Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir haftasonu diliyorum

Sabah yine erkenden kuzeni uyandırıp işe yolladık ( maalesef cumartesi günleri 2 haftada bir de olsa çalışması gerekiyormuş )
Bugün Anneside 10 günlüğüne Akçaydan geliyor ( kendi evlerini hem badana yaptıracak hemde kuzen tek kalabilmesi için hazırlık yapacakmış sıkıntı yok bizde kalsın dedim ama yok boşver koca çocuk tek başına yaşamayı zaten biliyor ben sadece evi hazırlamam lazım dedi sağ olsun )
Bu akşam yemeğe bize gelecekler artık gece eve giderlermi yoksa bizde kalıp sabahmı giderler bilmiyorum ama her iki türlüde benim açımdan sıkıntı olmaz

Reglm yakınladı sanırım çünkü baya ödem var ( bacaklarım yine davul gibi )
ARtık bol bol su içip ödemi atmaya çalışacağım Allahın izniyle

Bu arada kızımı tebrik eden tümmm arkadaşlara çooook teşekkür ederim İnşallah sizlerde evlatlarınızın çok güzel yerlere geldiğini görürsünüz ....Aminnnnn ( bekar olanlarda önce tabi hayırlı insanlarla karşılaşıp güzel yuvalar kurarlar )

GÜNAYDINNN KARDEŞ TAKIM
Birçoğumuz, zayıflamaya başladıktan sonra, hedefine ulaşamadan hevesi kırılarak bırakmışızdır. Zayıflamaya çalışanların en büyük isteği; kendisiyle birlikte diyet ve egzersize eşlik edecek, zayıflamanın ne kadar zor olduğunu bilerek baltalamayacak, tam tersi motive edip, devam ettirmesini sağlayacak güvenilir bir dosttur.

Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir insana asla kilosuyla ilgili güzel sözlerden başka birşey söylenmemelidir. Bunu anlayamayanlarımız veya isyan sözleri kullananlarımız var tabii, ama iltifat sözleri dışında kimsenin zayıflama çabaları hakkında negatif bir yorumda bulunmamak lazım.

İLİGİLİ GÜZEL SÖZLER

Ö Senin için en önemli şey sensin.

Ö İstersen yapabilirsin.

Ö Sana güveniyorum.

Ö Cesaret etmek başarmanın yarısıdır.

Ö Büyük insanların idealleri, sıradan insanların hevesleri vardır.

Ö Sağlığın için bu değişimi yapabileceğine inanıyorum.

Ö Disiplinine hayranım.

Ö Elin, abur cubur değil suya uzandığı sürece sırtın yere gelmeyecektir.

Ö Pozitif yaklaşımın sana güç veriyor.

Ö Gözünü hedefinden ayırmaman ne kadar güzel!

Ö Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz.

Ö Planladığın sürece hedeflerine varırsın.

Ö Yapabileceğinden daha azına razı olmayanlar her şeyi başarabilirler.

Ö Boğazından geçen her kaloriyi sayman ne kadar disiplinli.

Harikasın neslimmmm teşekkür ederiz.

selam kızlar kaç gündür menü falanda yazmıyorum ben yaaaa.

dünden başlayıp bari yazayım
sabah : karatay kahvaltısı
öğle : tavuk sote ve ayran
akşam : kızımın yüzme mezuniyeti vardı çok geç geldik ölüyorduk açlıktan domates salatası yapıp onu yedik kuzumla..

