- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
sen bu enerjiyle onuda yaparsın maşaallah sanaaaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ben geldimmmmmm
Hele şükür ütülerimde bitti
Eşimle şimdi telefonla konuştuk adamcağıza yaptığım işleri sayınca '' Hay maşallah valla aşkım sen bu ara hızını alamıyorsun'' dedi
Hakikaten bu ara dikkatimi çekti kilolar gittikçe; Normalde de çok hareketli biriyim zaten ama kilolar gittikçe daha bir iyi hissediyorum kendimi ve cidden evimde mis gibi olunca daha da temizlik yapasım geliyor
Artık herhalde 70 li kilolara düşünce evi komple yıkıp yeniden yapacak kadar enerjiye sahip olurum diye düşünüyorum
Kızlar bana Karatay diyeti dışında bir diyet önerirmisiniz?
Ender saraçtan vazgeçtim patates yedim sabah küçük bi tane olmayan iştahım açıldı
Karatay diyeti ise ben meyve olmadan yapamam. Ekmek ve hamurişi yemiyorum zaten ama meyve yasak olduğu için bana göre değil..
sen bu enerjiyle onuda yaparsın maşaallah sanaaa
Hg cnm takımımıza,cezan mübarek olsunNasılsınız kızlar 20lik dışını çektirdin biraz zorlu bir çekim oldu yarık çok fazla e hala cok agri yapiyor ve kuzeyde canimi okuyoree sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Devamıda gelsin inş cnm:))şimdiiii karatayla hiç ramazan geçirmedim nasıl olur ne yapayım bilmiyorum ama şu mübarek aylarda bari günlerde daha kısayken borçlarımdan ödesem iyi olacak diye düşünüyorum.. deneyimlerinizi bekliyorum...
aaaaa bide ne sorucam ya geçen seneyle bu sene arasında 5,5 kilo fark var ama benim geçen yaz için aldığımız iş pantolonum resmen düşüyo ayağımdan şimdilik kemerle ayarladım hala üstüne kalın ceket giyiyorum diye potlukları belli olmuyo ama 5 kiloda bu kadar fark normalmi birde ne kadar inanmasamda evde yağ ölçtüğünü iddia eden bi tartım var 4 ay önce ile bugünün arasında % 3 fark var şaştım kaldım bugün.. ilk defa pantolon daraltırıcam sanırım
Cnm meyveyi özellikle sbh yada öglen ye bi bardak tarcınllı sütleKızlar bana Karatay diyeti dışında bir diyet önerirmisiniz?
Ender saraçtan vazgeçtim patates yedim sabah küçük bi tane olmayan iştahım açıldı
Karatay diyeti ise ben meyve olmadan yapamam. Ekmek ve hamurişi yemiyorum zaten ama meyve yasak olduğu için bana göre değil..
Ama kuru meyve serbestmiş, asla meyve yenmiyormuş internetten araştırdım biraz..
Bugun hava iyi yürüyüş yapıyım dedim çıktım bebek arabasıyla yağmura yakalandım
En cok cnmı sıkanda evim merkezde dibimde avm var ayna gibi camları varordan geçerken bacaklarım nasıl kalın göründü Gözüme anlatamam aaaahhh ahhh dedim eskiden kolum kadar bacağım vardı incelene kadar ordan gecmıcem
Neyse moral bozmak yok inş yakın o günlerin gelmesi
Slmlar hemen eksik menülerimi dolduruyorum hemen:)
Cumartesi
Sbh 7.30 bir yesil elma
Öglen bir servis kasığı mantar,bir bardak ayran
Aksam kuru fasulye,3 kasık bulgur pilavı
50 dk yürüyüs,15 dk twister
2 Türk kahvesi,2 ödem cayı
Pazar menum
Sbh kk kahvaltısı,herzamankinden farklı bi lokmacık ekmege kaymak ve bal
Aksam Ciğer,salata,ayran
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil cay
Spor yok
Bugünkü menum
Oruç tuttum gece kk kahvaltısı
Aksam balık,salata ıkı Yudum kola,içmesem iyiydide bende bılmıyorum bi fırt Alıyım dedim
1 Türk kahvesi yanında bir Fıstık sarma walla eşim Israr etti1 yesil cay
20 dk Twister,10 dk iç bacak,100 mekik
