Git bak canım hemen bugün :) benimde akşam grup dersim var 19:30’da
Hadi haftaya gelsin “6” süper
Tebrikler canım
Haftaya daha iyisini yapalım hep öyle diyoruz ama :)))) Bi karikatür geldi aklıma :)
Kimiz biz
Kadınnnnn
Ne istiyoruz
Zayıflammmaaakkkk
Ne zaman
Yemekten sonraaaaa :))))
2 yılın mali raporlamasını yapmam gerekiyor bu da yetmediği gibi 5 modüle ayırarak gider gelir hesaplamalarını da ayrıca raporlıycam ve bitmedi bu dönem zarfında diğer işlerimin hiçbirinden feragat edemiyorumdiğer modüller 29 şubata kadar 7 kişi bir rapor yapacakken ben 5 şubata kadar tek başıma yardımsız çalışacağım Süper dimi O zaman dans başlasın
Kız bi arkadaş sevgilisine evlenme teklif edecekti sırf onu merakımdan gitmek istiyorumNerelisin peki :)
sizdr musait bi zmnda basbasa gidersiniz. Zaten simdi cpk soguktur yayla. Yazin gidersinkz yillik izin zamani :)
Yarı özel yarı kamuya ait özel bir şirkette muhasebe ve finansman yetkilisiyim.2 yıllık yürütülen bir projenin de mali raporlamasını yürütüyorumIsin ne olduğunu anlamadim ama okurken benim bile yuregim daraldi bu ne boylee allah kolaylik versin sana
Herzaman mi sahane olur menuler :)Uyanınca çörek otu yağı
Limonlu ılık su
Kahvaltı : yoğurt
Chia
Kabak çekirdeği
1 kiwi
Baharat mix
Ara : 1 elma
Öğlen : ton balıklı salata
Yoğurt
Akşam : köfte
Salata
3 lt su
1 lt detoks suyu
1 Türk kahvesi
Yarın diyetisyen randevum var bugünde içeyim ödem çayımı dedim :)
Aman bea cok severim romanlari :) benimdr var roman arkadaslarim onlardan ogrendim zaten :)Benim yengem roman onlarla büyüdüm :) tabi ki dans kaçınılmaz :)))
Bendr dpgma buyume istanbulluyum ama kutuk rize iste. Hos simdi evlenince drgistite olsun ben Rizeliyim :)Babam yozgatlı annem tokatlı ama orada doğmadım büyümedim istanbul doğumluyum bi dönem orada yaşadım ama şuan Düzcede oturuyorum.
Kız bi arkadaş sevgilisine evlenme teklif edecekti sırf onu merakımdan gitmek istiyorum
si biskuvilerden vazgecsen?Bugün ki menüm
Sabah ; 2 ince dlm kepek ekmek içinde 1 kk peynir 1 dlm domates 1 dlm salatalık
Ara ; 4 gün kurusu kayısı
Öğlen ; 5 yk haşlanmış karnabahar yoğurtlaması
Ara ; 1 pkt eti form
Akşam ; 80 gr ton balığı 1 kase yoğurt
Ara ; 1 elma 1 sb süt
Sıvılar; 2,5 lt su,1 fincan çay, 2 kupa sade kahve
Spor yok sadece 3056 adım.
Ben vazgeçsemde diyetisyenim vazgeçmiyor konuştum geçen hafta kaldırmayacağını söylediHerzaman mi sahane olur menuler :)
Aman bea cok severim romanlari :) benimdr var roman arkadaslarim onlardan ogrendim zaten :)
Bendr dpgma buyume istanbulluyum ama kutuk rize iste. Hos simdi evlenince drgistite olsun ben Rizeliyim :)
sen aldin mi teklif :)
si biskuvilerden vazgecsen?
