- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
bence test yaptırmalısın.çikoya değildir ama dünyada kakaoya çok alerjisi olan insan var. bu tarz alerjileri bilmek iyidir.bide nacizane çeken biri olarak stres altında yenen şeyler de bünyenin hassaslaşmasından dolayı tepki verebiliyor.ne kadar sıkıntıdan uzak durursan o kadar sağlıklı olursun.yemicem zaten hala kaşınıyorum yüzüme de vurmuş
aslında üstünden de zaman geçti ama sonradan çıkar dedikleri için ona bağlıyorum
belkide başka bişiye alerjim var bilemedim
Oef cok gecmis olsun abla bende 2 hafta once cektirdim coo kotu bir durum.Nasılsınız kızlar 20lik dışını çektirdin biraz zorlu bir çekim oldu yarık çok fazla e hala cok agri yapiyor ve kuzeyde canimi okuyoree sizler nasılsınız nasıl gidiyor
himmm anliyoo gibiyim yavastan peki 1 insan sizi bundan kurtarabilirmi?canım yenilirsek nota alıyoruz ve yanlış bilmiyorsam 4 nota alınca genel paylaşım alanında 1 ay listeyi biz yapıyoruz sağolsun kaptanım pek bize yansıtmıyor ama bunca işinin arasında bizim yüzümüzden extradan uğraşıyor
Ilahi abla guldurdun benii :)))afiyet olsun canım bana daha öğlen gibi ama sen günü kapatmışsın bile maşallah
Ayyy neguzel sevinn iste gurur duy kendinle abla ya. Annem varya ben dogdum dogali annemi titizlik hastasiyla tanidim sanirim bu annemin hobbysi zevk aliyor temizlikten ben kendimi yiyip bitiriyorum anne yeterr gec otur diye. Ya dun gel bi gezmeye ablama gidelim dedik kadin bi giriste eve halbuki ev temiz ama anneminn gozunde tabiki pislik goturuyor eviymis gibi. Ama birtek ablamda degil norvece gider abimin ve gelinin yanina tatil icin sanki biletini orda temizlik yapmak icin almis gibiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ben geldimmmmmm
Hele şükür ütülerimde bitti
Eşimle şimdi telefonla konuştuk adamcağıza yaptığım işleri sayınca '' Hay maşallah valla aşkım sen bu ara hızını alamıyorsun'' dedi
Hakikaten bu ara dikkatimi çekti kilolar gittikçe; Normalde de çok hareketli biriyim zaten ama kilolar gittikçe daha bir iyi hissediyorum kendimi ve cidden evimde mis gibi olunca daha da temizlik yapasım geliyor
Artık herhalde 70 li kilolara düşünce evi komple yıkıp yeniden yapacak kadar enerjiye sahip olurum diye düşünüyorum
Abla ben tr gidicem acelem var3 ayda 25 çok değil mi benimde 23kg vermem gerek kendime 10 @y verdim bebeğim iki aylık kasmadan yavaş yavaş gitsin
HahahahhaCanım dediğin gibi moral bozmak yok eminim dahada zayıfladıkça bacaklarında incelecektir ki eminim sadece sana öyle gelmiştir ( maşallah o camlarda insanı dev gibi gösteriyorbirde mağazalarındaki aynalara gıcığım evdeki sanki daha zayıf gösteriyor ( ufalayımda cebime gireyim diyeceğim ama cidden oradaki gördüğüm görüntü bana çok daha çirkin geliyor )
Nasil belini incittin abla cok gecmis olsunBen kaçıyorum fıstıklar belimi incitim bugün yine15 gün çekerim artık Haepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
Buralardayımİyi akşamlar çıtır meleklerimmmmpantolonlar düşmeye başladığına göre çıtırlaşıyoruz
Sabah neden kahvaltını yapmadınki meleğim
bi lokmacıkda pazar keyfi olsun
Allah kabul etsin kuzum o bir fırt al diyen şeytanamı uydunah enişte ah yaktı seni desene sağlık olsun tatlım bunları yerken düğünü düşün ama
Prensese eşlik edeceksin demek peki kuzum ama lütfen bu hafta son olsun yoksa metabolizman bozulacak
ohhh ne güzel bir gezme planı böyle .Yapabilirisn cecom zor birşey değil
Başla bakalım
