Cok guzel menu06:00 - 15 dk leslie + 26 dk jillian
Kahvaltı
07:30 - çift yumurtalı omlet
50 gr diyet peynir
6 adet küçük siyah zeytin
Ara
10:00- 1 muz+ 1 ceviz
Öğlen
12:30 - 250 gr taneli kırmızı mercimek çorbası
200 gr közlenmiş patlıcan salatası
13:30 - 30 dk eliptik bisiklet+30 dk yürüyüş+100 mekik
Ara
15:00 - şekersiz türk kahvesi
10 gr fındık+3 hurma
Akşam
17:30 - 150 gr ayran
100 gr derisiz tavuk kanat ızgara
1 adet salatalık
Gün içinde 2.5 lt su içildi
Canim iyi ki icini doktun..dertler paylasarak azalirmis..insanin icini dokmesi derdini anlatmasi da buyuk cesaret ister..Ben mesela derdimi kimseye anlatamam cekinirim icime atarim hep ve bu hic guzel birsey degil..bu yuzden cesaretine hayranimkızlar biraz uzun olacak ama sizlere içimi dökmek istedim... çünkü dertleşeceğim kimse yok
6 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmadı.. bir gün olacağına dair ümidim var çok şükür ama be bekleyiş bu sene beni çok yıprattı... inanınkiii çevremdeki herkes hamile...herkesss!!!
bir yıl önce başladı biri hamile hemen alt komşum.. 3 ay sonra en alt komşum ki o da benim en yakın arkadaşımdı ama benden dolayı soğukluk girdi araya .. ikisi şimdi doğurdu bebekler kucklarda
eskiden çalıştığm yerdeki personel o da hamile..doğurdu..
hemen ardından yeni tayin yeni gelen personel hamile.. doğuma sayılı gün vartüm personel hamile bi ben değilim
hemen ardından biri evlendi yeni geldiarkadaş olduk çok samiiyiz 2 ay geçti o da hamile....
hemen sonra 10 yıldır çocuğu olmayan birinin haberini aldım hamile...
geçen bebek mevlütü oldu 5 yıldır tedavi görüp 2. çocuğunu bekleyen arkadaş herşeyi salmış bi bakmış hamile...
uzak akrabalardan sürekli telefon o hamile bu hamile.. odoğurmuş bu büyütmüş.. o benden sonra evlenmiş 2 doğurmuş...
bugün artık tak etti canımabirinin daha haberini aldım.. ve bunların hepsi benden saklayan insanlar en son ben duyuyorum sadece 2 arkadaşımın hamil olduğunu ben anladım testlerne ben baktım diğerleri hep sakladı bugünkü de
ve bunlar hhep çevremdek, insanlar her zaman görmek koonuşmak bebek mevlütlerine gitmek zorunda olduklarım
bi yandan onlar için seviniyorum ama diğer yanım ağlıyor ... 2 saattir ağlıyorumisyan etmiyorum benimde olacak biliyorum ama rabbim bu nasıl imtihan herkes mi hamile olur ya
hiç birine derdimi açamıyorum hepsi karnı burunda ya da kucak dolu kadın kendini kötü hissedecek ...
az önce arkadaş geldi kucakta 2 aylık elde 3 yaşınıda diğer 6 yaında o da 7 yıllık evli..ben 6 yıldır...
sinirlerim çok bozuk sabaha kadar ağlayasım var ben hangisine dert açıp konuşayım
Canim iyi ki icini doktun..dertler paylasarak azalirmis..insanin icini dokmesi derdini anlatmasi da buyuk cesaret ister..Ben mesela derdimi kimseye anlatamam cekinirim icime atarim hep ve bu hic guzel birsey degil..bu yuzden cesaretine hayranim
Seni o kadar iyi anlıyorum ki çok yakın arkadaşımında olmuyodu çok uğraştılar neler neler denemediler. Kaç kere o testte pozitif görüp 2 hafta sonra kalp atışlarını duymadı her seferinde bende onla yıkıldım. Ben arkadaşım için böyle üzülüyosam insan kendisi için neler hissetmez ki... Rabbim sanada en kısa zamanda versin inşallahkızlar biraz uzun olacak ama sizlere içimi dökmek istedim... çünkü dertleşeceğim kimse yok
6 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmadı.. bir gün olacağına dair ümidim var çok şükür ama be bekleyiş bu sene beni çok yıprattı... inanınkiii çevremdeki herkes hamile...herkesss!!!
