- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
tünaydın 6 takımm
öncelikle birinciliğinizi tebrik ederimmm :13:
ben diyete devam ediyorumm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydın 6 takımm
yumukum sana ve kızına geçmiş olsun canımm
elifim nekadar gecikti test falan yapmak gerekir mi acaba bu arada 4444 sayısı tamamlandı galiba değil mi Rabbim niyetini kabul etsin inşallah
zilan çok geçmiş olsun vefat eden kişiyede Allah rahmetiyle muamele etsin yakınlarınada sabır versin inşallah
eminecim hoşgeldin tatlım
hoşgeldin emineciğim . İNŞALLAH aldıklarını en kısa zamanda vereceksin canım .
safişçim dönem dönem bu olabiliyor.eger yaptıgın diyette herhangi bir kaçamagın yoksa canım demekki gün içinde aldıgın kalori yaktıgın kaloriyle eşitlenmiş olabilir.bu yüzden bu ara yediklerinden kısmadan ama sporu yada hareketi arttırmanla yaglardın yakakacagına kiloların gideceğine eminim.birbirimize söz verelim bu hafta hergün yürüyelim cumaya kadar yarım saat günlük ne dersin naz spora başladı bikaç arkadaşta var spor yapan bildigim kadarıyla.sen ben elif spor yapmıyoruz.ne dersiniz takım olarak artık birbirimize spor yapacagımıza söz versek işe yarar mı acaba :21:
kızlar siz yokken motivasyonum düştü
4 gündür yerimde sayıyorum kilo vermem durdu
benim verdiğim kilolarıda farketmiyorlar hatta bana kil almışsın dediler dün çok canım sıkıldı bu arada leslie yapmaya calışıyorum
Safiş yoğunluk tamamen çok gezmemden kaynaklı canım . Artık pazar günleri halk oyunlarına başlıycam benim için artı bir spor olacak eşimle beraber gideceğim . Eşim öğretiyor zaten . Gece sporu bizde hak getire canım.
günaydın kızlar
geçen hafta herkes nekadar güzel kilo vermiş..hepinizi tebrik ederim vee birinci olmuşsunuzsüpersiniz
ben kendimi takıma karşı çok suçlu hissediyorum otelde açık büfe sadece 1 kilo almıştım ama bu sabah baskülde 63.6 yı gördüm ve dün gece saat 12.00 de haşlama spagetti ve yoğurt yedim
kilo vermeliyim dedikçe daha kötü oluyorum oysa ki seminere gitmeden önce her sabah kilo verdiğimi gördükçe daha da keyifleniyor sürekli de veriyordum azar azar..şimdi tekrar nasıl toparlanacağım...
hoşbulduk canım benim hepinizi çok özledim ben tek motive kaynağım sizlersiniz gerçekten ve şuna inanıyorum sizi sayenizde 60ın altına düşebileceğim..çünkü seminerde arkadaşlarım (beni 78kilo iken bilenler) bundan fazla zayıflama artık çirkin olursun sana yakışmaz falan dediler...çevremde öyle 62 yi yakıştırıyorlar bana ve 60 ın altına inmemin hoş olmayacağını söylüyorlar oysa ben 55 kg olmak istiyorum ama siz olmazsanız yapamayacağıma da eminim artık iyi ki varsınız![]()
tünaydın 6 takımm
gözdem nerelerde sesi çıkmadı daha
aeben ablanında ogluşu hastaydı inşallah bişeyi kalmamıştır.
1.olduk bir kutlama yapmadık kızlar![]()
bişi sordum kızlar neden benmle ilgilenmiosnz
günaydın ablam . diyete devam ediyor olman çok güzel .
![]()
harikasın ablam
tünaydın aplaaaa
tebrikler durmak yok
:
safişcimm hoşgeldinn![]()
teşekkürler ballarımmm :13:
istersem etmiyeyimm almış başımı gitmişim kilodaaa![]()
safişçim hareket harekettir canım.takılma sen o bilgilere.biz çalışan insanlarız buldugumuz her vakti degerlendirmeliyiz.yemekten 2 saat sonra demişti bir zamanlar gittiğim diyetisyenim.
safinazcım hoşbuldum bitanem inşallah sen de ben de 55 leri en kısa zamanda görürüz canımben diyet psikolojisinde olunca bırak kilo vermeyi almaya başlıyorum yine öyle oldu işte...maalesef otelden geldiğimde 62.4 idim bu sabah baskülde 63.6 yı gördüm maalesef
![]()
safişçim bu akşam başlayalım inşallah.bende bu sabah tartıldım haftasonundan ne kadar artıyla çıkmışım diye.cumaya kadar bayag yürümem gerekne yaparsak kardır canım ben mekik ede başlayacagım zayıfladıkça göbek daha göze batar hale geldi
![]()
o halde seni hemen karantinaya alıp özel bir şeyler uygulayalım aplaaaaa![]()
![]()