Yaa geçmiş olsun canim oğlumda bir haftadır varda bir iki gündür çoğaldı 1 aydır varmış salgin
Anladım canım benim de kerevşz var zeytin yaglı onu yeyip alsama da söyle ceviZli peynşrli guzel bi salata yapaam nasıl olur senceBen yiyorum Öglen Eger kahvaltiyi 11'den Sonra yapiyorsam yemiyorum ama acikmiyorum yani.. 2.5 ögün gibi oluyor benim ki ya yogurt bazen yogurt meyve yada aksamdan gelen sebze yemegi olmadi Mantar Falan atiyorum firina öyle doyuyorum ynai
Inşallah kuzum sağolCkk gzemis olsum cnm bizde atlattik cok.kotu duzenleri bozuluyor insalllah bian once gecer gider
teşekkür ederimm :))) troid hormonuna baktırmıştım o iyi. bende pko baslangici ile yumurta tembelliği bide kist var. onlar arada yavaşlatıyo gibi geliyo banaOna rağmen bence çok güzel gitmiş bu hafta tebrik ederim
Bana dr troidden dolayı demişti ama acaba seninde yavaş çalışıyo olabilir mi
supersin :)günaydin herkeseee
gecen hafta: 87
Bu hafta 86.3
Fark: -700 g
he canım burdayim :) mesaj atamazsam sebebi internetimin bitmesidir sadece. haftaya da işe başlayınca sabahları ve geceleri yazarım hepDELIveCesur Huzurvermeyolunda P pembebulut5 doksanlar kizlar burda kalicimisiniz kesin. Ona gore karinca sembolu icin kazene mesaj aticam :)
çok geçmiş olsun canım. doğru. bu sene kar çok yağmadı hava çok pisDoktor salgın var dedi canim bronşit gibi ama değil bu hava bebeklere göre çok kirli dedi
dimi. inşallah canim :) adet hala gelmedi iki gün gecikti. haftasonuna gelse keşke. gelmezse haftaici doktor yolu görünür bana yineADet Olmayasiina gore senjnde cok gzel cnm bi sokul o zman hemen inmeye basliycak kilonda
Evet canımfattylamb94 bi seyhan ablami kaldi simdi
Onlarda olabilir tabi bende de var pkoteşekkür ederimm :))) troid hormonuna baktırmıştım o iyi. bende pko baslangici ile yumurta tembelliği bide kist var. onlar arada yavaşlatıyo gibi geliyo bana
güzel olur, peynir istedigin kadar ye ceviz da ye hergün bi cb FalanAnladım canım benim de kerevşz var zeytin yaglı onu yeyip alsama da söyle ceviZli peynşrli guzel bi salata yapaam nasıl olur sence
Geldim sekerim cumalari lahmacuna cok erken gidiyoruz unutmusum bildirim yapmayi özür dilerim kizlarFindikfaresi123 ablacım gel artıkkk
Gecen hafta:69,7
Bu hafta:70,1
Bunun icinde özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?