Her hafta ayni seyi soyluyoruz cnm :) pek inancim yok artikHaftaya daha iyi olacağız inşallah.
Aslında kaçamaklarda yapılmıyor neden bu şekilde oluyor çözemedimHer hafta ayni seyi soyluyoruz cnm :) pek inancim yok artik
Konusursam agir konuscam o yuzden susuyorum canim.Aslında kaçamaklarda yapılmıyor neden bu şekilde oluyor çözemedim
O zaman bende susayımKonusursam agir konuscam o yuzden susuyorum canim.
Sen konus canim. Belki birileri kendine ceki duzen verir. Her hafta ayni artik sıkıldım ya bi hafta iyiyse diger hafta kac misli geri gidiyoO zaman bende susayım
Bolgesel calisabilirsin canimBu gunluk 20 dakika eliptik yaptim sizce daha ne calismaliyim?
Afiyet olsun menun guzel ama su az. Basin neden donuyor?Kahvaltıdan önce 1 bardak su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
7 zeytin
1 dilim den az beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay (doymadım ama)
Öglen
3 kaşık yogurt
2 kaşık yulaf kepeği
Çok az zencefil tozu
10 fındık hepsini karıştırdım (kızkardeşim ) bunu yiyormuş diyetteyken
YeŞil çay
Akşam
1 küçük kase çorba
1 karnıyarık (yada kızartmadım iç harcı için sadece 2 yk yag kullandım)
3 yemek kaşığı yoğurt
Salata
Spor 45 dk yürüyüş
Su şimdiye kadar 7 bardak
Çok fena başım dönüyor(
Teşekkür ederim Bilmiyorum bugün 1 den beri böyleyimAfiyet olsun menun guzel ama su az. Basin neden donuyor?
En az 2 lt icmelisin suyuTeşekkür ederim Bilmiyorum bugün 1 den beri böyleyim
Su için çok zorluyorum bozuldu sandım o derece ama alışmak zorundayım
Tamam canımEn az 2 lt icmelisin suyu
Yoksa zor kilo verirsin
Allah sifa versin canım inş ciddi birşey ykktur. Ben de evdeyşm cocuklarla kitap okuyop oyun oynuyoruzTatlişkolar ne yapıyorsunuz bakiiim ben gitdim röntgen ve tahliller verdim çarşambaya çıkacak inşallah
Ümitsiz olma kaptanım ben haftaya 1 kilo verşcem sözNapalim cnm
Sonuncu olduk yine. Onun sonuclarinida ben hazirlicam zamanin dolmasini bekliyorum. Sen napiyosun
Insallah canim. Haftaya sende pembebulutda listedesiniz zaten.Ümitsiz olma kaptanım ben haftaya 1 kilo verşcem söz)
Cok guzel canım daha ilk gunun sporda hiderek arttırırısın simdi bölgesel calış bencede ip atlayabilirsin senn icin iyi olur 1000 hedefle mesela hergun bitirmeden yatma bölgesel yapmadan yatma mesela ben kendşme hedef koyuyorum heegun bitirmeden yatmıyrm gece 12 de olsa yatakta da olsam ordan beri yapıyorumBu gunluk 20 dakika eliptik yaptim sizce daha ne calismaliyim?
Dun senin bizden istedigin eleştirileri bşz de sen den isteyelim bence kaptanım eksikler neyse telafi edelim herkes önce kendi icin sonra takım icin yapıyor cunki diyetiniSen konus canim. Belki birileri kendine ceki duzen verir. Her hafta ayni artik sıkıldım ya bi hafta iyiyse diger hafta kac misli geri gidiyo
Canım menün guzel ama belki başkalarında demiştir suyunu biraz arttırmaya zorlasan inanki insan suyla bile doyuyor gibi oluyor bir de öğlen ile aksamın yerini degiştirmiş olsan daha hafif olur degil mi aksamKahvaltıdan önce 1 bardak su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
7 zeytin
1 dilim den az beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay (doymadım ama)
Öglen
3 kaşık yogurt
2 kaşık yulaf kepeği
Çok az zencefil tozu
10 fındık hepsini karıştırdım (kızkardeşim ) bunu yiyormuş diyetteyken
YeŞil çay
Akşam
1 küçük kase çorba
1 karnıyarık (yada kızartmadım iç harcı için sadece 2 yk yag kullandım)
3 yemek kaşığı yoğurt
Salata
Spor 45 dk yürüyüş
Su şimdiye kadar 7 bardak
Çok fena başım dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?