Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oy anam oy resmen uçmuşum netcem ben kaptanım düşer miyim ki okadar

çarşamba günü menü
kahvaltısahur)salata, tavuk haşlama baget ,ayran (akşam çocuklara cheeskek yapmıştım hiç yemedim ama sahurda bir ince dilim yedim)
akşam :taze fasulyeyi haşlayıp tavada mısır unu ile çevirdim.canım istedi ama çok yiyemedim yarım porsiyon diyelim.2 bardak ayran havuç salatası
sahura kadar devam edicem su içmeye şu anda 1,5 lt oldu
üzgünüm bugün spor yok yapamadım

Bende yarın Allahın izniyle Oruç tutacağım ama benim Allahtan yumurta gününe deng geldi
Komşu ablamada birileri serbest dolaşan Tavuk yumurtası yollamış memleketten oda sağ olsun yarısını hemen bana verdi sahurda haşlarım artık

Oynakbası bası çekti bende düştüm yola
5 günde 5 kilo diyeti canım

Kız hemen ne Oynakbaşı başı çekti diyorsun Kaptana beni öldürtecekmisin

aynen abla aynenn annem banada soylenir sen bi evlen ertesi gun yine kapima getirirler diye hahahah , ya ama napimm ttamam pasaklida degilim ama 24 saat icimden temizlik yapasim gelmior hersey duzenli temiz olsun yeter benim icin :)) zaten bi ortamda annemin titizliginden cok bahsederler gurur duyuyorum gururrrr canim annem askimm Bazen bi ortama girdigimizde veya misafir geldiklerinde annemizden nasilgorduysek bizde oyle yapioruz cok begeniliyor eee buda yine bi ornek yetistirmenin. Anne yavrularini yetistirir Cokta guzel yetistirdi annem bizi alhamdulillah annemin kizlari oldugumuz belli oluyor Amien ablacim Allah herkese uzun omurler versin
Amaninnnn cok guzel supriiz bu annenize .kesin annen simdi kizima bak hic ben yaparim demiorda diordurAma cok guzel karsiilanma olur bu kesinnlikle. Amien abla in sha Allah bir daha gormem annem sen ergenliktesin ondan sk sk goruyorsundur bendede oyle oluyordu demisti bi kac yil once :) simdi 18 im sukur okadar eskisi gibi gormuorum 1,5 aydan sonra yine boyle bisi yasadim korkagim ben bide cok

Hiiiihhhhh Unnuttumm bennn Yazicam yarin guzel guzel abla yaaa Nasil unuturum Bugun ben siteden okullara bakiordum tamamen unutmusum kkyi suan giriorum kk da kimse yokken. Tesekkur ederim ablaa Ben zaten dunyanin en sansli kiziyim boyle bir annem oldugu icin her yonden Kurban olurum anneme herseyim
Ay abla ben cok uykucuyum o saatte heryer aydinlikti uykumda vardi uyudum bundan sonra daha dikkat ederim

Ayyy bende sanki birtek sohbet icin katilmisim bu 6 takima Napimm sohbetler cok hossBanu abla beni sonunda kovacak burdan terlikle menulerimi yazmiorum diye. Hahaaaa yaa ama cidden bugun unutmusum tamamenn okul hakkinda mesleklere bakiodum. Kabin memuru hosteslik benim kucuklugumden beri hayalim onu yapmak istiyorum ama bi yandan guzellik uzmaninida istiyorum simdi hosteslik yapsam meslegimi alip durmak zorundayim calismadan cunku guzellik uzmanida olmak istiyorum. O yuzden ilk guzellik uzmani olayim zaten 2 yil suruyor 20 yasimda guzellik uzmaniyim ve sonra 3 yil hostesligi okurum ve calisirim durmama gerekmiyor ozaman, Cebimde huzur evi meslegim var zaten, hayallerimin pesinden gitmek istiyorum In sha Allah 9uncu ayda basliyorum guzellik uzmanina, annemlerle bugun konustum o meslek hakkinda fikir sordum sen ne yapmak istiyorsan ne hosuna gidiyorsa onu yap kizim dedi canim annecim ablamda guzellik uzmani sandigin gibi kolay degil dedi :)) bende ee bosuna uzman demiorlar dedim ogrenicez Yarin ilk isim kendimi yazdirmak

Son düzenleyen: Moderatör:

eve t kaptanımm birden kesince elim ayağım titredi şimdi yavaş yavaş kesmeye çalışıyorum tamamen alışırsam iyi olacak ama korkuyorum açıkçası tansiyonum düşük diye...

karatayın etkisi olduğuna inanıyorum bide tam anlamıyla yapabilseydim neler olurdu bilmiyorum, hatta dün 44 beden pantolon aldım kalıbından mı dedim ama işyeri kıyafeti olarak alındı ve diğer tüm arkadaşlar normal bedenlerinde aldılar ben daha bi şok oldum ve sevindim..

kaydet kaptanım sana emanetim vur suratıma tokat gibi ki yapmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…