- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
arkadaşlar dünden beridir giremedim kusura bakmayin. cenazemiz oldu. az önce geldik eve. şimdi de babaannem yatalak olduğu için cenazeye gelenler bir de bize geçmiş olsun geliyorlar babaannem için. çok yoğun geçiyor. bu haftasonundan sora çok daha aktif olabileceğim insallah sizler için sorun olmaz
Jillian yaptıgım için alıyorum canım 15 gün oldu bi 15 daha kaldı
Kolay gelsin
Hiç karatay yapmadım ama en doğru beslenme tarzı olduğunu düşünüyorum. Tercih ettiğiniz yemeklerden mi oldu acaba kabızlık
Uyku düzeni olarak öyle alıştım canım üstelik uyuyayım diye erken yatınca çok yatmış oluyorum her yerim ağrıyor
arkadaşlar dünden beridir giremedim kusura bakmayin. cenazemiz oldu. az önce geldik eve. şimdi de babaannem yatalak olduğu için cenazeye gelenler bir de bize geçmiş olsun geliyorlar babaannem için. çok yoğun geçiyor. bu haftasonundan sora çok daha aktif olabileceğim insallah sizler için sorun olmaz
Yani bilemedim şimdi doğal gıdaların sağlıksız oldugunu nedense düşünemiyorum ama olabilir belki sizde öyle bi etki yapmıştırEngüzel cevabı ölçü verir, P90X de bakmanı tavsiye ederim
Sağol canım
Bende öyle düşünüyordum, ama denemeden önce, yemek ile alakası Yok bence, ki benim evimde çoğu gıda doğaldır, eski tohumdur vs eğer Sağlıklı olsaydı vücudum bu kadar sorun çıkarmazdı ki, hayatım boyunca hiç öyle bi sorun yaşamadım
Kötü ama canım zayıflamaya olumsuz etkisi çok fazla sağlık için de iyi değil
Başın sağolsun canım
Yani bilemedim şimdi doğal gıdaların sağlıksız oldugunu nedense düşünemiyorum ama olabilir belki sizde öyle bi etki yapmıştır
Allah rahmet eylesin canim..babaannene de sifa versinarkadaşlar dünden beridir giremedim kusura bakmayin. cenazemiz oldu. az önce geldik eve. şimdi de babaannem yatalak olduğu için cenazeye gelenler bir de bize geçmiş olsun geliyorlar babaannem için. çok yoğun geçiyor. bu haftasonundan sora çok daha aktif olabileceğim insallah sizler için sorun olmaz
Olabilir tabi çevremde yapan insan çok hepsi güzel sonuçlar almışlar o yüzden şaşırdım hatta en yakınım annem yaptı hiç böyle bişeyden bahsetmedi ama herkeste etkisi farklı olabilirDoğal gıda rutin gibi zaten uzun süredir kullanıyorum onlardan değil ama beslenmemi 2 öğüne indirince olumsuzluklar başladı
Karatay diyeti nedeni ile kabızlık yaşayan bir sürü insan var tek değilim araştırdım
Ben aslında lahana fasulye vs gayet yedim. Cevizimi suyumu yesilcayimi falan da düzenli tüketim oma rağmen kabızlık yaşadım.Hiç karatay yapmadım ama en doğru beslenme tarzı olduğunu düşünüyorum. Tercih ettiğiniz yemeklerden mi oldu acaba kabızlık
Basiniz sagolsunarkadaşlar dünden beridir giremedim kusura bakmayin. cenazemiz oldu. az önce geldik eve. şimdi de babaannem yatalak olduğu için cenazeye gelenler bir de bize geçmiş olsun geliyorlar babaannem için. çok yoğun geçiyor. bu haftasonundan sora çok daha aktif olabileceğim insallah sizler için sorun olmaz
Olabilir tabi çevremde yapan insan çok hepsi güzel sonuçlar almışlar o yüzden şaşırdım hatta en yakınım annem yaptı hiç böyle bişeyden bahsetmedi ama herkeste etkisi farklı olabilir
plasticwoman canım p90x ücretli diye biliyorum
O kötü olmuş işte kabızlık çok zorBen aslında lahana fasulye vs gayet yedim. Cevizimi suyumu yesilcayimi falan da düzenli tüketim oma rağmen kabızlık yaşadım.
Iyi yapmışsın bırakmakla sana zarar veriyorsa. Bana eminim öyle bi zararı olmaz. Çünkü ben sağlıksız 2 öğünle bile beslendiğimde olmuyo. Sadece saatlerim uymuyo ve işyerine karatay kahvaltısı getirmem çok zorSonuç alıyorsun ona sözüm Yok zaten ama vücudumu tahrip ettikten sonra ne yapayım öyle sonucu dedim bıraktım :)
Evet canım tel sefer veriyorsun ben memnunum
HarikaUyanınca : 1 bardak ılık suya; limon suyu + zerdaçal + 1 çay kaşığı bal ve çörek otu yağı
Kahvaltı ;
5 yk yoğurt içine;
2 dilim ananas
1 yk kabak çekirdeği içi
Baharat mix
Ara :
1 elma
4-5 fındık
Öğle ;
Ton balıklı salata
Yoğurt
Akşam ;
Taze fasülye
Salata
3 lt su içildi
Beyaz çay içildi
Türk kahvesi içildi
Akşam detox çayı içilecek
Yatmadan önce sumak + yoğurt kürü
Spor insanity 3. Gün yapılacak + ağırlık çalışması belki eliptik 60 dk tamamlayacağım
Menun harika canim siviyi da guzel tuketiyorsunUyanınca : 1 bardak ılık suya; limon suyu + zerdaçal + 1 çay kaşığı bal ve çörek otu yağı
Kahvaltı ;
5 yk yoğurt içine;
2 dilim ananas
1 yk kabak çekirdeği içi
Baharat mix
Ara :
1 elma
4-5 fındık
Öğle ;
Ton balıklı salata
Yoğurt
Akşam ;
Taze fasülye
Salata
3 lt su içildi
Beyaz çay içildi
Türk kahvesi içildi
Akşam detox çayı içilecek
Yatmadan önce sumak + yoğurt kürü
Spor insanity 3. Gün yapılacak + ağırlık çalışması belki eliptik 60 dk tamamlayacağım
vardı canım ama şuan yok :) inşallah benmde aklımda bir iki şey oluştu haftaya denicem bakalım :)diyet+sporgerkcetn isteyince olluyo bnmde cumartesi günüm var sonra başlıyorum inşallah spor listeside yaptık takımda sizde var mıydı spor yarışması
aynen bir tk pekmez bile durduruyor benihanmeli canım hedefini 62 yaparsan hem gözüne az gelir hem çabuk verirsin. Diyet ve sporunu çok sıkı tut hiç bi kacamaga yer verme eminimki gider. Zaten zor veriyorsun en ufak bi kaçamak olmaması lazım
yaparım canım ama ondan değil yeni tarif deneyince dayanamayıp ucundan bakıyorum hepCanim sende karnabahar pizzasi yap kendine
başıınız sağolsun ve geçmiş olsun canım ...arkadaşlar dünden beridir giremedim kusura bakmayin. cenazemiz oldu. az önce geldik eve. şimdi de babaannem yatalak olduğu için cenazeye gelenler bir de bize geçmiş olsun geliyorlar babaannem için. çok yoğun geçiyor. bu haftasonundan sora çok daha aktif olabileceğim insallah sizler için sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?