• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

idare etmiyorlar cocuk gibi kusuyorlar bize :) cunku bunlari cocuga anne babasi ogretmistir diye dusunuyorlar. Aksam babasiyla anlatcaz esimle yemekte konustuk az once

tum aile bi aradayken anlatma sansimiz yok. Aksam biz konuscaz onun anlicagi bi sekilde anlatcaz

Ayy zormuş işimiz ablam ya. Trip atan bir tarafın olması kötü oluyor. Benimde annemle teyzemin anne bir baba ayrı. Ama zamanında sanırım ya ben sordum ya da sormadan söylediler ya da konuşurlerken falan duydum sanırım hiçç öyle teyzeme tepki göstermedim. Ki öyle şeyler söylesek teyzem çok kırılan bir insan çok kötü olurdu sanırım

selam canlarrrr
tartıya bir gün kaldı ve ben artıdayım bakalım ne olacak bu bi ileri bi geriler az verdim ya saldım hemen bu hafta yineee.
:KK11::KK11::KK11::KK11:

yarın sabah bildirimimi yapıp kaçaıyorum kızlarrr cuma cumartesi gelemeyebilirim duruma bağlı.
ama pazartesiiii miladım olacak.. dukanla geri geliyorum hazırlıklarım tamam benim en etkili kilo vermem dukanla oluyo umarım bu son olur ve kurtulurum şu fazlalardan ve sonra heeeepppp sağlıkla devam ederim yoluma.

Ohhh gelsin dukan gitsin kilolar :KK49::KK49: dukan aslında protein açısından tam benlik bir diyet :KK53: ama uygulayamam ben onu kesin

ahh canim esinle konus ortak bi cevap makul bi cevap bulun
benimde buyuk halam ve amcam uvey ama babam asla bigun lafini bile acmadi cok sevr
ben 10 yasimda bi buyugumden ogrendim annemde kizdi ne gerek vardi soyledin annem benle guzelce konustu cok normal birsey oldugunu izah etmisti o zamanlar

ayy bende heyecanliyim yaaa hadi insallah yarin tarti yuzumuze guler yarin takimcak :)

ayy canim yaa kiyamam kim bilir neler yasadilar

ay insallah canim aminn
bebe yagi bende surerim severim bi kere sacima surdum kaptan demisti uca surdum taranmiyodu kremim bitmisti :)
birde agda sonrasi yuzunuzu onla silin Cabuk cikiyo agda kalintilari
ayy insallah kazanirsin bitanem yaa dualarim seninle
kuafore de ayri gicik oldum he :))

Aaa bebe yağını sürünce yağlılık hissi kalmıyor mu ya :KK57: ben cumartesi gecesi saçıma zeytinyağı sürmüştüm pazarda arkadaşımın doğum günü vardı sabah yıkandım ama yağ gitmemişti :KK53::KK53::KK53: saçıma fön çektim de günü kurtardı en azından :KK48: bende ağda yağı var maşallah ne bereketli yağmış 3 senedir birmedi :21:
İnşallah sizin çocuklarınızında hep istediği yerler olur. Dünyaya bizimde bir katkımız olsun :KK19:

Selam kızlar nasılsınız :KK51: çoğu kişi tatilde yada tatile gidicek sanırım. Valla gözüm kalabilir haberiniz ola :confused: bu sene hiç tatil yapamadım çünkü boluda durmaktan sıkıldım.
Bugün son 2 derse girmedim :confused: eve geldim ağdalarımı yaptım 1 saat uyudum yemek yedim yine saat 7 oldu :KK34: hadi ben derse kaçar :KK42: sizede kolay gelsin :KK36:

Ayy zormuş işimiz ablam ya. Trip atan bir tarafın olması kötü oluyor. Benimde annemle teyzemin anne bir baba ayrı. Ama zamanında sanırım ya ben sordum ya da sormadan söylediler ya da konuşurlerken falan duydum sanırım hiçç öyle teyzeme tepki göstermedim. Ki öyle şeyler söylesek teyzem çok kırılan bir insan çok kötü olurdu sanırım

Ohhh gelsin dukan gitsin kilolar :KK49::KK49: dukan aslında protein açısından tam benlik bir diyet :KK53: ama uygulayamam ben onu kesin

