Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar maşallah coşmuşsunuz halaylar falan

Şuan benim halimi görseniz acırsınız gözlerime tom gibi kürdan koycam açık tutmak için

Olam valla çokta severim. Buraya vidio atabilsem neler atarimda yapamıyorum işte. Çokmu beceriksizimmi nee
Kiz cok kolay youtubeden videonun adresini kopyala sonra hadi buraya emoji ekldigimz yer varya onun yanindaki degil onun yanindakine tikla yapistir oldu bitti

Ne guzrl anlattim ama sen egeli degil misin ne halayo zeybek oyna sen

Kiz cok kolay youtubeden videonun adresini kopyala sonra hadi buraya emoji ekldigimz yer varya onun yanindaki degil onun yanindakine tikla yapistir oldu bitti

Ne guzrl anlattim ama sen egeli degil misin ne halayo zeybek oyna sen

Çok denedim ama tekrardeniycem canım teşekkür ederim. Kız ben egeli değilim ama uzun zamandır egedeyim ama zeybek güzel haa. Teyteyteyteyyyyy yok anam vazgecmiyom tey den

Garibim ya çok gunahhhhhh

Çok denedim ama tekrardeniycem canım teşekkür ederim. Kız ben egeli değilim ama uzun zamandır egedeyim ama zeybek güzel haa. Teyteyteyteyyyyy yok anam vazgecmiyom tey den

Garibim ya çok gunahhhhhh
Ben en cok roman havasini seviyorum guzelde oynarim :) roman olcakmisim ama karadenizli olmusum :)

Aaa bende trabzonluyum kız ama 1 kere bile gitmedim
aaa cok sey kaybetmissin bence kesinlikle gitmelisin sumela uzun gol yaylalar. Sevgilinle gidin 1 haftalik turlar fln oluyo yazin degerlendirin bence hem memleketini gor :)

Ben de oryantal severim güzel de oynadığımı söylerler.Ben nereli olmalıyım
ayy bilemedim ki oryantal nerenin trakyalimisin acaba

aaa cok sey kaybetmissin bence kesinlikle gitmelisin sumela uzun gol yaylalar. Sevgilinle gidin 1 haftalik turlar fln oluyo yazin degerlendirin bence hem memleketini gor :)

Trakyalı değilim benim menşei karışık

Işte farklı yerlere gitmek istiyorumun içinde trabzonda vardı. Kurstaki arkadaşlar 2 günlük gezi düzenledi ayder yaylasında harika bi otelde kalacaklar bir suru etkinlik yapacaklar ama o hafta ikimizde müsait değiliz 1 hafta zaten o kesinlikle izin alamaz 1 gün bile zor alıyo

Trakyalı değilim benim menşei karışık
Nerelisin peki :)
sizdr musait bi zmnda basbasa gidersiniz. Zaten simdi cpk soguktur yayla. Yazin gidersinkz yillik izin zamani :)

Uyanınca çörek otu yağı
Limonlu ılık su

Kahvaltı : yoğurt
Chia
Kabak çekirdeği
1 kiwi
Baharat mix

Ara : 1 elma

Öğlen : ton balıklı salata
Yoğurt

Akşam : köfte
Salata

3 lt su
1 lt detoks suyu
1 Türk kahvesi

Yarın diyetisyen randevum var bugünde içeyim ödem çayımı dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…