• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selamlar..gene bi dolu kaynatmışsınız muhabbetin ortasına denk gelememişim gene kaçırdım boshayallersmile bu hafta eşimin 2 ye kadar evde oluşu sabah sohbetlerini kaçırmama neden oluyo,haftaya artık napalım.bugün bende pek bi yoğunum kızlar temizlik yapıcam pazara gidicem yarına misafirim var hazırlık yapıcam anlıcanız çok işim var çok.bi selam verip çıkayım dedim aklımdasınız ama katılamıyorum boshayallersmile

bu arada geçmişte lilyum ablamı gördüm hoşgelmiş aramıza tekrardan kaydirigubbakcemile5
hastalığım bitti şimdide regl oldum ama felaket ötesi üşütmenin etkisi sanırım belim kopuyo kızlar kafamçokkarıştı,cuma bildirimi konusu noldu eşim cuma izinli evde olmayabiliriz ona göre haber verinde akşamdan bildirim yapayım acele cevap please :lepi:

ben yazdım canım paylaşım alanına bizim için sorun olmayacağını çoğunluğa uyacağımzı yazdım . Cuma çalışmayacak arkadaşlar kilolarını her ihtimale karşı perşembeden bildirirlerse sevinirim

he ben bunu kaçırmışım kaydirigubbakcemile3 tamamdır anlaşıldı kaydirigubbakcemile5

selamlar..gene bi dolu kaynatmışsınız muhabbetin ortasına denk gelememişim gene kaçırdım boshayallersmile bu hafta eşimin 2 ye kadar evde oluşu sabah sohbetlerini kaçırmama neden oluyo,haftaya artık napalım.bugün bende pek bi yoğunum kızlar temizlik yapıcam pazara gidicem yarına misafirim var hazırlık yapıcam anlıcanız çok işim var çok.bi selam verip çıkayım dedim aklımdasınız ama katılamıyorum boshayallersmile

bu arada geçmişte lilyum ablamı gördüm hoşgelmiş aramıza tekrardan kaydirigubbakcemile5
hastalığım bitti şimdide regl oldum ama felaket ötesi üşütmenin etkisi sanırım belim kopuyo kızlar kafamçokkarıştı,cuma bildirimi konusu noldu eşim cuma izinli evde olmayabiliriz ona göre haber verinde akşamdan bildirim yapayım acele cevap please :lepi:

daha belli değil canım sen her ihtimale karşı perşembeden bildirimini yaparsan sevinirim .

yok canum yok hepsinde ayuluk vardur

ne oldu tatlım ya hayırdır??

olcaz hep birlikte açıkçası ben zayıfladığıma göre herkes zayıflar
benim yediklerimi kimse yiyemezdi :kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

1. bizimle böyle güzel bişeyi paylaştığın için çok tşk ederim
2.neden kimseye söylemelim anlamadım
3.bu tür rüyalarını asla kimseyle paylaşma çünkü bir daha göremessin başıma geldi çünkü
en fazla bir bilene anlatırsın yorumunu öğrenmek için
bende sana bişey tavsiye edeyimmi günde en az 2000 tane ya latif çekersen kalp gözün açılıyo ve bütün dileklerin oluyo süreklilik gerek bunda

yapmaman için ne gibi bir engel varki??

uuuyyyy ne zor işleriniz var yahuuu kafa kalıyormu sizde eve gidince
bedenden çok beyinen yorulursunuz kafamçokkarıştı

ooyy oy oy kıyamam ben sana ben burda olsaydum dün konuşurdum seninle:))
yani imdadına yetişirdim yane:))hayırdır canınmı sıkkın kızz??

yani hakkaten saçmalamışsın :olmaz: bende burda yeniyim üstelik sadece 1 hafta oldu
beni ayırmadılar aralarına aldılar hihoyyyt bence sende bir anormallik varrrr :mymeka:
anormallik sende galiba düzgün konuşun lütfen

ben kaçtım kimsecikler yok zaten herkes işlere dalmış sanırsam kaydirigubbakcemile3 bende işlerime döneyim ordanda pazara haydin öptüm hepiciğinizi
ha bu arada tefriciye 226 oldu benimde yarın devamını bildiririm hoşçakalın kaydirigubbakcemile4

OHEEE yaaa en şişman benim takımda:(:(

anormallik sende galiba düzgün konuşun lütfen

LÜTFEN rica ediyorum takımımızı sıcak bulmuyorsanız ve sizi dışladığımızı düşünüyorsanız ( ki böyle bişey yok . ) bir daha takımımıza yazmayın . Gerginlik olsun istemiyorum takımımda anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum.

Son düzenleme:
ayy yok nazımmm yaaaa bende gidecek kilo çook

boy ile kilo arasında 10 kilo fark olmalı yaaa benim onu yapmam lazım:D

ayy yok nazımmm yaaaa bende gidecek kilo çook

boy ile kilo arasında 10 kilo fark olmalı yaaa benim onu yapmam lazım:d

burda hep beraber başaracağız inşallah canım . Yeterki yapacağına inan ve kilon takıldığında pes etme . Ben 1 ay 59 lu kilolarda takıldığımı bilirim .

selam güzel hatunlar .......

gözdem duayı dün 175 kere okuya bildim güzelim ....
bugünde pazar vs var yinede okurum biraz daha .....
sayı nekadar eksik okuyamadım geçmişi ....
ben reglken okuya bildigime göre abdest te şart deyildir diye düşünüyorum (olsa daha iyi ama ) o yüzden işte musaid olan hatunlarda okusun .yoksa yetişmez diye düşünüyorum .....

Dün akşam bende okudum, bu akşamla beraber bende ekleyeceğim abla, yetişmezse ben yarın gece otururum sabaha kadar okurum ablam, yarın çalışmıyoruz biz

dün akşam bende okudum, bu akşamla beraber bende ekleyeceğim abla, yetişmezse ben yarın gece otururum sabaha kadar okurum ablam, yarın çalışmıyoruz biz

bende okuyorum şuanda işyerinde sayıyı yarın bildiririm . Boş boş oturuyorum nede olsa işyerinde eksiğimiz kalırsa kaynanamlarada okuturum ben canım .

ablam döktürmüşün yine..... özlemişim senin yazılarını ve uslubunu ....zemuszemus.
benimdi bugün dışarda işim çok ....
görüşürüz kıslar ...
ha unutmadaN BİRAZ GEÇMİŞİ OKUDUM ...bizi tanımayan yada tanımak istemeyeyn arkadaşlara selam olsun . herkes özgür düşünmekde serbest ama 1 yada 2 mesajla nasıl bir kaynaşma bekliyordu arkadaş anlamadım ... ama haklı oldugu bir konu var ...evet biz burda sadece diyet konuşmuyoruz ...::))))

Abla 1-2 mesajda yok direkt suçlama :olmaz:

bu kiloyu ne kadar sürede verdiğini sormuşmuydum sana çok uzun zamandır 50 li kiloları görmedim genelde hep 60 lı kilolardayım

4 ay gibi bir sürede verdim ben o kiloları canım . Ama arada bozduğum çok oldı . Hele bayramdan sonra hiç toparlanamadım .

Back
X