- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
hımmm bu o hadi bakalım gazanız mubarek olsun inş işe yarar tatlımOynakbası bası çekti bende düştüm yola
5 günde 5 kilo diyeti canım
**NisanListesi**
battaniye1: 77,5***************>76
BayilanBayilana : 87,5**********>85,5
Bulbul-e Bismil: 89,4***********>86
Ebwam: 125,8****************>123
Efser : 71,9******************>70
irem-ozge: 82,2*************>80
leyla_34 : 55,9**************>54,5
rengarenknesli: 75,8**********>74
makres76: 64****************>61
baldandane: 97**************>93
45derya45: 82,4*************>79
miss_wong: 73,8**************>72
oynakbasi34: 109,2***********>106
morcadıyesilyarasa: 50,3*******>45-46
Nisan sonu hedeflerimizi hatırlayalım dedimm
düşersin canım önce kendin inanmalısınoy anam oy resmenuçmuşum netcem ben kaptanım düşer miyim ki okadar
Oynakbası bası çekti bende düştüm yola
5 günde 5 kilo diyeti canım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese günaydınlarrrrrrrr
İnşallah hepimiz için bol eksili ve az kalorili bir gün olur
Sabah 6da uyandım ve kızımı okula gönderdikten sonra onun yatağını falan toparladım
Bugün kapıları düzeltmeye gelecekler ya belli olmaz erken gelirlerse dağınıklık olmasın çocuk odasında da olsa dedim ve kaşlarımı düzeltip düzgün giyinip laptop başına geçtimkapı çalarsa panik yapmıyayım diye
Rabbim Anacığına sağlıklı uzun ömürler versin canım
Valla bende ufakken çok pasaklıydımAnamın şerrinden korkmasak evi maf edecek kıvamdaydık hatta Annem hep derdi valla evlenince sizin evleri .ok götürecek diye
Yeni evliyken tabi çocukta yok diye hiç dağınıklık olmazdı ( insan kendi evi olunca daha bir hevesle yapıyor işlerini yeni evliyken ) hatta haftada 1 sadece süpürüp silerdim ( toz almak bile aklıma ancak tozu görünce gelirdi) eşime görede o temizlikti
Her yaz Annem Almanyadan gelince senin Anneninde yaptığı gibi oturmaya diye gelir ama bir bakmışsın orayı burayı çitiliyor hatta bana söylenirdi kör olmayasıca ben sana böylemi öğrettim bu böylemi olur diyeSonraları ne olduysa ufak ufak bende daha dikkat etmeye başladım hatta geçenlerde eşimde büyük kızımda sen git gide Annene benzemeye başladın dediler
İnan şu bir kaç senedir dağınıklığa tahammülüm yok hatta hep otururken bir sonraki gün bile neler yapsam diye düşünüyorumhe elim tez Allahtan hatta artık ben Anneme gittiğimde kız kör olmayasıca sen bize böylemi öğrettin diyip geç otur ben yaparım gözünde görmüyor diye şakasına takılıyorum ona asıl gülüyor Annem eşşek evlat bak nasılda Annesiyle dalga geçiyor ben sizi çebimden çıkarırım diyor tabi hep itiraf ediyor o an çok mutlu olduğunu çok hoşuna gittiğini bizim ona yardımcı olmamız
Şu an almanyadalar hatta gelince dip köşe eve girmem şart fayansları dolap içlerini falan uzun zamandır temizlememiştim birde almanyadada 3 ay kalacağım nasıl yapacağım bilmiyorum diyor hep telefondabizde aslında iki kardeş evi dip köşe o gelmeden temizleyeceğimiz halde hiç çaktırmıyoruz ay çoluk yok çocuk yok yavaş yavaş yaparsın diyoruz kesin uyuz oluyordur ulen bunlar niye biz yaparız Anneciğim demiyor normalde herşeye atlarlardı diye
Geldiğinde süpriz olsun mis gibi eve gelince ( yemeğinide yaparız o gün için )
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn
Ben de çok korkarım öyle şeylerde ve yatmadan önce mutlaka bütün bildiğim duaları okurum ( nas ve felak unutmadan ) odaya üfler öyle uyurum
Rabbim bir daha göstermesin ....Aminnnnnnn
aynen abla aynenn annem banada soylenir sen bi evlen ertesi gun yine kapima getirirler diyeSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese günaydınlarrrrrrrr
