Baya geçmiş ya benim 7.30 da bitiyo kahvaltı. Ama uyku düzenin bu şekildeyse yerinde olsam karatay yapardım
Canım en son Karatay yapıyordum ama ekmeksiz yapamadım 10 gün yaptım. 10 gün sonunda gözüm dönmüş gibi ekmeğe saldirdim. Onun yerine 2 öğün yapıyorum yine ama aralarda 1-2 galeta yoğurt süt yeisl elma tarzı biseyler atistiriyorum. O 10gun boyunca 1 kilo veremedim. Bir de böyle deneyeceğim bakalım.
Hedefim 21 ocaga kadar 65 olmaktı ama çok zor gözüküyor gram gram gidiyor kas yaptım sanırım
Yeşilçay im kalmamış canım ya 5 i bir arada ocswm olur herhalde onun içinde de Yeşilçay var ama poşet çayCanim supersin spordan sonra yeşil çay içmek yağ yakimini hızlandırır istersen iç
Görüntüm ciddi anlamda değişti allahtanFit görünürsün tartıya takılma canım görüntüne bak
Selam bana göre de günaydın gece yine uyuyamadım neyse bi yerlerden başlıyım elbet ona da sıra gelir dün gece uyumadan kol ve bacak çalıştım biraz şimdi dans edip yine çalışıcam sonra twister ve yan karın hareketi yapıcam olmamasından iyidir
Görüntüm ciddi anlamda değişti allahtan
Yeşilçay im kalmamış canım ya 5 i bir arada ocswm olur herhalde onun içinde de Yeşilçay var ama poşet çay
Benim de kabızlık sorunum oldu Karatay bıraktım rahatladım cidden
Jillian yaptıgım için alıyorum canım 15 gün oldu bi 15 daha kaldıÖnemli olan o canım rakamlara bakmamak lazım ölçünü al ona bak
Kolay gelsinEvet çık kötü oluyor ben ekmek yemiyorum ama alıştım
Kızlar ben işe döner görüşürüz
Akşam alacağım inşallah.Şimdi olanı iç daha sonra açık yeşil çay alirsin
Hiç karatay yapmadım ama en doğru beslenme tarzı olduğunu düşünüyorum. Tercih ettiğiniz yemeklerden mi oldu acaba kabızlık
Öyle vallaValla kız öyle biz bi taraflarımızı kaldıramadığımızdan metabolizmamız yavaş
hoşbuldm canııım sabah ce ee diyip kacıcaktm kacamadm kaldım
Uyku düzeni olarak öyle alıştım canım üstelik uyuyayım diye erken yatınca çok yatmış oluyorum her yerim ağrıyorGece neden uyuyamıyorsun
Başınız sağolsun ve geçmiş olsun. Hiç önemi yok böyle bi durumda Allah sabır versin.arkadaşlar dünden beridir giremedim kusura bakmayin. cenazemiz oldu. az önce geldik eve. şimdi de babaannem yatalak olduğu için cenazeye gelenler bir de bize geçmiş olsun geliyorlar babaannem için. çok yoğun geçiyor. bu haftasonundan sora çok daha aktif olabileceğim insallah sizler için sorun olmaz
çok teşekkür ederim.Başınız sağolsun ve geçmiş olsun. Hiç önemi yok böyle bi durumda Allah sabır versin.
Başınız sağolsun allah geride kalanlara sağlık versinçok teşekkür ederim.
yarın sabah tartılır bildiririm insallah. bugün cenaze var diye dengem bozuldu ama yarın toparlarım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?