• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(77,9/ / /% )
asea(72/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 83/ / /% )
edahafiz(102/ / /% ) hamilelik dolayısıyla13.takımdan izne ayrılan üye döndü.Başlangıç kilosu 102 . Hedef kilosu 80-7 Ağustosta listede
efser(74,1/ //% )
oynakbasi34(104,2/ / /% )
Rengarenknesli(76,8/77,3 /-0,5 /%-0,60 )
umutsuzwaka(56,9/ / /% )
yasmin17(100,2/ / /% )
pluiee(73,8/ / /% )
senasevval (54 / /% )
Sweetdimple(66,5/ / /% )

Free Takım Ortalaması: %

evet hatırladım :) noldu teker teker buraya gelmişsiniz başka var mı o topikten..? bide inan ki oynakbaşını gördüm mesajını okudum dedim kesin bu ceco o kadar bütünleşmiş yazısıyla :) buarada selamlar cecom:KK15:
dimi ceco bu denir yani anlatımından sunumundan. bitanedir oo :KK60:. evet 80 topiğinden barbimi hatırlarsın o hamile ara verdi görüşüyoz ama hala. bende nisan ayında 14. takıma kaptan olarak transfer oldum, buradanda kopmadım. senide hatırlıyorum kısa sure bi aradaydık ama ;) :KK3::KK15:

listenin masallahi varmis canim :KK70:

zaman kisitlamasi koyunca vucut direniyor sanirim ya

1 limon 4 e boluncek, ceyrek demet maydonoz+ 1 cubuk tarcin + 3 dilim zencefil + 4 bardak su. Kaynatip suzuyorum canim ogun aralarinda iciyorum
sana iki cayiminda tarifini verim
1 tatli kasigi yesil cay+ 1 tatli k. Mate+ 1 tatli kasigi funda+ 3 kakule+ bir tutam kekik +3 bardak kaynar suyun icine koyuyorum 10 dakika demleniyor sonra limon dilimlerinin icine suzuyorum soguk soguk iciyorum gun icjnde. Odem cayinin tarifide ustte var kuzum

4.5 litre su iciyorum gunde :KK70: su icemiyorum diyenleri anlamiyorum ben

hosgeldin aramiza canim

geldikleri gibi giderler yeterki azimli ol canim

burdan aldigin motivasyon %100 isine yyarar emin ol

gecmis olsun canim

sabret pes etme azcik kilon var zaten biz napalim kuzum

bende yumurta yiyemiuorum sicaklardan sanirim ya

Haftaya kadar gider o kilo kuzum insallah
gunaydin deryammm

tebrikler deryammm
Evet sizden çok yediğim kesin :KK70:
Malesef su içemiyorum dün sadece 3 bardak içebildim :KK51:maşallah sana:nazar:

Son düzenleme:
***6.TAKIM 422. & 423.Etap***

45derya45(79,8/78,9/0,9 /%0,38 )420. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 3 e bölündü
baldandane(90/0 /0 /%0)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
battaniye1 (73,4/ 76,3/ -2,9/%-1,98)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
kaldi2sene(71 / 70,8/ 0,2/% 0,14)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
makres76 (59,7/60 /-0,3 /%-0,25 )Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
masalim88(73,9/ / / % )2. Kez bildirimde bulunmadı
selvos88(77,8/77,3 /0,5 /% 0,32)Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü

6.Takım Ortalaması: %

***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(77,9/ / /% )
asea(72/ / /% )
edahafiz(102/ / /% ) hamilelik dolayısıyla13.takımdan izne ayrılan üye döndü.Başlangıç kilosu 102 . Hedef kilosu 80-7 Ağustosta listede
efser(74,1/ 74,1/0/%0 )
umutsuzwaka(56,9/ / /% )
yasmin17(100,2/ / /% )
pluiee(73,8/ / /% )
senasevval (54 / /% )
Sweetdimple(66,5/ / /% )

Slm meleklerimmmmm tüm geçmişi okumadan dalmayayım dedim bugün getirdiğimiz sebzeleri ayıklayıp kış için hazırlamakla geçti :confused::confused: o yüzden geç kaldım şekerler :oops:

Gurur duymak en büyük hakkın ne mutlu sana balım tebrik ederim paşamızı ilerde birçok başarılarına şahit olacağımıza eminim:KK9::KK9:

Meleğimm bence gayet güzel durmuş elbise bacaklarında da abartılacak kadar yok inan 8 haftada 5 kilo rahat rahat verirsin üzülme spora asılman şart tabii zaten karatay yapınca 5 kilo versen daha fazla vermiş gibi görüneceksin bitanem:KK19:

Cimcimeler de sen de güle güle kullanın yeni saçınızı cecommmm:KK60:

İyi tatiller meleğimmmm sorun değil tatlım sen gönlünce dinlen eğlen dönünce görüşürüz kuzum:KK60:

Bu metabolik balans diyetini @berilceee yapıyordu sanırım selvoşum çok güzel kilo verdi bence sorun yok sonucu şimdiden merak ediyorum karatayla benzeşmesi ayrıca güzel zaten:KK19:

Bazı bünyeler de sonuç alınamıyor kuzum üzme kendini 3, takımdan bir arkadaşımızda verememişti hiç:KK16:

Bpyamasına boyuyorumda balım nedense ne renge boyarsam boyayaım hep siyah oluyor:KK51::KK51:

İşte budur meleğimmmm :KK9::KK9::KK9: Sen kararlı olduktan sonra kilolar pes edecek emin ol:KK19:

Kim yiyorki prensesimmmm :KK8::KK8::KK8:

Prensesim ileride zaten istesende istemesende boyayacaksın o yüzden şimdi doğallığının tadını çıkar bence ben 28 yaşında boyamıştım istemeye istemeye beyazları koparınca çoğaldı tabiii mecbuır kaldım:KK23::KK23:

sadece 100 gr gelmiş meleğim eminim yarın güzel bir sonuç gelecek:21:

Harikasın selvoşum istikrarla devammmm:KK9::KK9::KK9:

Gördüm gördüm cecommmm:KK37::KK37::KK37: maşallah sana çok yakışmış bitanemmm:KK68::KK68:

Hoşgeldin efserimmmmmm :KK74::KK74:

Sorma kuzum ben de almışım malesef 2,5 kilo:KK34::KK34: 10 günde ne ara geldi anlamadım düzen değiştirmek yaramıyor hakikatennn:KK23:Bir de tatlı su beni fena şişiriyor gittiğimiz yerde de tatlı su içiliyor doğal sanırım en büyük etken oo_O

O sofraları tahmin edebiliyorum efserimmmmmm:kk77::kk77::kk77:

Hoşgeldin bitanemmm elbette katılabilirsin takımımıza zaten çoğunu tanıyorsun diğer topikten ayrıca hepimiz genelde karatay yapıyoruz:KK60:

Börülce salatasını görünce yazayım dedim selvoşum börülce salatasına közlenmiş patlıcan ve sarımsaklı yoğurt ekleyip dene yeni favorimmmm:kk77::kk77::kk77:

Sevgili adaşım tatilinin güzel geçmesine çok sevindimmm eminim tartı döndüğünde eksi gösterecektir:KK60:

Kendi tartınımı diyetisyenin tartısınımı baz alacaksın efserimmm o_O

Aynen meleğimmmm hepimiz şöyle bir silkinelimmmm:KK28::KK28::KK28:

Allah rahmet eylesin bitanemmm mekanı cennet olsun anneanneciğinin birşey olduğu belliydi kuzum.Sen burayı düşünme bir şekilde hallederiz bitanem rabbim hepinize sabır versin:KK19:

Haftaya dek karatayla devam o zaman selvoşummm sağlık olsun:KK19:

Hoşgeldin bitanemmmm.Başınız sağolsun kuzum halanın da teyzenin de mekanı cennet olsun inş .Zamansız ölüm hakikaten çok acı insan sevdiklerine yakıştıramıyor:KK43:Biz bir aileyiz kuzum ne demek daraltmış olabilirim acılarımızı da sevinçlerimizide paylaşıyoruz kuzucum.Kilo konusunu dert etme hep birlikte toparlanacağız tatlım :KK19:

İyi tatiller balımmmm:KK15::KK15:

Oh nihayet meleğimmm koşturmaktan canın çıkmıştı :KK51: En azından kendi işini yapar rahatlarsın:KK60:

Sağlık olsun tatlım üzme kendini bu iki hafta genelimizi yaktı birlikte toparlayacağız kuzum.:KK19:

Slm meleğimmmmm ohhh tatilleri yaptın döndünnnn sefan olsun kuzummmm:KK60:

Yarın listeye giriyorsun o zaman tatlımmm:21::21::21::21:

Elbette beklemeye gerek yokkk:KK76::KK76:ooo enişteye maşallah kendi tuttuğu balıklarla besliyor seni:21:Şimdiden afiyetolsun tatlımm maşallah gözleirme inanamadım birden su 2 lt bitmiş 3 olacak bu ne güzel değişim meleğimmmm:KK9::KK9::KK9:

Tatlım ben genelde kahvaltıda yeşilçay hibisküs ve biberiye içiyorum dönüşümlü olarak uzun süre tek bir tanesini denemediğim için ne desem yalan olur fakat bunların yağ yakıcı etkisi olduğunu hepimiz biliyoruz:KK66:

Kuru üzümü kansılzık için verdi sanırım efserim diyetisyenin dalak ciğer haftada 2 kez yemeye çalış bitanem pancarın çıkmasına var daha pancar çıksa bol bol yerdin:KK19:

Lavaş fazla mı kaçmış sanki meleğim:KK22:

Hoşbuldummm meleğimmmmmm aynen tatlımmmmm:KK74::KK36::KK60:

