- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Kuzucuk toparlanir insallah cnm. Sen boyle gidersen en fazla 1.5 aya mezun ederiz seni :)
Ayy Allaha şükür her adımı sana sordum kendin yapsan daha az yorulurdunOlmus cnm bu kdr iste :)
Bidahakine sormazsinAyy Allaha şükür her adımı sana sordum kendin yapsan daha az yorulurdun
Sen eminim gayet iyisindir çok kasma bence kendiniBakalım kaptanım ben son bir kaç kiloda duraklamaya giriyorum yani haftada 100 gr falan gitmeye başlıyor
Yani aslında 59.9 a göre bayağı zayıfladım canim 38 beden geniş geliyor zaten ugrassamda ilkeki gibi veremem yavaş yavaş giderSen eminim gayet iyisindir çok kasma bence kendini
14-15 dal maydaonoz saplarıyla birlikte blendşre konuluyor üstğne bir limonun suyu yarım bardak da su cektir süzdür hüplett :))Kizlar bana müsait olan yaptığınız maydonoz kuru yazabilir mi
Huzurvermeyolunda
Tarif et bana kuzum nedir :)))
Kaç gün yapcaz bunu kuzum hergun taze yapmam lazım o zaman :)14-15 dal maydaonoz saplarıyla birlikte blendşre konuluyor üstğne bir limonun suyu yarım bardak da su cektir süzdür hüplett :))
15 gun yapiliyo cnm hergun taze olcak :)Kaç gün yapcaz bunu kuzum hergun taze yapmam lazım o zaman :)
15 gün mu15 gun yapiliyo cnm hergun taze olcak :)
Oyle cnm suresi o :)15 gün mu
Çok değil mi
Tamam canımSen haftaya katilcaksn
Tamam canımSen yoksun şimdilik deneme süresindesin
Ben haftada 2 gün olan detoksa devam edeyimOyle cnm suresi o :)
Iyi yapmissiniz cnm. Ben p.tesi hem karatay hemde detokslara baslicamBenden bugünden basladim, sabah yapanlari görüncedaha iyi oldu Ama hazir evdeyim yarinda haftasonu
Napalim cnmTatlişkolar ne yapıyorsunuz bakiiim ben gitdim röntgen ve tahliller verdim çarşambaya çıkacak inşallah
Geçmiş olsun canım.Doktor bir açıklama yapmadı mı?Tatlişkolar ne yapıyorsunuz bakiiim ben gitdim röntgen ve tahliller verdim çarşambaya çıkacak inşallah
Haftaya daha iyi olacağız inşallah.Napalim cnm
Sonuncu olduk yine. Onun sonuclarinida ben hazirlicam zamanin dolmasini bekliyorum. Sen napiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?