Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aynen öyle belki psikolojik bişey diyemem ama salı sabahı aynaya baktım resmen gözlerimin altı bi gecede çökmüş bugün baktım daha bi başkaaa

anaaammmm 2. cecommmm benim ne güzel valla iyiki varsınız hep böyle uzun uzun yazılarınız görelim inşallahhhhhhh

hehehehe kendimize fırçaya ortak arıyoz kuzummm napalımmm

ayyy bi daha bu kadar büyük koymıcam

şimdiiii hatırladığım kadarıyla menülerimi yazayım
pazartesi malum zaten patates günü

salı
sabah : 2 yumurtalı taze soğanlı omlet peynir zeytin bir parça tereyağ
öğlen : tavuk sote, salata yoğurt 2 çatal bulgur pilavı
akşam : 4 kaşık kuru fasulye

çarşamba
sabah : kkk
öğle : yeşil mercimek, pirinçli kabak yemeği vardı sadece kabaklarından 2 3 parça aldım bir kase yoğurt bir minik parça lokma sırf hayır okunmuş şifa olsun diye ısrarlar için yedim çoookk canım istedi ama 1 parçayla bıraktım
akşam : yine 3 4 kaşık fasulye

allah kabul etsin cecomm

Bugun

Sabah ; bol yesillik 2 yumurta omlet tuzuda ekledim ve baharatlarla. 2 kepek ekmek. Normalde hergun 1 yumurta kullanirim bugun 2 kullandim yesillik yemem diye sonra yinede yesilligi ekledim.

Ogle; avuc ici badem

Aksam; bulgur pilavi 2 ince yuvka ekmek annem kendisi yapti :) dukkandan degil yani onlar cok kalin oluor 1,5 bardak ayran tuzsuz

1 litre su bitirdiim daha yatana kadar 2 icicem. YesilCayda icmedim bugun

bugün ki menüm
23 NİSAN 2015 PERŞEMBE
SABAH
uyanır uyanmaz yarım bardak su içtim
1 haşlanmış yumurta
dereotlu peynir
köypeyniri
çeçil peyniri
18 yeşil zeytin
domates
salatalık
2 yeşil biber 1 i közlenmiş
yeşilsoğan
maydanoz
roka
tere
yeşilçay

ARA
1 şekersiz türk kahve

SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES

ARA
1 yeşil elma
1 greyfurt

AKŞAM
sebzeli kek
yoğurt

sıvı: 1 lt oldu yatana kadar 1,6 lt olur belkide fazla

BU ARADA LEPTİN SAATLERİ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİR MİYİM ?

iyi akşamlar güzellerim
oy anam oy resmen uçmuşum netcem ben kaptanım düşer miyim ki okadar
bir inanç iki karatay üç spor veee tabiki azim kim tutar bizi

afiyet olsun canım Allah kabul etsin erken vakit yemişsin incecikten bişe olmaz heralde
günaaaydın kızlaaarrr sabah kahvaltım
afiyet olsun tatlım
günaydın canım senin de inşallah rabbim dualarımızı kabul olan dualar katına kabul etsin inşallah
amin canım cümlemizin
anaaammmm 2. cecommmm benim ne güzel valla iyiki varsınız hep böyle uzun uzun yazılarınız görelim inşallahhhhhhh
yasmincikte takımın 3. yaramazı
yemek yedikten 4 saat sonra leptin çalışmaya başlıyor canım eğer insülin salgılatacak bir gıda tüketmessek veya acıkma hissi oluşmazsa leptin çalışmaya devam ediyor. birde leptinin en aktif olduğu zaman geceymiş oyüzden mümkün olduğunca erken yatmalıyız

ay teşekkür ederim
yani bu leptinin belli saati yok sadece belirgin olan gece
her yediğimiz yemekten 4 saat sonrası mı çalışıo
yoksa sabah mı etkili akşam mı

ay teşekkür ederim
yani bu leptinin belli saati yok sadece belirgin olan gece
her yediğimiz yemekten 4 saat sonrası mı çalışıo
yoksa sabah mı etkili akşam mı
gece uykudayken daha etkinmiş canım karatay teyzemin kitabında öyle yazıyor. yemek yedikten sonra iki saat insülin iki saat glukagon çalışıyormuş onların işi bitince de leptin çalışmaya başlayıp depo yağları yakıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…