• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gözdem nerelerde sesi çıkmadı daha

aeben ablanında ogluşu hastaydı inşallah bişeyi kalmamıştır
.

1.olduk bir kutlama yapmadık kızlar:D

yumukum sana ve kızına geçmiş olsun canımm

elifim nekadar gecikti test falan yapmak gerekir mi acaba bu arada 4444 sayısı tamamlandı galiba değil mi Rabbim niyetini kabul etsin inşallah

zilan çok geçmiş olsun vefat eden kişiyede Allah rahmetiyle muamele etsin yakınlarınada sabır versin inşallah

eminecim hoşgeldin tatlım

hoşbuldum narinciğim çok sevindim bitanem 70leri terketmişsin artık

yumukum sana ve kızına çok geçmiş olsun canım..

zilancım sana da geçmiş olsun bitanem

safişçim dönem dönem bu olabiliyor.eger yaptıgın diyette herhangi bir kaçamagın yoksa canım demekki gün içinde aldıgın kalori yaktıgın kaloriyle eşitlenmiş olabilir.bu yüzden bu ara yediklerinden kısmadan ama sporu yada hareketi arttırmanla yaglardın yakakacagına kiloların gideceğine eminim.birbirimize söz verelim bu hafta hergün yürüyelim cumaya kadar yarım saat günlük ne dersin naz spora başladı bikaç arkadaşta var spor yapan bildigim kadarıyla.sen ben elif spor yapmıyoruz.ne dersiniz takım olarak artık birbirimize spor yapacagımıza söz versek işe yarar mı acaba :21:

evet balım aeben ablamda aynısını söylemişti zaten genelde herkes yaşarmış bu duraklama dönemini kaçamak bildiğim kadarı ile yok canım montiye devam son sürat...
Ama dediğin gibi olabilir kalori durumu....

Tamam bebekim spor şart haklısın birbirimize söz verelim spora başlayalım zaten kocam bu hafta gece vardiyasında bende kuzuyu uyuttuktan sonra başlarım spora....

Yalnız denizim yaaa bir sorum var ben bir ara araştırmıştım spor sabah saatlerinde ve akşam üzeri saatlerinde uygun olduğunu diğer saati dilimlerinde sadece yorgunluk yapacağını kumuştum. Gerçi o okuduğum saatler bana asla uymuyor işyerindmei koşacam... Birde yemekten ne kadar süre sonra spor yapmak gerek :44:

kızlar siz yokken motivasyonum düştü

aaa neden düşmesin son sürat diyete devam :4:

4 gündür yerimde sayıyorum kilo vermem durdu

her gün baskülün tepesine basma cancanım yaaa....

benim verdiğim kilolarıda farketmiyorlar hatta bana kil almışsın dediler dün çok canım sıkıldı bu arada leslie yapmaya calışıyorum

ooyyy canım yaa takılma bunlara ben beş kilo verdiğim halde iki hafta önce bana aynı gün iki kişi hamilemisin dedi? :53: :53:
boğacaktım onları yaaaa ben zayıflıyorum ama bana sordukları şeye bak
ben taktımmı peki bunu
kim takaaaaaarrrrr :27: :27:

Safiş yoğunluk tamamen çok gezmemden kaynaklı canım . Artık pazar günleri halk oyunlarına başlıycam benim için artı bir spor olacak eşimle beraber gideceğim . Eşim öğretiyor zaten . Gece sporu bizde hak getire canım.

wooww gezdin demek süppersin canım yaaa gez toz anam sefan olsun :16: :7:

oohhhhh halk oyunlarıda sana süpper hareket getirir canım yaaaa hem eşinle birlikte daha fazla vakit geçirmiş olursunuz aktivite işte. Yap valla nazlım yaaaa

Gece sporunuda ihmal etme ama bacımmmm mutluluk hormonu salgılansın vücudunda :17:

günaydın kızlar:16:
geçen hafta herkes nekadar güzel kilo vermiş..hepinizi tebrik ederim vee birinci olmuşsunuz:46: süpersiniz:nazar: ben kendimi takıma karşı çok suçlu hissediyorum otelde açık büfe sadece 1 kilo almıştım ama bu sabah baskülde 63.6 yı gördüm ve dün gece saat 12.00 de haşlama spagetti ve yoğurt yedim:59: kilo vermeliyim dedikçe daha kötü oluyorum oysa ki seminere gitmeden önce her sabah kilo verdiğimi gördükçe daha da keyifleniyor sürekli de veriyordum azar azar..şimdi tekrar nasıl toparlanacağım...