bir yıl önce başladı biri hamile hemen alt komşum.. 3 ay sonra en alt komşum ki o da benim en yakın arkadaşımdı ama benden dolayı soğukluk girdi araya .. ikisi şimdi doğurdu bebekler kucklarda
hemen ardından yeni tayin yeni gelen personel hamile.. doğuma sayılı gün vartüm personel hamile bi ben değilim
hemen ardından biri evlendi yeni geldiarkadaş olduk çok samiiyiz 2 ay geçti o da hamile....
geçen bebek mevlütü oldu 5 yıldır tedavi görüp 2. çocuğunu bekleyen arkadaş herşeyi salmış bi bakmış hamile...
uzak akrabalardan sürekli telefon o hamile bu hamile.. odoğurmuş bu büyütmüş.. o benden sonra evlenmiş 2 doğurmuş...
bugün artık tak etti canımabirinin daha haberini aldım.. ve bunların hepsi benden saklayan insanlar en son ben duyuyorum sadece 2 arkadaşımın hamil olduğunu ben anladım testlerne ben baktım diğerleri hep sakladı bugünkü de
ve bunlar hhep çevremdek, insanlar her zaman görmek koonuşmak bebek mevlütlerine gitmek zorunda olduklarım
bi yandan onlar için seviniyorum ama diğer yanım ağlıyor ... 2 saattir ağlıyorumisyan etmiyorum benimde olacak biliyorum ama rabbim bu nasıl imtihan herkes mi hamile olur ya
hiç birine derdimi açamıyorum hepsi karnı burunda ya da kucak dolu kadın kendini kötü hissedecek ...
az önce arkadaş geldi kucakta 2 aylık elde 3 yaşınıda diğer 6 yaında o da 7 yıllık evli..ben 6 yıldır...
sinirlerim çok bozuk sabaha kadar ağlayasım var ben hangisine dert açıp konuşayım
Menun harika canim siviyi da guzel tuketiyorsun
Ben yarın kilo bildirimi yapacak miyim bu arada.yoksa haftaya cuma mi
06:00 - 15 dk leslie + 26 dk jillian
Kahvaltı
50 gr diyet peynir
Ara
Öğlen
Ara
10 gr fındık+3 hurma
Akşam
1 adet salatalık
kızlar biraz uzun olacak ama sizlere içimi dökmek istedim... çünkü dertleşeceğim kimse yok
herkesin farklı farklı işte iimtihan yeri... yinede halime bin şükür ümidim var kimler ne acılardan geçiyorSeni o kadar iyi anlıyorum ki çok yakın arkadaşımında olmuyodu çok uğraştılar neler neler denemediler. Kaç kere o testte pozitif görüp 2 hafta sonra kalp atışlarını duymadı her seferinde bende onla yıkıldım. Ben arkadaşım için böyle üzülüyosam insan kendisi için neler hissetmez ki... Rabbim sanada en kısa zamanda versin inşallah
Teşekkürler canım su zaten normalde de çok içen biriyim
Yapılıyor canım
Gayet dolu dolu güzel menü canım afiyet olsun
Canım seni anlıyorum diyemem yaşayan bilir ama kısmen anlıyorum, 2 eltimin çocuğu olmuyor, birinin 10 yıldır birinin 5-6 senedir, herkes yaşadığını bilir, ama senin yaşadığım algıda seçicilik dikkatin o yönde olduğu için hep onu görüyorsun, biz sana ne desek boş, Allah isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın, bende haberleri izliyorum bebeğini döverek öldürmüş, bebeğini boğmuş bilmem ne, diyorum ki; allahım isyan değil ama bu insanların çocuğu var, evlat hasretiyle yanan, en iyi çocuk yetiştirecek insanların çocuğu olmuyor, herkesin sınavı farklı farklı canım, her zaman hayırlısını istemek lazım senin için hayırlı olan zamanda olacaktır Emin’im. Bende üzülüyorum bazen arayınca oğlumu anlattığımda bizim evde hep duamız; allahım kimsenin kucağını boş bırakma, isteyen herkese hayırlı evlat nasip eyledir, kayınvalidem daha çok üzülüyor çok zor, sakinliğini koru, stres yapma vs demekte zor illa ki oluyor
Herkesin derdi kendine büyük. Isyan etmedikten sonra tabiki üzülürsün. Ben evli bile değilim ama içimde öyle bi çocuk aşkı, anne olma isteği var ki... doktorum pko dan dolayı çocuğun olmama ihtimali var dedi sanki denemişimde olmuyomuş gibi hissediyorum çok zor evlat hasreti eminim bunaherkesin farklı farklı işte iimtihan yeri... yinede halime bin şükür ümidim var kimler ne acılardan geçiyorbenmki küçücükonların yanında.. kendiden utandım ağlayınca kimlere ne acılar imtihanllar veriyor rabbim dğına göre kar misali...