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Akşam yemeğimizi saat 18:15 gibi yedikten sonra kendimizi dışarı attık ufak kuşum yine çok sıkıldım diye tutturunca ( kime çektiyse gezmeyi çok seviyoreşim aynı sen diyor )
Bu günüde şükür kaçamaksız kapattım ve şu anda sütsüz şekersiz kahvemi aldım az keyif yapayım dedim hazır eşimde tablette oyun oynarken
Acıkcası birazda o yönden çok tereddütte kaldım
Sonuçta vucudumuzda bizlere emanet ve sırf geçmişte gırtlağımı tutamadım diye de RAbbimin mükemmel olarak yarattığı bir sisteme müdahale ettirmek biraz benim vicdanen rahatsız olmama sebep oldu
Hadi Ameliyat oldum ve fıstık gibi zayıfladım bir aksilik olmadaneeee öldüğüm de Rabbim sana sağlıklı bir bünye verdi hem maf ettin hemde neşterle çalışan bir organını kesip attırdın diye hesap sorulursa diye düşündüm durdum ama çok şanslıyım ki sizler gibi yüreği güzel arkadaşlarım varda beni vazgeçirdiniz
Anammmm çok geçmiş olsun kuzum yaaakeşke az da olsa tuz tüketseydin kendin hafif kötü hissetmeye başladığında yada ayranı daha erken içseydin en azından onun tuzu bile yeterli olurdu tansiyonu dengelemek için
Şükür daha kötü birşey olmamış
Yarın sabah bakarsın çaktırmadan ama bak detoksda yapsan normalde beslensen herşeyi aşırı kesme ( yağ ve tuz ) sonuçta vucudun tuzada ihtiyaç var yağada ihtiyaç var
Sağ olasın canımİnşallah dediğin gibi 2 ay sonra o pantalon olurda yaz çok daha güzel geçer
Evet bugün 2.ci günümdü ve çok şükür hiç sorun yaşamadan gayet rahat bir gün geçirdik kuzumla
Aslında ben biraz ara vermeyi düşünüyordumda ben yapıp vermeye başladıkça büyük kızımda ille bende yapmak istiyorum diyince ona eşlik edeyim dedim ( tabi onada detoksun sadece motive olmak için bir kereye mahsus olduğunu izah ettim çünkü daha yaşı ufak metabolizması etkilenmesin) Tabi takımdada bir kaç arkadaş hadi bir daha diyince tartıdada gördüğüm rakamı gazıyla başladım bakalım yarın et günü ve inan normalde çok çabuk düşen tansiyonum çok iyi durumda çok çok az tuz kullandım ama bugün kötü olmayayım diye
Ya şu 2li haneler yaklaştıkça insan dahada bir tez canlı oluyor hatta benim kız bugün öğle yemeğinden sonra aslında uzun sürelide yapılabilir bak sende daha çabuk hedefine ulaşırsın diye çoşkuyu vermeye çalıştıdedim yok bıkkınlık olmasın üstelik kglar direndiğinde gizli silahımız olur bu detoks dedim kabul etti karatayımsı beslenmeye döneriz inşallah ama benim sanırım karatayımsı beslendiğimde miktari biraz azaltmam lazım ki kilo verebileyim bünye alıştı ya artık ufak değişiklik yaparsam belki daha rahat gider
Birde ay başında köye gidiyoruz ( Akraba günümüzde köyde yaşayın eşimin yengesinin yeğenide var ve onu sona sakladık havalar ısınsında bahçesinde oturalım diye) gitmeden bir kaç gün evvel telefon açıp köy yumurtası ve süt siparişi vereceğim inşallah bakalım kendi peynirimide kendim yapmaya niyetliyim ama önce bir netten iyice araştırayımda yapabilecekmiyim eğer fiyat çok çok yüksek gelmezse kargoyla yollatırım kendime o ablayla bari bir kısmı organik olsun yediklerimizin
Başla bakalımBugun orucluydum ama yarın başlıyorum inş patatesle bende:) Düğüne kılo vermem lazımmmm :)))))
Beni benden iyi tanıyorsun kaptanım artık maymun iştahlıyım atlıyorum herseye ama bşde becerebilsem. Yok kuzum annem gştmemiş beklemişbeni akşam çorba ve salata yedim yani yine bışa ac kaldım butun gün. İnatla deniyorum herseyi ama işte beceremiyorum ve bana yaramıyor.
