- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
sağol nuram, inşallah koruyabilirim. Şimdi bayram geliyor biraz oynama olur ama toparlarım yine. Tam anlamıyla spora başlayayım daha iyi olacak inşallah. Bu haftaki kilo vermem tamamen koşuşturmadan oldu. Kalıcı olur inşallah. Darısı hepinizin başına. Artık ne yapmamız gerektiğini bildiğimiz için fazla bir kilo sorunumuz olacağını sanmıyorum, Rabbim sağlık versin yeter ki. Sen de bilinçli bir hamilelik geçirdiğin için fazla bir kilo alacağını sanmıyorum. Doğumdan sonra da geleni hemen gönderirsin zaten. Mezun oluyorum ama yine buralardayım. Bir ay sonra free takımda devam ederim inşallah. Buradan uzaklaşmak yaramıyor çünkütebrikler canim ortalamaniza bayildim :)) masallah size :)
ooo makresimmm gider ayak cok guzel kilo vermissin canimm masallahh
hg canim Allah yardimcin olsun
cok tebrik ederim ne guzel mezun oluyosun insallah bi daha cok kilo almazsin Boyle korumaya devam edersin cnm
evet canim hersey kafada bitiyor aslindasağol nuram, inşallah koruyabilirim. Şimdi bayram geliyor biraz oynama olur ama toparlarım yine. Tam anlamıyla spora başlayayım daha iyi olacak inşallah. Bu haftaki kilo vermem tamamen koşuşturmadan oldu. Kalıcı olur inşallah. Darısı hepinizin başına. Artık ne yapmamız gerektiğini bildiğimiz için fazla bir kilo sorunumuz olacağını sanmıyorum, Rabbim sağlık versin yeter ki. Sen de bilinçli bir hamilelik geçirdiğin için fazla bir kilo alacağını sanmıyorum. Doğumdan sonra da geleni hemen gönderirsin zaten. Mezun oluyorum ama yine buralardayım. Bir ay sonra free takımda devam ederim inşallah. Buradan uzaklaşmak yaramıyor çünkü
evet cnm sanirim bu onun son haftasi yada haftaya son haftasi kafa gitti unuttum :))Nuram kaptan nerelerde tatildeydi değilmi?
evet canim hersey kafada bitiyor aslinda
gercekten isteyince gidiyo
insallah bende seneye mezun olabilirim taa yil sonu bile olsa :)
ayrica bayramda olacak artidan endise duyma hal olur o zaten 1 2 kilonun lafi olmaz :)
birde basari hikayeni azman gerek canimm ben sana linki yolllicam
İnşallah mezun olursun canım, Benim neredeyse bir yıl oldu takıma geldiğim, takıma geldikten sonra 10 küsür kilo verdim işte, gramını tam hatırlamıyorum. 800 gr daha verebilirsem 35 kilo vermiş olacağım. :) Bir ara başarı öykümü de yazarım ama izin dönüşü ancak yazabilirim nasip olursa...evet cnm sanirim bu onun son haftasi yada haftaya son haftasi kafa gitti unuttum :))
ok cnm ama kesin yaz olur muuİnşallah mezun olursun canım, Benim neredeyse bir yıl oldu takıma geldiğim, takıma geldikten sonra 10 küsür kilo verdim işte, gramını tam hatırlamıyorum. 800 gr daha verebilirsem 35 kilo vermiş olacağım. :) Bir ara başarı öykümü de yazarım ama izin dönüşü ancak yazabilirim nasip olursa...
Selam kızlar, bu hafta taşınma telaşındaydım, işe gel çabucak toparla git, Bir yandan ev toparla yeni evde yerleştir, koşturmaca ile geçen bir hafta oldu. Haftaya izin alacağım, bayram tatili okulların açılışı derken bir ay daha buralarda olmam sanırım. Mezun oluyorum sonunda bu da ayrı bir sevinç. Darısı hepinizin başına kızlar...
tamam yazacağım inşallah.ok cnm ama kesin yaz olur muu
Sağol deryam inşallah en kısa zamanda sizler de mezun olursunuzmakresim tebrikler canım darısı başımıza inşallah
***6.TAKIM 430. Etap***
45derya45 ( 77.9 / 79,1 / -1,2 /% -1,54 )
baldandane (87,5 /87 /0,5 / %1,75 )
battaniye1 (72,4 / 71,5 / 0,9 / % 1,24 )
bülbül-e bismil ( 83 /83,4 /-0,4 /% -0,48 )
Dark_Paradise ( 115,4/ 113,9/1,5 /%1,30)
makres76 ( 59,7 /58,9 / 0,8/ %1,34 ) mezun olmak istiyor
selvos88 ( 74.2 /73 /1.2 / %1.61) izne ayrilmak istiyor
6. Takım Ortalaması:
Canım yüzden yanlış düzeltiyorum ben hemendoğru mu hesapladım @gel_pcpc bi kontrol ederseniz memnun olurum
***6.TAKIM 430. Etap***
45derya45 ( 77.9 / 79,1 / -1,2 /% -1,54 )
baldandane (87,5 /87 /0,5 / % 0,57)
battaniye1 (72,4 / 71,5 / 0,9 / % 1,24 )
bülbül-e bismil ( 83 /83,4 /-0,4 /% -0,48 )
Dark_Paradise ( 115,4/ 113,9/1,5 /%1,30)
makres76 ( 59,7 /58,9 / 0,8/ %1,34 ) mezun olmak istiyor
selvos88 ( 74.2 /73 /1.2 / %1.61) izne ayrilmak istiyor
6. Takım Ortalaması:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?