- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Kiz cok kolay youtubeden videonun adresini kopyala sonra hadi buraya emoji ekldigimz yer varya onun yanindaki degil onun yanindakine tikla yapistir oldu bittiOlam valla çokta severim. Buraya vidio atabilsem neler atarimda yapamıyorum işte. Çokmu beceriksizimmi nee
Ah canim kiyamam aksama az kaldi. Hadi kalk bi dolas acilirsinKızlar maşallah coşmuşsunuz halaylar falan
Şuan benim halimi görseniz acırsınız gözlerime tom gibi kürdan koycam açık tutmak için
Kiz cok kolay youtubeden videonun adresini kopyala sonra hadi buraya emoji ekldigimz yer varya onun yanindaki degil onun yanindakine tikla yapistir oldu bitti
Ne guzrl anlattim amasen egeli degil misin ne halayo zeybek oyna sen
cok guldum
Kız sen ne alemsin ya güldürdün beniEki Görüntüle 2097318 ahanda esramin hali
Ay sabahtan beri dolaşıyorum ya bide bu soğukta malzeme gelmiş onlari iceri sokana kadar 2 saat disarda kaldim dondum resmenAh canim kiyamam aksama az kaldi. Hadi kalk bi dolas acilirsin
Kız nerelisin sen ? Seni de merak ettim şimdiÇok denedim ama tekrardeniycem canım teşekkür ederim. Kız ben egeli değilim ama uzun zamandır egedeyim ama zeybek güzel haa. Teyteyteyteyyyyy yok anam vazgecmiyom tey den
Garibim ya çok gunahhhhhh
Ben rizeliyim canim.Kız nerelisin sen ? Seni de merak ettim şimdiKanguru_ hep sorcam unutuyorum
Ben en cok roman havasini seviyorum guzelde oynarim :) roman olcakmisim ama karadenizli olmusum :)Çok denedim ama tekrardeniycem canım teşekkür ederim. Kız ben egeli değilim ama uzun zamandır egedeyim ama zeybek güzel haa. Teyteyteyteyyyyy yok anam vazgecmiyom tey den
Garibim ya çok gunahhhhhh
Aaa bende trabzonluyum kızBen rizeliyim canim.
Ben de oryantal severim güzel de oynadığımı söylerler.Ben nereli olmalıyımBen en cok roman havasini seviyorum guzelde oynarim :) roman olcakmisim ama karadenizli olmusum :)
aaa cok sey kaybetmissin bence kesinlikle gitmelisin sumela uzun gol yaylalar. Sevgilinle gidin 1 haftalik turlar fln oluyo yazin degerlendirin bence hem memleketini gor :)Aaa bende trabzonluyum kızama 1 kere bile gitmedim
ayy bilemedim ki oryantal nereninBen de oryantal severim güzel de oynadığımı söylerler.Ben nereli olmalıyım
Trakyalı değilim benim menşei karışıkaaa cok sey kaybetmissin bence kesinlikle gitmelisin sumela uzun gol yaylalar. Sevgilinle gidin 1 haftalik turlar fln oluyo yazin degerlendirin bence hem memleketini gor :)
ayy bilemedim ki oryantal nerenintrakyalimisin acaba
Işte farklı yerlere gitmek istiyorumun içinde trabzonda vardı. Kurstaki arkadaşlar 2 günlük gezi düzenledi ayder yaylasında harika bi otelde kalacaklar bir suru etkinlik yapacaklar ama o hafta ikimizde müsait değilizaaa cok sey kaybetmissin bence kesinlikle gitmelisin sumela uzun gol yaylalar. Sevgilinle gidin 1 haftalik turlar fln oluyo yazin degerlendirin bence hem memleketini gor :)
ayy bilemedim ki oryantal nerenintrakyalimisin acaba
Nerelisin peki :)Trakyalı değilim benim menşei karışık
sizdr musait bi zmnda basbasa gidersiniz. Zaten simdi cpk soguktur yayla. Yazin gidersinkz yillik izin zamani :)Işte farklı yerlere gitmek istiyorumun içinde trabzonda vardı. Kurstaki arkadaşlar 2 günlük gezi düzenledi ayder yaylasında harika bi otelde kalacaklar bir suru etkinlik yapacaklar ama o hafta ikimizde müsait değiliz1 hafta zaten o kesinlikle izin alamaz 1 gün bile zor alıyo
Ben en cok roman havasini seviyorum guzelde oynarim :) roman olcakmisim ama karadenizli olmusum :)
Süper canım “7” gelmiş çok güzel
Tabi ki faydası olur camım daha etkin spor yapabilirsin
Geçmiş olsun canım, atlatta haftaya daha iyisini yaparsın biraz bekleyip yine tartılsaydın baya fark ediyor canım
Babam yozgatlı annem tokatlı ama orada doğmadım büyümedim istanbul doğumluyum bi dönem orada yaşadım ama şuan Düzcede oturuyorum.Nerelisin peki :)
sizdr musait bi zmnda basbasa gidersiniz. Zaten simdi cpk soguktur yayla. Yazin gidersinkz yillik izin zamani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?