pazar günü menü
sabah kalkınca 1 bardak su
yürüyüş yok sabah sınava girdim
kahvaltı peynirli omlet yeşillik
öğle yumurtalı pazı,erişteli yeşil mercimek çorbası
1 bardak süt
akşam lavaşa pizza yaptım çok güzel oldu 1 büyük bardak ayran
2 lt su
kaptanım tartıldım 1 kilo fazla gösteriyo tartım 96.5
raw listelerine bakamadım geçmişe gitmem gerek heralde bi bakarım şimdi teşekkür edrim
Kaptanım hoşgeldin 9 kardes.. başın kalabalık..hakkında fazla bişe bilmedigımı farkettim..oruc cok guzel gecti midem o kadar alıstiki aclıga yada az yemeye hic aramadim yeme içme.. hastane ne tedavisi ve kim acaba
Tamam kaptanım,saat gec oldu ip atlamaya yarın başlarım ama Squat ve plunk keskinlikle yapıcam birazdan,
Unutkanlığımmı tutuyo anlamıyorum yada haftasonu Girdiği icin araya herhalde , Squat falan yapıyodum plunkta öle,
En iyisi sbh aksam yapacağımı elime yazıyımpizzamda küçük boy pizzaydı kaptanım,zeytını dedigin gibi değerlendirebilirim iyi aklıma düşürdün
pazartesi günü menü
sabah 1 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı:sucuklu yumurta yeşillik peynir kayısı (ceviz hariç karatay)
öğle:tavuk göğüs eti tereyağında kızarttım 1 buyuk bardak ayran
akşam:domates çorba 1 kepçe, 2 kaşık pilav (ama yemeği erken yedim 6:00 gibi)
2 lt su
Walla senin adına sevindim ne kadar güzel bişi daha önce olmayan bişeyin suan olması,bende haftasonu hafıf rüzgârlı diye trençkotumu giydim ama daha önce olmuyordu,asansörde eşim farketti benim kadar sevindi:) senin su detokstan bende cok şey beklıyorum Allah ım noluuuurrr:)))
3 patates şartmı bi kaç tane daha yeseydin bende abartmamak koşuluyla doyana kadar diye biliyordum
Bende bu tansıyondan korkuyordum içten içe yaa neyse dikkat et kendine aman
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr
Gece erkenden yattım uyudum ve sabah çok dinç bir şekilde uyandım
Kahvaltımıda yaptım hazır evde herkes uyurken sizlere bakayım dedim
Eşim yarım saat sonra işe gidecek, büyük kızda gece baş ağrısı yüzünden uyuyamadığından bugün okula gitmediBu kız TEOGu çok fazla kafaya takıyor malum 10 gün kaldı ve her anınını test çözerek geçiriyor
Rabbim tüm öğrencilere sınavlarından güzel sonuçlar almayı nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
İnşallahhhh canım inşallah sende faydasını görürsün
Kıyafet konusu evet cidden süper oluyor hatta daha geçen gün yine dolapta eşimin kot gömlekleri vardı uzun kollu tam düzenlerken bir deneyeyim dedimönceden mümkün değil kolum girmezken şu anda üzerime tam oldu dışarı çıkarken hava serin olursa giyerim artık nasılsa aynısından iki tane almıştı kampanya var diye
Canım patates gününde pek sıkıntı olmuyor tuz olayı ama olurda kendini kötü hissedersen çok çok az tuz ekle ki tansiyonun düşmesin
Canımsın saol tatlişim.
Afiyet olsun canım bence çok fazla değil. Belki sebze eklesen olabilir miş.
Saol ablacım.
Yarış olayını bende bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu
Afiyet olsun cnm hayet iyi
Bugün mutlaka telafi edeceğine eminim cnm
Şansımız olsada bizde gitsek köyceğizimize.Çok sevindim cnm sizin adınıza
Canım işallah istediği gibi bir geleceğin adımlarını atar sınavda. Sağ salim sorunsuz atlatır yavruşun.
Günaydın kızlar..........
