tebrikler ceylinim .....vereliniortakcanlarım ben geldimmmmmmmmmm:=))) özlediniz mi bakayım beniii:=) bugün eksi kilo bildirmemek için yazmadım bilereke haftaya yeniden yeşil sahalarda aranızdayım inşallhhturkbayragi
sizler nasılsınızzz geçmiş çok uzunnn hepsini okuamaya vaktim yok şimdilik ama okumaya çalışacagım okuyabildigim kadarıyla...
ben iyiyim sınavlarım yani finallerim bitmek üzere 3 tane kaldı. biliyorsunuz 2 üniverste okuyorum. birinin bütün sınavları bitti,digerinin yani asıl okulumunsa 3 sınavı kaldı onlar da haftaya olacak.sonra gelsin tatil diycem ama diyemiyorum size güzel bir haberim var,çok büyük bir şirkete stajyer olarak kabul edildim,not ortalamam yüksek oldugu için alındım ve maaş verecekler sanırımvereliniortakkaydirigubbakcemile5
asümmm ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar işe yeni geldim. annemin göz ameliyatı olacaktı acilen ama uygun lens bulunamadı. önümüzdeki haftaya kaldı.
kilom 57 :sm_cool:
benmi uyandırdım ....:dilcikar::dilcikar::1hug:günaydınnnlarr abuvvv maşşalahhh kalabalıgız
ya ben unuttun cuma oldugunu hastaneye gitmeyiverim dedim uyku döşüyordum rahatcaaa(( geldim 79 nasılım
evet o yoksa bak olu gelin mesaj bırakmış degerlendirin ..
bediş açmıyor cebini ya uyyor sessize aldı ... yada hastaneye felenmi gittiki artık erken kalkacam diyodu ...mirmirmirmir nerde ..:mymeka:
nurom sayfaları kaçırdın galiba canım ilk senin arkadaşın :1hugselam :)
olu gelin 5.takıma girmiş akşam ben baktım.. nilüferi alalımmmm..
canlarım diş tellerim çıktıktan sonra resim koyacagım diye söz vermiştim ve sözümü tuttummm haydi herkesss albümeeeeeeeee hurraaaaa :=))
bir kaç saat sonra silicem haberiniz olsunnn :=)
Şeniz huyum kurusun . huy degişirmi .aebenimm yine aynısın bırakıtıgım gibi:) kendini paralıyo bizler için canımın içiii iyiki varısınzz hepinizi sizleri çook özledimm valla.....
Şeniz huyum kurusun . huy degişirmi .bizde seni özledik artık gel şu sınavların bitsinde .......kaydirigubbakcemile5
asimm süpersinnn annen lazermi olacak bizimki oldu çok kolay hiç endişe etmeyin
ceylin bende tebrik ederim ama nicin ederim ben fransızz
canım şimdi okudum geçmişi okuyum geldimde :) tamam söylüyorum şimdi..nurom sayfaları kaçırdın galiba canım ilk senin arkadaşın :1hugndan sonra olu gelin demiştik ...hihoyyyt sen kefilsin arkadaşına ...:dance:
tamam nazlım söylüyorum şimdi..nurhatçığım arkadaşın gelsin deneme haftasına alalım bu hafta . önceki sayfalardada yazmıştm.
yumukum biz daha rakadaş olmamışızz ondan göremedin canımın içiii,şimdi görebilirsinn muckss
ceylinim maşşallah güzelim nazar değmesinçok güzelsin canım nihayet görebildim resimlerinikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?