- 31 Mayıs 2014
- 1.687
- 3.020
- 63
- 28
Artik yeter gercekten ben metobolizmami alt ust ettim artik duzene sokucam. Omur boyu yasamtarzi yemegimi ayarlicam yani benim icin diyetmiyet yok artik ben anladimki diyetler bana gore degil ve dayanamiyorum. Hicbirseyden kisitlamiycam ufak bi isirik bile yeterli. 6dan sonra hicbisi yemek yok ve hersey saglikli olucak. Ben size soylemedim ama 4 gundur tekrar basladimm o zayiflama hapina ve tekrar sahit oldumki hiiic biirr et ki si yoook:)) ilk isim yarin direct ablama vermek olucak cunku israrla benden istemisti bide o denesin bakalim ise yariyacakmi. Gercekten sagliksiz seyleri hayatimdan cikaricam. Aburcuburda sagliksiz kesinlikle yemiycem ama canim cok cekerse bi isirikla yetinmeyi ogrenicem. Bu benim yasamtarzim olucak kendimi buna alistircam. Ve dusundumde bu azimle ben saglikli yasam tarzima yarin direct baslayim. Zaten 2 hafta kaldi orucun bitmesine ben kisin hepsini tutacagim in shaa Allah hadi bakalimmmm ben artik donusu olmayan bi yola ciktim hepiniz buna sahit olacaksiniz in sha Allah. Akillandim gibi :)) hahaha offff yine o guvenmeme hissi var icimde. Cunku basaramadim aylardir bi turlu
neyse demeyim oyle :)) kendime guvenicem:) guveniyorum kendimeeee :)) Allah in izniyle basaricam..