Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Isin ne olduğunu anlamadim ama okurken benim bile yuregim daraldi bu ne boylee allah kolaylik versin sana

Bugün ki menüm
Sabah ; 2 ince dlm kepek ekmek içinde 1 kk peynir 1 dlm domates 1 dlm salatalık
Ara ; 4 gün kurusu kayısı
Öğlen ; 5 yk haşlanmış karnabahar yoğurtlaması
Ara ; 1 pkt eti form
Akşam ; 80 gr ton balığı 1 kase yoğurt
Ara ; 1 elma 1 sb süt

Sıvılar; 2,5 lt su,1 fincan çay, 2 kupa sade kahve
Spor yok sadece 3056 adım.

Herzaman mi sahane olur menuler :)
Benim yengem roman onlarla büyüdüm :) tabi ki dans kaçınılmaz :)))
Aman bea cok severim romanlari :) benimdr var roman arkadaslarim onlardan ogrendim zaten :)
Babam yozgatlı annem tokatlı ama orada doğmadım büyümedim istanbul doğumluyum bi dönem orada yaşadım ama şuan Düzcede oturuyorum.
Bendr dpgma buyume istanbulluyum ama kutuk rize iste. Hos simdi evlenince drgistite olsun ben Rizeliyim :)
Kız bi arkadaş sevgilisine evlenme teklif edecekti sırf onu merakımdan gitmek istiyorum
sen aldin mi teklif :)
si biskuvilerden vazgecsen?

Ben vazgeçsemde diyetisyenim vazgeçmiyor konuştum geçen hafta kaldırmayacağını söyledi

Yok kız ne teklifi daha almadım alırsam hepinize duyururum merak etme
Önceleri badem fındık ceviz vardı ama ben o üçlüyü çok sevdiğim için verdiği sayıdan fazla yedim hep ondan dolayı da değiştirmedi
Onlar dışında çok farklı araöğünler var o bisküviler çok kalorili bence diyetisyenini değiştirmelisin

Yok kız ne teklifi daha almadım alırsam hepinize duyururum merak etme

Onlar dışında çok farklı araöğünler var o bisküviler çok kalorili bence diyetisyenini değiştirmelisin
Benim srkadasima gecen gun tklif etti sevgilisi bogazda yatta tam koprunun ordan gecerken koprunun altinda lazerle yazmis benimle evlenir misin diye cok guzeldi :) seninki dha guzrl olur insallah

Benim srkadasima gecen gun tklif etti sevgilisi bogazda yatta tam koprunun ordan gecerken koprunun altinda lazerle yazmis benimle evlenir misin diye cok guzeldi :) seninki dha guzrl olur insallah
Milletin sevgilisi neler yapıyor benim ki ne gerek var diyor? Allahım ne eksiğim var diyorum ama sanırım ben fazlalıklardan kaybediyorum

Milletin sevgilisi neler yapıyor benim ki ne gerek var diyor? Allahım ne eksiğim var diyorum ama sanırım ben fazlalıklardan kaybediyorum
insanin icinde olcak ya bende almadim evlenme teklifi yani aldimda oyle satafatli bise degildi anlatsam sok gecirirsiniz belkide. Simdi moda oldu anacim bu teklif seysi. Bide nisanlandikdan sonra yapanlar var ki cok mantiksiz buluyorum ne gerek var zaten nisanlisin evlencen

Senin erkek arkadasin manken falan mi kusura bakma nasil katlaniyosun surekli kilo ver demesine merak ettim. Acayip sinir olurum ki esim bilmez benim diyet yaptigimi bilipde dalga gecse fena bozarim

Bizimki de aynı görüşten zaten evlencez diyor lüzumsuzmuş öküz burcundan hediye almayıda bilmeyiz

Bizimki de aynı görüşten zaten evlencez diyor lüzumsuzmuş öküz burcundan hediye almayıda bilmeyiz
Cok buyuk biseye gerek yok bence ya sonucda ne icin birliktesin evlenmek icin. Bunu biliyosan sorun yoo bence. Ama ufak bi teklif herkesin hosuna gider yaparsa tabi :) benimkide seninkinin burcundan hatta yukselenide odun

Senin erkek arkadasin manken falan mi kusura bakma nasil katlaniyosun surekli kilo ver demesine merak ettim. Acayip sinir olurum ki esim bilmez benim diyet yaptigimi bilipde dalga gecse fena bozarim
Ben ona en başta söz vermiştim.Şimdi onu ısıtıp ısıtıp sürüyor.Bende beğenmiyorsan gidebilirsin diyorum gitmiyor da.Ayrıldım ama dayanamadım

Cok buyuk biseye gerek yok bence ya sonucda ne icin birliktesin evlenmek icin. Bunu biliyosan sorun yoo bence. Ama ufak bi teklif herkesin hosuna gider yaparsa tabi :) benimkide seninkinin burcundan hatta yukselenide odun
Yemin ettim sinir ettiğinde istediğim gibi evlilik teklifi yapmazsan evlenmem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…