özge nazlım listeyi siz hallediyorsunuz zaten ben biraz kalkayımmı evi toplayayım
paylaşıma kopyalamak içim geleyimmi . özgede yapar nazlım .....
bide özge bedişin kilo durumu varya takımlarda pek kıprdanma yok bu hafta bekleyin bakın yüksek yüzde yaoksa bedişin kilosunu dedigim gibi yap ....okey ... 1 olmak bizimde hakkımız dimi ..hehe .
canım azracım biz biraz daha bekleyeceğiz
biz kontrolu yaparız eğer işin varsa diye söylüyorum saat 2 gibi falan liste bildiriminde bulunacağız eğer buralarda olursan sana bildireceğiz yoksan artık bahtımıza:roflol:
her halükarda sizin takıma liste kopyalanmış olacak canım
merhaba herkeze...benide aranıza alırmısınız çok kilo aldım kafayı yemek üzereyim kilo vermek istiyorum....çok çok sıkı bir rejim yapmak istiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum.....
banada destek olun kızlarrr...
buarada ben nurhayatın arkadaşıyım bana bu toppiğin nekadar motive edici olduğundan bassetti gaza geldim iyice....
listeye benide alacak olursanız benım boy 1.69 kilo 71
toppik kurallarınada uyarım ..hangi günler kilo takip yapılıyor acaba
hoş geldin nilüfer a.s.hoşbulduk teşekkürler..deneme süresi var demek inşallah geçerim bende...ben biraz kendimden bassedeyim...ben geçen yaz ağustos ayında evlendim59-60 kilolardaydım 38 beden giyerken hiç anlamadan şubat gibi ayında 67 kiloya geldiğimde tam rejime girmiştim ki hamile kaldığımı öğendim mart ayında..2 aydada 4 kilo daha almışım..düşük yaptım bu hafta başındada kürtaj oldum...bugün tartıldım tam 71 kiloyum ...ben 60-61 kiloyu hedefledim kendime...tam kilom bu çünkü...
dün bitane pantolon denedim 40 beden olmuyor artık çok kötüyümmsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?