İnşallah hepimiz için bol eksili ve az kalorili bir gün olur
Sabah 6da uyandım ve kızımı okula gönderdikten sonra onun yatağını falan toparladım
Bugün kapıları düzeltmeye gelecekler ya belli olmaz erken gelirlerse dağınıklık olmasın çocuk odasında da olsa dedim ve kaşlarımı düzeltip düzgün giyinip laptop başına geçtimkapı çalarsa panik yapmıyayım diye
Adaşım canım çok çok geçmiş olsunUmarım bir kaç güne hiç bir şeyin kalmaz
Kendine çok dikkat et canım
Ay sorma o konuda eşim tam bir kıl dır
Bazen benim gözümden kaçtımı diye kontrol edernefret eder cünkü dışarı çıktığımızda öyle bir iki de olsa siyah kılın görünmesinden Ben dizine yatarım oda eskiden Anamın yaptığı gibi varmı yokmu kontrol edip ( yüzümde ) varsa cimbızla alıverir bazen balkona çıkarır çaktırmadan bakar orası daha aydınlık diye
Kaşıma karışmaz ama çenemde bir kaç tane var ( epilasyona gitmiştim öncesi çok daha kötüydüde iğneli epilasyona yemeyince o bir kaç tane kaldı)
Bazen diyorum len şu işi biliyorsun sen Ağdayada beklerim diye
Rabbim Anacığına sağlıklı uzun ömürler versin canım
Valla bende ufakken çok pasaklıydımAnamın şerrinden korkmasak evi maf edecek kıvamdaydık hatta Annem hep derdi valla evlenince sizin evleri .ok götürecek diye
Yeni evliyken tabi çocukta yok diye hiç dağınıklık olmazdı ( insan kendi evi olunca daha bir hevesle yapıyor işlerini yeni evliyken ) hatta haftada 1 sadece süpürüp silerdim ( toz almak bile aklıma ancak tozu görünce gelirdi) eşime görede o temizlikti
Her yaz Annem Almanyadan gelince senin Anneninde yaptığı gibi oturmaya diye gelir ama bir bakmışsın orayı burayı çitiliyor hatta bana söylenirdi kör olmayasıca ben sana böylemi öğrettim bu böylemi olur diyeSonraları ne olduysa ufak ufak bende daha dikkat etmeye başladım hatta geçenlerde eşimde büyük kızımda sen git gide Annene benzemeye başladın dediler
İnan şu bir kaç senedir dağınıklığa tahammülüm yok hatta hep otururken bir sonraki gün bile neler yapsam diye düşünüyorumhe elim tez Allahtan hatta artık ben Anneme gittiğimde kız kör olmayasıca sen bize böylemi öğrettin diyip geç otur ben yaparım gözünde görmüyor diye şakasına takılıyorum ona asıl gülüyor Annem eşşek evlat bak nasılda Annesiyle dalga geçiyor ben sizi çebimden çıkarırım diyor tabi hep itiraf ediyor o an çok mutlu olduğunu çok hoşuna gittiğini bizim ona yardımcı olmamız
Şu an almanyadalar hatta gelince dip köşe eve girmem şart fayansları dolap içlerini falan uzun zamandır temizlememiştim birde almanyadada 3 ay kalacağım nasıl yapacağım bilmiyorum diyor hep telefondabizde aslında iki kardeş evi dip köşe o gelmeden temizleyeceğimiz halde hiç çaktırmıyoruz ay çoluk yok çocuk yok yavaş yavaş yaparsın diyoruz kesin uyuz oluyordur ulen bunlar niye biz yaparız Anneciğim demiyor normalde herşeye atlarlardı diye
Geldiğinde süpriz olsun mis gibi eve gelince ( yemeğinide yaparız o gün için )
Çok geçmiş olsun canım şükür atlatmışsındediğin gibi ikisi aynı gün maf ediyor
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn
Ben de çok korkarım öyle şeylerde ve yatmadan önce mutlaka bütün bildiğim duaları okurum ( nas ve felak unutmadan ) odaya üfler öyle uyurum
Rabbim bir daha göstermesin ....Aminnnnnnn
Oylemii alkisliyorum seni abla tebrikler14 ay oldu başlayalı, ilk 6 ayda 23 kilo verdim ocak ayına kadar da 7 kilo, sonra 2 ay izindeydim o arada 2 kiloyu geri aldım onu da verdim geçen hafta takıma geri döndüm. Şimdi de kalan 2,5 kilomu vermeye çalışıyorum.
