Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ama allah rızsı için seninde olur vs nasip hayırlısı bu vs vs yazmayın...

biliyorum zamanı var hayırlısı benm için bu ama insani duygular işte bazen bağırasım geliyor da susmam lazım...

Cok guzel menu

Canim iyi ki icini doktun..dertler paylasarak azalirmis..insanin icini dokmesi derdini anlatmasi da buyuk cesaret ister..Ben mesela derdimi kimseye anlatamam cekinirim icime atarim hep ve bu hic guzel birsey degil..bu yuzden cesaretine hayranim

Canim iyi ki icini doktun..dertler paylasarak azalirmis..insanin icini dokmesi derdini anlatmasi da buyuk cesaret ister..Ben mesela derdimi kimseye anlatamam cekinirim icime atarim hep ve bu hic guzel birsey degil..bu yuzden cesaretine hayranim

teşekkür ederimcanım senide derdime ortak ettim allah razı olsungüzel sözlerin için

Seni o kadar iyi anlıyorum ki çok yakın arkadaşımında olmuyodu çok uğraştılar neler neler denemediler. Kaç kere o testte pozitif görüp 2 hafta sonra kalp atışlarını duymadı her seferinde bende onla yıkıldım. Ben arkadaşım için böyle üzülüyosam insan kendisi için neler hissetmez ki... Rabbim sanada en kısa zamanda versin inşallah

Menun harika canim siviyi da guzel tuketiyorsun

Teşekkürler canım su zaten normalde de çok içen biriyim

Ben yarın kilo bildirimi yapacak miyim bu arada. yoksa haftaya cuma mi

Yapılıyor canım

Gayet dolu dolu güzel menü canım afiyet olsun

Canım seni anlıyorum diyemem yaşayan bilir ama kısmen anlıyorum, 2 eltimin çocuğu olmuyor, birinin 10 yıldır birinin 5-6 senedir, herkes yaşadığını bilir, ama senin yaşadığım algıda seçicilik dikkatin o yönde olduğu için hep onu görüyorsun, biz sana ne desek boş, Allah isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın, bende haberleri izliyorum bebeğini döverek öldürmüş, bebeğini boğmuş bilmem ne, diyorum ki; allahım isyan değil ama bu insanların çocuğu var, evlat hasretiyle yanan, en iyi çocuk yetiştirecek insanların çocuğu olmuyor, herkesin sınavı farklı farklı canım, her zaman hayırlısını istemek lazım senin için hayırlı olan zamanda olacaktır Emin’im. Bende üzülüyorum bazen arayınca oğlumu anlattığımda bizim evde hep duamız; allahım kimsenin kucağını boş bırakma, isteyen herkese hayırlı evlat nasip eyledir, kayınvalidem daha çok üzülüyor çok zor, sakinliğini koru, stres yapma vs demekte zor illa ki oluyor

Bugün ki menumu yaziyim ben kızlar.

8.45: ceviz suyu+içindeki 2 ceviz

Sabah: 2-3 çatal omlet,yarım çay bardağı portakal suyu

12.00 : 2 kuru kayısı

12.30 : 2 dilim çavdar ekmeği 2 parça peynir yeşillik

15.30: 1 çay bardağı süt. 5 tane galeta

18.30: 1 kase şehriye çorba, 1 dilim fırında sebze mücver 2-3 kaşık yoğurt
3 lt su biti aralarda çay kahve icildi
15 dk leslie 15 dk eliptik bisiklet 15 dk egzersiz

herkesin farklı farklı işte iimtihan yeri... yinede halime bin şükür ümidim var kimler ne acılardan geçiyor benmki küçücükonların yanında.. kendiden utandım ağlayınca kimlere ne acılar imtihanllar veriyor rabbim dğına göre kar misali...

öyle haberler benimde içimi çok yakıyor... bugün yetim hkkı konusunda sohbet dinledim de peg efendimiz sav en iyi müslümanın vi içinde yetim olandır ve yetime iyi davranandır demiş... aklma gönlüme düşmedi değil... belki bir gün bir yetim evlat edinirim.. nasip evladım olsa da olmasa da b yetim için evimi yüreğimi açsam ne gzel olur...

rabbim geçemeyeceğimiz imtihanlar vermesin.. imtihan olurken de kolayccık imtihan zamanınnın nasıl geçtiğini hissettirmesin inşallah...

Herkesin derdi kendine büyük. Isyan etmedikten sonra tabiki üzülürsün. Ben evli bile değilim ama içimde öyle bi çocuk aşkı, anne olma isteği var ki... doktorum pko dan dolayı çocuğun olmama ihtimali var dedi sanki denemişimde olmuyomuş gibi hissediyorum çok zor evlat hasreti eminim buna

Canim menun harika yarın sana güzel eksi yapar inşallah

Harikasın

Afiyet olsun herseyiyle cok guzel menu

Koruyucu aile olabilirsin aslında şu an hem sana da çok iyi gelir hem bi çocuğu sevindirirsin onun uğraşıyla olur bile çocuğun bakarsın çok var öyle duymuşsundur evlatlık alınca çocuğu olan, çünkü çoğu stres kaynaklı olmaması bende düşünüyorum koyucu aile olmayı

Canim iyiki paylaştın içini bosaltmis oldun az da olsa.
allahın izniyle herşey çok güzel olucak yeterki üzme kendini stres yapma.

Bugünkü menum
Uyanınca Limonlu su
Kahvalti
Peynir Zeytin
Sucuklu yumurta
1y.k tahin pekmez
2 dilim tambugday ekmek

Ara
Yarim avuc kabak çekirdeği
1 bardak sut

Akşam
1 tabak kuru fasulye
1 dilim tambugday ekmek
Cacık

Sivilar
2 litre su
1 kupa yeşil çay

Spor yok malesef

Güzel menün canım afiyet olsun

plasticwoman canım aklında bişey varmı sence nasıl bi liste yapsak. Biz daha önce herhangi biri yapılan sporları not alıp cuma günü liste yapıp paylaşır en çok en iyi sporu kim yaptı iyiden kötüye doğru listelenirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…