Günaydın guzellerim bayramımız kutlu kandilimiz mübarek olsun
Bun farkettiğine sevindim deryam. şok diyetlerden uzak dur. Sağlıklı beslenerek kalıcı kilo verirsin ve vücudunda sarkma olmaz ve verdiğin kilolar daha belirgin olur. Şok diyetlerde kaslarda erimeye yol açarsa hem yüzün çöker hem de vücut direncin azalır
Ayyy neguzel sevinn iste gurur duy kendinle abla ya. Annem varya ben dogdum dogali annemi titizlik hastasiyla tanidim sanirim bu annemin hobbysi zevk aliyor temizlikten ben kendimi yiyip bitiriyorum anne yeterr gec otur diye. Ya dun gel bi gezmeye ablama gidelim dedik kadin bi giriste eve halbuki ev temiz ama anneminn gozunde tabiki pislik goturuyor eviymis gibi. Ama birtek ablamda degil norvece gider abimin ve gelinin yanina tatil icin sanki biletini orda temizlik yapmak icin almis gibiya annem gibi kaynanam olsun ben onun ayaklarini operim be daha hic hatirlamam bizim gelin bizim evde temizlik yemek yaptiigini birtek bulasigini gordum annem o derece birakmaz bide kiyamiormus, dedim anne yapma bak o senin gelinin oda sana hizmet edicek birak birkere oda sana hizmet etsin hem seninde hosuna gider insan geliniyle gurur duyar ozaman. Yanlismi biliyorum?.
Annem 47 yasinda dayanmis elliye yaa zate cokta saglamdegil , sonsuz sukerler olsun Allah ima hersey icin ma sha Allah annecigime Bide yani omrunun yarisini bicak altinda gecirdi ve canimmbabamdan sonra bu 3 yil baya yiprandi canim annem askim...
Babam hastaliginda derdi anneme ; temizlik yapicam diye soyle bi karsilikli beraber oturamadik diye.. Ablalarim okadar pisman olursunuzki sonra tamam temizlik yapin ama olayi abartmayin ailenize kocaniza vaktinizide ayirin lutfen..
Bizim turk kadinlar varyaaa ma sha Allah nazar degmesin cogumuz titiziz ama pasaklisida var tabiaboo turkun pasaklisida hic cekilmez hiiii wallahi
Bende yarın Allahın izniyle Oruç tutacağım ama benim Allahtan yumurta gününe deng geldi
Komşu ablamada birileri serbest dolaşan Tavuk yumurtası yollamış memleketten oda sağ olsun yarısını hemen bana verdisahurda haşlarım artık
Kız hemen ne Oynakbaşı başı çekti diyorsunKaptana beni öldürtecekmisin
**NisanListesi**
battaniye1: 77,5***************>76
BayilanBayilana : 87,5**********>85,5
Bulbul-e Bismil: 89,4***********>86
Ebwam: 125,8****************>123
Efser : 71,9******************>70
irem-ozge: 82,2*************>80
leyla_34 : 55,9**************>54,5
rengarenknesli: 75,8**********>74
makres76: 64****************>61
baldandane: 97**************>93
45derya45: 82,4*************>79
miss_wong: 73,8**************>72
oynakbasi34: 109,2***********>106
morcadıyesilyarasa: 50,3*******>45-46
Nisan sonu hedeflerimizi hatırlayalım dedimm
Ben yaptim hemde 2 dolu yemek kasigi pulbiber. Ise yaramadi ablacimmm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve Hayırlı kandiller
Şükür gece bir ara koltukta uyuya kalmama rağmen sahura uyanabildik ve kızçemle orucumuza niyetlendik
Şu ana kadar çok çok iyiyim ama tabi daha çok var
Eki Görüntüle 1505515
günaaaydın kızlaaarrr sabah kahvaltım
anaaammmm 2. cecommmm benim ne güzel valla iyiki varsınız hep böyle uzun uzun yazılarınız görelim inşallahhhhhhh
Rica ederim belki insandan insana degisiyordur sen bi dene faydasini goruyorsan devam et canimTesekkur ederım..ben ınternette gordum bırde kuzenım dıyetısyene gıttı o da onermıs bunu o yuzden soryım dedım
bir inanç iki karatay üç spor veee tabiki azim kim tutar bizioy anam oy resmenuçmuşum netcem ben kaptanım düşer miyim ki okadar
afiyet olsun canım Allah kabul etsin erken vakit yemişsin incecikten bişe olmaz heraldeçarşamba günü menü
kahvaltısahur)salata, tavuk haşlama baget ,ayran (akşam çocuklara cheeskek yapmıştım hiç yemedim ama sahurda bir ince dilim yedim )
akşam :taze fasulyeyi haşlayıp tavada mısır unu ile çevirdim.canım istedi ama çok yiyemedim yarım porsiyon diyelim.2 bardak ayran havuç salatası
sahura kadar devam edicem su içmeye şu anda 1,5 lt oldu
üzgünüm bugün spor yok yapamadım
afiyet olsun tatlımgünaaaydın kızlaaarrr sabah kahvaltım
amin canım cümlemizingünaydın canım senin de inşallah rabbim dualarımızı kabul olan dualar katına kabul etsin inşallah
yasmincikte takımın 3. yaramazıanaaammmm 2. cecommmm benim ne güzel valla iyiki varsınız hep böyle uzun uzun yazılarınız görelim inşallahhhhhhh
yemek yedikten 4 saat sonra leptin çalışmaya başlıyor canım eğer insülin salgılatacak bir gıda tüketmessek veya acıkma hissi oluşmazsa leptin çalışmaya devam ediyor. birde leptinin en aktif olduğu zaman geceymiş oyüzden mümkün olduğunca erken yatmalıyızbugün ki menüm
23 NİSAN 2015 PERŞEMBE
SABAH
uyanır uyanmaz yarım bardak su içtim
1 haşlanmış yumurta
dereotlu peynir
köypeyniri
çeçil peyniri
18 yeşil zeytin
domates
salatalık
2 yeşil biber 1 i közlenmiş
yeşilsoğan
maydanoz
roka
tere
yeşilçay
ARA
1 şekersiz türk kahve
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES
ARA
1 yeşil elma
1 greyfurt
AKŞAM
sebzeli kek
yoğurt
sıvı: 1 lt oldu yatana kadar 1,6 lt olur belkide fazla
BU ARADA LEPTİN SAATLERİ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİR MİYİM ?
ay teşekkür ederimafiyet olsun tatlım
yemek yedikten 4 saat sonra leptin çalışmaya başlıyor canım eğer insülin salgılatacak bir gıda tüketmessek veya acıkma hissi oluşmazsa leptin çalışmaya devam ediyor. birde leptinin en aktif olduğu zaman geceymiş oyüzden mümkün olduğunca erken yatmalıyız
gece uykudayken daha etkinmiş canım karatay teyzemin kitabında öyle yazıyor. yemek yedikten sonra iki saat insülin iki saat glukagon çalışıyormuş onların işi bitince de leptin çalışmaya başlayıp depo yağları yakıyormuşay teşekkür ederim
yani bu leptinin belli saati yok sadece belirgin olan gece
her yediğimiz yemekten 4 saat sonrası mı çalışıo
yoksa sabah mı etkili akşam mı
hmmmmmgece uykudayken daha etkinmiş canım karatay teyzemin kitabında öyle yazıyor. yemek yedikten sonra iki saat insülin iki saat glukagon çalışıyormuş onların işi bitince de leptin çalışmaya başlayıp depo yağları yakıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?