Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sen bu enerjiyle onuda yaparsın maşaallah sanaaa

Akşam keyfi için çayımıda demledim artık yatana kadar ancak çay ve kahve içerim
Tabiki Şekersiz

Kızlarında dediğin gibi sabahları yiyebilirsin bir tane meyve ama şeker oranı çok yüksek olanlardan uzak durmak daha mantıklı kilo verme aşamasında
Emin ol Karatayı bir kaç gün yapınca zaten meyve aramıyor insan

sen bu enerjiyle onuda yaparsın maşaallah sanaaa

Kız cidden eskiden adam 1 bardak su verirmisin dediğinde içimden ne sayardım ulen elin ayağın yokmu diye çay demle dediğinde bazen Anama küfretseydin iyidi bile derdim
Üşengeçlikten değil aslında ama hiç canım birşey istemezdi hep bir mutsuzluk vardı üzerimde
Ne zamanki kilo vermeye başladım kilolar gittikçe bir enerji geldi Muzurluğum küçüklükten vardı ama bazı şeyleri isteksizce yaparken artık ha bire ay şunuda yapayım bunuda yapayım modundayım

Adamcağız demeden gittim mutfağı toparlarken çayımızıda demledim ( ki normalde demleme çayı pek aramam kahveciyimdir ama hadi eşimin gönlü olsun dedim oda sağ olsun demlersem içer demlemezsem hiç çay koy demez eski günlerden kalma alışkanlığıyla )

Nasılsınız kızlar 20lik dışını çektirdin biraz zorlu bir çekim oldu yarık çok fazla e hala cok agri yapiyor ve kuzeyde canimi okuyoree sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Hg cnm takımımıza,cezan mübarek olsun yirmilik diş benimde Alınacak çıkmadı ama ağrısı ınanılmaz oğlumun diş jeliyle duruyorum uzatmadan gitsem iyi olacak

Devamıda gelsin inş cnm:))

Bugünkü menum
Sbh bi bardak kefir(erkendi ve kefirIn son günüydü ziyan Olmasın diyepatateside Haşlamamıstım daha)
Öglen kücük 1,5 patatesle ve iki yaprak marul biraz maydonoZla boool Acılı,limonlu salata
Aksam öglenın aynısı
1 Türk kahvesi,1 soda,2 yeşil çay
40 dk yürüyüş,15 dk twister,150 öglen aksam ip atlama,plunk,100 mekik

Cnm meyveyi özellikle sbh yada öglen ye bi bardak tarcınllı sütle

Bugun hava iyi yürüyüş yapıyım dedim çıktım bebek arabasıyla yağmura yakalandım
En cok cnmı sıkanda evim merkezde dibimde avm var ayna gibi camları varordan geçerken bacaklarım nasıl kalın göründü Gözüme anlatamam aaaahhh ahhh dedim eskiden kolum kadar bacağım vardıincelene kadar ordan gecmıcem
Neyse moral bozmak yok inş yakın o günlerin gelmesi

Canım dediğin gibi moral bozmak yok eminim dahada zayıfladıkça bacaklarında incelecektir ki eminim sadece sana öyle gelmiştir ( maşallah o camlarda insanı dev gibi gösteriyor birde mağazalarındaki aynalara gıcığım evdeki sanki daha zayıf gösteriyor ( ufalayımda cebime gireyim diyeceğim ama cidden oradaki gördüğüm görüntü bana çok daha çirkin geliyor )

iyi geceler arkadaşlar
salı menü kahvaltı (sahur):karatay kahvaltısı sadece yemş yemiyorum ekmek yemiyorum kaptanım tamamn bıraktım bu kadar iradeli olabileceğimi tahmin etmemiştim ama ben bile kendime şaşıyorum
14:30 15:30 arası yürüyüş(bu yürüyüşler düzenli hale geldi artık kendime müthiş iyilik yapmışım gibi hissediyorum )
akşam:şehriye çorba 1 kepçe,fırında köfte,salata,ayran 2 kaşık pilav

su içmeye hala devam ediyorum sahura kadar devam şu anda 1 lt oldu

İyi akşamlar çıtır meleklerimmmm pantolonlar düşmeye başladığına göre çıtırlaşıyoruz

Sabah neden kahvaltını yapmadınki meleğim

Pazar menum
Sbh kk kahvaltısı,herzamankinden farklı bi lokmacık ekmege kaymak ve bal
Aksam Ciğer,salata,ayran
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil cay
Spor yok

bi lokmacıkda pazar keyfi olsun

Allah kabul etsin kuzum o bir fırt al diyen şeytanamı uydun ah enişte ah yaktı seni desene sağlık olsun tatlım bunları yerken düğünü düşün ama

Prensese eşlik edeceksin demek peki kuzum ama lütfen bu hafta son olsun yoksa metabolizman bozulacak
ohhh ne güzel bir gezme planı böyle .Yapabilirisn cecom zor birşey değil

Bugun orucluydum ama yarın başlıyorum inş patatesle bende:) Düğüne kılo vermem lazımmmm :)))))
Başla bakalım

