Yok tatlım lisede üniversitede çok uğraştım dengeyi korkudan sağlayamıyorum
Tabiki öyle zamanla iyice alışacaksın hedefine ulaşsan bile ayrılmayacağına eminim ben 3, takımdan mezun olunca bu takımı açtım buralardan kopmamak için kocaman bir aileyiz
Aman en güzel spor yürümek aslında ama benım evımın oldugu yerler de cok kopek var ben korktugum ıcın tek cıkamıyorum ıtıraf edeyım
Allah razı olsun..dün oruc tutsam dıye dusundum aslında ama yorgun oldugum ıcın kalkamadım gece hem oruclu olunca ınsan nefsını körleyebılıyo ..
Umarım bende mezun olurum ama pesınızı asla bırakmamm
Fıstıklarım bu hareketi lütfen alışkanlık haline getirin sporunuzun sonunda yapmaya çalışın yan simitler ve karın için çok etkili
Bende begendim bu hareketi.. ipden sonra bunu yaparim..Ayy hareket süpermiş bende yapabılırım bunu
valla hemen kalkıp harikalar yarattım yedim kaptanım
7 saat olmuş kuzum aç bekleme ye birşeyler 3 saat leptinin çalıştığı yeter
bizimde atıştırmalıklarımız var aslındaAynı benı tarıf etmıssınız ya bugun benımde bı ıstahım acıldı su falan bana da kar etmıyo destek olalım yemıyelım duşa bıle gırdım yemek yememek ıcın
Fıstıklarım bu hareketi lütfen alışkanlık haline getirin sporunuzun sonunda yapmaya çalışın yan simitler ve karın için çok etkili
Ben kaçıyorum fıstıklar belimi incitim bugün yine15 gün çekerim artık Haepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
çok geçmiş olsun ablam yakı falan denesen. tez zzamanda geçer inşBen kaçıyorum fıstıklar belimi incitim bugün yine15 gün çekerim artık Haepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
Bide bazı yerlerde kılı tüyü daha cok gösterenler varevde cillop gibisin ordan bakınca maşallah tarla yeni Ekin veriyo dik dik gözden kaçmışlar
bu aralar bende aynıyım gerçi benim haftasonu suçlarım vardı ama bugünde kazındı midem ayranla geçiştirmeye çalıştım bendebu arada ben artık çok çabuk acıkıyorum
bunun sebebi ne olabilir ki
sağlam kahvaltı da ediyorum oysaki
şuanda akşam öğünüme 2,5 saat var
ve ben deli gibi acıkmış durumdayım
su içiyorum o kadar kar etmiyor
spor mu aaa o da ne
onu bende duymuştum ama acı yiyemediğim için hiç denemedim face de bi sayfa varmış ordan okumuştu ablam bi zaman yapanlar yazmış çok işe yaramış falan o da başlamıştı ama tabi arkası gelmedi dolayısıyla bilemedik cidden yarıyor mu işeYogurt kuru yapan varmı yatmadan once pulbıber ve lımon ıle yapılan onu yapmak ıstıyorum sonuc alan warsa yazabılır mı??
Bılgı almak ıstıyorummm
afiyet olsun tatlım bu yeni bir diyet falanmı üç öğün fasulye yedinSlmlar
Bugünkü menum
Sbh öglen aksam boool Acılı yeşil fasulye
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,1 ödem cayı,1 yeşil cay
15 dk twister,300 ip atlama,plunk,10 dk kol
Aksam yemekte bi bardak ayranda ictim
Oynakbası bası çekti bende düştüm yolaafiyet olsun tatlım bu yeni bir diyet falanmı üç öğün fasulye yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?