Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvaltıdan önce 1 bardak su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
7 zeytin
1 dilim den az beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay (doymadım ama)

Öglen
3 kaşık yogurt
2 kaşık yulaf kepeği
Çok az zencefil tozu
10 fındık hepsini karıştırdım (kızkardeşim ) bunu yiyormuş diyetteyken

YeŞil çay

Akşam
1 küçük kase çorba
1 karnıyarık (yada kızartmadım iç harcı için sadece 2 yk yag kullandım)
3 yemek kaşığı yoğurt
Salata

Spor 45 dk yürüyüş

Su şimdiye kadar 7 bardak

Çok fena başım dönüyor

Afiyet olsun menun guzel ama su az. Basin neden donuyor?

Karnabahar mantısı ve mercimek krep tarifini alabilir miyim ?

Karnabahr Granürü çok severim fikriniz nedir ? Diyete uygun mu ?

Bu gunluk 20 dakika eliptik yaptim sizce daha ne calismaliyim?
Cok guzel canım daha ilk gunun sporda hiderek arttırırısın simdi bölgesel calış bencede ip atlayabilirsin senn icin iyi olur 1000 hedefle mesela hergun bitirmeden yatma bölgesel yapmadan yatma mesela ben kendşme hedef koyuyorum heegun bitirmeden yatmıyrm gece 12 de olsa yatakta da olsam ordan beri yapıyorum

Menu
Sabah
Yok

Ogle
2 yk makarna

Aksam
Yok
Su yok
Spor yok

Sinirlerim tepemde. Su liste yapma isi olmasa girmicem bugun kk ya saat gelsin yapimde gidim.

Sen konus canim. Belki birileri kendine ceki duzen verir. Her hafta ayni artik sıkıldım ya bi hafta iyiyse diger hafta kac misli geri gidiyo
Dun senin bizden istedigin eleştirileri bşz de sen den isteyelim bence kaptanım eksikler neyse telafi edelim herkes önce kendi icin sonra takım icin yapıyor cunki diyetini

Canım menün guzel ama belki başkalarında demiştir suyunu biraz arttırmaya zorlasan inanki insan suyla bile doyuyor gibi oluyor bir de öğlen ile aksamın yerini degiştirmiş olsan daha hafif olur degil mi aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…