Bitanem hak veriyorum insan kısa sürede vermek istiyor ama bu kilolar bir günde gelmiyorki beş günde gitsin 1 kilo verebilmek için 7000 kalori harcamak lazım sen hesapla artık

Sınavın güzel geçmiştir umarım balım afiyetolsun canım suyu azaltmışsın sanki

kaptanım tartıldım 1 kilo fazla gösteriyo tartım 96.5
raw listelerine bakamadım geçmişe gitmem gerek heralde bi bakarım şimdi teşekkür edrim

Perki canım cuma günü unutturma bildirim yaparlen tartın 1 kilo fazla gösteriyor demekki

Kaptanım hoşgeldin 9 kardes.. başın kalabalık..hakkında fazla bişe bilmedigımı farkettim..oruc cok guzel gecti midem o kadar alıstiki aclıga yada az yemeye hic aramadim yeme içme.. hastane ne tedavisi ve kim acaba

Merhaba jojocum evet ailemiz kalabalık evet ben tanıtmadım ki kendimi

İzmirdenim kuzum 93 kiloyla 3, takıma başlamıştım 2013 ekimde 2014 mayıs sonuda 65 kilo ile mezun oldum şu an 62-63 kilo arası gidip geliyorum.41 yaşındayım ve annemle birlikte oturuyorum annem rahatsız kuzum ama geçecek rabbimin izniyle Orucu rahat geçirmene çok sevindim canım

Kendine bir çizelge hazırla spor yaptığın yere as kuzum yaptıkça üzeirni çizersin unutmamış olursun

karatayda kızartma kavurma yok balım çok az su ekleki tarnsyağ oluşmasın

İnşallah detoksun faydasını görürsün ne diyim ohh trençkotta cuk olmuşşş

3 patates şartmı bi kaç tane daha yeseydin bende abartmamak koşuluyla doyana kadar diye biliyordum
Bende bu tansıyondan korkuyordum içten içe yaa neyse dikkat et kendine aman

benim bildiğim 5 te 5 yani 5 meyve 5 patates hep 5

Rabbim prensesin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah cecomm

Aşk olsun İremcim cuma günleri neden geriliyoruz hepimiz kuzumTatlı rekabetle zayıflama eğlenceli hale dönüşüyor

Afiyetolsun makresim misafirler yakıyor snei ne yapalım sağlık olsun zaten vermen gereken az kilo kaldı elbette gidecek üzme kendini kuzum

Hay ağzına sağlık makresimmm yaramazlar beni dinlemiyorlar

Nasılsınız kızlar 20lik dışını çektirdin biraz zorlu bir çekim oldu yarık çok fazla e hala cok agri yapiyor ve kuzeyde canimi okuyoree sizler nasılsınız nasıl gidiyor

Hoşgeldin şirinem çok geçmiş olsun kuzum o yirmilik dişten 10 yıl çektim acısını bilirim

Evet aslında en ıyısı koltuktan destek alarak baslamak ..bu üşengeçlik beni öldürecekkk

Üşenmek yok 5 le başla 10 la başla ama biryerden başla tatlım

valla henüz birşeye bulaşmadım
birde farkettim ki benim çikolataya alerjim varmış
yıkıldım

Diyet açısından iyi ama sevdiğin birşey arada yiyememen kötü olmuş bitanem

Benimde mekik cekmem lazım hem dayanamıyorum hem usengeclik ...karnımı toparlamam lazım

Mekik yapamıyorsan yarım mekik yap tatlım ayaklarını koltuğa koy öyle dene

tuzu kestim tuz olunca olmaz diye düşündüm. yok kuzum bu işler bana göre değil ne zman uslanıcam bilmiyorum ama yine anladım.

Sen tüm gün çalışıyorsun kuzum o yüzden fenalaştın birdenbire tuz kesilmezki kademe kademe azaltırsan sorun olmaz

İnan bana hiç zorlanmayacaksın oruçtada .5 kilo fakat sen 10 kilo vermiş gibi inceldin bence çünkü karatayın farkı bu 1 kilo versen 3 kilo vermiş gibi görünüyorsun nedenine gelince basit karbonhidrat tüketmiyoruz .1 molekül karbonhidrat 190 molekül su tutuyor kuzum farkı düşün

Hoşgeldin meleğimmm hadi gelmiş geçmiş olsun üstelik cumaya 500 gr da cepte demek harikasın tatlım

Tek derdimiz kemer olsun dimi cecommm ufak bedenlerde gelecek yakın zamanda şüphen olmasın kuzum

amiiinnnn inşallah bugünde ben öyleyim ahbire topluyorum pantolonu paçalarım bile yerde sinir oldum

sevinilecek yere neden sinir oluyorsun deryacım ne güzel bir gelişme

Tamamm kayıt altında doğru yoldan sapmaya başlarsan bu mesajını kopyalarım

Ellerine sağlık bitanemmm Efser ve bayılanbayılana menüden muaf bu hafta yeni gelen arkadaşlarımızı da ekleyelimHepinize menüleirnizi paylaştığınız için teşekkür ederimeksik paylaşanalr bu hafta biraz daha dikkat

kaptanııım listelere farklı gif nasıl ekleyebilirimm

gif derken kuzum resim ekle bölümünden ekleyebilirsin

gelelim bülbülün dünkü menüsüne
sabah: bir bardak diş tarhana çorbası yarım milföy böreği
akşam: nohut yemeği, yoğurt
spor: 20 dk cık yürüyüş yağmur indirince eve kaçtım
Afiyetolsun kuzum çok renksiz bir menü olmuş ama