Bitanem hak veriyorum insan kısa sürede vermek istiyor ama bu kilolar bir günde gelmiyorki beş günde gitsin 1 kilo verebilmek için 7000 kalori harcamak lazım sen hesapla artık
Sınavın güzel geçmiştir umarım balımafiyetolsun canım suyu azaltmışsın sanki
Perki canım cuma günü unutturma bildirim yaparlen tartın 1 kilo fazla gösteriyor demekki
Merhaba jojocum evet ailemiz kalabalıkevet ben tanıtmadım ki kendimi
İzmirdenim kuzum 93 kiloyla 3, takıma başlamıştım 2013 ekimde 2014 mayıs sonuda 65 kilo ile mezun oldum şu an 62-63 kilo arası gidip geliyorum.41 yaşındayım ve annemle birlikte oturuyorum annem rahatsız kuzum ama geçecek rabbimin izniyleOrucu rahat geçirmene çok sevindim canım
Kendine bir çizelge hazırla spor yaptığın yere as kuzum yaptıkça üzeirni çizersin unutmamış olursun
karatayda kızartma kavurma yok balım çok az su ekleki tarnsyağ oluşmasın
İnşallah detoksun faydasını görürsün ne diyim ohh trençkotta cuk olmuşşş
benim bildiğim 5 te 5 yani 5 meyve 5 patates hep 5
Rabbim prensesin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah cecomm
Aşk olsun İremcim cuma günleri neden geriliyoruz hepimiz kuzumTatlı rekabetle zayıflama eğlenceli hale dönüşüyor
Afiyetolsun makresim misafirler yakıyor snei ne yapalım sağlık olsun zaten vermen gereken az kilo kaldı elbette gidecek üzme kendini kuzum
Hay ağzına sağlık makresimmm yaramazlar beni dinlemiyorlar
Hoşgeldin şirinem çok geçmiş olsun kuzum o yirmilik dişten 10 yıl çektim acısını bilirim
Üşenmek yok 5 le başla 10 la başla ama biryerden başla tatlım
Diyet açısından iyi ama sevdiğin birşey arada yiyememen kötü olmuş bitanem
Mekik yapamıyorsan yarım mekik yap tatlım ayaklarını koltuğa koy öyle dene
Sen tüm gün çalışıyorsun kuzum o yüzden fenalaştın birdenbire tuz kesilmezki kademe kademe azaltırsan sorun olmaz
İnan bana hiç zorlanmayacaksın oruçtada .5 kilo fakat sen 10 kilo vermiş gibi inceldin bence çünkü karatayın farkı bu 1 kilo versen 3 kilo vermiş gibi görünüyorsun nedenine gelince basit karbonhidrat tüketmiyoruz .1 molekül karbonhidrat 190 molekül su tutuyor kuzum farkı düşün
Hoşgeldin meleğimmm hadi gelmiş geçmiş olsunüstelik cumaya 500 gr da cepte demek harikasın tatlım
Tek derdimiz kemer olsun dimi cecommm ufak bedenlerde gelecek yakın zamanda şüphen olmasın kuzum
sevinilecek yere neden sinir oluyorsun deryacım ne güzel bir gelişme
Tamamm kayıt altındadoğru yoldan sapmaya başlarsan bu mesajını kopyalarım
Ellerine sağlık bitanemmmEfser ve bayılanbayılana menüden muaf bu hafta yeni gelen arkadaşlarımızı da ekleyelim Hepinize menüleirnizi paylaştığınız için teşekkür ederim eksik paylaşanalr bu hafta biraz daha dikkat
gif derken kuzumresim ekle bölümünden ekleyebilirsin
Afiyetolsun kuzum çok renksiz bir menü olmuş ama
Slm kaçak efserimmm nerelerdesin bakim
Çiğ olmak koşuluyla sorun yok bitanemm pişince şeker oranı yükseliyoryolda domates yenmez diye bir kuralmı varki afiyetolsun bızdıkım
İnsan hafifliyor cecomm bir de basit şeker ve karbonhidrat almadığımız için daha enerjik oluyoruz
Ben tüm diyetleri yapmış biri olarak Karataydan başka diyet önermem dilacımBende meyvekolik biriyim karatayda meyve yasak değil tatlım kahvaltında yiyebilirsin ve 15,00 i geçirmemek koşuluyla tarçın ve süt ürünleriyle birlikte tüketebilirsin
Sana ayda 3 kilo ideal şirinem fazlası yasak kuzeyim aç kalmasın
kuru meyve serbest değil bitanem sadece kuru erik kuru kayısı meyve üstte dediğim gibi tüketebilirsin
şu 3 farklı peynrileri merak ettim cadıcımmmm
