- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
Aynen canimkaratayda oyle zaten protein sebze agirlikli
Birçoğumuz, zayıflamaya başladıktan sonra, hedefine ulaşamadan hevesi kırılarak bırakmışızdır. Zayıflamaya çalışanların en büyük isteği; kendisiyle birlikte diyet ve egzersize eşlik edecek, zayıflamanın ne kadar zor olduğunu bilerek baltalamayacak, tam tersi motive edip, devam ettirmesini sağlayacak güvenilir bir dosttur.GÜNAYDINNN KARDEŞ TAKIM
Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir insana asla kilosuyla ilgili güzel sözlerden başka birşey söylenmemelidir. Bunu anlayamayanlarımız veya isyan sözleri kullananlarımız var tabii, ama iltifat sözleri dışında kimsenin zayıflama çabaları hakkında negatif bir yorumda bulunmamak lazım.
İLİGİLİ GÜZEL SÖZLER
Ö Senin için en önemli şey sensin.
Ö İstersen yapabilirsin.
Ö Sana güveniyorum.
Ö Cesaret etmek başarmanın yarısıdır.
Ö Büyük insanların idealleri, sıradan insanların hevesleri vardır.
Ö Sağlığın için bu değişimi yapabileceğine inanıyorum.
Ö Disiplinine hayranım.
Ö Elin, abur cubur değil suya uzandığı sürece sırtın yere gelmeyecektir.
Ö Pozitif yaklaşımın sana güç veriyor.
Ö Gözünü hedefinden ayırmaman ne kadar güzel!
Ö Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz.
Ö Planladığın sürece hedeflerine varırsın.
Ö Yapabileceğinden daha azına razı olmayanlar her şeyi başarabilirler.
Ö Boğazından geçen her kaloriyi sayman ne kadar disiplinli.
Cok guzelll neslimm tsk ederimmBirçoğumuz, zayıflamaya başladıktan sonra, hedefine ulaşamadan hevesi kırılarak bırakmışızdır. Zayıflamaya çalışanların en büyük isteği; kendisiyle birlikte diyet ve egzersize eşlik edecek, zayıflamanın ne kadar zor olduğunu bilerek baltalamayacak, tam tersi motive edip, devam ettirmesini sağlayacak güvenilir bir dosttur.GÜNAYDINNN KARDEŞ TAKIM
Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir insana asla kilosuyla ilgili güzel sözlerden başka birşey söylenmemelidir. Bunu anlayamayanlarımız veya isyan sözleri kullananlarımız var tabii, ama iltifat sözleri dışında kimsenin zayıflama çabaları hakkında negatif bir yorumda bulunmamak lazım.
İLİGİLİ GÜZEL SÖZLER
Ö İstersen yapabilirsin.
Ö Sana güveniyorum.
Ö Disiplinine hayranım.
Ö Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz.
Buna ihtiyacım vardıBirçoğumuz, zayıflamaya başladıktan sonra, hedefine ulaşamadan hevesi kırılarak bırakmışızdır. Zayıflamaya çalışanların en büyük isteği; kendisiyle birlikte diyet ve egzersize eşlik edecek, zayıflamanın ne kadar zor olduğunu bilerek baltalamayacak, tam tersi motive edip, devam ettirmesini sağlayacak güvenilir bir dosttur.GÜNAYDINNN KARDEŞ TAKIM
İLİGİLİ GÜZEL SÖZLER
Ö İstersen yapabilirsin.
Ö Sana güveniyorum.
Ö Disiplinine hayranım.
oynakbasi34 cecommmmm büyük cadıyı tebrik ederimmm.. kuzucum emeklerinin karşılığı almış rabbim cümle evlatlara nasip etsin. hakkında hayırlısı olsun inşallah.