HiiiihhhhhCuma günü daha kolay anlarsın prensesim ama menüler hiç yok nasıl olacak böylemenülerini yazmalısın deneme aşamasındasın henüz.Sen sadece menülerine sporuna dikkat et kuzum takım ortalaması önemli ama bazen tek bir kişinin yüzdesi bile nota almamızı engelleyebiliyor
Maşallah anneciğinesizlerde gelininizde çok şanslısınız
Teşekkürler prensesim
Tünaydın prensesim hiç aklına getirme böyle şeyleri akşam okuyup yat tatlım08,45 te uyanmışsın bence tekrar yatmamalıydın ne kadar erken güne başlarsan metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar bitanem uyanınca tekrar yatma lütfen
Geçti ablam iyileşiyor yavaş yavaş
@yasemin17 senin vaktin azmis canim
Ben yaptim hemde 2 dolu yemek kasigi pulbiber. Ise yaramadi ablacimmmYogurt kuru yapan varmı yatmadan once pulbıber ve lımon ıle yapılan onu yapmak ıstıyorum sonuc alan warsa yazabılır mı??
Bılgı almak ıstıyorummm
Esimin telefonundan yazcam..:)Iyi geceler
22 nisan menum
Gece : 2 yumurta..peynir..zeytin..domates
Iftar: 2 porsiyon haslanmis tavuk..1 elma..2 sarma
Kaptanim telim bozuldu..tamir olana kadar aksamdan aksama yazicam
sahiden bugün kandildi ayrıcaGünaydın guzellerim bayramımız kutlu kandilimiz mübarek olsun
İyi akşamlar çıtır meleklerimmmmpantolonlar düşmeye başladığına göre çıtırlaşıyoruz
Sabah neden kahvaltını yapmadınki meleğim
bi lokmacıkda pazar keyfi olsun
Allah kabul etsin kuzum o bir fırt al diyen şeytanamı uydunah enişte ah yaktı seni desene sağlık olsun tatlım bunları yerken düğünü düşün ama
Prensese eşlik edeceksin demek peki kuzum ama lütfen bu hafta son olsun yoksa metabolizman bozulacak
ohhh ne güzel bir gezme planı böyle .Yapabilirisn cecom zor birşey değil
Başla bakalım
Bitanem hak veriyorum insan kısa sürede vermek istiyor ama bu kilolar bir günde gelmiyorki beş günde gitsin 1 kilo verebilmek için 7000 kalori harcamak lazım sen hesapla artık
Sınavın güzel geçmiştir umarım balımafiyetolsun canım suyu azaltmışsın sanki
Perki canım cuma günü unutturma bildirim yaparlen tartın 1 kilo fazla gösteriyor demekki
Merhaba jojocum evet ailemiz kalabalıkevet ben tanıtmadım ki kendimi
İzmirdenim kuzum 93 kiloyla 3, takıma başlamıştım 2013 ekimde 2014 mayıs sonuda 65 kilo ile mezun oldum şu an 62-63 kilo arası gidip geliyorum.41 yaşındayım ve annemle birlikte oturuyorum annem rahatsız kuzum ama geçecek rabbimin izniyleOrucu rahat geçirmene çok sevindim canım
Kendine bir çizelge hazırla spor yaptığın yere as kuzum yaptıkça üzeirni çizersin unutmamış olursun
karatayda kızartma kavurma yok balım çok az su ekleki tarnsyağ oluşmasın
İnşallah detoksun faydasını görürsün ne diyim ohh trençkotta cuk olmuşşş
benim bildiğim 5 te 5 yani 5 meyve 5 patates hep 5
Rabbim prensesin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah cecomm
Aşk olsun İremcim cuma günleri neden geriliyoruz hepimiz kuzumTatlı rekabetle zayıflama eğlenceli hale dönüşüyor
