Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Baya geçmiş ya benim 7.30 da bitiyo kahvaltı. Ama uyku düzenin bu şekildeyse yerinde olsam karatay yapardım

Ekmek değil de konu Karatay yapmayın hayatımda hiç kabızlık sorunum olmadı Karatay yaptım bittim toparlayamayıp kadar bütün emeklerim çöp oldu resmen aynı şeyler E ervam44 da yaşado

Gece neden uyuyamıyorsun

Ekmek değil de konu Karatay yapmayın hayatımda hiç kabızlık sorunum olmadı Karatay yaptım bittim toparlayamayıp kadar bütün emeklerim çöp oldu resmen aynı şeyler E ervam44 da yaşado
Hiç karatay yapmadım ama en doğru beslenme tarzı olduğunu düşünüyorum. Tercih ettiğiniz yemeklerden mi oldu acaba kabızlık

arkadaşlar dünden beridir giremedim kusura bakmayin. cenazemiz oldu. az önce geldik eve. şimdi de babaannem yatalak olduğu için cenazeye gelenler bir de bize geçmiş olsun geliyorlar babaannem için. çok yoğun geçiyor. bu haftasonundan sora çok daha aktif olabileceğim insallah sizler için sorun olmaz

Başınız sağolsun ve geçmiş olsun. Hiç önemi yok böyle bi durumda Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…