spor 35 dk yürüyüş.
su 2,5 litre

Cok guzelll neslimm tsk ederimm

Buna ihtiyacım vardı

oynakbasi34 cecommmmm büyük cadıyı tebrik ederimmm.. kuzucum emeklerinin karşılığı almış rabbim cümle evlatlara nasip etsin. hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Aminnnnnn inşallah bütün evlatarımızın burada başarılarını paylaşırız
Onlar bizlerin gurur kaynağı ve ben kızlarıma hep diyorum okursanız herşey hayal ettiğiniz gibi olur ( ufaklık bile ablası Porsche hayali kuruyor diye büyünce Pembe Porsche alacağım diyor biraz yüksekten uçuyorlar aslında ama heveslerini kırmıyorum )
Okur yüksek yerlere gelirseniz olmayacak birşey değil okumazsanızda kıt kanaat geçinirsiniz diyorum veriyorum çoşkuyu Büyük kızım benim görümcenin eşini örnek alıyor ( inşaat mühendisi ) paraya para demiyor ama halada master falan yapıyor

Kızlarrrrrrrrrrrrrr faydalanabileceğimiz ufak bilgiler ;
İnşallah sizlerde denersiniz Ben kendi adıma en sonda olan metabolizma canlandıran marmelatı ilk fırsatta yapacağım yani yarın

Vücudun kas kitlesi artırıp, yağ miktarını azaltmak metabolizmayı hızlandırmak için ilk hedef olmalı. Vücudun kas miktarı yüzde 75, yağ miktarı yüzde 25 olduğunda metabolizma hızı artmaya başlar. Kas kitlesini arttırmak için kısa süreli ama çok yoğun egzersizler yapmanız gerek. Vücudun dayanabileceği kadar ağırlıkla atletik fitness veya kısa mesafeleri tempolu koşmak gibi aktiviteler kas hacminizi artırır. Yağ depolanmasını önleyen yoğurt:
Bu hazırlayacağınız yoğurttan bir öğünde 100 gr. yediğinizde yemekteki kalorinin yağ olarak depolanmasını önleyecek ve metabolizmanızı da arttıracaksınız. 1 çay bardağı az yağlı yoğurt, 1/2 adet kabuğu soyulmuş ve çekirdeği çıkarılmış taze avokado ve 1 çay kaşığı hardalı karıştırıcıdan geçirip, krema haline getirip servis edin.

Duran metabolizmayı canlandıran kereviz suyu:

Bu formülü her gün az miktarda öğünler dışında, ek olarak günde 500 ml, bir hafta boyunca içmeniz yeterli. Bir su bardağı kadar su için brokoli, salatalık, kereviz kökü ve yapraklarını katı meyve sıkacağından geçirin.

Öğünlerde acı biber, soğan ve sarımsak gibi sebzeleri, zencefil, zerdeçal, tarçın, vanilya ve hardal gibi baharatları kullanmanız metabolizma hızınızda yüzde 3-5'lik artışa neden olabilir. Etlerinizin yanına hardal, sütünüze tarçın, salatalarınıza soğan, sarımsak, acı biber koyabilirsiniz.

Metabolizmayı hızlandıran greyfurt suyu:
1 adet greyfurdu sıkın. 1 başparmak kadar taze zencefili kabuklarını temizleyin iyice rendeleyip greyfurt suyuna ekleyin ve 1 çay kaşığı vanilya tozu ile karıştırın.

Yüksek protein içeren besinleri spor sonrasında tüketmek yine metabolizmanızın yüzde 8 kadar artmasını sağlayacaktır. Protein içeren yiyecekler sindirim sırasında vücudun fazla kalori yakmasını sağlar. Hem karbonhidrat, hem protein, hem de az yağ içeren bir yiyeceği tüketmek metabolizma için çok etkilidir. Az yağlı süt en uygun besindir.

Spor sonrası kası koruyan metabolizmayı hızlandıran süt:
1 su bardağı sütü yarım muz, 1 çay kaşığı vanilya ve 1 çay kaşığı tarçın ile karıştırıcıdan geçirin ve için.

Şeker ihtiyacınızı B grubu vitaminlerinden zengin kuru meyve ve kuru yemişlerden rahatlıkla sağlayabilirsiniz.

