Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Başınız sağolsun ve çok geçmiş olsun.
Hiç bi şekilde sorun olmaz rahat ol sen canim

Jillian yaptıgım için alıyorum canım 15 gün oldu bi 15 daha kaldı

Engüzel cevabı ölçü verir, P90X de bakmanı tavsiye ederim

Sağol canım

Hiç karatay yapmadım ama en doğru beslenme tarzı olduğunu düşünüyorum. Tercih ettiğiniz yemeklerden mi oldu acaba kabızlık

Bende öyle düşünüyordum, ama denemeden önce, yemek ile alakası Yok bence, ki benim evimde çoğu gıda doğaldır, eski tohumdur vs eğer Sağlıklı olsaydı vücudum bu kadar sorun çıkarmazdı ki, hayatım boyunca hiç öyle bi sorun yaşamadım

Uyku düzeni olarak öyle alıştım canım üstelik uyuyayım diye erken yatınca çok yatmış oluyorum her yerim ağrıyor

Kötü ama canım zayıflamaya olumsuz etkisi çok fazla sağlık için de iyi değil

Başın sağolsun canım

Yani bilemedim şimdi doğal gıdaların sağlıksız oldugunu nedense düşünemiyorum ama olabilir belki sizde öyle bi etki yapmıştır

Yani bilemedim şimdi doğal gıdaların sağlıksız oldugunu nedense düşünemiyorum ama olabilir belki sizde öyle bi etki yapmıştır

Doğal gıda rutin gibi zaten uzun süredir kullanıyorum onlardan değil ama beslenmemi 2 öğüne indirince olumsuzluklar başladı

Karatay diyeti nedeni ile kabızlık yaşayan bir sürü insan var tek değilim araştırdım

Allah rahmet eylesin canim..babaannene de sifa versin

Olabilir tabi çevremde yapan insan çok hepsi güzel sonuçlar almışlar o yüzden şaşırdım hatta en yakınım annem yaptı hiç böyle bişeyden bahsetmedi ama herkeste etkisi farklı olabilir

Bugunku yediklerim
09:00 limonlu ilik su
10:30
2 yumurtayla sebzeli omlet
Peynir zeytin
Kozlenmis patlican
1 tk cemen
Domates salatalik biber yesillik
Sabah baya acikmistim epey yedim:)

16:50
Bir tabak tavuklu some
Bir kase yogurt
Salata
6 tane minik acibiber tursusu

Su 2lt( birazdan tamamlicam)
Spor 45 dk Leslie

Basiniz sagolsun
Ayrıca geçmiş olsun canim

Olabilir tabi çevremde yapan insan çok hepsi güzel sonuçlar almışlar o yüzden şaşırdım hatta en yakınım annem yaptı hiç böyle bişeyden bahsetmedi ama herkeste etkisi farklı olabilir

Sonuç alıyorsun ona sözüm Yok zaten ama vücudumu tahrip ettikten sonra ne yapayım öyle sonucu dedim bıraktım :)

plasticwoman canım p90x ücretli diye biliyorum

Evet canım tel sefer veriyorsun ben memnunum

Uyanınca : 1 bardak ılık suya; limon suyu + zerdaçal + 1 çay kaşığı bal ve çörek otu yağı

Kahvaltı ;
5 yk yoğurt içine;
2 dilim ananas
1 yk kabak çekirdeği içi
Baharat mix

Ara :
1 elma
4-5 fındık

Öğle ;
Ton balıklı salata
Yoğurt

Akşam ;
Taze fasülye
Salata

3 lt su içildi
Beyaz çay içildi
Türk kahvesi içildi
Akşam detox çayı içilecek

Yatmadan önce sumak + yoğurt kürü

Spor insanity 3. Gün yapılacak + ağırlık çalışması belki eliptik 60 dk tamamlayacağım

Sonuç alıyorsun ona sözüm Yok zaten ama vücudumu tahrip ettikten sonra ne yapayım öyle sonucu dedim bıraktım :)

Evet canım tel sefer veriyorsun ben memnunum
Iyi yapmışsın bırakmakla sana zarar veriyorsa. Bana eminim öyle bi zararı olmaz. Çünkü ben sağlıksız 2 öğünle bile beslendiğimde olmuyo. Sadece saatlerim uymuyo ve işyerine karatay kahvaltısı getirmem çok zor