Afiyetolsun allah kabul etsin jojocum iftarla sahur arasında bol bol su tüketmeyi unutma kuzum
oruçluyken yrüyüş ne diyim bravoooo
İhmal etme bence meleğim daha sonra iş uzuyorzaten çıkmıyorki giriyor çıkıyor her eylemde çile
sende yorum katmışsın bence güzeel olmuş en azından bağırsak problemi yaşamazsın
Mağazalardaki aynalar zaten evdekilerden çok farklı kuzum pazarlama tekniği dolayısı ile elbiseye odaklı hepsi bende nefret ederim bence inadına geçmelisin çünkü her geçişinde biraz daha inceleceksin
Ben kaçıyorum fıstıklar belimi incitim bugün yine15 gün çekerim artık Haepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
Bide bazı yerlerde kılı tüyü daha cok gösterenler varevde cillop gibisin ordan bakınca maşallah tarla yeni Ekin veriyo dik dik gözden kaçmışlar
Ayyy neguzel sevinn iste gurur duy kendinle abla ya. Annem varya ben dogdum dogali annemi titizlik hastasiyla tanidim sanirim bu annemin hobbysi zevk aliyor temizlikten ben kendimi yiyip bitiriyorum anne yeterr gec otur diye. Ya dun gel bi gezmeye ablama gidelim dedik kadin bi giriste eve halbuki ev temiz ama anneminn gozunde tabiki pislik goturuyor eviymis gibi. Ama birtek ablamda degil norvece gider abimin ve gelinin yanina tatilicin sanki biletini orda temizlik yapmak icin almis gibi ya annem gibi kaynanam olsun ben onun ayaklarini operim be daha hic hatirlamam bizim gelin bizim evde temizlik yemek yaptiigini birtek bulasigini gordum annem o derece birakmaz bide kiyamiormus, dedim anne yapma bak o senin gelinin oda sana hizmet edicek birak birkere oda sana hizmet etsin hem seninde hosuna gider insan geliniyle gurur duyar ozaman. Yanlismi biliyorum?.
Annem 47 yasinda dayanmis elliye yaa zate cokta saglamdegil , sonsuz sukerler olsun Allah ima hersey icin ma sha Allah annecigime Bide yani omrunun yarisini bicak altinda gecirdi ve canimmbabamdan sonra bu 3 yil baya yiprandi canim annem askim...
Babam hastaliginda derdi anneme ; temizlik yapicam diye soyle bi karsilikli beraber oturamadik diye.. Ablalarim okadar pisman olursunuzki sonra tamam temizlik yapin ama olayi abartmayin ailenize kocaniza vaktinizide ayirin lutfen..
Bizim turk kadinlar varyaaa ma sha Allah nazar degmesin cogumuz titiziz ama pasaklisida var tabiaboo turkun pasaklisida hic cekilmez hiiii wallahi
Gunaydın artık temızlıkle mısafırı aynı gün almıcam ya heryerım agrıyo wallahiii
Herkese gunaydin hayirli sabahlar baya gecmis birikmisticok korkunc ruya gordum 3 harfliler Zaten cok korkagimdir ben hemen kendimi buraya attimsabah karanligida gitti heryer aydinlik uyuyim ben yine :))) cokta aciktimmmmmm.... Bir an once uyaniyim
Eriğim3 ayda 25 çok değil mi benimde 23kg vermem gerek kendime 10 @y verdim bebeğim iki aylık kasmadan yavaş yavaş gitsin
Kavrulmuş kuruyemise ve cikoya alerjik vardı kuruyemiş hala devam ama cikoyu yiyerek astım o kadar delisiyim
Sagol canım bir tane daha var ama yok yok kendi sorun çıkarana kadar dokunmak yok emziriyorum birde uykusuzluk dışı iki kati hissediyorum
Ayrintili düzenle diyebilirsin oradan dosya eklemeden ekle canım uygun okan dosya uzantısını söylüyor PNG vs gibi
Bir kedi gördüm galiba :)
Canım sen nerelerdesin takımda yoksun ben erik nick değiştirdin yenilik olsun diye ama sanmıyorum kiloyu nick vermedi geriye tekrar erik olacağım :)
Canım sabah meyve yiyebilirsin karatayda ekmek ve hamuru işinde yemiyorsan daha ne olsun tam şenlik diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?