Slm kaçak efserimmm nerelerdesin bakim

Çiğ olmak koşuluyla sorun yok bitanemm pişince şeker oranı yükseliyor yolda domates yenmez diye bir kuralmı varki afiyetolsun bızdıkım

İnsan hafifliyor cecomm bir de basit şeker ve karbonhidrat almadığımız için daha enerjik oluyoruz

Ben tüm diyetleri yapmış biri olarak Karataydan başka diyet önermem dilacım Bende meyvekolik biriyim karatayda meyve yasak değil tatlım kahvaltında yiyebilirsin ve 15,00 i geçirmemek koşuluyla tarçın ve süt ürünleriyle birlikte tüketebilirsin

Sana ayda 3 kilo ideal şirinem fazlası yasak kuzeyim aç kalmasın

Ama kuru meyve serbestmiş, asla meyve yenmiyormuş internetten araştırdım biraz..
kuru meyve serbest değil bitanem sadece kuru erik kuru kayısı meyve üstte dediğim gibi tüketebilirsin

bugün ki menüm

21 NİSAN 2015 SALI
SABAH
pastırmalı yumurta
3 farklı peynir
5 yeşil 5 siyah zeytin
domates
salatalık
turp
maydanoz
roka
tere
yeşilçay

ARA
1 şekersiz türk kahve

şu 3 farklı peynrileri merak ettim cadıcımmmm

Iyi akşamlar kızlar
bugun ku menum:

gece: peynirli omlet..10 zeytin..1 domates..1 bardak süt..

iftar: 5 kaşık yayla corbası...1 porsiyon balık..1 elma

Afiyetolsun allah kabul etsin jojocum iftarla sahur arasında bol bol su tüketmeyi unutma kuzum

Gunduzde 1 saat yuruyus yapmistim

oruçluyken yrüyüş ne diyim bravoooo

Hg cnm takımımıza,cezan mübarek olsun yirmilik diş benimde Alınacak çıkmadı ama ağrısı ınanılmaz oğlumun diş jeliyle duruyorum uzatmadan gitsem iyi olacak

İhmal etme bence meleğim daha sonra iş uzuyor zaten çıkmıyorki giriyor çıkıyor her eylemde çile

sende yorum katmışsın bence güzeel olmuş en azından bağırsak problemi yaşamazsın

Mağazalardaki aynalar zaten evdekilerden çok farklı kuzum pazarlama tekniği dolayısı ile elbiseye odaklı hepsi bende nefret ederim bence inadına geçmelisin çünkü her geçişinde biraz daha inceleceksin

daha çokkkk şaşıracaksın balım karatay mucizesi bu işte.

Allah kabul etsin bitanem iftarda sebze çorbalarını tercih etsen daha iyi olur

şu 3 farklı peynrileri merak ettim cadıcımmmm
Diyet açısından iyi ama sevdiğin birşey arada yiyememen kötü olmuş bitanem

valla kaptanım çeçil peyniri, dereotlu peynir ve köy peyniri

diyet açısından evet çok iyi ama haftada 1 yiyordum %80 kakaolu bitter yiyiordum yalan oluyor artık hayatımdan çıkacak gibi

ohh afiyet şifa olsun cadıcımmm dokunuyorsa yememen daha iyi bitanem yapacak birşey yok
yemicem zaten hala kaşınıyorum yüzüme de vurmuş
aslında üstünden de zaman geçti ama sonradan çıkar dedikleri için ona bağlıyorum
belkide başka bişiye alerjim var bilemedim

Iyi gecelerrrrrr
Bugun temizlik +misafir günüydü cam sildim tulleri yikadim ewi sildim supurdun vee akşama eşimin arkadasi geldi esiyle yemege ..simdi menuye geçiyorum
Sabah temizlik yapacagim icin nesfit yedim ara ogun herzamanki gbi 11 cig badem bir kayisi oglen bi köfte 3 yk kepekli makarna aksam mercimek corbasi 1 kase+korili mantarli tavuk +1 elmali kurabiye +yesillik salatasi
Misafir oldugu icin yemem lazimdi yoksa ayip oluyo ya napim pipav falan yemedim ama bide yeseydin dediginizi duyar gibiyim
Ayrica 2,5litre suyunu ictim.
Sabah kalkinca 9 lu bitki cayi ictimm

Bide bazı yerlerde kılı tüyü daha cok gösterenler var evde cillop gibisin ordan bakınca maşallah tarla yeni Ekin veriyo dik dik gözden kaçmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…