyken ) hatta haftada 1 sadece süpürüp silerdim ( toz almak bile aklıma ancak tozu görünce gelirdi ) eşime görede o temizlikti
Her yaz Annem Almanyadan gelince senin Anneninde yaptığı gibi oturmaya diye gelir ama bir bakmışsın orayı burayı çitiliyor hatta bana söylenirdi kör olmayasıca ben sana böylemi öğrettim bu böylemi olur diye Sonraları ne olduysa ufak ufak bende daha dikkat etmeye başladım hatta geçenlerde eşimde büyük kızımda sen git gide Annene benzemeye başladın dediler
İnan şu bir kaç senedir dağınıklığa tahammülüm yok hatta hep otururken bir sonraki gün bile neler yapsam diye düşünüyorum he elim tez Allahtan hatta artık ben Anneme gittiğimde kız kör olmayasıca sen bize böylemi öğrettin diyip geç otur ben yaparım gözünde görmüyor diye şakasına takılıyorum ona asıl gülüyor Annem eşşek evlat bak nasılda Annesiyle dalga geçiyor ben sizi çebimden çıkarırım diyor tabi hep itiraf ediyor o an çok mutlu olduğunu çok hoşuna gittiğini bizim ona yardımcı olmamız

Şu an almanyadalar hatta gelince dip köşe eve girmem şart fayansları dolap içlerini falan uzun zamandır temizlememiştim birde almanyadada 3 ay kalacağım nasıl yapacağım bilmiyorum diyor hep telefonda bizde aslında iki kardeş evi dip köşe o gelmeden temizleyeceğimiz halde hiç çaktırmıyoruz ay çoluk yok çocuk yok yavaş yavaş yaparsın diyoruz kesin uyuz oluyordur ulen bunlar niye biz yaparız Anneciğim demiyor normalde herşeye atlarlardı diye
Geldiğinde süpriz olsun mis gibi eve gelince ( yemeğinide yaparız o gün için )

Gunaydın artık temızlıkle mısafırı aynı gün almıcam ya heryerım agrıyo wallahiii

Çok geçmiş olsun canım şükür atlatmışsın dediğin gibi ikisi aynı gün maf ediyor

Herkese gunaydin hayirli sabahlar baya gecmis birikmisti cok korkunc ruya gordum 3 harfliler Zaten cok korkagimdir ben hemen kendimi buraya attimsabah karanligida gitti heryer aydinlik uyuyim ben yine :))) cokta aciktimmmmmm.... Bir an once uyaniyim

Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn
Ben de çok korkarım öyle şeylerde ve yatmadan önce mutlaka bütün bildiğim duaları okurum ( nas ve felak unutmadan ) odaya üfler öyle uyurum
Rabbim bir daha göstermesin ....Aminnnnnnn

Eriğim bebişin nasıl sen nasılsın yok buralardayım ama fırsatım olmuyor yazmaya

Selam güzeller..........
Dünkü menüm
Kalkınca 6:30
2 bardak ılık su + 1 incir

Sabah 7:30
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz, yeşillik ,1 dilim kepek ekmeği

Ara 10:30
2 hurma + yeşilçay

Öğle (12:30)
4 köfte, salata, 1 dilim k.ekmeği

Ara 15:30
2 grisini + ayran

Akşam 18:30
1 kase çorba, fırında patlıcan kızartma, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim k.ekmeği

Ara 20:30
Çeyrek elma
Su 3 litre, spor 30 dak fitnes 30 dak plates. Sonunda sporumu yapabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…