- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bende durumlar çok kötü sabitimSağol canım sende durumlar nasıl
Bende durumlar çok kötü sabitim
Bende durumlar çok kötü sabitim
Ya cidden harika bişey şimdi nasıl incelmişsindir sen. Ne kadar zamanda verdinResmen 18.1 kiloya veda ettim :) başlangıç 112,9 idi
SüpersinResmen 18.1 kiloya veda ettim :) başlangıç 112,9 idi
Ya cidden harika bişey şimdi nasıl incelmişsindir sen. Ne kadar zamanda verdin
Süpersin Seni gördükçe azmim ve kararlılığım daha çok artıyor.Benim için iyi bir örneksin
Ben de göbek yok bu kiloya karnım 98 cm kör olmayasıca kalça almış başını gidiyorBenim bedenim de cumhuriyet ilan etti
Off valla sana hayranım ben bi 10 kilo veremedim gittiİlk 14-15 kg verdim 3 ay içinde sonra ara verdim işte biraz aldım ama yolumdan şaşmadım devam ettim daha da inceldim, 96 kiloyu gördüm daha önce ama daha inceyim göbeğim falan baya ufaldı şu an daha şirin :))) önceden aşağı bakınca önce göbeğimi görüyordum :))) yağdan veriyorum onu fark ediyorum
Aynen üst beden yok bende zor oluyor böyleArmut tip o zaman vücudun ben eşit alıyorum kiloyu ve eşit veriyorum o açıdan çok iyi
Ben de göbek yok bu kiloya karnım 98 cm kör olmayasıca kalça almış başını gidiyorBenim bedenim de cumhuriyet ilan etti
Off valla sana hayranım ben bi 10 kilo veremedim gitti
Ben doğumda yapmadım daha o kısımları hiç düşünmek bile istemiyorumGerçi benim göbeğin Bi nedeni de Doğum kilomu Hale’n verememiş olmamdı, oradan çocuk çıkmış ama yeri Hale’n ekliydi :)
Sağol canım verirsin biraz spor ekleyebilsen
Gerçi benim göbeğin Bi nedeni de Doğum kilomu Hale’n verememiş olmamdı, oradan çocuk çıkmış ama yeri Hale’n ekliydi :)
Fitnessa mı gitsem diye dusunuyorum
Fitnessa mı gitsem diye düşünüyorumGerçi benim göbeğin Bi nedeni de Doğum kilomu Hale’n verememiş olmamdı, oradan çocuk çıkmış ama yeri Hale’n ekliydi :)
Ben doğumda yapmadım daha o kısımları hiç düşünmek bile istemiyorum
Fitnessa mı gitsem diye düşünüyorum
Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo = sonuç *100 = çıkan sonuç / geçen haftaki kiloGunaydis kizlar bende yapayim kilo bildiirimimi gordugum kadariyla cogumuz 1 in ustunde vermisizz hepimizee alkiss
Gecen hafta :80.3
Bu hafta:79.1
-1.2 yuzdeninnformulunu kisaca yazabilirmisin arkadaslar
Ay çok iyi ya ama ben grupanyadan çıkmıyorum olsa görürdüm. Gerçi benim başka salonlara gitme durumum çok yok ancak evime yakın olana giderim sanırım şubat ayında yazılcam illaki bi faydası olurBen lohusalayken daha çok aldım uyku düzeni yok yemek Yok seni yaşatacak ne varsa o an ağzına atarak besleniyorsun :) eşimde o ara sağolsun sürekli tatlı aşeriyordu, ya ben evde baklava yapıyordum kadayıf sarmalar vs ya da o alıyordu baklava, bende geçen uyanıyordum gelip geçerken yiyordum :) onunla besleniyordum resmen :)
Git bence canım grup dersleri çok iyi oluyor hemde eğlenceli. Bende fit in class aldım grupanyadan indirim kodu aldım 5 tl ye üyeliği de 10 tl aldım :) aylık 99 tl normalde benim 15 geldi, istediğim üye salonda ki grup derslerine gireceğim. Bulunduğun ilde de olabilir Bi bak istersen siteye, Bi daha ki ay Bi başka salona yazılcam
Çok güzel tebrik ederimGunaydis kizlar bende yapayim kilo bildiirimimi gordugum kadariyla cogumuz 1 in ustunde vermisizz hepimizee alkiss
Gecen hafta :80.3
Bu hafta:79.1
-1.2 yuzdeninnformulunu kisaca yazabilirmisin arkadaslar
Çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin kuzuya.
teşekkür ederim arkadaşlar 3. Kere götüreceğim bugünYok basladigin kiloyu ben not almistim ztn :)
Olsun sonucda gidebiliyosun ya :) soyle sevgiline degisik seyler yapin :) o "baska seyler"ide kafana takma onemli degilse. Okdr emek verdiniz boyle ufacik seyler yuzunden ayrilmak olmaz
Diyet biskivilerin normallerden hic bi farki yok bencesabah jaric gerisi guzel afiyet olsiun. Spor ve su yokmu
gecms olsun cnm dr a goturdun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?