öyle haberler benimde içimi çok yakıyor... bugün yetim hkkı konusunda sohbet dinledim de peg efendimiz sav en iyi müslümanın vi içinde yetim olandır ve yetime iyi davranandır demiş... aklma gönlüme düşmedi değil... belki bir gün bir yetim evlat edinirim.. nasip evladım olsa da olmasa da b yetim için evimi yüreğimi açsam ne gzel olur...
rabbim geçemeyeceğimiz imtihanlar vermesin.. imtihan olurken de kolayccık imtihan zamanınnın nasıl geçtiğini hissettirmesin inşallah...
Bugunku yediklerim
09:00 limonlu ilik su
10:30
2 yumurtayla sebzeli omlet
Peynir zeytin
Kozlenmis patlican
1 tk cemen
Domates salatalik biber yesillik
Sabah baya acikmistim epey yedim:)
16:50
Bir tabak tavuklu some
Bir kase yogurt
Salata
6 tane minik acibiber tursusu
Su 2lt( birazdan tamamlicam)
Spor 45 dk Leslie
Uyanınca : 1 bardak ılık suya; limon suyu + zerdaçal + 1 çay kaşığı bal ve çörek otu yağı
Kahvaltı ;
5 yk yoğurt içine;
2 dilim ananas
1 yk kabak çekirdeği içi
Baharat mix
Ara :
1 elma
4-5 fındık
Öğle ;
Ton balıklı salata
Yoğurt
Akşam ;
Taze fasülye
Salata
3 lt su içildi
Beyaz çay içildi
Türk kahvesi içildi
Akşam detox çayı içilecek
Yatmadan önce sumak + yoğurt kürü
Spor insanity 3. Gün yapılacak + ağırlık çalışması belki eliptik 60 dk tamamlayacağım
06:00 - 15 dk leslie + 26 dk jillian
Kahvaltı
50 gr diyet peynir
Ara
Öğlen
Ara
10 gr fındık+3 hurma
Akşam
1 adet salatalık
Bugün ki menumu yaziyim ben kızlar.
8.45: ceviz suyu+içindeki 2 ceviz
Sabah: 2-3 çatal omlet,yarım çay bardağı portakal suyu
12.00 : 2 kuru kayısı
12.30 : 2 dilim çavdar ekmeği 2 parça peynir yeşillik
15.30: 1 çay bardağı süt. 5 tane galeta
18.30: 1 kase şehriye çorba, 1 dilim fırında sebze mücver 2-3 kaşık yoğurt
3 lt su biti aralarda çay kahve icildi
15 dk leslie 15 dk eliptik bisiklet 15 dk egzersiz
herkesin farklı farklı işte iimtihan yeri... yinede halime bin şükür ümidim var kimler ne acılardan geçiyorbenmki küçücükonların yanında.. kendiden utandım ağlayınca kimlere ne acılar imtihanllar veriyor rabbim dğına göre kar misali...
öyle haberler benimde içimi çok yakıyor... bugün yetim hkkı konusunda sohbet dinledim de peg efendimiz sav en iyi müslümanın vi içinde yetim olandır ve yetime iyi davranandır demiş... aklma gönlüme düşmedi değil... belki bir gün bir yetim evlat edinirim.. nasip evladım olsa da olmasa da b yetim için evimi yüreğimi açsam ne gzel olur...
rabbim geçemeyeceğimiz imtihanlar vermesin.. imtihan olurken de kolayccık imtihan zamanınnın nasıl geçtiğini hissettirmesin inşallah...
kızlar biraz uzun olacak ama sizlere içimi dökmek istedim... çünkü dertleşeceğim kimse yok
Ben yarın kilo bildirimi yapacak miyim bu arada.yoksa haftaya cuma mi
Spor yarışımı yapsak ne dersiniz hem teşvik olur spora
Çok iyi olur yapalim
Bugünkü menum
Uyanınca Limonlu su
Kahvalti
Peynir Zeytin
Sucuklu yumurta
1y.k tahin pekmez
2 dilim tambugday ekmek
Ara
Yarim avuc kabak çekirdeği
1 bardak sut
Akşam
1 tabak kuru fasulye
1 dilim tambugday ekmek
Cacık
Sivilar
2 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor yok malesef
Listeleri hazırlayalım yapalım. Birde yarın hedef listesi yapsak güzel olur
İnşallah canım bakalım yarın olsun merak ediyorum bende reglmde yaklaştı inşallah + görmemCanim menun harika yarın sana güzel eksi yapar inşallah
Harikasın
Afiyet olsun herseyiyle cok guzel menu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?