Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tebrikler ceylinim .....vereliniortak
kızlar işe yeni geldim. annemin göz ameliyatı olacaktı acilen ama uygun lens bulunamadı. önümüzdeki haftaya kaldı.
kilom 57 :sm_cool:
asümmm ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydınnnlarr abuvvv maşşalahhh kalabalıgız

ya ben unuttun cuma oldugunu hastaneye gitmeyiverim dedim uyku döşüyordum rahatcaaa (( geldim 79 nasılım
benmi uyandırdım ....:dilcikar::dilcikar::1hug:

evet o yoksa bak olu gelin mesaj bırakmış degerlendirin ..

bediş açmıyor cebini ya uyyor sessize aldı ... yada hastaneye felenmi gittiki artık erken kalkacam diyodu ...mirmirmirmir nerde ..:mymeka:

selam :)
olu gelin 5.takıma girmiş akşam ben baktım.. nilüferi alalımmmm..

canlarım diş tellerim çıktıktan sonra resim koyacagım diye söz vermiştim ve sözümü tuttummm haydi herkesss albümeeeeeeeee hurraaaaa :=))
bir kaç saat sonra silicem haberiniz olsunnn :=)

selam :)
olu gelin 5.takıma girmiş akşam ben baktım.. nilüferi alalımmmm..
nurom sayfaları kaçırdın galiba canım ilk senin arkadaşın :1hugndan sonra olu gelin demiştik ...hihoyyyt sen kefilsin arkadaşına ...:dance:

aebenimm yine aynısın bırakıtıgım gibi:) kendini paralıyo bizler için canımın içiii iyiki varısınzz hepinizi sizleri çook özledimm valla.....

aebenimm yine aynısın bırakıtıgım gibi:) kendini paralıyo bizler için canımın içiii iyiki varısınzz hepinizi sizleri çook özledimm valla.....
Şeniz huyum kurusun . huy degişirmi . bizde seni özledik artık gel şu sınavların bitsinde .......kaydirigubbakcemile5

nurhatçığım arkadaşın gelsin deneme haftasına alalım bu hafta . önceki sayfalardada yazmıştm.

asimm süpersinnn annen lazermi olacak bizimki oldu çok kolay hiç endişe etmeyin
ceylin bende tebrik ederim ama nicin ederim ben fransızz

ceylinim maşşallah güzelim nazar değmesin çok güzelsin canım nihayet görebildim resimlerinikaydirigubbakcemile3

nurom sayfaları kaçırdın galiba canım ilk senin arkadaşın :1hugndan sonra olu gelin demiştik ...hihoyyyt sen kefilsin arkadaşına ...:dance:
canım şimdi okudum geçmişi okuyum geldimde :) tamam söylüyorum şimdi..

nurhatçığım arkadaşın gelsin deneme haftasına alalım bu hafta . önceki sayfalardada yazmıştm.
tamam nazlım söylüyorum şimdi..

yumukum biz daha rakadaş olmamışızz ondan göremedin canımın içiii,şimdi görebilirsinn muckss

bende bakmak istiyorum bakıcam şimdi. bu arada tebrik ederim canım.. hayırlı olsun..

sağolun kızlar
annemin gözü problemli biraz. mercekleri yanii
lazer olup olmayacağı henüz belli değil.
bakalım pazartesi öğleden sonra ölçümleri görecek dr karar varecek

kızlar maşallah süpersinz yaaa
ne kadar kalabalııık
bizim takıım kilo konuusnda değildee
paylaşım konusunda dökülüüyor mallaesef
sizde listede son durum nee
bnde 2 kişi eksik saat bir gibi evden çıkcaam
yarım saaatleri var bildirdiler bildirdiler yoksa ii bi ceza geliio bnden onlaraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…