Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam aebenciğim sen işlerini hallet biz özgemle hallederiz listeleri .

bende yediklerimi yazayım çıkayım
sabah;
1 dilim ekmek üzerine kaşar fırında
şekersiz çay

öğlen;
2 şişe ayran
1 salatalık
2 grissini

akşama görüşrüz kızlar kaydirigubbakcemile5

kızlar ne yaptınz
listeyi bn çıkcamda
yardımcımda memlekte gtti
bi sizn kontrolunz kaldıı a.s.

canım azracım biz biraz daha bekleyeceğiz
biz kontrolu yaparız eğer işin varsa diye söylüyorum saat 2 gibi falan liste bildiriminde bulunacağız eğer buralarda olursan sana bildireceğiz yoksan artık bahtımıza:roflol:
her halükarda sizin takıma liste kopyalanmış olacak canım

tmm cnm teşekkürler haber verdiğin için
eğer 2 ye kadar sa
mümkün olduğu kadar bekelriim saol cnm
artık bn olmazsssam k.bakamyıın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba herkeze...benide aranıza alırmısınız çok kilo aldım kafayı yemek üzereyim kilo vermek istiyorum....çok çok sıkı bir rejim yapmak istiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum.....
banada destek olun kızlarrr...
buarada ben nurhayatın arkadaşıyım bana bu toppiğin nekadar motive edici olduğundan bassetti gaza geldim iyice....

listeye benide alacak olursanız benım boy 1.69 kilo 71
toppik kurallarınada uyarım ..hangi günler kilo takip yapılıyor acaba

hoş geldin canım olmaya calışırız tabiki kendinden bahsetsene ...
birde cok sıkı diyet yaparsan çok sıkı yoldan cıkıyosun bi sure sonra saglıklı saglıklı yavas yavas olsun garanti olsun kaydirigubbakcemile5

listeye benide alacak olursanız benım boy 1.69 kilo 71
toppik kurallarınada uyarım ..hangi günler kilo takip yapılıyor acaba

bildirim gunumuz cuma canım 1 hafta deneme sure olur sonra listeye girersin kurallarımızda zor bişiler deil zaten halledersin ayrıca durumunda vahim delmiş okadar cabucak verirsin hedefin kaç

selam kıslar ne habar paylaşım alanına baktım . geliyorum ....

hoşbulduk teşekkürler..deneme süresi var demek inşallah geçerim bende...ben biraz kendimden bassedeyim...ben geçen yaz ağustos ayında evlendim59-60 kilolardaydım 38 beden giyerken hiç anlamadan şubat gibi ayında 67 kiloya geldiğimde tam rejime girmiştim ki hamile kaldığımı öğendim mart ayında..2 aydada 4 kilo daha almışım..düşük yaptım bu hafta başındada kürtaj oldum...bugün tartıldım tam 71 kiloyum ...ben 60-61 kiloyu hedefledim kendime...tam kilom bu çünkü...
dün bitane pantolon denedim 40 beden olmuyor artık çok kötüyümmsenağlama

Son düzenleme:
slm kızlar.. hoşgeldin nilüfer.. benim zamanın kalmadı kızlar çıkıyorum ablama gidicem.. çüüzz öpüldünüz..

bizimle yeteri kadar paylaşımda bunursan neden listeye giremiyesin. 1 hafta deneme süresi var canım. c

hoş geldin nilüfer a.s.
evet canım deneme haftan var .....kurallarımız ise 3. gün haber vermeden 6. takıma ugramayan uyarılır 2. sinde çıkarılır ....her cuma sabah aç ve açık tartılıp en geç 11 kadar bildirirsin yüzde hesabınıda yaparak kolaydır ögretiriz .... tüm takımlarım paylaşım alanı vardır orayı okursun vakit buldukça orda kurallar alınıyor bazan ...zemuszemus 1 hafta sonunda katılımına ve kilo verme istegine bakar takıma alınıp alınmadıgını söyleriz haftaya cumaya ..:1hug: çok gibi görünsede teferrüattır merak etme ....kaydirigubbakcemile5
umarım sende istedigin kiloda olur ve mezun olursun ..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…