Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dun senin bizden istedigin eleştirileri bşz de sen den isteyelim bence kaptanım eksikler neyse telafi edelim herkes önce kendi icin sonra takım icin yapıyor cunki diyetini
Ben gerekli kisilere gerekli seyleri soyledim zaten canim. Benim anlamadigim su ; hic kacamak yok menuler super e neden hala verilmiyo kilolar. Dr a gidiyosun kilo vermemen icin herhangi bi sorun yok diyo neden verilmiyo bu kilolar. Ya biz salak miyiz burda. Yiyosun iste yiyosun bize yazmiyosun ozaman. Aklima bu geliyo artik. Soyluyorum tamam kaptan bidaha olmucak sonraki hafta cok guzel daha sonra yine ayni 1 iler 3 geri!!! Yemin ederim sinirlerim bozuldu yemek yemedim bugun.

Bu soylediklerim bugun + gelenlere degil yanlis anlasilmasin lutfen

Yani heekesin kendine göre bir izahı oldu tabi ama valla yiyince yiyiorum yedim demek lazım sonucta ne gerek var yalana dolana benim gibi yiyip canın cıkana kadar spor yapıcan okadar :)

Yani heekesin kendine göre bir izahı oldu tabi ama valla yiyince yiyiorum yedim demek lazım sonucta ne gerek var yalana dolana benim gibi yiyip canın cıkana kadar spor yapıcan okadar :)
Yok iste biz salagiz cunku. Menuler super ama kilo veremiyo aaaa neden veremiyo kahvaltiyo gec yapiyomus aaa bu hafta su olmus bu olmus hep bahane. Resmen burda salak yerine konuluyorum

Canım menün guzel ama belki başkalarında demiştir suyunu biraz arttırmaya zorlasan inanki insan suyla bile doyuyor gibi oluyor bir de öğlen ile aksamın yerini degiştirmiş olsan daha hafif olur degil mi aksam
Gece çok acıkıyorum malesef ilk kez diyetoplu yapıyorum yüklenmek istemiyorum ilk günlerden ama dikkat ediyorum

Geçmiş olsun canım.Doktor bir açıklama yapmadı mı?
yok yapmadı devlet hastanesi işte haftaya gel dedi

Sen konus canim. Belki birileri kendine ceki duzen verir. Her hafta ayni artik sıkıldım ya bi hafta iyiyse diger hafta kac misli geri gidiyo
valla üzerime alınıcam bu dediklerinizi ama ben bu hafta hiç kaçamak yapmadım pazar irmik helvası yedim onuda yatana kadar sırtım ağrıya ağrıya sporumu yaptım aldığım kalori kadarını valla ama isterseniz çıkayım gurupta zarar veriyorsam.

Ben ortaya konustum canim. Kimsenin sahsina birsey demedim

Menüm

Sabah

1 tam tahilli ekmek ile tost yağsız içinde 2 salam ile
Yarım domates
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
1 kahve

Öğlen yok

Akşam
1 kase kemik suyuna bulgur çorbası 1 tatlı k. Saf zeytin yağı ile baharat yok oğluma yapmıştım beraber içtik :)
1 kase yoğurt yulaf ezmesi ile bol pul biberli
Yarım bardak taze sıkılmış meyve suyu

Su 1 buçuk lt belki vardır 2 e tamamlicam kızlar spor için eşimi bekliyorum bu akşam sıkı bi spor yapcam

Inşallah haftaya da böyle olur da takıma bi faydam olur
Benim regl iki güne biter pazartesi günüde kazasiz atlattimmi tamamdir ispanak aldim yarin icin karnabaharim pazartesiye kiymali pisiririm lahana aldim kapuska icin sporda yaptimmi enazindan yürüyüs olur gibi dur bakalim

Benim regl iki güne biter pazartesi günüde kazasiz atlattimmi tamamdir ispanak aldim yarin icin karnabaharim pazartesiye kiymali pisiririm lahana aldim kapuska icin sporda yaptimmi enazindan yürüyüs olur gibi dur bakalim

Hadi inşallah hepimiz azmetsek -1000 gr ile bile geliriz de bakma kimse tam koymuyo kafasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…