- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
6 il baslayan rakamlari gormek istiyorum heycanlavay aslanim benimm
masallah sana bitanemmm ne guzel 73 u gordun yaaa adim adim azimle 60 lara kosuyor selvos tutmayin onuuu uleeennnn
bende hep beklerim nurambende wc yi bekliyorum ona gore tartilcam hahaha 10 gr 100 gr dir deyip
Almaman dikkat etmen bile cok guzel nuram ustune bide eksi ohh yemegin uzerine tatli gibibu hafta spor yapmadim Dogru duzgun de dikkat edemedim ama gitmis 100 gr da olsa buna da sukur almaktan iyidir
damlaya damlaya gol olacak insallah onumde 3 ay var daha :)
Haftaya gider o deryamm hic dert etme***6.TAKIM 430. Etap***
45derya45 ( 77.9 / 79,1 / -1,2 /% -1,54 )
baldandane (87,5 / / / % )
battaniye1 (72,4 / / / % )
bülbül-e bismil ( 83 / / /% )
Dark_Paradise ( 115,4/ / /% )
makres76 ( 59,7 / / / % ) mezun olmak istiyor
selvos88 ( 74.2 /73 /1.2 / %1.6) izne ayrilmak istiyor
6. Takım Ortalaması:
bu haftada artı kızlar
gerçi çok daha fazlasıydı ama anca bu kadar olmuş
senide tebrik ederimm neslimmgünaydın guzellerrr.
selvoşum fatmam harikasınız tebrikler
Rengarenknesli (75,9 / 75,8/0,1 / %0,13 )
bu da benim bildirimim olsun
takimi birakmana uzuldumSelam kizlar umarim hepininiz iyisinizdir.. Bende iyiyim bir sorun yok merak etmeyin :) Gecen hafta telefonum kirildi o yuzden pek giremedim. Diyetime devam ediyorum hatta spora da basladim ama sanirim benim icin en dogru karar bu gruptan ayrilmakNe kadar istesemde vakit bulamiyorum boylece takim ruhunu bozuyorum Nasil ayriliyor bilmiyorum kime yazmam lazim acaba bilen var mi? Arada yine girerim sohbet falan ederiz ama takimda olmak gercekten suan icin imkansiz benim icin. Tabiki diyetime devam edecem :)
makress harikasinnn valla supersinn***6.TAKIM 430. Etap***
45derya45 ( 77.9 / 79,1 / -1,2 /% -1,54 )
baldandane (87,5 / / / % )
battaniye1 (72,4 / 71,5 / 0,9 / % 1,24 )
bülbül-e bismil ( 83 / / /% )
Dark_Paradise ( 115,4/ 113,9/1,5 /1,3% )
makres76 ( 59,7 /58,9 / 0,8/ %1,34 ) mezun olmak istiyor
selvos88 ( 74.2 /73 /1.2 / %1.6) izne ayrilmak istiyor
6. Takım Ortalaması:
Ayy insallah balimmSelam kızlar, bu hafta taşınma telaşındaydım, işe gel çabucak toparla git, Bir yandan ev toparla yeni evde yerleştir, koşturmaca ile geçen bir hafta oldu. Haftaya izin alacağım, bayram tatili okulların açılışı derken bir ay daha buralarda olmam sanırım. Mezun oluyorum sonunda bu da ayrı bir sevinç. Darısı hepinizin başına kızlar...
Saol bitanemOoo kolay gelsin canım benim. Bayram temizliğinin çoğu bitmiş ee hatun becerikli
İşler bitmiyor sindim ya
Evet grzdim allaha şükür
Ooo çıtırım bu haftada harika vermişsin
Canım benim harikasınız hepinizde çok güzel sonuç
Kolay gelsin makresim ama sen becerikli hatunsun halledersinbu arada hayırlı uğurlu olsun mezuniyetin istediğin kilodan daha aşağılara düştün darısı hepimizin başına. Gerçi bende mezun olmuştum da tilki yine kürkçü dükkanına döndü
ilk sayfadaki sartlari okuyup kabul edersen girersin takima. Hosgeldin simdidenBenide alırmsnzzz acaba !
Benide alırmsnzzz acaba !
