Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aman en güzel spor yürümek aslında ama benım evımın oldugu yerler de cok kopek var ben korktugum ıcın tek cıkamıyorum ıtıraf edeyım
Allah razı olsun..dün oruc tutsam dıye dusundum aslında ama yorgun oldugum ıcın kalkamadım gece hem oruclu olunca ınsan nefsını körleyebılıyo ..
Umarım bende mezun olurum ama pesınızı asla bırakmamm

Dışarda yürümek en güzeli aslında ama bende koşu bandında yürümeyi seviyorum .Köpekler kokrtuğunu hisseerse gelir hissttirmezsen birşey yapmazlar umudumYarın tutarsın kuzum .Bizim kızlar bir ara yemin yöntemi yaparlardı sırf yememek için hakikaten işe yarıyor .Elbette olacaksın tatlım biz zaten bırakmıyoruz kimseyi

7 saat olmuş kuzum aç bekleme ye birşeyler 3 saat leptinin çalıştığı yeter
valla hemen kalkıp harikalar yarattım yedim kaptanım

Aynı benı tarıf etmıssınız ya bugun benımde bı ıstahım acıldı su falan bana da kar etmıyo destek olalım yemıyelım duşa bıle gırdım yemek yememek ıcın
bizimde atıştırmalıklarımız var aslında
ama işte benim alışverişe gitmem gerekiyor

Fıstıklarım bu hareketi lütfen alışkanlık haline getirin sporunuzun sonunda yapmaya çalışın yan simitler ve karın için çok etkili

kaptanıııııım bu hareket ve daha bi sürü egzersizler benim listemde hep yapıyorum
aferim dimi bana

bugün ki menüm
22 NİSAN 2015 ÇARŞAMBA
SABAH
1 haşlanmış yumurta
dereotlu peynir
köypeyniri
6 yeşil 4 siyah zeytin
domates
salatalık
turp
maydanoz
roka
tere
yeşilçay

ARA
1 şekersiz türk kahve

SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES

ÖĞLE
1 salatalık
yeşil çay

AKŞAM
sebzeli kek
yoğurt

sıvı şimdiye dek 1 lt uyuyana kadar 1,6 falan olur heralde

iyi akşamlar güzeller
Ben kaçıyorum fıstıklar belimi incitim bugün yine15 gün çekerim artıkHaepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
çok geçmiş olsun ablam yakı falan denesen. tez zzamanda geçer inş
Bide bazı yerlerde kılı tüyü daha cok gösterenler var evde cillop gibisin ordan bakınca maşallah tarla yeni Ekin veriyo dik dik gözden kaçmışlar

bu aralar bende aynıyım gerçi benim haftasonu suçlarım vardı ama bugünde kazındı midem ayranla geçiştirmeye çalıştım bende

Fıstıklarım bu hareketi lütfen alışkanlık haline getirin sporunuzun sonunda yapmaya çalışın yan simitler ve karın için çok etkili
spor mu aaa o da ne tam dayaklığım bu ara kaptanım spor falan hak getire
Yogurt kuru yapan varmı yatmadan once pulbıber ve lımon ıle yapılan onu yapmak ıstıyorum sonuc alan warsa yazabılır mı??
Bılgı almak ıstıyorummm
onu bende duymuştum ama acı yiyemediğim için hiç denemedim face de bi sayfa varmış ordan okumuştu ablam bi zaman yapanlar yazmış çok işe yaramış falan o da başlamıştı ama tabi arkası gelmedi dolayısıyla bilemedik cidden yarıyor mu işe

dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
ara: ayran
ara: form çayı
akşam: biraz çiğ köfte ( aşkın ellerinden ) çeyrek lavaş, bol marul, ayran. ben acıyı hiç yiyemem oyuzden bana ayrı yoğurdu isotunu az atıp ama ben yinede çok yiyemedim karnımı ayran ve marulla doyurdum
gece: çay
su: 2 lt

bugünkü menüm
sabah: suda ıslatılmış iki kuru erik ve eriğin suyuna kiraz sapı çayı
karatay kahvaltısı artı olarak birazcık tereyağında çeyrek lavaş çevirdim
ara: ayran
ara:sütlü kahve
akşam: kıymalı kabak ve patlıcan yemeği (çakma türlü ), cacık
az evvel bir bardak sütlü kahve bugün çok içmişim kahveyi şimdi fark ettim
su: 2,6 lt
spor yok. bu aralar yağmur arttı hem yürüyüşe çıkamıyorum hemde böyle havalarda benim ağrılarım artıyor evde de spor yapamıyorum inş tartıya kötü yansımaz pek iyi bir hafta geçirmiyorum çünkü

Slmlar
Bugünkü menum
Sbh öglen aksam boool Acılı yeşil fasulye
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,1 ödem cayı,1 yeşil cay
15 dk twister,300 ip atlama,plunk,10 dk kol
Aksam yemekte bi bardak ayranda ictim
afiyet olsun tatlım bu yeni bir diyet falanmı üç öğün fasulye yedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…