Iyiyiz cok sukur canim sen nasilsinKadeş takım ve takım kaptanım selammm nasılsınız
DELIveCesur Huzurvermeyolunda P pembebulut5 @doksanlar kizlar burda kalicimisiniz kesin. Ona gore karinca sembolu icin kazene mesaj aticam :)
Cok tesekkür ederimm InshallahCanım supersin hep böyle artarak gider inş
Doktor salgın var dedi canim bronşit gibi ama değil bu hava bebeklere göre çok kirli dediNeyi varmis tam olarak.
Bnm oglan gibi demekki. Oda her sene bu zamanlar ayni oluyo. Surekli hava veriyoruzDoktor salgın var dedi canim bronşit gibi ama değil bu hava bebeklere göre çok kirli dedi
Evet inş sembol ne ifade ediyor kiDELIveCesur Huzurvermeyolunda P pembebulut5 @doksanlar kizlar burda kalicimisiniz kesin. Ona gore karinca sembolu icin kazene mesaj aticam :)
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinDoktor salgın var dedi canim bronşit gibi ama değil bu hava bebeklere göre çok kirli dedi
6. Takimda oldugunu ifade ediyor cnmEvet inş sembol ne ifade ediyor ki
Yaa geçmiş olsun canim oğlumda bir haftadır varda bir iki gündür çoğaldı 1 aydır varmış salginBnm oglan gibi demekki. Oda her sene bu zamanlar ayni oluyo. Surekli hava veriyoruz
Ben de iyiyim çok şükür. 4. Takıma kaptan bulduk devir teslim yapıyoruz gelsene sen de aradaIyiyiz cok sukur canim sen nasilsin
Sağol canım ❤❤Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Dogrudur cnm. Allah dermansiz hastalik vermesin. Bunlar olagan seyler :)Yaa geçmiş olsun canim oğlumda bir haftadır varda bir iki gündür çoğaldı 1 aydır varmış salgin
Evet evwt baaladım gayer guzel bir kahvaltıydı halen ac hissetmiyorum kendimi ama baktım kimisi öğlen yemşyor sadece aksam yiyor kimisi de yiyor ben suan ac degilim ama alsama cok acıkırım öğlen yemezsem ne yapayım senceCok tesekkür ederimm Inshallahseninde süper simdi bide karataya baslarsan daha da fark olur, basladin mi bugün?
Bende simdi farkettim paylasim alanina tasimis listeyi :) hayirlisi olsun. Ama takim yuzdesi 3 haneli olmuyomu 2 haneli yazmuz yeni kaptan :) bi kontrol et isterseb kaptanimBen de iyiyim çok şükür. 4. Takıma kaptan bulduk devir teslim yapıyoruz gelsene sen de arada
Cok gecmiş olsun canım tekrar Allah şifa versin lar yagsaydo bi su milroplar salgınlar kırılacaktı ama bu yıl Allahın rahmeti olmadı bir trülüYaa geçmiş olsun canim oğlumda bir haftadır varda bir iki gündür çoğaldı 1 aydır varmış salgin
Geçmiş olsun benim Oglum da geçirmişti 1 yaşında 3 yaşına kadar ugraştıkDoktor salgın var dedi canim bronşit gibi ama değil bu hava bebeklere göre çok kirli dedi
Evet 6 sı kaçmışBende simdi farkettim paylasim alanina tasimis listeyi :) hayirlisi olsun. Ama takim yuzdesi 3 haneli olmuyomu 2 haneli yazmuz yeni kaptan :) bi kontrol et isterseb kaptanim
Koymus simdi baktim :)Evet 6 sı kaçmışyakalayıp koyacaktı koymamış mı
Ben yiyorum Öglen Eger kahvaltiyi 11'den Sonra yapiyorsam yemiyorum ama acikmiyorum yani.. 2.5 ögün gibi oluyor benim ki ya yogurt bazen yogurt meyve yada aksamdan gelen sebze yemegi olmadi Mantar Falan atiyorum firina öyle doyuyorum ynaiEvet evwt baaladım gayer guzel bir kahvaltıydı halen ac hissetmiyorum kendimi ama baktım kimisi öğlen yemşyor sadece aksam yiyor kimisi de yiyor ben suan ac degilim ama alsama cok acıkırım öğlen yemezsem ne yapayım sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?