Aaa bebe yağını sürünce yağlılık hissi kalmıyor mu ya :KK57: ben cumartesi gecesi saçıma zeytinyağı sürmüştüm pazarda arkadaşımın doğum günü vardı sabah yıkandım ama yağ gitmemişti :KK53::KK53::KK53: saçıma fön çektim de günü kurtardı en azından :KK48: bende ağda yağı var maşallah ne bereketli yağmış 3 senedir birmedi :21:
İnşallah sizin çocuklarınızında hep istediği yerler olur. Dünyaya bizimde bir katkımız olsun :KK19:
yok canim ben uclar a surmustum cok hafif sonra da duzlestirdim
ayrica bende cumartesi gunu yumurtali zeyinyagi surdum iyi yikayinca geciyo bende yag izi kalmadi hic

Çarşamba günkü menüm

Sabah:
Kkk

Akşam:
Kıymalı pide
Salata
Ayran

Yemeğin hemen üstünden sütlü filtre kahve

Spor:yoga 100 mekik 30 dakika yürüyüş
Su:3 litre
afiyet olsun cnmm
Perşembe günkü menüm

Sabah:
Kuruyemişsiz kkk

Akşam:
Patlıcan yemeği
Börülce yemeği
Salata
Yoğurt

Spor:100 mekik yoga
Su:3 litre
afiyet olsun
patlican pek bi severim ask yasarim ben :)

Selam kızlar nasılsınız :KK51: çoğu kişi tatilde yada tatile gidicek sanırım. Valla gözüm kalabilir haberiniz ola :confused: bu sene hiç tatil yapamadım çünkü boluda durmaktan sıkıldım.
Bugün son 2 derse girmedim :confused: eve geldim ağdalarımı yaptım 1 saat uyudum yemek yedim yine saat 7 oldu :KK34: hadi ben derse kaçar :KK42: sizede kolay gelsin :KK36:
hg bebegim vlla benim de tatil iptal bu hafta gidiyodum guya:))
ohh sihhatler olsun temizlik te yapilmis kolay gelsin bitanem iyi calismalar

persembenin menusu
uyaninca yarim saat yuruyus

kahvalti
kk kahvaltisi kuruyemisli

ogle
3 sarma
ayran
3 incir

aksam
balik
maydanoz kuru sogan turp
1 kucuk kase mercimek corbasi battaniye1 battaniye1 :p:p:KK15:

gun boyu ayran ve su
spor henuz aksam sporu yapmadim utum var ama sanirim once spor yapcam yapinca yazarum :))
Hahahaaaaaaha afiyet olsun cnm sade corba degil balıkta varmış ne güzel:) sana yaramasın prensesine yarasın:KK15:

shirataki nedir netten bi bakim bakalm :)

bende tr ye gelirken yanima almistim :)

afiyet olsun cnm 3 turk kahvesi nasil ictin kiz 1 gunde masallah:)
Sbh kahve icmeye komşum uğradı bi onunla, öğleden sonra da benim oğlan uyuyunca bi yorgunluk kahvesi iciyim dedim ki bilirsin bizim icin gündüz uykusu nadir basımıza gelen cok güzel şeylerden biri:KK48: aksamda eşimle olmazsa olmazımız karşılıklı kahvemiz:)))

:) kız hiç bişi anlamadım :KK70: akşamdan kalan pilav 1 kaşıktı öğlen yemeğinin içine koydumdu yoksa bende kalamazdım 1 kaşıkla belkim :KK70: bide ben 3 öğün yapıyorum, aralarına 4-6 saat koyyorum, bazen açlık hissedince bide buçuk öğün yapıyorum ne bilem 1 meyve azcık çerez ve yoğurtla :KK19: bulgur pilavına bayılıyorumm :KK70:
Ben etli kuru 1 kasık bulgur pilavını tek yemek sandım araya virgül koymamısın napıyım:KK48: dedim öğünlerinin Arasıda cok nasıl bi kasık yedide durdu:))

bende inanıyorum canım o kadarı bulmayacak
Ayy insallah
hoşgeldin kuzucum. hadi hayırlı yolculuklar sana. çok yeme dicem ama :KK48::KK48:
önce ben mezun olcam bananeeee :KK70::KK70: :KK30::KK30: en eski benim aranızda artıkın yeterrr:stop::stop:
:KK4::KK4:
elini cabuk tut o zaman neslimm :D :D