Dünkü menüm
Kalkınca 6:30
2 bardak ılık su + 1 incir
Sabah 7:30
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz, yeşillik ,1 dilim kepek ekmeği
Ara 10:30
2 hurma + yeşilçay
Öğle (12:30)
tavuk sote, salata, 1 dilim k.ekmeği
Ara 15:30
2 grisini + ayran
Akşam 18:30
1 kase çorba, 4 kaşık taze fasulye, 4 kaşık yoğurt, 1 dilim k.ekmeği
Ara 20:30
Çeyrek elma
Su 3 litre, misafirim vardı spor yine yok
Yapmayın şu şok diyetleri deryam yaa, neler duyuyoruz bu tür şeylerden. Acele etmeyin sabırlı olun dikkat ettikten sonra gitmemesi için hiçbir neden yok ki. Kaptanıma bak bana bak kaç kilolar verdik ama hiç böyle sorunlar yaşamadık. Doktor kontrolü olmadan kilo vermeye çalışıyorsunuz zaten, bir de böyle metabolizmayı mahvedeceksiniz vücut tamamen kendini kilitleyecek hiç kilo vermeyeceksiniz, üstelik verdiğinizi de geri alacaksınız. Sağlıklı beslenerek verilen kilolar kalıcı olur bunu bile bile başka arayışlara girmek bence büyük hata. Ayran detoksu yap mesela 2 gün üst üste. ki onu bile doktorlar ayda bir yapın diyorlar. Aman gözünüzü seveyim dikkat edin sağlık her şeyden önemli
Nasılsınız kızlar 20lik dışını çektirdin biraz zorlu bir çekim oldu yarık çok fazla e hala cok agri yapiyor ve kuzeyde canimi okuyoree sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Evet aslında en ıyısı koltuktan destek alarak baslamak ..bu üşengeçlik beni öldürecekkk
valla henüz birşeye bulaşmadım
birde farkettim ki benim çikolataya alerjim varmış
yıkıldım
Benimde mekik cekmem lazım hem dayanamıyorum hem usengeclik ...karnımı toparlamam lazım
tuzu kestim tuz olunca olmaz diye düşündüm. yok kuzum bu işler bana göre değil ne zman uslanıcam bilmiyorum ama yine anladım.
şimdiiii karatayla hiç ramazan geçirmedim nasıl olur ne yapayım bilmiyorum ama şu mübarek aylarda bari günlerde daha kısayken borçlarımdan ödesem iyi olacak diye düşünüyorum.. deneyimlerinizi bekliyorum...
aaaaa bide ne sorucam ya geçen seneyle bu sene arasında 5,5 kilo fark var ama benim geçen yaz için aldığımız iş pantolonum resmen düşüyo ayağımdan şimdilik kemerle ayarladım hala üstüne kalın ceket giyiyorum diye potlukları belli olmuyo ama 5 kiloda bu kadar fark normalmi birde ne kadar inanmasamda evde yağ ölçtüğünü iddia eden bi tartım var 4 ay önce ile bugünün arasında % 3 fark var şaştım kaldım bugün.. ilk defa pantolon daraltırıcam sanırım
İşte döndüm burdayım! Gripte neymiş ağzını burnunu kırarım onun
Herkeslere çoooook teşekkür ederim iyi dilekleri için
İsveç diyetini gripten dolayı 9.günde sonlandırmak zorunda kaldım amaaaaa asla diyeti bozmadım sadece çorba içtim ve kahvaltımı güzelce yaptım hiiiiç gram almadım aksine 500 gram daha vererek kilo verme serüvenime tam gaz devam ediyorum.
Bugün itibari ile Ender Saraç diyeti ile başlıyorum, 1 haftalık bu diyet sonunda diyetisyene giderek kendime uygun diyete başlayacağım inşaallah
Hepinizi öpüyorum diyetdaşlarım!