Genel olarak listen hakikaten güzel ama şu ekmekleri görünce hem de 3 dilimmm:KK43: nedense sadece bunu kabullenemiyorum ama makresim gibi sen de diyetisyen listeleriyle çok güzel veriyorsunuz o y üzden listeye uyarsan hedefe istikrarla ulaşacaksın meleğim:KK60:

Hoşbuldum selvoşummmm:KK74::KK36::KK60:

6 Yaş fazla gösteriyor metabolizma yaşın tatlım kilolar gidince otomatikman düşecek sıkma canını:KK19:

Merhaba Edacımmm Hoşbuldum tatlımm :KK74: elbette takımda yerin hazır kuzum.Allah bağışlasın prensesimizi:KK37: bir an önce gelmekle en güzelini yapmışsın tatlım emzirme avantajın da var buraya menü yazmak bile insanı freenliyor:KK19:Adaşımmm nikini değiştirdi kuzum:KK68:

Kolay gelsin tatlımmm yarın olsun bakalım bitanemmm :KK19:

Kaldı 17 günün kuzummm ayran detoksumu yoksa normal çorbamı seabaharın listesini yapabilirsin istersen:KK19:

Hoşbuldum meleğimmmmm:KK74::KK36::KK60:

Elmalı ödem çayımı deryamo_O

3 litre su
3 tane elma (kabuklariyla 4-5 bolunecek)
1 tane limon (4-5 bolunecek)
1 tane cubuk tarcin
1 tatli kasigi tane karabiber
1 tatli kasigi tane karanfil
Tenceye koyup 1 tasim kaynatilacak cok degil
Soguyunca suzup dolaba koyulacak
SABAH = 1 Sb
AKSAM = 1 Sb Yemeklerden sonra icilecek

Bir arkadaşımız aldı Edacım ama diğer karatay kitaplarından farkı yokmuş karar senin tatlım .Bol bol yeşillik ve su sütünün tek çaresi kuzum :KK19:

:kk77::kk77::kk77: Afiyetolsun Efserimmm müthiş görünüyor

Hoşgeldinnn leydimmmm:KK74::KK74: Karataya dönmekle en güzelini yapmışsın yeğenim sağlıklı beslensin içerde:KK46::21::21::21:korkma bitanem ilk dönemlerde dikkat edersen vermen mümkün free takımda takibe alalım seni ayrıca barbimin topiğinde de mutlaka olmalısınn:KK28::KK28:Rabbim yeğenimizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş:KK68:

Sorma meleğimmmm resmen savaş başladı şehitlerimizin mekanı cennet olsun rabbim sabır versin.:KK43:
Ehliyetini almakla en güzelini yaparsın kuzum hazır şu an çalışmıyorken çok iyi düşünmüşsün:KK19:

Hızlı giden hızlı geliyor deryammm o yüzden patır patır gitmesinn:KK60:

Menün süper efserimmmm ekmekleri görmeyeyim artık:KK33::KK33: Hakikaten başlaman bile büyük başarı zamanla sayının artacağına eminim:21:

Yessss geldimmmmm:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Oyyyy kıymetlimiz için herşeye değer aklın a bile getirme kuzum inşallah sağlıkla doğacak yeğenim:KK19:

Aynenn leydim her ne kadar özet geçsemde kuyruk uzadıııı:KK16::KK16:

Çok teşekkür ederim kaptanım, dimi sağlıklı beslensin ufaklık :anneadayı: Karatay teyzemi özlemişim valla çok iyi geldi geçen hafta 85.5 tim bugün 84.8 hiç yoktan iyidir böyle böyle almak yerine verirsem daha sağlıklı bir hamilelik olur inşallah :KK49::KK68: Barbimin topiğini takip ediyorum kaptancığım tombiş tombiş gebişler olduk :KK48::KK48:

Gerekçem sağlam diyorsun yani:KK48:
Tekrar hayırlı olsun cnm:)

Aynen canım, çok sağlam bir gerekçem var, çok teşekkür ederim balım :KK60:

***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(85,5/84,8 /0,8 /%0,94 )
asea(72/ / /% )
efser(74,1/ 74,1/0/%0 )
umutsuzwaka(56,9/ / /% )
yasmin17(100,2/ / /% )
pluiee(73,8/ / /% )
senasevval (54 / /% )
Sweetdimple(66,5/ / /% )

***Free Takım***

Ahbirkingcharlesimolsa(85,5/84,8 /0,8 /%0,94 )
asea(72/ / /% )
efser(74,1/ 74,1/0/%0 )
umutsuzwaka(56,9/ / /% )
yasmin17(100,2/ / /% )
pluiee(73,8/ / /% )
senasevval (54 / /% )
Sweetdimple(66,5/ / /% )
oyyyyyy oyyyyy ben senı yerıımmm pıtırcığımmmm:anneadayı: hamılelık cızelgesı de varmııışşşşşş:KK200::KK200::KK200::KK200:

Back
X