çok teşekkür ederim canım :)Cnm verdiğin kiloyu yani 1,6 yı 100 le çarpıp gecen haftaki kilona böleceksin
1,6*100=160:76=2,11
selam kızlar nasılsınız
misafir kurbanıyım yine gelemedim
dünkü ve bugünkü menüm
Dün
Sabah: peynirli omlet, domates,zeytin, 2 ceviz
Akşam:köfte,salata,2 minik armut
spor:50 dk (misafirler yordu bu kadar yürüyebildim)
Bugün
Sabah: menemen, 1 havu., zeytin, 2 hurma
Ara: sütlü çay
Akşam: tavuk,salata, cacık
Spor: 1.5 saat yürüyüş
geçmişe bakayım gelcem yine
Karatayda iki ogune gecebilirim sanirim.. Sabah kahvaltisindan beri hala acikmadim.. Son ogunu 18.00 de yersem baya leptin calisir diye dusunuyorumm
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmmmmm
Akşam üzere ütülerimide bitirip duş aldıktan sonra Anneme geldim sonrada zaten biraz çocuklarla ilgilen, kuzen ve eşimle sohbet derken ancak uğramaya fırsatım oldu
Bugün inanılmaz mutluyum
Malum TEOG Yerleştirme sonuçları açıklandı ve kızım en çok istediği okullardan birine kabul edilmiş
2.ci tercihine yerleştirilmiş hatta ilkten bir acaba nakil alıp ilk tercihime şansımımı denesem diyordu ( eşimin iş yerine yakın olana ) ama sonra eşim kızım boşver diğer taraf daha iyi üstelik yarın öbür gün patronun işi belli olmaz başka yere taşıyalım şirketi derse sen 4 sene boyunca 2 vesait nasıl yapacaksın hem bunun kışıda var dedide aklına yattı vazgeçti
Bu okul bize çok uzak sayılmaz hatta apartmanda oturan arkadaşıda oraya gidiyor
Hem yabancılık çekmez okula başlayınca hemde birlikte yürüyerek giderler ( yarım saat sürer en fazla oda onlara günlük yürüyüş olur popişleri erir o bahaneyle)
RAbbim inşallah Üniversiteyi kazandığınıda görmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Bu arada benim dişci yanında çalışma işide yattıacıkcası çok sevindim onada çünkü dişcinin kocası biraz dengesiz biri ve eşinin hesap kitap işlerini yapıyor yani devamlı orada ( son yanında çalışan bayan o adamın sinirlenince ağzına geleni sayıp küfür etmesi yüzünden o muayenehaneden ayrılmıştı onuda bildiğim için hiç istemiyordum ama eşim söylemiş bulunmuştu neyseki karı koca şimdilik elemana ihtiyaç yok ama olursa döneriz sana demişler görümceme artık ileride de gel derlerse mecbur deneyeceğim ama eşimede dedim bana küfür etme gafletinde bulunmasın valla ağzıma geleni sayarım bende diye )
Herşey nasip kısmet belki daha iyi birşeyler beni bulur daha sonra
gecen haftaki halim gibi oldun kuzumm haftaya gider o 1 kiloBu arada alıntıları yapmadan kilo bildirimide yapayım dedim. Cuma tartıldım +1 kg gözüküyorum. Pazartesiden beri tuvalete çıkamadım patlıcam. Birde reglim 4 gün gecikti halimi siz düşünün
sabah 7 den once uyaniyorum ama ev isi yatak topla vs derken kahvalti 8.30 u buluyor bi iki gundur iki ogun yiyorum istahim azaldi bu aralar acikmiyorumda sanki anlamadim bisey oldu banaOgh afiyet olsun. İngilizler gibi sütlü çay nasıl bişi
Sabah kaçta yiyorsun kuzum? Bende okul başladığından beri sabah 7 de yiyorum öğlen 12 de geldiğimde ya soda çay ayran falan ya da sütlü kahve içiyorum. Akşamda 6-7 gibi yiyorum acıkmıyorum
Ooo süper olmuş valla hayırlı olsun ablacımbenimde okul yürüme mesafesinde arkadaşlarla gidip geliyoruz iyi oluyor inşallah olulunu çok sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?