ahh canim esinle konus ortak bi cevap makul bi cevap bulun
benimde buyuk halam ve amcam uvey ama babam asla bigun lafini bile acmadi cok sevr
ben 10 yasimda bi buyugumden ogrendim annemde kizdi ne gerek vardi soyledin annem benle guzelce konustu cok normal birsey oldugunu izah etmisti o zamanlar

ayy bende heyecanliyim yaaa hadi insallah yarin tarti yuzumuze guler yarin takimcak :)

ayy canim yaa kiyamam kim bilir neler yasadilar

ay insallah canim aminn
bebe yagi bende surerim severim bi kere sacima surdum kaptan demisti uca surdum taranmiyodu kremim bitmisti :)
birde agda sonrasi yuzunuzu onla silin Cabuk cikiyo agda kalintilari
ayy insallah kazanirsin bitanem yaa dualarim seninle
kuafore de ayri gicik oldum he :))
kotu seyler yasamislar hepsi gecti cok sukur :)

hg canim nerelerdesin bakim senn

hadi insallah cnm

insallah cnm

en guzeli bence cnm

bence diytten sonra da siki tutariz bak @EYLUL SILA ya ginde 3 saat yuruyo masalalh salmamak icin

yazarsin insallah cnm bende bugun aklima geldi zayiflama hikayesi :)

siz yazin ben okim bende 2016 yazi sonbaharina insallah :))
benimde aklima bugun o geldi. Mezun olduktan sonrada birakamyiz sporu diyeti gibi

iyiyim canim srn nasilsin :) insallah bu kadar calismayla istediin bolumu kazanirsinn

Bugunku menum
Sabah: 2 yumurta ile lorlu omlet
Ara: 1 kahve
Ogle: lorlu kofte+yogurt
Ara: 1 bardak dukan ayran
Aksam: tonbaligi+yogurt
Ara: soguk kahve
4 litre su+1 kupa bitki cayi+1 kupa mistik
40 dakika egzersiz+50 mekik+3 set arkakol+1 mil leslie expres

herkese iyi akşamlar,muhteşem bi gün geçirdim 20 yıl önce orta okul son sınıfta bıraktığım arkadaşlarımla bı-uluştum gülmekten çenelerim ağrıdı.iliklerime kadar mutlu oldum:KK200::KK200:

ay bulbulum gecmis olsun mu diyeyim ne diyeyim cnm
yarin girersin stress yapma cnm olur mu
dikkat et kendine buzdolabi kokusunna karbonat iyi diye biliyorum cnm
bi cay tabagina karbonat koy buzdolabinda kalsin

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: Buzdolabına bir ufak kaseye karbonat yada tuz koy canım kokuyu alıyormuş diye okumuştum :KK66:

burnuna noldu canim? Bende merak ettm bizi sıkı yonetime sokup kendisi nereya kayboldu diye :KK70:
İyiyim.cok sukur balim..
Oncesi sonrasi halimi gordunmu nuram :KK70:

gecmis olsun canim dinlenn sen :)

herkese hayırlı günler

burnuna ne oldu,hayırdır.hamilelik hassasiyetimi?
oğlunun huy değişmesi çok normal 4 yaş en zor yaştır şimdiden allah sabır versin.

çok geçmiş olsun canım

saolun canlarım:KK68::KK68:

allahım ne olaylı günler yaşıyorum bu aralar kızlar bilseniz resmen bir derdim var sayfasına döndüm:KK14: bi yandan ağrılarımla uğraşıyorum bi yandan evle derken bir de lanet kaynana sendtomuyla başetmek zorunda kaldım. ablam benim kıymetlimdir yoktan yere üzüyolar kızı sinir oluyorum. o da bizden acıyı yemeye gömenlerden ne güzel kilo da vermişti yine bozuldu düzeni e tabi birbirimizide çok etkiliyoruz ikimizde koyverdik gitti yani yarın yine o tartı bana somurtsunda bak noluyor 100 gr cık bile eksi görsem moral olcak bana

herkese iyi akşamlar,muhteşem bi gün geçirdim 20 yıl önce orta okul son sınıfta bıraktığım arkadaşlarımla bı-uluştum gülmekten çenelerim ağrıdı.iliklerime kadar mutlu oldum:KK200::KK200:
ne kadar güzel balım çok sevindim senin için eski günler yad edilmiş güldükçede o vakitlere dönüp gençleşilmiştir:KK37:

Back
X