Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya cidden harika bişey şimdi nasıl incelmişsindir sen. Ne kadar zamanda verdin

İlk 14-15 kg verdim 3 ay içinde sonra ara verdim işte biraz aldım ama yolumdan şaşmadım devam ettim daha da inceldim, 96 kiloyu gördüm daha önce ama daha inceyim göbeğim falan baya ufaldı şu an daha şirin :))) önceden aşağı bakınca önce göbeğimi görüyordum :))) yağdan veriyorum onu fark ediyorum

Off valla sana hayranım ben bi 10 kilo veremedim gitti

Ben de göbek yok bu kiloya karnım 98 cm kör olmayasıca kalça almış başını gidiyorBenim bedenim de cumhuriyet ilan etti

Gerçi benim göbeğin Bi nedeni de Doğum kilomu Hale’n verememiş olmamdı, oradan çocuk çıkmış ama yeri Hale’n ekliydi :)

Off valla sana hayranım ben bi 10 kilo veremedim gitti

Sağol canım verirsin biraz spor ekleyebilsen

Ben doğumda yapmadım daha o kısımları hiç düşünmek bile istemiyorum

Ben lohusalayken daha çok aldım uyku düzeni yok yemek Yok seni yaşatacak ne varsa o an ağzına atarak besleniyorsun :) eşimde o ara sağolsun sürekli tatlı aşeriyordu, ya ben evde baklava yapıyordum kadayıf sarmalar vs ya da o alıyordu baklava, bende geçen uyanıyordum gelip geçerken yiyordum :) onunla besleniyordum resmen :)

Fitnessa mı gitsem diye düşünüyorum

Git bence canım grup dersleri çok iyi oluyor hemde eğlenceli. Bende fit in class aldım grupanyadan indirim kodu aldım 5 tl ye üyeliği de 10 tl aldım :) aylık 99 tl normalde benim 15 geldi, istediğim üye salonda ki grup derslerine gireceğim. Bulunduğun ilde de olabilir Bi bak istersen siteye, Bi daha ki ay Bi başka salona yazılcam

Gunaydis kizlar bende yapayim kilo bildiirimimi gordugum kadariyla cogumuz 1 in ustunde vermisizz hepimizee alkiss

Gecen hafta :80.3

Bu hafta:79.1

-1.2 yuzdeninnformulunu kisaca yazabilirmisin arkadaslar
Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo = sonuç *100 = çıkan sonuç / geçen haftaki kilo

Ay çok iyi ya ama ben grupanyadan çıkmıyorum olsa görürdüm. Gerçi benim başka salonlara gitme durumum çok yok ancak evime yakın olana giderim sanırım şubat ayında yazılcam illaki bi faydası olur

Gunaydis kizlar bende yapayim kilo bildiirimimi gordugum kadariyla cogumuz 1 in ustunde vermisizz hepimizee alkiss

Gecen hafta :80.3

Bu hafta:79.1

-1.2 yuzdeninnformulunu kisaca yazabilirmisin arkadaslar
Çok güzel tebrik ederim
%1.494 sanırım %50 alınır 2. Rakam 6 dan büyük çünkü

Çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin kuzuya.

teşekkür ederim arkadaşlar 3. Kere götüreceğim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…