Tartım sürekli kilo mu değişik gösterdi 88.7 88 89
Ben 89 u kaale aldım çünkü sadece 2 gündür diyetteyim ama tartı moralimi bozdu değiştirme sanşım da yok
Eşim de tartıldı 100 kilo normalde 102 103 çıktı iş yerinde 100 çıkmış
Şu an hiç durumum yokAma tartin yanlissa olmaz ki. Ucuza tartilar var 20 30 tl fln oyle bisey alsan?
Duz bi yere koy cnm. Bikere tartilm ust uste tartilinca yanlis xikabiliyoŞu an hiç durumum yokilk çıkan rakamı yazayım ve tartılmayayım bir daha gün içinde
Tamam canımDuz bi yere koy cnm. Bikere tartilm ust uste tartilinca yanlis xikabiliyo
Tartiyida yerinde oynatma
Cocuklar hasta olunca oyle oluyo malesefKizlar dün gece geç uyuduk çok uyuya kalmışım şimdi tartilcam
Kilo bildirimi
Cuma 82.6
Bugun 82.2
Reglden hepyohsam pazartesi gunu 82 kiloydum
Cnm 13. Taakima yapcaksin bildirimi
Cnm 13. Taakima yapcaksin bildirimi
Tmm cnm artik bildirimleri bize yapcaksin :) kuzun nasil oldu iyi mk biraz dahaOrayada yaptım kaptanım :)
Aynı canim bugün hava vercem işte bakalım ıyi olacak inşallahTmm cnm artik bildirimleri bize yapcaksin :) kuzun nasil oldu iyi mk biraz daha
2 yiyorum zaten derken kaptanım 2 dilimmi ben de bir ekmek yiyordum o da sabahları ama suan ekmeksiz kahvaltı yaptım o bile garip geldiBen zaten ekmek yemiyorum cnm. Genelde 2 yiyorum zaten :)
Neyi varmis tam olarak.Aynı canim bugün hava vercem işte bakalım ıyi olacak inşallah
2 ogun cnm ya2 yiyorum zaten derken kaptanım 2 dilimmi ben de bir ekmek yiyordum o da sabahları ama suan ekmeksiz kahvaltı yaptım o bile garip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?