Ben gerekli kisilere gerekli seyleri soyledim zaten canim. Benim anlamadigim su ; hic kacamak yok menuler super e neden hala verilmiyo kilolar. Dr a gidiyosun kilo vermemen icin herhangi bi sorun yok diyo neden verilmiyo bu kilolar. Ya biz salak miyiz burda. Yiyosun iste yiyosun bize yazmiyosun ozaman. Aklima bu geliyo artik. Soyluyorum tamam kaptan bidaha olmucak sonraki hafta cok guzel daha sonra yine ayni 1 iler 3 geri!!! Yemin ederim sinirlerim bozuldu yemek yemedim bugun.Dun senin bizden istedigin eleştirileri bşz de sen den isteyelim bence kaptanım eksikler neyse telafi edelim herkes önce kendi icin sonra takım icin yapıyor cunki diyetini
Kaptanım noldu demeye korkuyorum suan sana menünden belli canın nekadar sıkkın olduguMenu
Sabah
Yok
Ogle
2 yk makarna
Aksam
Yok
Su yok
Spor yok
Sinirlerim tepemde. Su liste yapma isi olmasa girmicem bugun kk ya saat gelsin yapimde gidim.
Burayi cok ciddiye aliyorum heraldeKaptanım noldu demeye korkuyorum suan sana menünden belli canın nekadar sıkkın oldugu
Yani heekesin kendine göre bir izahı oldu tabi ama valla yiyince yiyiorum yedim demek lazım sonucta ne gerek var yalana dolana benim gibi yiyip canın cıkana kadar spor yapıcan okadar :)Ben gerekli kisilere gerekli seyleri soyledim zaten canim. Benim anlamadigim su ; hic kacamak yok menuler super e neden hala verilmiyo kilolar. Dr a gidiyosun kilo vermemen icin herhangi bi sorun yok diyo neden verilmiyo bu kilolar. Ya biz salak miyiz burda. Yiyosun iste yiyosun bize yazmiyosun ozaman. Aklima bu geliyo artik. Soyluyorum tamam kaptan bidaha olmucak sonraki hafta cok guzel daha sonra yine ayni 1 iler 3 geri!!! Yemin ederim sinirlerim bozuldu yemek yemedim bugun.
Bu soylediklerim bugun + gelenlere degil yanlis anlasilmasin lutfen
Yok iste biz salagiz cunku. Menuler super ama kilo veremiyo aaaa neden veremiyo kahvaltiyo gec yapiyomus aaa bu hafta su olmus bu olmus hep bahane. Resmen burda salak yerine konuluyorumYani heekesin kendine göre bir izahı oldu tabi ama valla yiyince yiyiorum yedim demek lazım sonucta ne gerek var yalana dolana benim gibi yiyip canın cıkana kadar spor yapıcan okadar :)
Gece çok acıkıyorum malesef ilk kez diyetoplu yapıyorum yüklenmek istemiyorum ilk günlerden ama dikkat ediyorumCanım menün guzel ama belki başkalarında demiştir suyunu biraz arttırmaya zorlasan inanki insan suyla bile doyuyor gibi oluyor bir de öğlen ile aksamın yerini degiştirmiş olsan daha hafif olur degil mi aksam
yok yapmadı devlet hastanesi işte haftaya gel dediGeçmiş olsun canım.Doktor bir açıklama yapmadı mı?
valla üzerime alınıcam bu dediklerinizi ama ben bu hafta hiç kaçamak yapmadım pazar irmik helvası yedim onuda yatana kadar sırtım ağrıya ağrıya sporumu yaptım aldığım kalori kadarını valla ama isterseniz çıkayım gurupta zarar veriyorsam.Sen konus canim. Belki birileri kendine ceki duzen verir. Her hafta ayni artik sıkıldım ya bi hafta iyiyse diger hafta kac misli geri gidiyo
Ben ortaya konustum canim. Kimsenin sahsina birsey demedimyok yapmadı devlet hastanesi işte haftaya gel dedi
valla üzerime alınıcam bu dediklerinizi ama ben bu hafta hiç kaçamak yapmadım pazar irmik helvası yedim onuda yatana kadar sırtım ağrıya ağrıya sporumu yaptım aldığım kalori kadarını valla ama isterseniz çıkayım gurupta zarar veriyorsam.
Haftaya insallah sekerim-500 vermişim ama oda bugün gectigim için 6. Takıma eski takıma gitti
Inşallah haftaya da böyle olur da takıma bi faydam olurHaftaya insallah sekerim
Benim regl iki güne biter pazartesi günüde kazasiz atlattimmi tamamdir ispanak aldim yarin icin karnabaharim pazartesiye kiymali pisiririm lahana aldim kapuska icin sporda yaptimmi enazindan yürüyüs olur gibi dur bakalimInşallah haftaya da böyle olur da takıma bi faydam olur
Benim regl iki güne biter pazartesi günüde kazasiz atlattimmi tamamdir ispanak aldim yarin icin karnabaharim pazartesiye kiymali pisiririm lahana aldim kapuska icin sporda yaptimmi enazindan yürüyüs olur gibi dur bakalim
50 olmamıştır dmi50 mesaj limiti basladi haberiniz olsun. Haftaya cuma gunu sayilacak mesajlar
Haftalik 50 cnm gunluk degil50 olmamıştır dmi
Kaptanım 50 olmazsa ne olacak
Mesela hastanedeyim size de haber verdim sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?