Metabolizmayı hızlandıran marmelat:

Kuru incir, kuru kayısı, kuru siyah üzüm, kuru hurma ve kuru eriği bir gece önceden iyice yıkayın ve suda yumuşaması için bekletin. Yeniden yıkayın ve üzerine az süt, az ceviz ve çok az tarçın ekleyin. Marmelat kıvamına gelinceye kadar çekin. Her sabah bir yemek kaşığı marmelât yiyip üzerine iki su bardağı ılık su için.

Huh sonunda gelebildim. Dün bir uğradım ama bakarken sızakalmışım şimdide sızıcam diye korkuyordum hala ayaktayım çok yoruluyorum okuldu özel dersti eve gel çalış yemek yap bulaşıkları ye hiç halim kalmıyor bugün okul yoktu öğlene kadar uyumuşum sonra uzun uzun kahvaltı yaptım kendime geldim sonrada dersti düğündü bu saat oldu. Keyifler yerinde bakıyorumda huh maşallah hepinize

Ogh afiyet olsun. İngilizler gibi sütlü çay nasıl bişi

Karatayda iki ogune gecebilirim sanirim.. Sabah kahvaltisindan beri hala acikmadim.. Son ogunu 18.00 de yersem baya leptin calisir diye dusunuyorumm

Sabah kaçta yiyorsun kuzum? Bende okul başladığından beri sabah 7 de yiyorum öğlen 12 de geldiğimde ya soda çay ayran falan ya da sütlü kahve içiyorum. Akşamda 6-7 gibi yiyorum acıkmıyorum

Ooo süper olmuş valla hayırlı olsun ablacım benimde okul yürüme mesafesinde arkadaşlarla gidip geliyoruz iyi oluyor inşallah olulunu çok sever

Bu arada alıntıları yapmadan kilo bildirimide yapayım dedim. Cuma tartıldım +1 kg gözüküyorum. Pazartesiden beri tuvalete çıkamadım patlıcam. Birde reglim 4 gün gecikti halimi siz düşünün
gecen haftaki halim gibi oldun kuzumm haftaya gider o 1 kilo

sabah 7 den once uyaniyorum ama ev isi yatak topla vs derken kahvalti 8.30 u buluyor bi iki gundur iki ogun yiyorum istahim azaldi bu aralar acikmiyorumda sanki anlamadim bisey oldu bana

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese iyi pazarlar

Dün eşimin halaları gittikten sonra bizde kendimizi arkadaş sahildeyiz hadi gelin diyince 22:00de sokağa attık
Gece 00:30 gibi ancak eve girince uğramaya fırsatım olmadı ama cidden iyi geldi çünkü evlerin içi daha beter yanıyordu sanki sıcaktan

Birde dün nasıl becerdiysem eşimin halası gelmeden 5 dakika önce yemek pişmiş mi diye bakayım derken dudağımı yaktım resmen dudağımın tam ortası şerit halinde yanıp su tuttu
Çok fazla oynatmayınca sıkıntı yok ama hem kabardı hemde su topladı
Sabah sabahda nereden aklıma geldiyse Türkan Şoray kuralları aklıma geldi Artık geçene kadar evde Türkan Şoray kuralları geçerli olacak
Küçük kuşum dünden beri deli oldu tabi çünkü normalde günde en az 50 kere öptürür kendini
Eşimde yaw sen nasıl becerdin o işi dedi ama açıklaması bile mümkün değil

Bugün için pek bir planımız yoktu aslında sadece mutfak alışverişine gidiceğiz büyük ihtimalle
Eşimin halası eşime mutfak dolabını sökmeye gelirmisin demişti ( yeni dolap almış onuda takacak eve teslim edildiğinde ) ama eşim bakarız dedi yani eğer canı isterse onuda halledeceğiz olmadı artık o pazartesiye kalacak ama acıkcası benim bugün olması daha işime gelir en azından hafta içi bir yere çıkmayı düşünmüyorum ki şöyle sıkı yönetim ilan edeyim kendime ve kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…