Ya bu yuzden ayrilmak olmaz da surekli spylemesi hos degil sende onun biseyiyle dalga gec sen krndine bak falan de belki ozmn susarBen ona en başta söz vermiştim.Şimdi onu ısıtıp ısıtıp sürüyor.Bende beğenmiyorsan gidebilirsin diyorum gitmiyor da.Ayrıldım ama dayanamadım
Oyy ozmn is buyuk gelecek o evlenme teklifi arkadasssYemin ettim sinir ettiğinde istediğim gibi evlilik teklifi yapmazsan evlenmem diye
Tek bana değil etrafındaki herkese karşı kilo takıntısı var arkadaşın.Kendisi iki gün dikkat etmesse hemen yememeye başlıyorYa bu yuzden ayrilmak olmaz da surekli spylemesi hos degil sende onun biseyiyle dalga gec sen krndine bak falan de belki ozmn susarbana bi kere esim cok kilo aldin dedi de ohooo adamin ne kelligi kaldi ne gobegi ne boyu posu dahada cesaret edemiyo. En guzeli kendi silahiyla onu vurmak
Gelecek diye umuyorum inşallahOyy ozmn is buyuk gelecek o evlenme teklifi arkadasss
Ooyy isin zor ozmn :)Tek bana değil etrafındaki herkese karşı kilo takıntısı var arkadaşın.Kendisi iki gün dikkat etmesse hemen yememeye başlıyor
insallah :)Gelecek diye umuyorum inşallah
Saol cnm geldi evet cok sukur darisi basina
Herzaman mi sahane olur menuler :)
Aman bea cok severim romanlari :) benimdr var roman arkadaslarim onlardan ogrendim zaten :)
Bendr dpgma buyume istanbulluyum ama kutuk rize iste. Hos simdi evlenince drgistite olsun ben Rizeliyim :)
sen aldin mi teklif :)
si biskuvilerden vazgecsen?
Findikfaresi123 fattylamb94 plasticwoman S smygnc N NGY
Kizlarrr zaten az kisi kaldik takim cok sessiz. Mesajlari saydirmayin lutfen
Hatta c.tesi pazar icin 30 mesaj alt limiti var. 30 mesajin altinda kalan uyari alir
Ben kendi adıma özeleştirimi yaptığımda diyetime sadığım ancak spor yapmıyorum yapamıyorumKızlar bizde neden hiç yarışma ruhu yokgerçekten çok üzülüyorum her cuma Bi daha ki cuma daha iyi olacağız diyoruz ama hep aynı bunun nedenini bulsak ve ne gerekiyorsa yapsak hepimiz için iyi olmaz mı ne dersiniz? Kanguru_
Belli bi sure sonra kendimizi saliyoruz cnm haftaya guzel baslayip sonlara dpgru bosveriyoruz bence. Ne yapmamiz gerek bilmiyorum elimden geleni yapiyorum fikirlerimi sunuyorum baska napabilirzKızlar bizde neden hiç yarışma ruhu yokgerçekten çok üzülüyorum her cuma Bi daha ki cuma daha iyi olacağız diyoruz ama hep aynı bunun nedenini bulsak ve ne gerekiyorsa yapsak hepimiz için iyi olmaz mı ne dersiniz? Kanguru_
Ben kendi adıma özeleştirimi yaptığımda diyetime sadığım ancak spor yapmıyorum yapamıyorumHareketlerimi ve sporum geçen haftaya göre daha arttırdım.
Belli bi sure sonra kendimizi saliyoruz cnm haftaya guzel baslayip sonlara dpgru bosveriyoruz bence. Ne yapmamiz gerek bilmiyorum elimden geleni yapiyorum fikirlerimi sunuyorum baska napabilirz
Doğruyu söylemek gerekirse ben seni kendime hem rakip hem de örnek alıyorum.O zaman yapacak şey belli :) daha çok
İşte ne yazık ki öyle ama bu şekilde uzun vadede başarılı olmak çok zor, ben kendimi yarışta gibi hissetmiyorum şu an yarışım kendimle daha iyisini yapmam ama buradaki yarışma heyecanı farklı çok güzel
Senim bir fikrin var mi ? Sende gordun rakip eslestirdim kimse rakibiyle cekismedi bileO zaman yapacak şey belli :) daha çok
İşte ne yazık ki öyle ama bu şekilde uzun vadede başarılı olmak çok zor, ben kendimi yarışta gibi hissetmiyorum şu an yarışım kendimle daha iyisini yapmam ama buradaki yarışma heyecanı farklı çok güzel
Doğruyu söylemek gerekirse ben seni kendime hem rakip hem de örnek alıyorum.
Senim bir fikrin var mi ? Sende gordun rakip eslestirdim kimse rakibiyle cekismedi bile
Yaaa harika biliyo musun en çok istediğim şey evlenme teklifi nasıl olursa olsun işin içinde deniz olsun ve başbaşa olsun istiyorum. Şu arkadaşlarını toplayıp yapanlara sinir oluyorum. Sevgili olurken eğirdir gölünde çok ama çok romantik bi teklif etmişti hep der evlenme teklifinide denizde yapcam ama şaka mı yapıyo bilemicem de inşallah gerçektirBenim srkadasima gecen gun tklif etti sevgilisi bogazda yatta tam koprunun ordan gecerken koprunun altinda lazerle yazmis benimle evlenir misin diye cok guzeldi :) seninki dha guzrl olur insallah
Ayy valla şimdi geldim ama sanırım geç kaldım ancak eve girebildim hiç sarjımda yoktuFindikfaresi123 fattylamb94 plasticwoman S smygnc N NGY
Kizlarrr zaten az kisi kaldik takim cok sessiz. Mesajlari saydirmayin lutfen
Hatta c.tesi pazar icin 30 mesaj alt limiti var. 30 mesajin altinda kalan uyari alir
Bence hepimizde aynı sorun var. Bi yere gidecek ya da biri gelecek olduğu zaman bozmak zorunda gibi hissediyoruz. Mesela ben yarın müstakbel kv de kahvaltıya davetliyim 1 haftadır nasılsa bozcam diyip çok çok yiyorum. Halbu ki bozmanın ne gereği var kahvaltı sofrasında illaki peynir zeytin olacak sadece onlardan yesem ne olur yani. Bu şekilde kendimizi kandırdığımızdan yapamıyoruz. Tabi sen de dahil olmak üzere bikaç kişiyi tenzih ediyorumKızlar bizde neden hiç yarışma ruhu yokgerçekten çok üzülüyorum her cuma Bi daha ki cuma daha iyi olacağız diyoruz ama hep aynı bunun nedenini bulsak ve ne gerekiyorsa yapsak hepimiz için iyi olmaz mı ne dersiniz? Kanguru_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?