Tünaydın cancağızım hoşgeldinnnnnnn :16:

ne demek nasıl toparlanacağım :57:
bu aldığın kiloları düşünmeden diyete kaldığın yerden devam edeceksin sporada tabisi bak nasıl hemen gidiyor o alınanlar :64:

hoşbulduk canım benim hepinizi çok özledim ben tek motive kaynağım sizlersiniz gerçekten ve şuna inanıyorum sizi sayenizde 60ın altına düşebileceğim..çünkü seminerde arkadaşlarım (beni 78kilo iken bilenler) bundan fazla zayıflama artık çirkin olursun sana yakışmaz falan dediler...çevremde öyle 62 yi yakıştırıyorlar bana ve 60 ın altına inmemin hoş olmayacağını söylüyorlar oysa ben 55 kg olmak istiyorum ama siz olmazsanız yapamayacağıma da eminim artık iyi ki varsınız:16:

sende iyiki varsıııııııınnnn :16: :16:

bende 55 olmak istiyorum

ama önce evlendiğim kiloya düşmeli 59 kilo olmalıyım :8:

tünaydın 6 takımm :7:
öncelikle birinciliğinizi tebrik ederimmm :13:

ben diyete devam ediyorumm:68:

tünaydın aplaaaa

tebrikler durmak yok :10:

gözdem nerelerde sesi çıkmadı daha

aeben ablanında ogluşu hastaydı inşallah bişeyi kalmamıştır
.

evet gözdem yok işleri yoğun sanırsam

aeben ablanında oğluşu iyidir umarım...

1.olduk bir kutlama yapmadık kızlar:D

haydiinnn yapalaımmmmmm

:66: :66: :66: :66: :66: :66: :66:

:65: :65: :65: :65: :65:

safişçim hareket harekettir canım.takılma sen o bilgilere.biz çalışan insanlarız buldugumuz her vakti degerlendirmeliyiz.yemekten 2 saat sonra demişti bir zamanlar gittiğim diyetisyenim.

safinazcım hoşbuldum bitanem inşallah sen de ben de 55 leri en kısa zamanda görürüz canım :70: ben diyet psikolojisinde olunca bırak kilo vermeyi almaya başlıyorum yine öyle oldu işte...maalesef otelden geldiğimde 62.4 idim bu sabah baskülde 63.6 yı gördüm maalesef :59:

safişçim hareket harekettir canım.takılma sen o bilgilere.biz çalışan insanlarız buldugumuz her vakti degerlendirmeliyiz.yemekten 2 saat sonra demişti bir zamanlar gittiğim diyetisyenim.

ıımmm tamam bebekimmm yemeği yer o iki saatlik arada kızçemle oynar uyutur mutfağı toparlar veeeee sporuma başlarım cancanım....

Bu akşam start veriyorum kızlarrr hepinizin bilgisinee.....

safişçim bu akşam başlayalım inşallah.bende bu sabah tartıldım haftasonundan ne kadar artıyla çıkmışım diye.cumaya kadar bayag yürümem gerek :21:ne yaparsak kardır canım ben mekik ede başlayacagım zayıfladıkça göbek daha göze batar hale geldi :17:

safinazcım hoşbuldum bitanem inşallah sen de ben de 55 leri en kısa zamanda görürüz canım :70: ben diyet psikolojisinde olunca bırak kilo vermeyi almaya başlıyorum yine öyle oldu işte...maalesef otelden geldiğimde 62.4 idim bu sabah baskülde 63.6 yı gördüm maalesef :59:

olucaz canım buna ne şüphe benim hiç endişem yok bu konudan.

Aeben ablamında hep tekrarladığı gibi yavaş yavaş emin adımlarla ilerleyeceğiz bu yolda
üç beş günde alınmadıysa bu kilolar üç beş günde gitmeyecek elbet
yeterki biz kadınlar isteyelim ne durabilirki önümüzde....

Canını da sıkma güzelim cumaya kadar kaçamaksız diyetine devam et hatta spor süreni biraz uzat. Baskülede çıkma cuma günüde kadar olurmu şekerciğim....

safişçim bu akşam başlayalım inşallah.bende bu sabah tartıldım haftasonundan ne kadar artıyla çıkmışım diye.cumaya kadar bayag yürümem gerek :21:ne yaparsak kardır canım ben mekik ede başlayacagım zayıfladıkça göbek daha göze batar hale geldi :17:

aynen canım yaaaa sadece yürümek değil doğum yaptığımız için bize mekikte şart hatta plates....

Valla dün banyoda iken eşim göbeğimin küçüldüğünü hatta baya küçüldüğünü söyledi ama gelde bana sor neden bana öyle gelmiyor :26:

yürüyüşü yarım saat değilde 45 dakika yapsan ben şahsen kanımca bir saat yapmayı düşünüyorum umarım uygulayabilirim....

Back
X