idare etmiyorlar cocuk gibi kusuyorlar bize :) cunku bunlari cocuga anne babasi ogretmistir diye dusunuyorlar. Aksam babasiyla anlatcaz esimle yemekte konustuk az once
tum aile bi aradayken anlatma sansimiz yok. Aksam biz konuscaz onun anlicagi bi sekilde anlatcaz
Ayy zormuş işimiz ablam ya. Trip atan bir tarafın olması kötü oluyor. Benimde annemle teyzemin anne bir baba ayrı. Ama zamanında sanırım ya ben sordum ya da sormadan söylediler ya da konuşurlerken falan duydum sanırım hiçç öyle teyzeme tepki göstermedim. Ki öyle şeyler söylesek teyzem çok kırılan bir insan çok kötü olurdu sanırım
selam canlarrrr
tartıya bir gün kaldı ve ben artıdayım bakalım ne olacak bu bi ileri bi geriler az verdim ya saldım hemen bu hafta yineee.
yarın sabah bildirimimi yapıp kaçaıyorum kızlarrr cuma cumartesi gelemeyebilirim duruma bağlı.
ama pazartesiiii miladım olacak.. dukanla geri geliyorum hazırlıklarım tamam benim en etkili kilo vermem dukanla oluyo umarım bu son olur ve kurtulurum şu fazlalardan ve sonra heeeepppp sağlıkla devam ederim yoluma.
Ohhh gelsin dukan gitsin kilolar

ahh canim esinle konus ortak bi cevap makul bi cevap bulun
benimde buyuk halam ve amcam uvey ama babam asla bigun lafini bile acmadi cok sevr
ben 10 yasimda bi buyugumden ogrendim annemde kizdi ne gerek vardi soyledin annem benle guzelce konustu cok normal birsey oldugunu izah etmisti o zamanlar
ayy bende heyecanliyim yaaa hadi insallah yarin tarti yuzumuze guler yarin takimcak :)
ayy canim yaa kiyamam kim bilir neler yasadilar
ay insallah canim aminn
bebe yagi bende surerim severim bi kere sacima surdum kaptan demisti uca surdum taranmiyodu kremim bitmisti :)
birde agda sonrasi yuzunuzu onla silin Cabuk cikiyo agda kalintilari
ayy insallah kazanirsin bitanem yaa dualarim seninle
kuafore de ayri gicik oldum he :))
Aaa bebe yağını sürünce yağlılık hissi kalmıyor mu ya

İnşallah sizin çocuklarınızında hep istediği yerler olur. Dünyaya bizimde bir katkımız olsun