Afiyetolsun makresim misafirler yakıyor snei ne yapalım sağlık olsun zaten vermen gereken az kilo kaldı elbette gidecek üzme kendini kuzum
Hay ağzına sağlık makresimmm yaramazlar beni dinlemiyorlar
Hoşgeldin şirinem çok geçmiş olsun kuzum o yirmilik dişten 10 yıl çektim acısını bilirim
Üşenmek yok 5 le başla 10 la başla ama biryerden başla tatlım
Diyet açısından iyi ama sevdiğin birşey arada yiyememen kötü olmuş bitanem
Mekik yapamıyorsan yarım mekik yap tatlım ayaklarını koltuğa koy öyle dene
Sen tüm gün çalışıyorsun kuzum o yüzden fenalaştın birdenbire tuz kesilmezki kademe kademe azaltırsan sorun olmaz
İnan bana hiç zorlanmayacaksın oruçtada .5 kilo fakat sen 10 kilo vermiş gibi inceldin bence çünkü karatayın farkı bu 1 kilo versen 3 kilo vermiş gibi görünüyorsun nedenine gelince basit karbonhidrat tüketmiyoruz .1 molekül karbonhidrat 190 molekül su tutuyor kuzum farkı düşün
Hoşgeldin meleğimmm hadi gelmiş geçmiş olsunüstelik cumaya 500 gr da cepte demek harikasın tatlım
Tek derdimiz kemer olsun dimi cecommm ufak bedenlerde gelecek yakın zamanda şüphen olmasın kuzum
sevinilecek yere neden sinir oluyorsun deryacım ne güzel bir gelişme
Tamamm kayıt altındadoğru yoldan sapmaya başlarsan bu mesajını kopyalarım
Ellerine sağlık bitanemmmEfser ve bayılanbayılana menüden muaf bu hafta yeni gelen arkadaşlarımızı da ekleyelim Hepinize menüleirnizi paylaştığınız için teşekkür ederim eksik paylaşanalr bu hafta biraz daha dikkat
gif derken kuzumresim ekle bölümünden ekleyebilirsin
Afiyetolsun kuzum çok renksiz bir menü olmuş ama
Slm kaçak efserimmm nerelerdesin bakim
Çiğ olmak koşuluyla sorun yok bitanemm pişince şeker oranı yükseliyoryolda domates yenmez diye bir kuralmı varki afiyetolsun bızdıkım
İnsan hafifliyor cecomm bir de basit şeker ve karbonhidrat almadığımız için daha enerjik oluyoruz
Ben tüm diyetleri yapmış biri olarak Karataydan başka diyet önermem dilacımBende meyvekolik biriyim karatayda meyve yasak değil tatlım kahvaltında yiyebilirsin ve 15,00 i geçirmemek koşuluyla tarçın ve süt ürünleriyle birlikte tüketebilirsin
Sana ayda 3 kilo ideal şirinem fazlası yasak kuzeyim aç kalmasın
kuru meyve serbest değil bitanem sadece kuru erik kuru kayısı meyve üstte dediğim gibi tüketebilirsin
şu 3 farklı peynrileri merak ettim cadıcımmmm
Afiyetolsun allah kabul etsin jojocum iftarla sahur arasında bol bol su tüketmeyi unutma kuzum
oruçluyken yrüyüş ne diyim bravoooo
İhmal etme bence meleğim daha sonra iş uzuyorzaten çıkmıyorki giriyor çıkıyor her eylemde çile
sende yorum katmışsın bence güzeel olmuş en azından bağırsak problemi yaşamazsın
Mağazalardaki aynalar zaten evdekilerden çok farklı kuzum pazarlama tekniği dolayısı ile elbiseye odaklı hepsi bende nefret ederim bence inadına geçmelisin çünkü her geçişinde biraz daha inceleceksin
günaaaydın kızlaaarrr sabah kahvaltım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?