Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hii anladim ama yenilirsek ne oluyor ? Cok iyi anlattin abla saoll muahmuah

Hii anladim ama yenilirsek ne oluyor ? Cok iyi anlattin abla saoll muahmuah

canım yenilirsek nota alıyoruz ve yanlış bilmiyorsam 4 nota alınca genel paylaşım alanında 1 ay listeyi biz yapıyoruz sağolsun kaptanım pek bize yansıtmıyor ama bunca işinin arasında bizim yüzümüzden extradan uğraşıyor

kaptanım
geranmaliden bıkmıştım menemen yapim dedim annem dolaptan domates sosu çıkardı da
bide ben havuç pişmiş hiç hoşlanmam çiğ yemeye bayılırım garipmiyim ne
sorun yoksa 5 tane havuç rahat yerim o zmn her gün ben hem tatlı ihtiyacımı da karşılıyo

selamlar
dün gelemedim çok yoğun bir gündü
dünkü menüm
Sabah:2 yumurta haşlanmış,2 minik domates (acelem vardı domatesleri yolda yedim )
Akşam:tavuk,yoğurtlu kereviz salata,2 havuç
spor:1.5 saat yürüyüş

bugün
Sabah:2 yumurta,zeytin,domates salatalık
Akşam:ciğer,salata,5 havuç
spor:1.5 saat yürüyüş

afiyet olsun canım bana daha öğlen gibi ama sen günü kapatmışsın bile maşallah

evet canım benim yarına yetiştirmem gereken 2 projem var çok yoğunum bide sabah çok erken yedim acıkmışım
genelde 5 ten sonra yemiyorum gerçi ben alıştım :)

ayyy bilmiyorum denemedim hiç ama sanırım bu aylarda o kadar dayanamam zaten işten 8 de çıkıyorum Allahtan ev yakın gider gitmez yiyorum 8,30 a kadar kalkıyorum sofradan o bile çok geç aslında

ayyy bilmiyorum denemedim hiç ama sanırım bu aylarda o kadar dayanamam zaten işten 8 de çıkıyorum Allahtan ev yakın gider gitmez yiyorum 8,30 a kadar kalkıyorum sofradan o bile çok geç aslında
bazen bende 8 buçuk gibi yiyorum okula bağlı ama cidden geç maalesef sporunu yaparsan düzenli çok etkilemez bnce :)

Cok memnun oldum nilda abla ayyy inanmiyorum cok basarili kac ayda verdiniz ? Amienn!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Ben geldimmmmmm

Hele şükür ütülerimde bitti
Eşimle şimdi telefonla konuştuk adamcağıza yaptığım işleri sayınca '' Hay maşallah valla aşkım sen bu ara hızını alamıyorsun'' dedi

Hakikaten bu ara dikkatimi çekti kilolar gittikçe; Normalde de çok hareketli biriyim zaten ama kilolar gittikçe daha bir iyi hissediyorum kendimi ve cidden evimde mis gibi olunca daha da temizlik yapasım geliyor

Artık herhalde 70 li kilolara düşünce evi komple yıkıp yeniden yapacak kadar enerjiye sahip olurum diye düşünüyorum

Bİzde biraz evvel kızımla son öğünümüzü yedik ve yarını iple çekiyoruz Meyve günümüz
Kızım yumurta gününü iple çekiyor ama Allahtan meyveylede arası iyi

İNşallah Cuma hepimiz çok çok güzel sonuçlar görürüz

Kızlar bana Karatay diyeti dışında bir diyet önerirmisiniz?
Ender saraçtan vazgeçtim patates yedim sabah küçük bi tane olmayan iştahım açıldı
Karatay diyeti ise ben meyve olmadan yapamam. Ekmek ve hamurişi yemiyorum zaten ama meyve yasak olduğu için bana göre değil..

Amien Cok tesekkur ederizzz Vermem gereken 45 kilom var 55 olmak istiyorum 3 ay icinde 25 vermek istiyorum geri kalan 20 kiloyu 4 aydada verebilirim en onemli olan bu 3 ay cunku tr gidecegim. 75 olmak istiyorum
3 ayda 25 çok değil mi benimde 23kg vermem gerek kendime 10 @y verdim bebeğim iki aylık kasmadan yavaş yavaş gitsin
Kavrulmuş kuruyemise ve cikoya alerjik vardı kuruyemiş hala devam ama cikoyu yiyerek astım o kadar delisiyim
Sagol canım bir tane daha var ama yok yok kendi sorun çıkarana kadar dokunmak yok emziriyorum birde uykusuzluk dışı iki kati hissediyorum
kaptanııım listelere farklı gif nasıl ekleyebilirimm
Ayrintili düzenle diyebilirsin oradan dosya eklemeden ekle canım uygun okan dosya uzantısını söylüyor PNG vs gibi
Bir kedi gördüm galiba :)
Canım sen nerelerdesin takımda yoksun ben erik nick değiştirdin yenilik olsun diye ama sanmıyorum kiloyu nick vermedi geriye tekrar erik olacağım :)

Canım sabah meyve yiyebilirsin karatayda ekmek ve hamuru işinde yemiyorsan daha ne olsun tam şenlik diyet

Ama kuru meyve serbestmiş, asla meyve yenmiyormuş internetten araştırdım biraz..

bugün ki menüm

21 NİSAN 2015 SALI
SABAH
pastırmalı yumurta
3 farklı peynir
5 yeşil 5 siyah zeytin
domates
salatalık
turp
maydanoz
roka
tere
yeşilçay

ARA
1 şekersiz türk kahve

SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES

ÖĞLE
tonbalıklı salata
ayran

ARA
1 çay bardağı çekirdek
vanilyalı çay

AKŞAM
patlıcan yemeği yağsız
salata
yoğurt

sıvı: 1,5 lt

canım meyve yasak değil ama sabah yemen gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…