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Sabah ne güzel sizlerle sohbet edecekken eşim aradı hadi gel buralardayım seni sağlık ocağına bırakayım diye
İyi bari yağmurda yağıyor yürümeyeyim giderken en azından dedim ve eşimin ilaçlarını yazdırmaya gittim
Dönüştede bir güzel yürüyüşümü yapmış oldum
Komşu ablamda kahve içmeye gelince ancak uğramaya fırsatım oldu
Çok çok geçmiş olsun canım20lik diş çok kötü yaa benimde ikisi gitti öyle ameliyatla şimdi aklım gidiyor yine tutacak diye üsttekilerden biri
İnşallah iyi olursun bir iki güne
Geçmiş olsun tekrar canım
Bundan sonra inşallah daha dikkatli beslenir normal yolla verirsin kiloları
Valla benimde bu Ramazan Karatayla ilk senem olacakbakalım nasıl olacak inşallah hiç zorlanmadan oruçlarımızı tutarız Allahın izniyle
Bu arada geçen gün bulduğum ufak beden kotta düşmeye başladıçok fazla rahat oluyordu zaten birazda kendini salınca ( malum kot yıkandıktan sonra az dar gibi olsada giyince salıyor kendini )
Yolda çocuklar gibi pantalonumu çekip çekip durdum
Kendime kemer almam şart oldu
İnşallah hepsi dökülür üzerimizdende hep daha ufak bedenler almak zorunda kalırız
amiiinnnn inşallah bugünde ben öyleyim ahbire topluyorum pantolonu paçalarım bile yerde sinir oldum
amiinnn kuzummm arkadaş diyo o üstündeki niye öyle duruyo 5 kiloda bu kadar farkediyosa sanırım tam uyamasamda karatayla alakalı yaniiii neymişşş yanlış yollara gerek yok bi daha yolumu şaşırırsam durdurun beni
409,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bayilan bayilana[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][/TR][TR][/tr][TR]
[/TR]
[/TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutsuz vaka[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD][/TR][TR][/tr][TR]
[/TR]
[TR][/TR][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR][/TABLE]
kaptanııım listelere farklı gif nasıl ekleyebilirimm
Afiyetolsun kuzum çok renksiz bir menü olmuş amagelelim bülbülün dünkü menüsüne
sabah: bir bardak diş tarhana çorbası yarım milföy böreği
akşam: nohut yemeği, yoğurt
spor: 20 dk cık yürüyüş yağmur indirince eve kaçtım
Selam hanımlar
kaptanım
geranmaliden bıkmıştım menemen yapim dedim annem dolaptan domates sosu çıkardı da
bide ben havuç pişmiş hiç hoşlanmam çiğ yemeye bayılırım garipmiyim ne
sorun yoksa 5 tane havuç rahat yerim o zmn her gün ben hem tatlı ihtiyacımı da karşılıyo
selamlar
dün gelemedim çok yoğun bir gündü
dünkü menüm
Sabah:2 yumurta haşlanmış,2 minik domates (acelem vardı domatesleri yolda yedim )
Akşam:tavuk,yoğurtlu kereviz salata,2 havuç
spor:1.5 saat yürüyüş
bugün
Sabah:2 yumurta,zeytin,domates salatalık
Akşam:ciğer,salata,5 havuç
spor:1.5 saat yürüyüş
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ben geldimmmmmm
Hele şükür ütülerimde bitti
Eşimle şimdi telefonla konuştuk adamcağıza yaptığım işleri sayınca '' Hay maşallah valla aşkım sen bu ara hızını alamıyorsun'' dedi
Hakikaten bu ara dikkatimi çekti kilolar gittikçe; Normalde de çok hareketli biriyim zaten ama kilolar gittikçe daha bir iyi hissediyorum kendimi ve cidden evimde mis gibi olunca daha da temizlik yapasım geliyor
Artık herhalde 70 li kilolara düşünce evi komple yıkıp yeniden yapacak kadar enerjiye sahip olurum diye düşünüyorum
Kızlar bana Karatay diyeti dışında bir diyet önerirmisiniz?
3 ayda 25 çok değil mi benimde 23kg vermem gerek kendime 10 @y verdim bebeğim iki aylık kasmadan yavaş yavaş gitsin
Kavrulmuş kuruyemise ve cikoya alerjik vardı kuruyemiş hala devam ama cikoyu yiyerek astım o kadar delisiyim
Sagol canım bir tane daha var ama yok yok kendi sorun çıkarana kadar dokunmak yok emziriyorum birde uykusuzluk dışı iki kati hissediyorum
Ayrintili düzenle diyebilirsin oradan dosya eklemeden ekle canım uygun okan dosya uzantısını söylüyor PNG vs gibi
Bir kedi gördüm galiba :)
Canım sen nerelerdesin takımda yoksun ben erik nick değiştirdin yenilik olsun diye ama sanmıyorum kiloyu nick vermedi geriye tekrar erik olacağım :)
Canım sabah meyve yiyebilirsin karatayda ekmek ve hamuru işinde yemiyorsan daha ne olsun tam şenlik diyet
kuru meyve serbest değil bitanem sadece kuru erik kuru kayısı meyve üstte dediğim gibi tüketebilirsinAma kuru meyve serbestmiş, asla meyve yenmiyormuş internetten araştırdım biraz..
