HE HE gördüm .... bakın ben listeden çıkınca .1. oldunuz ....ben seni şutladım aebenciğim bak yazdım oraya opuyorumnanaktan
hergün spor yapıyormusunuz kızlar...sizce kaç dk..yürüyüş için uyugun...
1 ayda 7 kg verilebilrimi sizce???
hergün spor yapıyormusunuz kızlar...sizce kaç dk..yürüyüş için uyugun...
1 ayda 7 kg verilebilrimi sizce???
merhaba güzelim önce biraz gerçekçi olalım .. 1 ayda 7. kilo laelaelaelaelaeverilse bile vermek istemezdım dogrusu ... canım önemli olan saglıklı ve aynı zamandada kalıcı kilo vermektir . bunu böyle bil .:1hug:hayırdır bi acelemizmi var ......-tatlicadiarzu-
en idaali verebilirsen haftada 1 kilodur .....vereliniortak
sana şöyle anlata bilirim bir morotan düşün . ilk başta var gücünle koşarsın ve çok yol alırsın fakat sonra yorulur oldugun yerde kalırsın ..
fakat başladıgından itibaren belli bir hızde kendini yormadan koşarsan bilki yarışı sen kazanır finişe varırsın ...
1 ayda 7 kilo verilebilir ama ne kadar sağlıklı olur o tartışılır . hızlı verilen kilolar aynı hızla malesef geri geriyor. en sağlıklısı haftada 0,5 kg vermek. günde 1 saat yürüyüş en ideali bence. ben bir ara hergün yürüyordum ama 2 haftadır cozuttum. bu akşam tekrar başlıycam inşalah.
nazlı türlünün içinde zaralılar yoktu dimi . arasında kaç saat vardı ögünlerin ...etten zarar yok çok yaglı degilse . önenli olan üst üstte yememen . oma 1 ögünden bişi olmaz . afiyet olsun ... aa bide monti linkine zaman bulunca yazarmasın bakmak isteten olur bide nekadar kilo verdigini ara da bir not düşermisin ...:1hug:aebenciğim ben öğlen yemeğinde 2 yemek kaşığı türlü tırtıkladım ama hiç hoşuma gitmedi daha sonra benim aşağıdaki firmeye indim ordada et döner vardı 2 kaşıkta ondan yedim bişey olmaz değilmi. monti amcama tersmidir acep.
ozaman bir ayda 2 kg gider canım...ilk hafta ben şimdi biraz hızlı veririm belki ..sonra kilo vermek duruyor tabi ozaman rölentiye alır bazı zamanlar diyorum...
bende yürüyüşe başlayacağım ama pazartesiden itibaren...
hafta başı kürtaj oldum ya harekete yüklenmek istemiyorum..antibiyotiğim bitsin hemen başlayacağım...
ozaman bir ayda 2 kg gider canım...ilk hafta ben şimdi biraz hızlı veririm belki ..sonra kilo vermek duruyor tabi ozaman rölentiye alır bazı zamanlar diyorum...
bende yürüyüşe başlayacağım ama pazartesiden itibaren...
hafta başı kürtaj oldum ya harekete yüklenmek istemiyorum..antibiyotiğim bitsin hemen başlayacağım...
nazlı türlünün içinde zaralılar yoktu dimi . arasında kaç saat vardı ögünlerin ...etten zarar yok çok yaglı degilse . önenli olan üst üstte yememen . oma 1 ögünden bişi olmaz . afiyet olsun ... aa bide monti linkine zaman bulunca yazarmasın bakmak isteten olur bide nekadar kilo verdigini ara da bir not düşermisin ...:1hug:
bazan ben bakıyorumda . yediklerine .ordan kolay olur ..
nazlı türlünün içinde zaralılar yoktu dimi . arasında kaç saat vardı ögünlerin ...etten zarar yok çok yaglı degilse . önenli olan üst üstte yememen . oma 1 ögünden bişi olmaz . afiyet olsun ... aa bide monti linkine zaman bulunca yazarmasın bakmak isteten olur bide nekadar kilo verdigini ara da bir not düşermisin ...:1hug:
bazan ben bakıyorumda . yediklerine .ordan kolay olur ..
ah canım geçmiş olsun sen bence biraz dinlen hemen diyete spora başlama yazık .sana ...yasakkelimea.s.
aben canım sen baya biliyorsun galiba kalorileri..türlünün içindeki zararlılar neler???
bide monti linki ne????
bende bezelye patatez kabak ve etten oluşan türlü yedim 2 kaşık öğlen..1 kepçede mercimek orbası içtim okadar..zararlı varmı benim türlünün içinde???
şimdide 6 tane kuru kayısı yedim...akşam bir kare fırındda makarna yemeyi düşünüyorum.evde o varda...başka bişi yemicem..iyimi???yada hiçbişi yemeyip bitane muzmu yesem ne dersin..
aben canım sen baya biliyorsun galiba kalorileri..türlünün içindeki zararlılar neler???
bide monti linki ne????
bende bezelye patatez kabak ve etten oluşan türlü yedim 2 kaşık öğlen..1 kepçede mercimek orbası içtim okadar..zararlı varmı benim türlünün içinde???
şimdide 6 tane kuru kayısı yedim...akşam bir kare fırındda makarna yemeyi düşünüyorum.evde o varda...başka bişi yemicem..iyimi???yada hiçbişi yemeyip bitane muzmu yesem ne dersin..
çok geçmiş olsun canım. ayda 2 kilo oluyor doğru ama en azından kalıcı kilo vermiş olursun. ben 2 haftada 3,5 kilo aldığımı hatırlıyorum çok hızlı kilo verip sonra aynı hızla geri almıştım.
canım nazlım montıgnac diyeti yapıyor .....kaydirigubbakcemile2ve güzel kilo vermeye başladı ama yapmak biraz zor . mesala yasak dedigim patates havuç makarna .du kastettigim montidede yasakda .. ben kalkmam lazım nazlım yardımcı olur sana .....:1hug:aben canım sen baya biliyorsun galiba kalorileri..türlünün içindeki zararlılar neler???
bide monti linki ne????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?