- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Mesela yanina gittiginde napcaksiniz farkli biseler yapin iste. Sanslisiniz ki ailen tutucu degil izin veriyo firsati degerlendirin. Gittiginde eve tikilmayin dolastirsin seni.
Ay benim 5 yillik bi rahmetli vardi ayni senin dedogin gibi cok sikildim hep ayni seyler diyodum en son bana dediki ne degisiklik istiyosun evine cicekmi gonderimo gunden sonra konusmadik zaten.
Saati biliyo ztn cnm tarif ettim
çocuğum çok hasta kızlar hala geçmedi mide bulantısı kusma ateş bir hafta olacak kilomu yarın yazarımAynren cnm zaten cok az kisi kaldik.Elif-Hakan nerelerde
tmmdir ozaman yarin kilonu bildirirsin listeye aliriz seni gecen cuma ki kilonuda yazarsin
Çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin kuzuya.çocuğum çok hasta kızlar hala geçmedi mide bulantısı kusma ateş bir hafta olacak kilomu yarın yazarım
Yok basladigin kiloyu ben not almistim ztn :)Ben geçen hafta cuma günü ve pazartesi günü bildirim yapmıştım.İlk başkadığım kiloyu da yazacak mıyım?
Olsun sonucda gidebiliyosun ya :) soyle sevgiline degisik seyler yapin :) o "baska seyler"ide kafana takma onemli degilse. Okdr emek verdiniz boyle ufacik seyler yuzunden ayrilmak olmaz
Kız ben oraya giderken anneme babama söylemiyorum ki. Ben de bi anne var maşallah yani. Bi kere diyim dedim ne işin var fazla samimiyet tez ayrılık getirir falan filan bende o yüzden söylemeden gidiyorum
Diyet biskivilerin normallerden hic bi farki yok benceBugün ki menüm:
Sabah - Ara ; 1 pkt diyet büsküvi ( Kahvaltı yapamadım çok erken çıktım )
Öğlen ; 3 yk havuç ,2 yk mor lahana, 1 yk ıspanak ,3 yk köz biber yoğurtlaması
Ara ; 3 günkurusu kayısı
Akşam ; 1 but haşlama ( sulu ve biber salçalı)
Ara ; 1 meyve , 1 sb tarçınlı süt ( tahmini)
Sıvılar; 2 lt su ( yarım lt daha içerim) , 1 sade türk kahvesi, 2 fincan sade kahve, 1 fincan çay, 1 fincan kırmızı meyveler çayı
Öğlen sebze olarak havuç olmasa daha iyi olacaktı
gecms olsun cnm dr a goturdun muçocuğum çok hasta kızlar hala geçmedi mide bulantısı kusma ateş bir hafta olacak kilomu yarın yazarım
Şimdi ıspartaya gitcem ya sınava o arada manisayada gitcem. Ay var ya yalan söyleyince içim hic rahat etmiyoYok basladigin kiloyu ben not almistim ztn :)
Olsun sonucda gidebiliyosun ya :) soyle sevgiline degisik seyler yapin :) o "baska seyler"ide kafana takma onemli degilse. Okdr emek verdiniz boyle ufacik seyler yuzunden ayrilmak olmaz
Diyet biskivilerin normallerden hic bi farki yok bencesabah jaric gerisi guzel afiyet olsiun. Spor ve su yokmu
gecms olsun cnm dr a goturdun mu
Keske yalan soylemesenŞimdi ıspartaya gitcem ya sınava o arada manisayada gitcem. Ay var ya yalan söyleyince içim hic rahat etmiyo
Söylemesem hiç gidemicem. Bu 3. Gidişim olcak ilk defa söylemeden gidiyorumKeske yalan soylemesen
Insallah anlamazlar :)Söylemesem hiç gidemicem. Bu 3. Gidişim olcak ilk defa söylemeden gidiyorum
Yolda başıma kaza bela gelmedikçe anlamazlar heraldeInsallah anlamazlar :)
Allah korusun.Dikkat et kendineYolda başıma kaza bela gelmedikçe anlamazlar heralde
Yağmurlu havalarda yolculuk yapmaktan korkuyorum ama herşey AllahtanAllah korusun.Dikkat et kendine
Kesinlikle olacak olduktan sonra evde de olur.Yağmurlu havalarda yolculuk yapmaktan korkuyorum ama herşey Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?