Ne gerek var ki ? Sonjcda paketli urun onun yerine bi elma yada ypgurt koysa. Ne kdr kalorisiz diyede bilsk ben kalorisiz oldugina inanmiyorumBen vazgeçsemde diyetisyenim vazgeçmiyor konuştum geçen hafta kaldırmayacağını söyledi
Önceleri badem fındık ceviz vardı ama ben o üçlüyü çok sevdiğim için verdiği sayıdan fazla yedim hepNe gerek var ki ? Sonjcda paketli urun onun yerine bi elma yada ypgurt koysa. Ne kdr kalorisiz diyede bilsk ben kalorisiz oldugina inanmiyorum
Neyse vardir bi bildigi :)Önceleri badem fındık ceviz vardı ama ben o üçlüyü çok sevdiğim için verdiği sayıdan fazla yedim hepondan dolayı da değiştirmedi
Bende üstelemedim artık.öğlen ve akşam için verdiği ekmek haklarımı yemiyorumNeyse vardir bi bildigi :)
Yok kız ne teklifi daha almadım alırsam hepinize duyururum merak etmeHerzaman mi sahane olur menuler :)
Aman bea cok severim romanlari :) benimdr var roman arkadaslarim onlardan ogrendim zaten :)
Bendr dpgma buyume istanbulluyum ama kutuk rize iste. Hos simdi evlenince drgistite olsun ben Rizeliyim :)
sen aldin mi teklif :)
si biskuvilerden vazgecsen?
Onlar dışında çok farklı araöğünler var o bisküviler çok kalorili bence diyetisyenini değiştirmelisinÖnceleri badem fındık ceviz vardı ama ben o üçlüyü çok sevdiğim için verdiği sayıdan fazla yedim hepondan dolayı da değiştirmedi
Benim srkadasima gecen gun tklif etti sevgilisi bogazda yatta tam koprunun ordan gecerken koprunun altinda lazerle yazmis benimle evlenir misin diye cok guzeldi :) seninki dha guzrl olur insallahYok kız ne teklifi daha almadım alırsam hepinize duyururum merak etme
Onlar dışında çok farklı araöğünler var o bisküviler çok kalorili bence diyetisyenini değiştirmelisin
Milletin sevgilisi neler yapıyor benim ki ne gerek var diyor? Allahım ne eksiğim var diyorum ama sanırım ben fazlalıklardan kaybediyorumBenim srkadasima gecen gun tklif etti sevgilisi bogazda yatta tam koprunun ordan gecerken koprunun altinda lazerle yazmis benimle evlenir misin diye cok guzeldi :) seninki dha guzrl olur insallah
Milletin sevgilisi neler yapıyor benim ki ne gerek var diyor? Allahım ne eksiğim var diyorum ama sanırım ben fazlalıklardan kaybediyorum
Senin erkek arkadasin manken falan mi kusura bakma nasil katlaniyosun surekli kilo ver demesine merak ettim. Acayip sinir olurum ki esim bilmez benim diyet yaptigimi bilipde dalga gecse fena bozarimMilletin sevgilisi neler yapıyor benim ki ne gerek var diyor? Allahım ne eksiğim var diyorum ama sanırım ben fazlalıklardan kaybediyorum
Bizimki de aynı görüşten zaten evlencez diyor lüzumsuzmuş öküz burcundan hediye almayıda bilmeyizinsanin icinde olcak ya bende almadim evlenme teklifi yani aldimda oyle satafatli bise degildi anlatsam sok gecirirsiniz belkide. Simdi moda oldu anacim bu teklif seysi. Bide nisanlandikdan sonra yapanlar var ki cok mantiksiz buluyorum ne gerek var zaten nisanlisin evlencen
Cok buyuk biseye gerek yok bence ya sonucda ne icin birliktesin evlenmek icin. Bunu biliyosan sorun yoo bence. Ama ufak bi teklif herkesin hosuna gider yaparsa tabi :) benimkide seninkinin burcundan hatta yukselenide odunBizimki de aynı görüşten zaten evlencez diyor lüzumsuzmuş öküz burcundan hediye almayıda bilmeyiz
Ben ona en başta söz vermiştim.Şimdi onu ısıtıp ısıtıp sürüyor.Bende beğenmiyorsan gidebilirsin diyorum gitmiyor da.Ayrıldım ama dayanamadımSenin erkek arkadasin manken falan mi kusura bakma nasil katlaniyosun surekli kilo ver demesine merak ettim. Acayip sinir olurum ki esim bilmez benim diyet yaptigimi bilipde dalga gecse fena bozarim
Yemin ettim sinir ettiğinde istediğim gibi evlilik teklifi yapmazsan evlenmem diyeCok buyuk biseye gerek yok bence ya sonucda ne icin birliktesin evlenmek icin. Bunu biliyosan sorun yoo bence. Ama ufak bi teklif herkesin hosuna gider yaparsa tabi :) benimkide seninkinin burcundan hatta yukselenide odun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?