6 il baslayan rakamlari gormek istiyorum heycanla5 lileride gormeden birakmicam bu isi saol balimmm :)
bende hep beklerim nuram
Almaman dikkat etmen bile cok guzel nuram ustune bide eksi ohh yemegin uzerine tatli gibi
Haftaya gider o deryamm hic dert etme
senide tebrik ederimm neslimm
takimi birakmana uzuldum
makress harikasinnn valla supersinn
Ayy insallah balimm
Saol bitanem
ilk sayfadaki sartlari okuyup kabul edersen girersin takima. Hosgeldin simdiden
Stres yok bitanemmm yoookkkkk yokkkkinşallah canım benim eninde sonunda gidecek onu biliyorum da işte stresssss
gamzem selam bitanem allah yardımcın olsun işin zor gerçekten. napalım hayat cilvesi buda geçecek. bebeğini kucağına al bakalım hele gene geçersin yerleşik hayata. elamlar..Günaydın canlarımm herkese mutlu haftasonlarııKaçak charlessız geri döndü, ama malesef artık göçebe bir yaşam biçimi sergilediği için bölük pörçük oluyor katılımı Kızlar her hafta başka bir şehirdeyim, bazen arka arkaya aynı evde uyanmadığım oluyor Eşimin annesi rahatsız bahsetmiştim daha önce, biz de Denizlide yalnızlar diye yanlarına gitmeye karar verdik tedavi süreci boyunca. Eşim işi gereği çok seyahat ediyor, ama eskiden İstanbulda kendi evimde kaldığım için bu kadar eşlik etmezdim ona. Şimdi Denizlide kalmamak için nereye giderse ben de peşinden tin tin geziyorum havalar elverdiği sürece de böyle yapıcam Bu hafta İstanbuldaydım haftaya Kuşadası sonraki hafta Denizli ve bir sonraki hafta İstanbul derken internet olmuyor vs aranıza fazla katılamıyorum beni affedin olur mu? Yerleşik hayata geri döndüğümde telafi edeceğim söz
Merhaba,@gel_pcpc ve kızlar. Ben 18 yaşında 168 boyunda 59.6 kiloyum . Şimdiye kadar en çok 69.9 oldum ve zayıflayıp şimdiki kiloma indim. İlk hedefim 55 kilo olmak daha sonra 50 İnşallah.
Hoşgeldiniz Angel Aramıza, seninle aynı boydayım ve 54 te 36 bedendim eski günlerimi hatırlattınMerhaba,@gel_pcpc ve kızlar. Ben 18 yaşında 168 boyunda 59.6 kiloyum . Şimdiye kadar en çok 69.9 oldum ve zayıflayıp şimdiki kiloma indim. İlk hedefim 55 kilo olmak daha sonra 50 İnşallah.
Slm kingcharlessim, bol bol gez evde kalma tabi fırsat varken,bebişinde gezenti olur inş:)Günaydın canlarımm herkese mutlu haftasonlarııKaçak charlessız geri döndü, ama malesef artık göçebe bir yaşam biçimi sergilediği için bölük pörçük oluyor katılımı Kızlar her hafta başka bir şehirdeyim, bazen arka arkaya aynı evde uyanmadığım oluyor Eşimin annesi rahatsız bahsetmiştim daha önce, biz de Denizlide yalnızlar diye yanlarına gitmeye karar verdik tedavi süreci boyunca. Eşim işi gereği çok seyahat ediyor, ama eskiden İstanbulda kendi evimde kaldığım için bu kadar eşlik etmezdim ona. Şimdi Denizlide kalmamak için nereye giderse ben de peşinden tin tin geziyorum havalar elverdiği sürece de böyle yapıcam Bu hafta İstanbuldaydım haftaya Kuşadası sonraki hafta Denizli ve bir sonraki hafta İstanbul derken internet olmuyor vs aranıza fazla katılamıyorum beni affedin olur mu? Yerleşik hayata geri döndüğümde telafi edeceğim söz
Güzel cözümmüş cnm@gel_pcpc biliyorum bunun mazereti olmaz ama benim 2 gündür bilgisayarım bozuktu mobilden girmeye çalıştım kardeşimin bilgisayarı var ama onu da sınırlı kullanabiliyodum sonuç velhasıl msj sayım 31 adette kalmış.bugün geldi bilgisayarım inş.daha aktif olurum artık.bi de kışın haftada 80 msj gönderdiğim de oluyodu transfer edemez miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?