Hii anladim ama yenilirsek ne oluyor ? Cok iyi anlattin abla saoll muahmuahEvet canım yarış diyelim. Burda birkaç tane takım var her hafta takım ortalaması alınıp paylaşma alanına taşınıyor orda sıralamaya konuyor. Bu konuda kaptanım daha iyi açıklama yapar, belkide yapmıştır ben geçmiş yapıyorum şu an
Hii anladim ama yenilirsek ne oluyor ? Cok iyi anlattin abla saoll muahmuah
Hii anladim ama yenilirsek ne oluyor ? Cok iyi anlattin abla saoll muahmuah
kaptanım
geranmaliden bıkmıştım menemen yapim dedim annem dolaptan domates sosu çıkardı da
bide ben havuç pişmiş hiç hoşlanmam çiğ yemeye bayılırım garipmiyim ne
sorun yoksa 5 tane havuç rahat yerim o zmn her gün ben hem tatlı ihtiyacımı da karşılıyo
selamlar
dün gelemedim çok yoğun bir gündü
dünkü menüm
Sabah:2 yumurta haşlanmış,2 minik domates (acelem vardı domatesleri yolda yedim )
Akşam:tavuk,yoğurtlu kereviz salata,2 havuç
spor:1.5 saat yürüyüş
bugün
Sabah:2 yumurta,zeytin,domates salatalık
Akşam:ciğer,salata,5 havuç
spor:1.5 saat yürüyüş
evet canım benim yarına yetiştirmem gereken 2 projem var çok yoğunum bide sabah çok erken yedim acıkmışımafiyet olsun canım bana daha öğlen gibi ama sen günü kapatmışsın bile maşallah
evet canım benim yarına yetiştirmem gereken 2 projem var çok yoğunum bide sabah çok erken yedim acıkmışım
genelde 5 ten sonra yemiyorum gerçi ben alıştım :)
bazen bende 8 buçuk gibi yiyorum okula bağlı ama cidden geç maalesef sporunu yaparsan düzenli çok etkilemez bnce :)ayyy bilmiyorum denemedim hiç ama sanırım bu aylarda o kadar dayanamam zaten işten 8 de çıkıyorum Allahtan ev yakın gider gitmez yiyorum 8,30 a kadar kalkıyorum sofradan o bile çok geç aslında
Ben nilda canım 4 çocuklu çalışan bir anneyim 93 kilo ile başladığım macerama 62,4 ile devam ediyorum. Az kaldı finale hayırlısıyla. Darısı sizlerin de başına inşallah. Bende 80 topiğindeydim Eylülden sonra buraya geldim.
günaydın canımm
3 ayda 25 çok değil mi benimde 23kg vermem gerek kendime 10 @y verdim bebeğim iki aylık kasmadan yavaş yavaş gitsinAmien Cok tesekkur ederizzzVermem gereken 45 kilom var 55 olmak istiyorum 3 ay icinde 25 vermek istiyorum geri kalan 20 kiloyu 4 aydada verebilirim en onemli olan bu 3 ay cunku tr gidecegim. 75 olmak istiyorum
Kavrulmuş kuruyemise ve cikoya alerjik vardı kuruyemiş hala devam ama cikoyu yiyerek astım o kadar delisiyimya benim de bi çok şeye alerjim var ama bu çikoya yok bana da lazım bırakmak içinherneyse geçmiş olsun ama zordur alerjiyle başetmek eğer 6 ay hiç ağzına sürmessen 6 ay sonra vücudun normalleşmeye başlar
Sagol canım bir tane daha var ama yok yok kendi sorun çıkarana kadar dokunmak yok emziriyorum birde uykusuzluk dışı iki kati hissediyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Sabah ne güzel sizlerle sohbet edecekken eşim aradı hadi gel buralardayım seni sağlık ocağına bırakayım diye
İyi bari yağmurda yağıyor yürümeyeyim giderken en azından dedim ve eşimin ilaçlarını yazdırmaya gittim
Dönüştede bir güzel yürüyüşümü yapmış oldum
Komşu ablamda kahve içmeye gelince ancak uğramaya fırsatım oldu
Çok çok geçmiş olsun canım20lik diş çok kötü yaa benimde ikisi gitti öyle ameliyatla şimdi aklım gidiyor yine tutacak diye üsttekilerden biri
İnşallah iyi olursun bir iki güne
Geçmiş olsun tekrar canım
Bundan sonra inşallah daha dikkatli beslenir normal yolla verirsin kiloları
Valla benimde bu Ramazan Karatayla ilk senem olacakbakalım nasıl olacak inşallah hiç zorlanmadan oruçlarımızı tutarız Allahın izniyle
Bu arada geçen gün bulduğum ufak beden kotta düşmeye başladıçok fazla rahat oluyordu zaten birazda kendini salınca ( malum kot yıkandıktan sonra az dar gibi olsada giyince salıyor kendini )
Yolda çocuklar gibi pantalonumu çekip çekip durdum
Kendime kemer almam şart oldu
İnşallah hepsi dökülür üzerimizdende hep daha ufak bedenler almak zorunda kalırız
Ayrintili düzenle diyebilirsin oradan dosya eklemeden ekle canım uygun okan dosya uzantısını söylüyor PNG vs gibikaptanııım listelere farklı gif nasıl ekleyebilirimm
Bir kedi gördüm galiba :)Selam hanımlar
Canım sabah meyve yiyebilirsin karatayda ekmek ve hamuru işinde yemiyorsan daha ne olsun tam şenlik diyetKızlar bana Karatay diyeti dışında bir diyet önerirmisiniz?
Ender saraçtan vazgeçtim patates yedim sabah küçük bi tane olmayan iştahım açıldı
Karatay diyeti ise ben meyve olmadan yapamam. Ekmek ve hamurişi yemiyorum zaten ama meyve yasak olduğu için bana göre değil..
Ama kuru meyve serbestmiş, asla meyve yenmiyormuş internetten araştırdım biraz..3 ayda 25 çok değil mi benimde 23kg vermem gerek kendime 10 @y verdim bebeğim iki aylık kasmadan yavaş yavaş gitsin
Kavrulmuş kuruyemise ve cikoya alerjik vardı kuruyemiş hala devam ama cikoyu yiyerek astım o kadar delisiyim
Sagol canım bir tane daha var ama yok yok kendi sorun çıkarana kadar dokunmak yok emziriyorum birde uykusuzluk dışı iki kati hissediyorum
Ayrintili düzenle diyebilirsin oradan dosya eklemeden ekle canım uygun okan dosya uzantısını söylüyor PNG vs gibi
Bir kedi gördüm galiba :)
Canım sen nerelerdesin takımda yoksun ben erik nick değiştirdin yenilik olsun diye ama sanmıyorum kiloyu nick vermedi geriye tekrar erik olacağım :)
Canım sabah meyve yiyebilirsin karatayda ekmek ve hamuru işinde yemiyorsan daha ne olsun tam şenlik diyet
Kızlar bana Karatay diyeti dışında bir diyet önerirmisiniz?
Ender saraçtan vazgeçtim patates yedim sabah küçük bi tane olmayan iştahım açıldı
Karatay diyeti ise ben meyve olmadan yapamam. Ekmek ve hamurişi yemiyorum zaten ama meyve yasak olduğu için bana göre değil..
Iyi akşamlar kızlar
bugun ku menum:
gece: peynirli omlet..10 zeytin..1 domates..1 bardak süt..
iftar: 5 kaşık yayla corbası...1 porsiyon balık..1 elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?