Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok tesekkür ederimm Inshallah seninde süper simdi bide karataya baslarsan daha da fark olur, basladin mi bugün?
Evet evwt baaladım gayer guzel bir kahvaltıydı halen ac hissetmiyorum kendimi ama baktım kimisi öğlen yemşyor sadece aksam yiyor kimisi de yiyor ben suan ac degilim ama alsama cok acıkırım öğlen yemezsem ne yapayım sence

Yaa geçmiş olsun canim oğlumda bir haftadır varda bir iki gündür çoğaldı 1 aydır varmış salgin
Cok gecmiş olsun canım tekrar Allah şifa versin lar yagsaydo bi su milroplar salgınlar kırılacaktı ama bu yıl Allahın rahmeti olmadı bir trülü

Doktor salgın var dedi canim bronşit gibi ama değil bu hava bebeklere göre çok kirli dedi
Geçmiş olsun benim Oglum da geçirmişti 1 yaşında 3 yaşına kadar ugraştık
Geçen yıl hafif atlattı bu sene iyi gibiyiz şükür
Harnup pekmezi ve emzirme çok iyi geldi 26 ay emzirdim

Ben yiyorum Öglen Eger kahvaltiyi 11'den Sonra yapiyorsam yemiyorum ama acikmiyorum yani.. 2.5 ögün gibi oluyor benim ki ya yogurt bazen yogurt meyve yada aksamdan gelen sebze yemegi olmadi Mantar Falan atiyorum firina öyle doyuyorum ynai

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…