bugün ki menüm
21 NİSAN 2015 SALI
SABAH
pastırmalı yumurta
3 farklı peynir
5 yeşil 5 siyah zeytin
domates
salatalık
turp
maydanoz
roka
tere
yeşilçay
ARA
1 şekersiz türk kahve
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES
ÖĞLE
tonbalıklı salata
ayran
ARA
1 çay bardağı çekirdek
vanilyalı çay
AKŞAM
patlıcan yemeği yağsız
salata
yoğurt
sıvı: 1,5 lt
Iyi akşamlar kızlar
bugun ku menum:
gece: peynirli omlet..10 zeytin..1 domates..1 bardak süt..
iftar: 5 kaşık yayla corbası...1 porsiyon balık..1 elma
Gunduzde 1 saat yuruyus yapmistim
Hg cnm takımımıza,cezan mübarek olsunyirmilik diş benimde Alınacak çıkmadı ama ağrısı ınanılmaz oğlumun diş jeliyle duruyorum uzatmadan gitsem iyi olacak
Bugünkü menum
Sbh bi bardak kefir(erkendi ve kefirIn son günüydü ziyan Olmasın diyepatateside Haşlamamıstım daha)
Öglen kücük 1,5 patatesle ve iki yaprak marul biraz maydonoZla boool Acılı,limonlu salata
Aksam öglenın aynısı
1 Türk kahvesi,1 soda,2 yeşil çay
40 dk yürüyüş,15 dk twister,150 öglen aksam ip atlama,plunk,100 mekik
Bugun hava iyi yürüyüş yapıyım dedim çıktım bebek arabasıyla yağmura yakalandım
En cok cnmı sıkanda evim merkezde dibimde avm var ayna gibi camları varordan geçerken bacaklarım nasıl kalın göründü Gözüme anlatamam aaaahhh ahhh dedim eskiden kolum kadar bacağım vardı incelene kadar ordan gecmıcem
Neyse moral bozmak yok inş yakın o günlerin gelmesi
iyi geceler arkadaşlar
salı menü kahvaltı (sahur):karatay kahvaltısı sadece yemş yemiyorum ekmek yemiyorum kaptanım tamamn bıraktım bu kadar iradeli olabileceğimi tahmin etmemiştim ama ben bile kendime şaşıyorum
14:30 15:30 arası yürüyüş(bu yürüyüşler düzenli hale geldi artık kendime müthiş iyilik yapmışım gibi hissediyorum )
akşam:şehriye çorba 1 kepçe,fırında köfte,salata,ayran 2 kaşık pilav
su içmeye hala devam ediyorum sahura kadar devam şu anda 1 lt oldu
şu 3 farklı peynrileri merak ettim cadıcımmmm
Diyet açısından iyi ama sevdiğin birşey arada yiyememen kötü olmuş bitanem
valla kaptanım çeçil peyniri, dereotlu peynir ve köy peyniri
diyet açısından evet çok iyi ama haftada 1 yiyordum %80 kakaolu bitter yiyiordum yalan oluyor artık hayatımdan çıkacak gibi
yemicem zaten hala kaşınıyorum yüzüme de vurmuş
ohh afiyet şifa olsun cadıcımmmdokunuyorsa yememen daha iyi bitanem yapacak birşey yok
geçmiş olsun kaptanım allah rahatlık versin öpüyorumBen kaçıyorum fıstıklar belimi incitim bugün yine15 gün çekerim artık Haepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
Gecmiş olsun kaptanım dikkat et kendine bel cok zor olur bilirimBen kaçıyorum fıstıklar belimi incitim bugün yine15 gün çekerim artık Haepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
Bide bazı yerlerde kılı tüyü daha cok gösterenler varCanım dediğin gibi moral bozmak yok eminim dahada zayıfladıkça bacaklarında incelecektir ki eminim sadece sana öyle gelmiştir ( maşallah o camlarda insanı dev gibi gösteriyorbirde mağazalarındaki aynalara gıcığım evdeki sanki daha zayıf gösteriyor ( ufalayımda cebime gireyim diyeceğim ama cidden oradaki gördüğüm görüntü bana çok daha çirkin geliyor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?