Harika

Menun harika canim siviyi da guzel tuketiyorsun

06:00 - 15 dk leslie + 26 dk jillian
Kahvaltı
07:30 - çift yumurtalı omlet
50 gr diyet peynir
6 adet küçük siyah zeytin
Ara
10:00- 1 muz+ 1 ceviz

Öğlen
12:30 - 250 gr taneli kırmızı mercimek çorbası
200 gr közlenmiş patlıcan salatası

13:30 - 30 dk eliptik bisiklet+30 dk yürüyüş+100 mekik

Ara
15:00 - şekersiz türk kahvesi
10 gr fındık+3 hurma
Akşam
17:30 - 150 gr ayran
100 gr derisiz tavuk kanat ızgara
1 adet salatalık
Gün içinde 2.5 lt su içildi

diyet+spor gerkcetn isteyince olluyo bnmde cumartesi günüm var sonra başlıyorum inşallah spor listeside yaptık takımda sizde var mıydı spor yarışması
vardı canım ama şuan yok :) inşallah benmde aklımda bir iki şey oluştu haftaya denicem bakalım :)
hanmeli canım hedefini 62 yaparsan hem gözüne az gelir hem çabuk verirsin. Diyet ve sporunu çok sıkı tut hiç bi kacamaga yer verme eminimki gider. Zaten zor veriyorsun en ufak bi kaçamak olmaması lazım
aynen bir tk pekmez bile durduruyor beni

Canim sende karnabahar pizzasi yap kendine
yaparım canım ama ondan değil yeni tarif deneyince dayanamayıp ucundan bakıyorum hep neyse şimdi hiç ağzımın tadı yok zaten belki hiç yapmam

başıınız sağolsun ve geçmiş olsun canım ...

kızlar biraz uzun olacak ama sizlere içimi dökmek istedim... çünkü dertleşeceğim kimse yok

6 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmadı.. bir gün olacağına dair ümidim var çok şükür ama be bekleyiş bu sene beni çok yıprattı... inanınkiii çevremdeki herkes hamile...herkesss!!!

bir yıl önce başladı biri hamile hemen alt komşum.. 3 ay sonra en alt komşum ki o da benim en yakın arkadaşımdı ama benden dolayı soğukluk girdi araya .. ikisi şimdi doğurdu bebekler kucklarda
eskiden çalıştığm yerdeki personel o da hamile..doğurdu..

hemen ardından yeni tayin yeni gelen personel hamile.. doğuma sayılı gün var tüm personel hamile bi ben değilim

hemen ardından biri evlendi yeni geldiarkadaş olduk çok samiiyiz 2 ay geçti o da hamile....
hemen sonra 10 yıldır çocuğu olmayan birinin haberini aldım hamile...
geçen bebek mevlütü oldu 5 yıldır tedavi görüp 2. çocuğunu bekleyen arkadaş herşeyi salmış bi bakmış hamile...
uzak akrabalardan sürekli telefon o hamile bu hamile.. odoğurmuş bu büyütmüş.. o benden sonra evlenmiş 2 doğurmuş...

bugün artık tak etti canıma birinin daha haberini aldım.. ve bunların hepsi benden saklayan insanlar en son ben duyuyorum sadece 2 arkadaşımın hamil olduğunu ben anladım testlerne ben baktım diğerleri hep sakladı bugünkü de

ve bunlar hhep çevremdek, insanlar her zaman görmek koonuşmak bebek mevlütlerine gitmek zorunda olduklarım

bi yandan onlar için seviniyorum ama diğer yanım ağlıyor ... 2 saattir ağlıyorum isyan etmiyorum benimde olacak biliyorum ama rabbim bu nasıl imtihan herkes mi hamile olur ya

hiç birine derdimi açamıyorum hepsi karnı burunda ya da kucak dolu kadın kendini kötü hissedecek ...

az önce arkadaş geldi kucakta 2 aylık elde 3 yaşınıda diğer 6 yaında o da 7 yıllık evli..ben 6 yıldır...

sinirlerim çok bozuk sabaha kadar ağlayasım var ben hangisine dert açıp konuşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…