Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@gel_pcpc biliyorum bunun mazereti olmaz ama benim 2 gündür bilgisayarım bozuktu mobilden girmeye çalıştım kardeşimin bilgisayarı var ama onu da sınırlı kullanabiliyodum sonuç velhasıl msj sayım 31 adette kalmış.bugün geldi bilgisayarım inş.daha aktif olurum artık.bi de kışın haftada 80 msj gönderdiğim de oluyodu transfer edemez miyim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah hepimiz için çok güzel ve bol eksili bir haftasonu olur hepimiz için ....Aminnnnn

Bu sabahda yine erkenden daha çalar saat çalmadan uyandım
Düne nazaran 200 gr daha az cıktım sabah tartıda
Her gün okadar gitse 7 günde 1.4 yapar ki ben 1 kgya razıyım
Cidden kendimi çok iyi hissediyorum

Öğleden sonra yola çıkacağız ve o zamana kadar daha çocuklara yedek kıyafet hazırlıyacağım birde tabi Piknik sepetime götüreceklerimi yerleştireceğim
Ufaklık gece yatarken sabah uyanınca benide uyandır kıyafet cantamı hazırlayacağım diye tutturdu bu ara taktı ben büyüdüm ne giyeceğime kendim karar vereceğim diye
ama biraz daha uyusun yoksa hadi gitmiyormuyuz diye yer bizi gidene kadar

Evdekiler uyurken Mutfağımı bir güzel toparladım ve bir yandan Öğlenlik zeytinyağlı taze Fasülyemi de ateşe koydum Sanırım Öğle yemeğinden sonra yola çıkacağız ve akşam onlar mangal yaparken ben sarma yiyeceğim bugün nişasta günüm o yüzden protein yok

Şimdide şekersiz keyif kahvemi yaptım biraz dinleniyorum sonrada artık bir kaç kıyafet hazırlamam lazım sonuçta yedek şart tabi mayolarıda çıkarmam lazım

vay aslanim benimm
masallah sana bitanemmm ne guzel 73 u gordun yaaa adim adim azimle 60 lara kosuyor selvos tutmayin onuuu uleeennnn
6 il baslayan rakamlari gormek istiyorum heycanla 5 lileride gormeden birakmicam bu isi saol balimmm :)
bende wc yi bekliyorum ona gore tartilcam hahaha 10 gr 100 gr dir deyip
bende hep beklerim nuram

bu hafta spor yapmadim Dogru duzgun de dikkat edemedim ama gitmis 100 gr da olsa buna da sukur almaktan iyidir
damlaya damlaya gol olacak insallah onumde 3 ay var daha :)
Almaman dikkat etmen bile cok guzel nuram ustune bide eksi ohh yemegin uzerine tatli gibi
Haftaya gider o deryamm hic dert etme
günaydın guzellerrr.
selvoşum fatmam harikasınız tebrikler

Rengarenknesli (75,9 / 75,8/0,1 / %0,13 )
bu da benim bildirimim olsun
senide tebrik ederimm neslimm

takimi birakmana uzuldum

makress harikasinnn valla supersinn

Ayy insallah balimm
Saol bitanem
Benide alırmsnzzz acaba !
ilk sayfadaki sartlari okuyup kabul edersen girersin takima. Hosgeldin simdiden

inşallah canım benim eninde sonunda gidecek onu biliyorum da işte stresssss

6. Takıma girmek isteyen arkadaslar;
İlk sayfadaki kuralları dikkatle okumanızı rica etcem.
Ona göre okuyup kabul ederseniz
Yaşınızı, kilonuzu, boy ve hedef kilonuzu yazmanızı istiyorum.
Benim adımı da etiketlerseniz mesajda valla tadından yenmez olur o derece :)
Eğer cevabınız Evetse bugunden itibaren her akşam yada ertesi gün sabah tam 1 gün boyunca ne yediniz ne içtiniz ne spor yaptınız yazmanız gerekli.
Ki böylece bizde birbirimize yorum yapıp ne dogru ne yanlış yönlendirebilelim birbirimizi. Olur mu canlar.
Şimdiden evet diyen herkese teşekkür ederim aramıza hoşgeldiniz..
Gel_pcpc :)

Günaydın canlarımm herkese mutlu haftasonlarıı Kaçak charlessız geri döndü, ama malesef artık göçebe bir yaşam biçimi sergilediği için bölük pörçük oluyor katılımı Kızlar her hafta başka bir şehirdeyim, bazen arka arkaya aynı evde uyanmadığım oluyor Eşimin annesi rahatsız bahsetmiştim daha önce, biz de Denizlide yalnızlar diye yanlarına gitmeye karar verdik tedavi süreci boyunca. Eşim işi gereği çok seyahat ediyor, ama eskiden İstanbulda kendi evimde kaldığım için bu kadar eşlik etmezdim ona. Şimdi Denizlide kalmamak için nereye giderse ben de peşinden tin tin geziyorum havalar elverdiği sürece de böyle yapıcam Bu hafta İstanbuldaydım haftaya Kuşadası sonraki hafta Denizli ve bir sonraki hafta İstanbul derken internet olmuyor vs aranıza fazla katılamıyorum beni affedin olur mu? Yerleşik hayata geri döndüğümde telafi edeceğim söz

gamzem selam bitanem allah yardımcın olsun işin zor gerçekten. napalım hayat cilvesi buda geçecek. bebeğini kucağına al bakalım hele gene geçersin yerleşik hayata. elamlar..

Hava şartları yüzünden bizim kamp işi Bayram Tatiline kaldı
Allahtan çanta falan daha hazırlamamıştım

Annemlerin köyü gideceğimiz yere yakın sayılır ve sabah arayıp oralarda baya yağmur yağdığını iletti Fırtına bile çıkabilir okadar berbat aman sakın gitmeyin dedi
Şansıma tüküreyim diyecektim ama bundada vardır bir hayır
O bahaneyle en azından listemede daha rahat uyarım
Öğlen yemeğimde pişti erkenden kalkınca akşamlık zaten hazır bir gece önceden sarma yapmıştım misss
Bu 90 günlük diyet olayı çok hoşuma gitti en azından her gün ne yiyeceğimi belirtmemesi beni kasmıyor ama ne tür yemek yemem gerektiğini belirttiği için menü belirlemek daha kolay oluyor

Merhaba,@gel_pcpc ve kızlar. Ben 18 yaşında 168 boyunda 59.6 kiloyum . Şimdiye kadar en çok 69.9 oldum ve zayıflayıp şimdiki kiloma indim. İlk hedefim 55 kilo olmak daha sonra 50 İnşallah.

Hoş geldin canım aramıza maşallah iyi vermişsin. kalanları da hep beraber göndeririz inşallah.

ben derya 34 yaşındayım. şu ana kadar en yüksek kilom 93.şuan 79 um hala bir ileri iki geri gidip geliyorum. hedefim 65. umarım tez zamanda hedeflediğimiz kilolara ulaşırız.

Merhaba,@gel_pcpc ve kızlar. Ben 18 yaşında 168 boyunda 59.6 kiloyum . Şimdiye kadar en çok 69.9 oldum ve zayıflayıp şimdiki kiloma indim. İlk hedefim 55 kilo olmak daha sonra 50 İnşallah.
Hoşgeldiniz Angel Aramıza, seninle aynı boydayım ve 54 te 36 bedendim eski günlerimi hatırlattın maşallah buraya gelmeden öncede iyi kilo vermişin,devamıda burda olacak inş:)

Slm kingcharlessim, bol bol gez evde kalma tabi fırsat varken,bebişinde gezenti olur inş:)

Güzel cözümmüş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…