selamlar..gene bi dolu kaynatmışsınız muhabbetin ortasına denk gelememişim gene kaçırdım boshayallersmile bu hafta eşimin 2 ye kadar evde oluşu sabah sohbetlerini kaçırmama neden oluyo,haftaya artık napalım.bugün bende pek bi yoğunum kızlar temizlik yapıcam pazara gidicem yarına misafirim var hazırlık yapıcam anlıcanız çok işim var çok.bi selam verip çıkayım dedim aklımdasınız ama katılamıyorum boshayallersmile
bu arada geçmişte lilyum ablamı gördüm hoşgelmiş aramıza tekrardan kaydirigubbakcemile5
hastalığım bitti şimdide regl oldum ama felaket ötesi üşütmenin etkisi sanırım belim kopuyo kızlar kafamçokkarıştı,cuma bildirimi konusu noldu eşim cuma izinli evde olmayabiliriz ona göre haber verinde akşamdan bildirim yapayım acele cevap please :lepi:
bu arada geçmişte lilyum ablamı gördüm hoşgelmiş aramıza tekrardan kaydirigubbakcemile5
hastalığım bitti şimdide regl oldum ama felaket ötesi üşütmenin etkisi sanırım belim kopuyo kızlar kafamçokkarıştı,cuma bildirimi konusu noldu eşim cuma izinli evde olmayabiliriz ona göre haber verinde akşamdan bildirim yapayım acele cevap please :lepi: